Hodiny

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám hodiny kukačky ve velmi dobrém stavu, ideální jako dekorace do bytu. Stav mechanismu není ověřen, proto prodáv... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Plastové kukačkové hodiny s tradičním designem
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím plastové kukačkové hodiny s klasickým motivem listů a ptáčka. Hodiny mají řetízkový mechanismus se závažím ve tvaru šišek. Jsou v... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Starožitné zrcadlo
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásné starožitné zrcadlo florentského stylu. Nabízím k prodeji jedinečné starožitné zrcadlo v původním florentském stylu, které bylo zhotoveno v 19. století. Zrcadlo je mistrně řemeslně zpracováno a přinese do vašeho interiéru nezaměnitelný historický nádech. Specifikace: Stav: dobrý, původní rám Materiál: vysoce kvalitní dřevo s jemnými řezbářskými detaily Rozměry: ... (více v detailu)
Pardubický kraj
25 000
 Kč
Váza vyřezávaná
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím k prodeji jedinečnou starožitnou vázu(ručně vyřezávanou), vysokou 49 cm, která zaujme svým bohatým a detailním zdobeným vyřezávaným motivem. Váza má nádherný povrch s ručně vyřezávanými ornamenty, které ji činí naprosto výjimečnou. Díky svému univerzálnímu designu se skvěle hodí jak do moderního bytu, t... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Stojánek na hodinky z pryskyřice
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kreativní stojánek na hodinky z pryskyřice, dekorativní podnos Klíčové informace: • Kreativní a originální design pro vystavení hodinek. • Vyrobeno z kvalitní pryskyřice. • Slouží jako dekorativní prvek i praktický stojan. • Personalizovaný styl vhodný pro moderní interiéry. • Lze použít jako podnos na drobné předměty nebo jako police. Využití: Ideální pro stylové vys... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Moderní luxusní radiátor LEON - možno jakákoliv RAL barva
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Luxusní dekorativní žebřík, ohřívač, topné těleso, radiátor LEON 1000 / 300mm (lze dodat horizontální i vertikální) Kvalitní radiátor je dokonalým řešením pro všechny, kteří chtějí dát své koupelně moderní nádech. Design radiátoru dokonale zapadne do těch nejnáročnějších a nejmodernějších zařízení interiéru. Parametry radiátoru: výška: 1000 mm šířka: 300 mm připojovací vzdálenost: 50 mm topný výkon: 630W barva: bílá (MOŽNOST OBJEDNAT ZA PŘÍPLATEK V JAKÉKOLIV RAL BARVĚ!) Možné dodat... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 990
 Kč
Nástěnný svícen v barokním stylu
svícnu je postava mladého muže se zlatým věncem na hlavě. Ve zdvižených rukou drží girlandy, ve kterých jsou ukryty podstavce pro dvě stolní svíčky. Způsob prezentace mladého muže a zlaté ozdoby inspirované dekoracemi ze 17. století. Díky jemnému stárnutí povrchu a patinovanému potahu nový svícen ještě více zapadá do barokního styl... (více v detailu)
2 000
 Kč
Nová popraskaná stěrka SPIVER Crackle’ 15 litrů
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dekorační stěrka pro interiér Crackle je originální produkt na zcela vodní bázi od italského výrobce, společnosti SPIVER s.r.l., s patentovanou ochranou v celé Evropě i v zámoří na dekoraci vašeho interiéru. Kombinuje svou vzácnou texturu originálního dizajnu s nevšední brilancí a se zářícím světlem. Tento materiál byl vytvořen tak, aby obohatil nabídku tradičních barev. Tato nejprodávaně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 999
 Kč
Primare PRE60 + Primare A60
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stereofonní předzesilovač / streamer PRE60. Referenční přístroj, dokonalé reprodukční zařízení, high-end Made in Sweden. Tímto komponentem značka utvrzuje svou sounáležitost s nejjakostnějšími přístroji na současném trhu. Konstrukčně se jedná o výjimečný stroj, schopný s maximální pečlivostí převzít úlohu centrálního komponentu vyspělého poslechového řetězce. Kombinace tradičního maximalistického přístupu k obvodovým návrhům se zde snoubí s jasnými požadavky na moderní přístroje dneška. UFPD koncepce, state-of-the-art streamovací schopnosti, vysoká konektivita, tradiční design, esence funkcionality a jednoduchosti v nekompromisním balení. Skříňku přístroje tvoří masivní ocelové šasi a 15mm silný přední panel. Ideální partner se stejnou krevní skupinou? A60 koncový stereofonní zesilovač a jakékoli reprosoustavy s velkým R. Technická data ZDE Stereofonní koncový zesilovač Primare A60. Mohutnost, síla,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
159 999
 Kč
Terarium 25x25x25
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej: Skleněné terárium 25x25x25 cm Chcete vytvořit originální a stylovou ozdobu pro váš domov? Nabízíme k prodeji skleněné terárium o rozměrech 25x25x25 cm! Toto krásné terárium je ideální nejen pro pěstování rostlin, ale také jako úkryt pro malé zvířátka nebo dekorativní prvek. Vlastnosti: - Rozměry: 25x25x25 cm - Vyrobeno z kvalitního skla - Elegantní design, který se hodí do každého interiéru - Ideální pro su... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Nástěnný svícen v barokním stylu
svícnu je postava mladého muže se zlatým věncem na hlavě. Ve zdvižených rukou drží girlandy, ve kterých jsou ukryty podstavce pro dvě stolní svíčky. Způsob prezentace mladého muže a zlaté ozdoby inspirované dekoracemi ze 17. století. Díky jemnému stárnutí povrchu a patinovanému potahu nový svícen ještě více zapadá do barokního styl... (více v detailu)
2 000
 Kč
Thajská socha mladé ženy výška 166 cm
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Tato exotická socha je vyřezána z masivního tropického dřeva a představuje ženu v tradičním thajském oděvu s rukama sepjatýma v pozdravu "wai", což je výraz respektu a pokory. Povrch sochy je bohatě zdobený technikou inkrustace a zlacením, které zvýrazňují její detailní řemeslné zpracování. Zlaté ornamenty na jejím oděvu jsou propracované do jemných vzorů, což dodává soše vznešený a slavnostní vzhled. Zlacené části jsou doplněny drobnými dekorativními kamínky, které dodávají lesk a eleganci. Výraz obličeje sochy je klidný a mírný, zdůrazňující duchovní podstatu díla. Detaily vlasů, které jsou stočeny do vysokého drdolu a přizdobeny zlatým diadémem, odrážejí tradiční styl, často spojený s buddhistickými nebo thajskými uměleckými díly. Celkově tato socha představuje harmonii mezi duch... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
19 700
 Kč
Thajská socha mladé ženy výška 166 cm
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Tato exotická socha je vyřezána z masivního tropického dřeva a představuje ženu v tradičním thajském oděvu s rukama sepjatýma v pozdravu "wai", což je výraz respektu a pokory. Povrch sochy je bohatě zdobený technikou inkrustace a zlacením, které zvýrazňují její detailní řemeslné zpracování. Zlaté ornamenty na jejím oděvu jsou propracované do jemných vzorů, což dodává soše vznešený a slavnostní vzhled. Zlacené části jsou doplněny drobnými dekorativními kamínky, které dodávají lesk a eleganci. Výraz obličeje sochy je klidný a mírný, zdůrazňující duchovní podstatu díla. Detaily vlasů, které jsou stočeny do vysokého drdolu a přizdobeny zlatým diadémem, odrážejí tradiční styl, často spojený s buddhistickými nebo thajskými uměleckými díly. Celkově tato socha představuje harmonii mezi du... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
19 700
 Kč
Betonový nášlap želva
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Popis produktu: Oživte svou zahradu s naší ručně vyráběnou betonovou želvou, která slouží jako nášlapný kámen nebo originální chodníkový prvek. Tento pečlivě zpracovaný produkt, vytvořený z kvalitního betonu, je navržen tak, aby vydržel všechny povětrnostní podmínky a přinášel do vaší zahrady jedinečný estetický prvek. Betonová želva má detailní a realistický design, který přidává do vaší zahrady nádech přírody a originality. Je ideální pro vytvoření přírodního chodníku nebo jako samostatný dekorativní prvek. Povrch želvy je odolný a protiskluzový, což zajišťuje bezpečné a pohodlné použití jako nášlapný kámen. Vlastnosti produktu: • Materiál: Beton • Barva: Přírodní šedá beton • Použití: Nášlapný kámen nebo ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Nové dřevěné stolní hodiny - pejsek
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím: nové stolní dřevěné ručně malované hodiny - pejska; - jasné barvy a jedinečný design; - krásná a jedinečná dekorace do dětského pokojíčku; - křeme... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Bílá starožitná porcelánová žardinka/váza/miska s andělíčkem
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bílá starožitná porcelánová žardinka/váza/miska s andělíčkem - [28.7. 2024] Smazat/ Upravit/ Topovat Bílá starožitná porcelánová žardinka/váza/miska s andělíčkem - 1 Bílá starožitná porcelánová žardinka/váza/miska s andělíčkem - 2 Bílá starožitná porcelánová žardinka/váza/miska s andělíčkem - 3 Nabízím krásnou bílou starožitnou dekorativní vázičku/malou... (více v detailu)
Středočeský kraj
899
 Kč
Nové dřevěné stolní hodiny - pejsek
Nabízím: nové stolní dřevěné ručně malované hodiny - pejska; - jasné barvy a jedinečný design; - krásná a jedinečná dekorace do dětského pokojíčku; - křeme... (více v detailu)
450
 Kč
Závěsná stropní lampa Detroit - černá/přírodní
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Počet žárovek 4 Patice E27 Šířka 70cm Výška 150cm (lze upravit) Žárovky jsou součástí balení. Závěsná stropní lampa je dokonalým prvkem, který dodá vašemu interiéru nejen funkční osvětlení, ale také stylový designový prvek. Ideální volba do každého interiéru. Navržena s důrazem na detaily, aby se stala středem pozornosti ve vaší místnosti. Vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou živo... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
Závěsná stropní lampa Detroit - černá/přírodní
Před 20 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Počet žárovek 4 Patice E27 Šířka 70cm Výška 150cm (lze upravit) Žárovky jsou součástí balení. Závěsná stropní lampa je dokonalým prvkem, který dodá vašemu interiéru nejen funkční osvětlení, ale také stylový designový prvek. Ideální volba do každého interiéru. Navržena s důrazem na detaily, aby se stala středem pozornosti ve vaší místnosti. Vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou živo... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
Velká hradební kuše
Před 42 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Tato nádherná starožitná kuše je unikátním kusem historického řemesla, který představuje dokonalou kombinaci funkčnosti a uměleckého zpracování. Je vyrobena z kvalitního dřeva s bohatým zdobením, které zahrnuje detaily intarzie a mosazných prvků. Dřevo je pečlivě vyřezávané a doplněné elegantními mosaznými detaily, které dodávají kuši vznešený vzhled. Rukojeť je vyřezána do oblých tvarů s výraznou dekorativní spirálou, což z ní činí nejen zbraň, ale také sběratelský artefakt. Mechanismus kuše je zachován v původním stavu, což je důkazem vysoké kvality a pečlivosti výroby. Tento kousek je ideální pro sběratele historických zbraní, muzeální e... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
43 200
 Kč
Hodiny Leonique nové
Před 52 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám Dekorativní nástěnné hodiny Leonique GOLD HLOUBKA: 5 cm CELKOVÝ PRŮMĚR: 58 cm PRŮMĚR CIFERNÍKU: 20 cm Vyrobeno z ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
290
 Kč
Těžítko v moderním stylu
Před 100 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Těžítko v moderním stylu je vysoké 1, největší má 9 cm a váží 1050 g. Skleněná těžítka jsou krásným doplňkem každého interiéru, ať už slouží jako praktický pomocník pro zatížení papírů nebo jako dekorativní prvek. Naše moderní těžítko s abstraktním motivem je vyrobeno z opticky čistého skla, které je známé svou průzračností a minimálním zkreslením barvy. Toto těžítko je pro ty, kteří hledají něco jedinečného, je ručně v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
990
 Kč
Skleněná těžítka s hranami
Před 168 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Skleněná těžítka s hranami jsou krásným doplňkem každého interiéru, ať už slouží jako praktický pomocník pro zatížení papírů nebo jako dekorativní prvek. Naše barevné těžítko s florálním motivem je vyrobeno z včetně opticky čistého skla, které je známé svou průzračností a minimálním zkreslením barvy. Toto těžítko je pro ty, kteří hledají něco jedinečného, je ručně výrobené českým sklářským mistrem s neopak... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 209
 Kč
Těžítko s obrazem Panny Marie
Před 99 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Těžítko s obrazem Panny Marie je blok broušeného a leštěného německého Bleikristall, v němž je metodou laserových paprsků vytvořena silueta Panny Marie. Dekorace je kvádr o stranách 8 a 5 cm a váží 493g. Skleněná těžítka jsou krásným doplňkem každého interiéru, ať už slouží jako praktický pomocník pro zatížení papírů nebo jako dekorativní prvek. Naše tvarem moderní těžítko se sakrálním motivem je vyrobeno z opticky čistého skla, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
290
 Kč
Skleněná těžítka jsou krásným doplňkem
Před 168 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Skleněná těžítka jsou krásným doplňkem každého interiéru, ať už slouží jako praktický pomocník pro zatížení papírů nebo jako dekorativní prvek. Naše barevná těžítko s abstraktním motivem je vyrobeno z včetně opticky čistého skla, které je známé svou průzračností a minimálním zkreslením barvy. Toto těžítko je pro ty, kteří hledají něco jedinečného, je ručně výrobené od českým sklářským mistrem s neopakovatel... (více v detailu)
Karlovarský kraj
900
 Kč
Těžítko s motivem Slunce nad Zemí
Před 99 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Těžítko s motivem Slunce nad Zemí váží 731g a má 8 cm. Skleněná těžítka jsou krásným doplňkem každého interiéru, ať už slouží jako praktický pomocník pro zatížení papírů nebo jako dekorativní prvek. Naše barevné těžítko s vesmírným motivem je vyrobeno z opticky čistého skla, které je známé svou průzračností a minimálním zkreslením barvy. Toto těžítko je pro ty, kteří hledají něco jedinečného, je ručně výrobené německým sklářským mistrem s neopakovat... (více v detailu)
Karlovarský kraj
990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty