SANTOS-NOVÝ KÁVOMLÝNEK N06

SANTOS-NOVÝ KÁVOMLÝNEK N06
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Santos-nový,nikdy nepoužitý kávomlýnek,profesionální do gastro provozů.Kávomlýnek ke kávovarům N 06 od legendárního francouzského výrobce SANTOS. Vhodný pro hotely, bary, restaurace, obchody s kávou,supermarkety,pražírny Fixní presovadlo. Regulace hrubosti mletí. Nastavení velikosti dávek 6,5 – 9 g. Počitadlo dávek. Bar... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÝ KÁVOMLÝNEK -SANTOS N06-NOVÁ CENA
NOVÝ KÁVOMLÝNEK -SANTOS N06-NOVÁ CENA
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Santos-nový,nikdy nepoužitý kávomlýnek,profesionální do gastro provozů.Kávomlýnek ke kávovarům N 06 od legendárního francouzského výrobce SANTOS. Vhodný pro hotely, bary, restaurace, obchody s kávou,supermarkety,pražírny Fixní presovadlo. Regulace hrubosti mletí. Nastavení velikosti dávek 6,5 – 9 g. Počitadlo dávek. Barva: hnědá lak. vyrobeny z kalené oceli, tyto mlýnky se vyznač... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Keramický ruční mlýnek na kávu
Keramický ruční mlýnek na kávu
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám tento nový keramický ruční mlýnek na kávu s originální krabicí a návodem. Vhodný i jako krásná dekorace v domácnosti. Popis: Ruční mlýnek na zrnkovou kávu (celozrné koření) s možným nastavením hrubosti mletí. Vyjímatelná zásuvka na namletou kávu. Čerstvě namletá káva více voní i chutná. Při mletí kávových zrn se uvolňují éterické oleje, díky kterým káva příjemně a výrazně voní ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
999
 Kč
Espresso mlynek ECM Manuale 54
Espresso mlynek ECM Manuale 54
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam kvalitni espresso mlynek ECM Manuale 54. Pouzivany 2 roky na mleti 1kg kavy/mesic. ECM C-Manuale 54 je espresso mlýnek s přímým dáv... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Ruční mlýnek na kávu Porlex - MINI II
Ruční mlýnek na kávu Porlex - MINI II
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, ruční mlýnek je nový a nebyl nikdy použit, v případě zájmu, prosím pište na honzikbezos@centrum.cz Jeden z hlavních důvodů proč je Porlex mini II ideálním společníkem na cestování, je jeho kompaktnost a odolnost. Tento mlýnek byl navržen tak, aby nezabíral moc místa ve vašem batohu. Bez ohledu na to jestli jste na dovolené ve stanu nebo na pracovní cestě, můžete si být jisti, že budete mít vždy po ruce svou oblíbenou čerstvě mletou kávu. S odnímatelnou kličkou a jednoduchou demontáží je čištění a údržba mlýnku rychlá a snadná. Další důležitý aspekt je přesnost mletí. Ruční mlýnek Porlex mini II je vybaven kńickými mlecími kameny a precizním mechanismem, který umožňuje nastavit různé úrovně hrubosti mletí. To znamená, že si můžete přizpůsobit mletí kávy podle svých individuálních preferencí a dosáhnout tak šálku kávy přesně podle svých představ - Porlex min... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 090
 Kč
Mlýnek na kávu - Delonghi KG520
Mlýnek na kávu - Delonghi KG520
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Mlýnek na kávu Delonghi KG520. Byl málo používaný, stav viz foto. Nastavitelná hrubost mletí. Mlýnek obsahuje držák na portafilter. Ideální ke kávovarům Delonghi. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
800
 Kč
Orava KM-900 B kávomlýnek
Orava KM-900 B kávomlýnek
Před 37 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kvalitní kávomlýnek ,výkon 150 W. Hrubost namleté kávy se reguluje podle ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Mlýnek na kávu Mahlköning Vario Home
Mlýnek na kávu Mahlköning Vario Home
Před 74 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní mlýnek na kávu s keramickými mlecími kameny, s manuální i programovatelnou dávnkou mletí,s makro a mikro nastavením umožňující až 200 stupňů hrubosti mletí. Tím předčí většinu mlýnků na trhu protože můžete jednoduše a rychle nastavit hrubost mletí např. pro filtr, pak na french press,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 900
 Kč
Kávovar KRUPS XP320 Opio Espresso a Kávomlýnek
Kávovar KRUPS XP320 Opio Espresso a Kávomlýnek
Před 78 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím k prodeji - Preferuji osobní odběr v Havlíčkově Brodě KRUPS XP320 Opio Espresso Pákový kávovar - tlak 15 barů, hliníkový bojler pro rychlé předehřátí, manuální nastavení, parní tryska, funkce automatického vypnutí, ohřev šálků v horní části, vyjímatelný zásobník na vodu o objemu 1.5l, vyjímatelná odkapávací miska, možnost přípravy 2 šálků současně, v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč
Mlýnek Eureka Drogheria 85e černý
Mlýnek Eureka Drogheria 85e černý
Před 276 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám mlýnek eureka 85e černý. Koupen cca před dvěma lety. Ocelové mlecí kameny s průměrem 85mm rozemelou kávu podle potřeb od nejjemnějšího mletí na tureckou kávu, až po hrubé mletí pro alternativní přípravy kávy. Změna hrubosti mletí je velmi jednoduchá a to pomocí jasně označeného knoflíku. Mlýnek Eureka Drogheria je schopný namlít až 30kg kávy za hodinu. mlecí kameny: průměr 85mm, ploché, kalená ocel (jen u nás najdete variantu s největšími možnými kameny pro rychlejší m... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17 000
 Kč
Mlýnek na kávu Eureka Drogheria 85e černý
Mlýnek na kávu Eureka Drogheria 85e černý
Před 229 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám mlýnek eureka 85e černý. Koupen cca před dvěma lety. Ploché ocelové mlecí kameny s průměrem 85mm rozemelou kávu podle potřeb od nejjemnějšího mletí na tureckou kávu, až po hrubé mletí pro alternativní přípravy kávy. Změna hrubosti mletí je velmi jednoduchá a to pomocí jasně označeného knoflíku. Mlýnek Eureka Drogheria je schopný namlít až 30kg kávy za hodinu. mlecí kameny: průměr 85mm, ploché, kalená ocel (jen u nás najdete variantu s největšími možnými kameny ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17 000
 Kč
Keramický ruční mlýnek na kávu
Keramický ruční mlýnek na kávu
Nabízíme Vám tento nový keramický ruční mlýnek na kávu s originální krabicí a návodem. Vhodný i jako krásná dekorace v domácnosti. Popis: Ruční mlýnek na zrnkovou kávu (celozrné koření) s možným nastavením hrubosti mletí. Vyjímatelná zásuvka na namletou kávu. Čerstvě namletá káva více voní i chutná. Při mletí kávových zrn se uvolňují éterické oleje, díky kterým káva příjemně a výrazně voní... (více v detailu)
999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty