Nabíječka autobaterií Ultimate Speed ULG 3.8 A1

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nabíječku autobaterií Ultimate Speed ULG 3.8 A1. Stav: použitá, přezkoušená, 100% funkční. Popis produktu Inteligentní nabíječka ULTIMATE SPEED ULGD 3.8 A1 pro nabíjení baterií osobních automobilů a motocyklů s napětím 6V nebo 12V a kapacitou od 1,2 do 120 Ah. Inteligentní řízení mikroprocesorem s diagnostickým programem a kontrolovaným nabíjením. Ochrana proti zkratu, přepólování a přetížení. Pulzní nabíjení na oživení značně vybitých baterií (při existujícím napětí baterie alespoň 7,5V). Dlouhodobé připojení na optimální udržení stavu nabití bez tvorby síranů. 4 programy pro optimální přizpůsobení typu baterie. Podsvětlený LCD displej zobrazující program nabíjení, hodnotu napětí a stav nabíjení. LED kontrolky pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
298
 Kč

Podobné inzeráty

Nabíječka autobaterií Ultimate Speed ULG 3.8 A1
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nabíječku autobaterií Ultimate Speed ULG 3.8 A1. Stav: použitá, přezkoušená, 100% funkční. Popis produktu Inteligentní nabíječka ULTIMATE SPEED ULGD 3.8 A1 pro nabíjení baterií osobních automobilů a motocyklů s napětím 6V nebo 12V a kapacitou od 1,2 do 120 Ah. Inteligentní řízení mikroprocesorem s diagnostickým programem a kontrolovaným nabíjením. Ochrana proti zkratu, přepólování a přetížení. Pulzní nabíjení na oživení značně vybitých baterií (při existujícím napětí baterie alespoň 7,5V). Dlouhodobé připojení na optimální udržení stavu nabití bez tvorby síranů. 4 programy pro optimální přizpůsobení typu baterie. Podsvětlený LCD displej zobrazující program nabíjení, hodnotu napětí a stav nabíjení. LED kontrolky pro varován... (více v detailu)
Hlavní město Praha
298
 Kč
Nabíječka autobaterií Ultimate Speed ULG 3.8 A1
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím nabíječku autobaterií Ultimate Speed ULG 3.8 A1. Stav: použitá, přezkoušená, 100% funkční. Popis produktu Inteligentní nabíječka ULTIMATE SPEED ULGD 3.8 A1 pro nabíjení baterií osobních automobilů a motocyklů s napětím 6V nebo 12V a kapacitou od 1,2 do 120 Ah. Inteligentní řízení mikroprocesorem s diagnostickým programem a kontrolovaným nabíjením. Ochrana proti zkratu, přepólování a přetížení. Pulzní nabíjení na oži... (více v detailu)
Hlavní město Praha
298
 Kč
Nová nabíječka na auto ULGD 10 A1
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nabíječku na auto. Po Praze zavezu jinak pošta. Inteligentní řízení mikroprocesorem s diagnostickým programem a plnoautomatickým nabíjením Pro všechny baterie s 12 V nebo 24 V a kapacitou 20–300 Ah 8 volitelných režimů pro optimální přizpůsobení typu baterie 2 programy napájení pro napájení při výměně baterie LCD displej pro programy nabíjení, hodnotu napětí a stav nabíjení Pulzní nabíjení na oživení vybitých baterií s napětí... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Nabíječka IPC-2L - inteligentní dobíječ AA/ AAA
Před 35 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Inteligentní nabíječka a diagnostická stanice pro AA/AAA baterie typu NI-MH, Ni-Cd. Vždy je nabíjena každá baterie samostatně. Lze nabíjet libovolný počet akumulátorů. Kombinace nabíječe a diagnostické stanice s aktivním ošetřením Vašich akumulátorů Ni-CD nebo Ni-MI. Díky nejmodernější nabíjecí technice řízené procesorem jsou k dispozici čtyři nabíjecí programy (nabíjení, vybíjení, obnovení, formování). Nastavení a ovládání provedete jednodu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
DC-DC nabíječka 12V/40A + MPPT solární regulátor
Před 65 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitou DC-DC 40 A Inteligentní nabíječku baterií (booster) k nabíjení sekundární (pomocné) baterie během jízdy pomocí primární (startovací) baterie připojené k alternátoru nebo pomocí solárního panelu. Umožňuje nabíjet: olověné kapalinové, gelové, AGM a lithiové baterie pomocí vícestupňového nabíjení. Díky nízké hmotnosti a kompaktnímu designu může být nabíječka instalována v karavanech, užitkových v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
AUTONABÍJEČKA ULTIMATESPEED ULG 15 B4
Před 147 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den, z důvodu koupě nové autonabijecky (chtěl jsem lehčí kvůli převozu) nabízím k prodeji. Takto komplexní autonabijecku ani nevyužiji. Více info: Nabíječka UltimateSpeed ULG 15 B4 je určena pro baterie osobních automobilů a motocyklů s 12V nebo 6V a kapacitou 8-210 Ah, lze volit program podle typu baterie. Autonabíječka UltimateSpeed ULG 15 B4 má inteligentní řízení mikroprocesorem s diagnostickým programem a kontrolovaným nab... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Nabíječka autobaterií, 12V a 24V, max. 10A.
Před 284 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová, nepoužitá, plně funkční inteligentní autonabíječka řízená mikroprocesorem s diagnostickým programem a plnoautomatickým nabíjením. Pro všechny baterie s 12 V nebo 24 V a kapacitou 20 až 300 Ah, 8 volitelných režimů pro optimální přizpůsobení typu baterie, 2 programy napájení pro napájení při výměně baterie, LCD displej pro programy nabíjení, hodnotu na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Univerzální nabíječka baterií Tronic TAL 1000 A1
Před 245 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou univerzální nabíječku baterií Tronic TAL 1000 A1 Záruka 12 měs. Nevhodný dárek Vypínání Minus Delta U brání přebití akumulátorů (AA / AAA / C / D / 9 V blok) Současné nabíjení až 8 baterií najednou Vhodná pro akumulátory Ni-MH a Ni-Cd Stav nabíjení znázorněný na LCD displeji Nabíjecí přihrádky s LED kontrolkami znázorňujícími stav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Autonabíječka autobaterií 10A.
Před 276 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabíječka autobaterií ULGD 10 A1, inteligentní řízení mikroprocesorem s diagnostickým programem a plnoautomatickým nabíjením. Pro všechny baterie s 12 V nebo 24 V a kapacitou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Nabíječka Noco 2
Před 325 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám uplně novou nepoužitou nabíječku Noco 2 NOCO genius 2 6/12 V, 40 Ah, 2 A Jedná se o inteligentní automatickou nabíječku NOCO genius 1 6/12 V s maximálním nabíjecím proudem 2 A. Nabíječka je vhodná pro baterie o kapacitě do 40 Ah. Nabije i zcela vybité baterie ( <1 V), jako udržovací nabíječka jde použit pro všechny kapacity. Nabíječka může být připojena po libovolně dlouhou dobu bez rizi... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Nabíječka autobaterií mikroprocesor 6/12V 1A nová
Před 572 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabíječka autobaterií s mikroprocesorem 6/12V 1A AROSO GERMANY.Návod v češtině. Nová , originálně zabalená ,záruka. V Ostravě osobně jinak zašlu na Zásilkovnu. Popis: Univerzální nabíječka akumulátorů 6V/12V, napájení 230V pro akumulátory 4 - 120 Ah. Mikroprocesor se stará o automatické nabíjení a rozpozná, je-li připojen 6V nebo 12V akumulátor. Při zapojení 12V akumulátoru lze zvolit režim nabíjení standardní nebo zimní. Po nabití se nabíjení přeruší a nabíječka se přepne do udržovacího reži... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Nabíječka autobaterií s mikroprocesorem 6/12V 1A nová ,záruka
Před 576 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Nabíječka autobaterií s mikroprocesorem 6/12V 1A AROSO GERMANY.Návod v češtině. Nová nepoužitá originálně zabalená se zárukou. V Ostravě předám osobně jinak po dohodě možno i zaslat na Zásilkovnu. Inzerát platí do smazaní.Prosím volejte nebo pište na email.Na SMS nereaguji. Popis: Univerzální přenosná nabíječka akumulátorů 6 nebo 12V, napájení 230V, určeno pro akumulátory o kapacitě 4 - 120 Ah. Mikroprocesor se postará o automatické nabíjení. Nabíječka automaticky rozpozná, je-li připojen 6V nebo 12V akumulátor. Při zapojení 12V akumulátoru lze zvolit režim nabíjení standardní nebo zimní. Jakmile je akumulátor nabit, nabíjení se přeruší a nabíječka se přepne do udržo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty