Termostat EMOS do zásuvky s funkcí digitálního časovače 2v1

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam zcela novy Termostat zn. EMOS do zásuvky s funkcí digitálního časovače 2v1. K dispozici jsou 4 zcela nove ks,nikd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Bezdrátový Termostat Emos P5614
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den , prodám bezdratový termostat Emos P5614 Parametry: Digitální bezdrátový a prostorový termostat k manuálnímu řízení topných soustav Podsvícený displej Manuální nastavení teploty Měření teploty: 0 °C až 40 °C, rozlišení 0,1 °C Nastavení teploty: 5 °C až 35 °C, po 0,5 °C Nastavitelný rozptyl teploty: ±0,2 °C Oc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nepoužitý 28L ZAVAŘOVACÍ HRNEC S ČASOVAČEM
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Teplotu a dobu vaření lze snadno zvolit pomocí dvou otočných přepínačů. Plně automatický stroj o výkonu 1 800 W pak pracuje zcela sám. Po uplynutí nastavené doby se automaticky vypne. Do zavařovacího stroje se vejde 14 jednolitrových sklenic. Stroj je vhodný pro použití zavařovacích sklenic se šroubovacím víčkem i s pryžovými kroužkovými víčky. Praktický kohoutek lze použít k vypuštění vody nebo k napuštění horkého svařeného vína, čaje nebo džusu. Tepelně izolační plastové rukojeti usnadňují přepravu konzervačního stroje. Světelný displej ukazuje, zda se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Termostat EMOS Salus T105 + baterie ZDARMA
Před 79 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím tento termostat EMOS Salus T105. - velmi jednoduchá obsluha - je vybavený 9 programy, u 3 z nich je možnost vlastního nastavení - režim vytápění / chlazení - funkce automatického přizpůsobení (funkce zajišťuje sepnutí kotle s předstihem, při velkém rozdílu teplot) - Výhody: - Baterie a český návod součástí - Termostat je navržen tak, aby byl kompatibilní jak s vytápěcími,... (více v detailu)
Zlínský kraj
590
 Kč
Emos Gumový prodlužovací kabel - 4 zásuvky 50m
Před 181 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Použitý, zcela funkční Emos Gumový prodlužovací kabel na bubnu - 4 zásuvky 50m Prodlužovací k... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 290
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty