GPS lokator pro motocykly Helmer LK 507

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
GPS lokator pro motocykly Helmer LK 507. Použivaný 6měsíců. Kompletní balení a navod. Prosim Sms nebo mail.
Hlavní město Praha
900
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské volací hodinky s lokátorem GPS nové
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
prodám dětaké volací hodinky HELMER LK 707 růžové s GPS lokát... (více v detailu)
Karlovarský kraj
800
 Kč
GPS Lokátor
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám Gps lokator 5 měsícu starý nepouživany.Moje kolo má vlastní zabe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
4ks kvalitních GPS lokátorů od Teltonika
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám použité GPS lokátory do vozidla od spol. Teltonika. Jedná se o kvalitní lokátory, které umožňují nejen sledovat vozidlo, ale i přenos dalších dat, jako je stav nádrže, nastartovaný motor a mnoho dalších údajů. Lokátorem lze na dálku zablokovat zapalování a mnoho dalšího. 1ks... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 900
 Kč
Tractive GPS lokátor pro kočky a psy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tractive GPS lokátor sleduje pohyb kočky/psa. Používali jsme výjimečně, nyní nevyužijeme. Zařízení je v bílé barvě bez obojku, ten je lepší pořídit podle velikosti zvířete. GPS lokátor dáme zdarma, cena je za předplatné premium na dva roky, které... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
GPS lokátor pro kočky a psy
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tractive GPS lokátor sleduje pohyb kočky/psa. Používali jsme výjimečně, nyní nevyužijeme. Zařízení je v bílé barvě bez obojku, ten je lepší pořídit podle velikosti zvířete. GPS lokátor dáme zdarma, cena je za předplatné premium na dva roky, které... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
GPS lokátor SwetrackLite
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám funkční GPS lokátor Swetrack Lite Více info: https://cz.xlmoto.eu/product/gps-lokator-swetrack-lite_pid-PIA-245399?g... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
GPS monitoring
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím online GPS sledování aut, motorek, lodí a dalších všemožných strojů. Vozidlo vidíte online v PC telefonu či tabletu. V základní verzi vidíte jestli je vozidlo nastartováno nebo ne, ale je možnost i sledování paliva, otáček motoru, green jízdy atp. Dále je možnost hlídání STK, servisních intervalů a všeho co je spojeno s časem, km, či MTH. Dále je možnost i sledování objektů tipem personálních GPS lokátorů, či lokátorů s velkou vestavěnou baterií pro monitoring objektů které nemají ... (více v detailu)
Středočeský kraj
130
 Kč
Stavebnice motocykl BMW
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou nerozbalenou stavebnici Motocyklu BMW, kompatibilní s LEGO. Stavebnice je v zapečetěných pet sáčcích bez papírové krabice. Balení obsahuje: 1.Zapečetěné sáčky s 1920 kvalitními dílky. 2.Podrobný barevný stavební návod. 3.Rozměry:45cm Posílám: 1,Balíkovnou na odb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
TicWatch Pro 5 GPS
Prodám velice málo používané chytré hodinky Mobwoi TicWatch Pro 5 GPS kupované v Alze 28.11 2023. Hodinky jsou v perfektním stavu a kompletní balení+ochranný krit. Výdrž baterie 3-5 dní dle p... (více v detailu)
3 999
 Kč
Chytré hodinky TicWatch Pro 5 GPS
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Skoro jako nové, bez jediného škrábance, v originálním balení s nabíječkou. Používáné jen pár měsíců, bohužel po přechodu na ajfoun si spolu nerozumí. Parametry: 1,43 AMOLED displej krytý sklem Corning Gorilla Cover Glass Detailní rozlišení 466 × 466 bodů (326 ppi) Technologie Dual Display umožní přepínání mezi chytrým a základním režimem pro úsporu energie Platforma Snapdragon W5+ Gen 1 s 4nm výrobním procesem Až 80 hodin na baterii v chytrém režimu, nebo 45 dnů na bat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
GPS lokátor, GPS tracker do auta
GPS lokátor vhodný do auta i na motorku. K zařízení je k dispozici zdarma mobilní aplikace. Toto sledovací zařízení vám poslouží při krádeži či ztrátě auta i motorky, nebo při sledování trasy služebního auta a auta používaného jinou osobou. Zařízení vám určí přesnou aktuální polohu na mapě v aplikaci ve vašem telefonu. Odchylka přesnosti polohy je do 1m. Funkce: - aktuální poloha - sledování trasy - ukládání trasy do aplikace a možnost prohlédnout si historii trasy - virtuální hranice úniku - můžete s... (více v detailu)
765
 Kč
GPS lokátor, tracker, odposlouchávací zařízení
GPS tracker s přesným určováním polohy, odposlouchávací zařízení + Mobilní aplikace Přenosný mini GPS lokátor - sledovací a odposlouchávací zařízení. Ke sledování například auta, motorky, osob i zvířat. Prohlédněte si i další mé inzeráty. K lokátoru je k dispozici zdarma mobilní aplikace ke stažení. Sledování je možné přes sms příkazy, přes mobilní aplikaci nebo přes webovou stránku. Funkce: - Sledování aktuální polohy na mapě. Přesnost určování polohy je velmi vysoká, s odchylkou Max. do 3m. - Sledování trasy a zpětnou historii trasy - Odposlech zvuku - přes telefon můžete odposlouchávat zvuky v blízkosti zařízení. Zřetelně zachycuje zvuk do vzdálenosti 10 m od zařízení - No... (více v detailu)
890
 Kč
GPS lokátor Helmer LK 505.
Před 12 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám použitý GPS lokátor Helmer LK 505. Univerzální GPS lokátor Helmer LK 505, sloužící ke kontrole osob, dopravních prostředků a zvířat, využívá signály GSM/GPRS sítí a GPS satelitů. Umožňuje sledování a lokalizaci objektů s určením přesné polohy GPS a následném zaslání informací a souřadnic přes SMS na přednastavené číslo nebo pomocí GPRS do počítače. Je tedy nutné... (více v detailu)
Karlovarský kraj
550
 Kč
Zakrmovací loď, zavážeci loďka s GPS
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím nepoužitou plně funkční zakrmovací lod na ryby. Nový model D20 se třemi komorami. CZ návod. Funkce GPS vám umožňuje nastavit až 99 míst pro návnadu, což usnadňuje návrat na vaše oblíbená místa. S dosahem dálkového ovládání až 500 metrů můžete s lodí manévrovat na požadované místo rybolovu, aniž byste museli opustit břeh. Automaticky upravte navigační trasu a plujte v přímé linii i ve vlnách. Tato rybářská loď pojme až 2 kg návnady, což vám umožní pokrýt větší plochu a přilákat více ryb. Loď se automaticky vrátí s vybitou baterií a špatný signál. Tempomat pro snadnou jízdu. Přední a zadní světl... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 300
 Kč
GPS navigace iGO Primo na motorku 2024.
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kompletní balení GPS navigace na motocykl s nejlepším navigačním programem iGO Primo. Obsahuje mapy celé Ev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
MiniDisc minidisk prémiové řady SONY PRISM, MAXELL PLATINUM
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nevolat a nepsat SMS (telefonní číslo není funkční ), používejte pro komunikaci klasicky formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji Uvolňuji několik desítek minidisků exkluzivních řad, ze své sbírky. Jedná se o raritní minidisky, vhodné i do Vaší sbírky SONY PRISM PRODEJ PRO MALÝ ZÁJEM UKONČEN V nabídce je řada exkluzivních minidisků SONY PRISM - které se u nás neprodávaly (to balení na foto, nerozbalených kusů, již není k dispozici) Nepoškrábaný a zachovalý minidisk ve skvělém stavu - sloužil jen k archivaci nahrávky a nebyl opakovaně používán - byl jednou nahraný. Krabičky má z měkčeného plastu (podobného jako u DVD krabiček), tudíž jsou velmi odolné proti poškození pádem, prasknutí a tlumí nárazy na minidisc médium uvnitř uloženého. i krabičky jsou ve velmi dobrém stavu. Součástí je i vnitřní nepoužitý řádkovaný list (viz. foto) pro popis obsahu uloženého na médiu (nahrané nahrávky ). Často jsou v nabídkách prodávány minidisky bez těchto listů (možno dodat i s použitým listem se z... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Intercom cellularline interphone U-COM8R - single PACK
NOVÉ ZBOŽÍ Skladem i v balení pro dvě přilby za 9289,- nebo pro jednu přilbu za cenu od 4949,-Kč do 5090,- podle druhu balení. K objednání na www.autodilyuo.cz. Popis produktu: U-com8R je nejintuitivnější interkom vybavený technologií Mesh na trhu. Díky této pokročilé technologii si užijete spolehlivější spojení a skupinové spojení s dalšími interkomyaž 24, a to jednoduchým kliknutím až do vzdálenosti 1,6 km. Bluetooth® 5.2 (pouze pro chytré telefony / GPS / TFT) a úplná kompatibilita se všemi systémy Sena, tft, gps aoem od hlavních výrobců přileb na trhu z něj dělají dokonalého společníka pro dobrodružství. U-com8R nabízí také velmi vysoký zvukový výkon díky novým 40mm HD reproduktorům pro hluboké a obklopující basy při poslechu vašich oblíbených playlistů, a to i na pozadí během hovoru. Dalším výrazným prvkem tohoto modelu je design s více tlačítky pro maximálně snadné používání, kdy každé tlačítko odpovídá určité funkci, aby bylo používání intuitivní. Navíc díky jeho úplné odn... (více v detailu)
4 949
 Kč
GPS lokátor TK905 TKMARS vč. nové baterie 4000mAh
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
GPS lokátor TK905 TKMARS vč. nové baterie 4000mAh. Původní baterii přidám - 5000mAh. Výdrž v Online režimu trasování max. týden. Lze přenastavit na úsporný režim, pak má být výdrž až 90dní a to lze aktivovat/deaktivovat zaslanou SMS (nezkoušeno, potřeboval jsem neustálý dohled). Nechám za 890,- Kč (jen nová baterie mě stála 400Kč). Přidám i SIM s malým kreditem, číslo a heslo k online sledování + MicroUSB kabel kompletní specifikace Vodotěsný GPS Tracker TK905. Magnet s odolnou konstrukcí. Tracker lokalizuje vozidla v reálném čase. Velkou výhodou trackeru oproti jiným v této cenové kategorii je baterie s kapacitou 5000mAh. a mnoho užitečných funkcí, které jsou uvedeny níže. Tecnické údaje: Rozměry: 90x70x22 mm Váha: 168g Síť: 2G GSM/GPRS Frekvence: 850/900/1800/1900Mhz GPS sensitivita: -159dBm GPS přesnost: 5m Nabíjení: 110-220V input 5V-1A output Baterie 3.7V 5000mAh Li-ion battery Stan-by mod výdrž: 90days Provozní teplota.: -40 a... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
GPS tracker Helmer LK 511
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím GPS tracker Helmer LK 511 s výdrží baterie až 7let pro sledování a hlídání vozidel, karavanů, přívěsů, bagrů, traktorů, zavazadel či jiných cenných předmětů. Voděodolný, upozornění na otřesy (manipulace), změnu polohy. Silný magnet, odposlech, historie trasy pohybu. Rok mi fungoval na hlídání mobilní včelnice, včelnice imobilizov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Kamera do auta - LAMAX C9 GPS
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám použitou kameru do auta LAMAX C9 GPS Kompletní balení a vše plně funkční. - ! vlivem používání se už spatně sundává z držáku ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
GPS lokátor
Před 17 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
GPS OBD lokátor TK Star, popis výrobce GPS lokátor TK816 OBD lokátor disponuje záložní baterií pro případ, pokud by v případě krádeže automobilu došlo k odpojení autobaterie. Tato baterie zajišťuje napájení lokátoru v situacích, kdy není napájen OBD port - např. i v případě odtažení vozidla. Polohu lze sledovat jednorázově SMS zprávami, nebo prozvoněním lokátoru, po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
Prodám dětské chytré volací hodinky HELMER LK 707 s GPS
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám téměř nenošení dětské volací hodinky s GPS lokátorem. Barevný dotykový display. Do hodin... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699
 Kč
Prodám GPS lokátory osobní/ nákladní auto
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám několik GPS lokátorů demontovaných z osoboních a nákladních aut. Více na tel. 608162078
Pardubický kraj
Neuvedeno
CONCOX MT200 GPS lokátor tracker pro motorky
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Stav: Úplně nové, včetně balení Lokátor MT200 je nejlepší volbou pro motorky. Jednotka je plně vodotěsná a prachotěsná. Disponuje velmi jednoduchým zapojením díky kterému můžete i na dálku odpojit palivový nebo napájecí systém. Lokátor má řadu upozornění díky kterým budete mít detailní přehled o své motorce. Upozornění na vibrace, překročení rychlosti, geo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Auto kamera TrueCam A7s s GPS
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám velmi oblíbenou kameru do auta TrueCam A7s ve velmi pěkném stavu, používaná pouze pár měsíců. kamera do auta rozlišení 2560 × 1080 px CMOS senzor úhel záběru 130° G-senzor 2,7" TFT displej vestavěný mikrofon 5Mpx fotografie HDR (High Dynamic Range) pro kvalit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty