Pronajmu bytovou jednotku 74m2

PlaceholderNo Image
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmu bytovou jednotku včetně vybavení, francouzský styl, sedačka, stěna ,kuch. linka, sporá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nabízím k pronájmu bytovou jednotku (39 m2) o dispozici 2+kk
Nabízím k pronájmu bytovou jednotku (39 m2) o dispozici 2+kk
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00962 Nabízím k pronájmu bytovou jednotku (39 m2) o dispozici 2+kk s balkónem (5,60 m2) v Novém Boru, ulice Křižíkova. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží v bytovém domě. Byt je vybavený kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou a digestoří. Nájem zde činí 8.500,- Kč/měsíc + služby a energie 3.500,- Kč/měsíc. Nájemce hradí při podpisu nájemní smlouvy vratnou jistotu ve výši 17.000,- Kč a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 500
 Kč
Pronajmu byt 2+1 s balkonem a garáží bez Realitky
Pronajmu byt 2+1 s balkonem a garáží bez Realitky
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
****Prosím Realitky NEVOLAT!!! *** Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 59m2 s balkónem a s možností pronájmu garáže 18m2, která se nachází přímo v domě ve Frýdku na ulici J.E. Purkyně. Byt se nachází ve 3. patře ve 4. podlažním domě bez výtahu. Před garáží je navíc jedno parkovací místo. Dům je po kompletní revitalizaci včetně plastových oken, fasády, vchodu. V bytě je vyzděné jádro s vanou a odděleným WC. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
Cena:79 990 Euro. Nabízíme k prodeji pěkný, zařízený apartmán 2kk 58m2 s balkonem s výhledem na bazén komplexu a na moře v rekreačním komplexu s venkovním bazénem přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 3 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, sporák, lednice, mikrovlnná trouba, pračka ), stůl+židle, tv, sedací souprava, klimatizace - ložnice s manželskou postelí, sk... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronajem bytu 2+kk, Zlin
Pronajem bytu 2+kk, Zlin
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den. nabízím k pronájmu byt velikosti 2+kk po celkové rekonstrukci na ulici Sokolská ve Zlíně. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě a je rovněž po celkové rekonstrukci, nové zateplení, nová střecha. Byt je plně zařízený, nachází se v 1. patře a je orientován na jižní a severní stranu. Celková plocha bytu je 35 m2 a patří k němu i sklep. Součástí bytu je i veškeré vybavení. V kuchyni je... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
Cena:63 990 Euro Nabízíme k prodeji dvoupokojový zařízený apartmán 2kk, 54m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře, v rekreačním komplexu s venkovním bazénem cca 100m od pláže. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 2 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, lednice, trouba, mikrovlnná trouba, sporák, trouba), sedací souprava, stůl+židle, klimatizace, balkon. - jedna ložnice vybave... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronajmu zařízený byt 2+1
Pronajmu zařízený byt 2+1
Před 8 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Byt se nachází v centru města, je částečně rekonstruovaný, zařízený, 59m2.. Má zvětšenou zděnou koupenu, lodžii, prostorný sklep. Ve ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 92 m2, Říčky v Orlických horách
Prodej bytu 3+kk 92 m2, Říčky v Orlických horách
Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem mezonetového apartmánu 3+kk o celkové ploše 92 m, který se nachází v prestižním areálu Wellness hotelu Říčky v srdci Orlických hor. Tento apartmán nabízí luxusní bydlení s nezaměnitelnou atmosférou horské přírody, což z něj činí ideální útočiště pro ty, kteří hledají klid, komfort a možnost aktivního odpočinku. Po vstupu do apartmánu vás přivítá moderní kuchyňská linka, plně vybavená všemi potřebnými spotřebiči, která poskytuje pohodlí pro každodenní vaření. Z kuchyně se dostanete přímo do prostorného obývacího pokoje, kde velká francouzská okna zaplavují místnost přirozeným světlem a nabízejí dechberoucí výhled na okolní přírodu. Dominantou obývacího prostoru jsou krbová kamna na dřevo, která ve spojení s dřevěnými stropy vytvářejí jedinečnou atmosféru tepla a útulnosti, ideální pro zimní večery. Z obývacího pokoje vedou dveře na prostornou terasu, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo relaxovat s výhledem na lesy. Apartm... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
Pronájem 2+kk po rekonstrukci, ul. Sokolská, Zlín
Pronájem 2+kk po rekonstrukci, ul. Sokolská, Zlín
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+kk po celkové rekonstrukci na ulici Sokolská ve Zlíně. Byt se pronajímá plně zařízeným nábytkem. Byt se nachází v 1. patře a je orientován na jižní a severní stranu. Celková plocha je 35 m2. Proběhla zde celková rekonstrukce. Součástí bytu je i veškeré vybavení. V kuchyni kuch. linka, lednice, sklo. k... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
Pronájem hezkého, zařízeného bytu se zahradou 1+kk, Opava, u
Pronájem hezkého, zařízeného bytu se zahradou 1+kk, Opava, u
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem hezkého, zařízeného bytu se zahradou 1+kk v Opavě na ul. Zacpalova. Byt se nachází v přízemí cihlového domu. Byt je situovaný do zahrady, která je k užívání a s posezením. Byt je zařízený. Je zde kuchyňská linka, lednice, sedačka, stůl. Z pokoje se vchází do koupelny s předsíňkou, kde jsou úložné prostory. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, wc, pračka. Byt je vhodný pro slečnu, ženu, jelikož je zařízený a vymalovaný v růžových tónech. K bytu není sklep. Nájem je stanoven na 6500,-k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Wilk sport S3 - předstan, vybavení
Wilk sport S3 - předstan, vybavení
Před 12 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Wilk sport S3 Maximální hmotnost 1200kg Rok výroby 2006 Předstan Nová STK Schválená rychlost 100 km/h Vybavení le karavanu ZDARMA-kuchyňské vybavení, přívodní kabel, nádrž na odpadní vodu, předstan - Karavan je vhodný pro 4-5 osob. - rozkládací sezení do U - možnost udělat na spaní - francouzská postel - nerezový plynový sporák, lednice s mrazákem 12v/ 220v/plyn, nerezový dřez - WC se sprchou - umyvadlo se zrcadlem -... (více v detailu)
Ústecký kraj
199 000
 Kč
Pronájem chaty Moravské Budějovice Jackov Kosová Hrachovec
Pronájem chaty Moravské Budějovice Jackov Kosová Hrachovec
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Aktuální obsazenost na druhém obrázku Lze vybrat i víkendy pá-ne. termíny Cena 1500 za chatu (max 4 dospělí +2 děti) a 1 noc bez dalších poplatků, malý pejsek nevadí.. Rekreační oblast Hrachovec - Kosová u obce Jackov cca 5 km jihozápadně od Moravských Budějovic v okrese Třebíč Kosová u Jackova, zděná chata, kamenná spodní část (garáž) 1.patro: zděné, obývák kuchyně, chodba, WC. koupelna, venkovní terasa. 2.patro: zděné podkroví dvě částečně rozdělené místnosti venkovní terasa. Chata se nachází v klidné chatové oblasti v lese u řeky Jevišovka. Parkování až 3 aut přímo u chaty. Příjezd k chatě je z obce Jackov a to následovně: Při jízdě od Mor. Budějovic se projede obcí Jackov a na konci obce se odbočí doprava, přejede se železniční přejezd a asi po 400m je po levé straně silnice transformátor, před ním se odbočí doleva a po cca 300m doprava pak rovně na kraj cesty chata po pravé straně č. 120 Ubytování na chatě Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve 2 ložnicích. L... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Bürstner Flipper 460 - předstan, vybavení
Bürstner Flipper 460 - předstan, vybavení
Před 12 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bürstner Flipper 460 Maximální hmotnost 1350kg Rok výroby 2009 Předstan Nová STK Schválená rychlost 100 km/h Vybavení ke karavanu ZDARMA - kuchyňské vybavení, přívodní kabel, předstan, rozkládací židle - Karavan je vhodný pro 4-5 osob. - rozkládací sezení do U - možnost udělat na spaní - francouzská postel - nerezový plynový sporák, lednice s mrazákem 12v/ 220v/plyn, nerezový dřez - WC se sprchou - umyvadlo se zrcadlem - nájez... (více v detailu)
Ústecký kraj
275 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajmu byt 2+1 54 m2 v mostě
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
REZERVACE DO 15.9 Pronajmu byt 2+1 54 m2 v mostě v ulici Antonína Dvořáka Dobrý přístup do centra a občanské vybavenosti. Nové zdene jádro,nová koupelna cca 2 roky zpět. Ku... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
CENA: 79 990 Euro. Nabízíme k prodeji pěkný, zařízený apartmán 2kk 58m2 s balkonem s výhledem na bazén komplexu a na moře v rekreačním komplexu s venkovním bazénem přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 3 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, sporák, lednice, mikrovlnná trouba, pračka ), stůl+židle, tv, sedací souprava, klimatizace - ložnic... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
CENA:63 990 Euro Nabízíme k prodeji dvoupokojový zařízený apartmán 2kk, 54m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře, v rekreačním komplexu s venkovním bazénem cca 100m od pláže. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 2 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, lednice, trouba, mikrovlnná trouba, sporák, trouba), sedací souprava, stůl+židle, klimatizace, balkon. - jedna ložnice... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Barcelo Royal Beach , Slun.pob. 1kk
Bulharsko-Barcelo Royal Beach , Slun.pob. 1kk
CENA:74 990 Euro Nabízíme k prodeji velice prostornou, zařízenou garsoniéru 56m2 s bakonem s částešným výhledem na bazén a na moře v prestižním 5+++++ Spa komplexu hotelového stylu s venkovním bazénem, cca 50m od pláže. vlastnictví: osobní patro: 5 z 10 Zařízení apt: - jedna velká místnost... kuchynský kout, obývací pokoj plus ložnice v jednom. Kuchynský kout s kuchynskou linkou, sporák, trouba. Stůl, židle., sedací souprava. Manželská postel. - koupelna se sprchovým koutem a WC. Místnost je pěkně rozdělena, balkon s výhledem na bazén a ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Karlovarská
Pronájem bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Karlovarská
Před 24 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o velikosti 60 m² ve vyhledávané lokalitě Mariánských Lázní, Byt se nachází v klidné části v centru města, v domě, který prošel částečnou rekonstrukcí. Je plně vybaven (lednice, kuchyňská linka, pračka, sporák, televize, postel, sedačka, skříně) a připraven k okamžitému nastěhování. Ohřev vody zajišťuje bojler, vyt... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Karlovarská
Pronájem bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Karlovarská
Před 25 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o velikosti 60 m² ve vyhledávané lokalitě Mariánských Lázní, Byt se nachází v klidné části v centru města, v domě, který prošel částečnou rekonstrukcí. Je plně vybaven (lednice, kuchyňská linka, pračka, sporák, televize, postel, sedačka, skříně) a připraven k okamžitému nastěhování. Ohřev vody zajišťuje bojler, vyt... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Hygge deka z merino vlny BÍLÁ
Hygge deka z merino vlny BÍLÁ
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám ručně pletenou deku 80x250 Cm, sloužila ve fotoateliéru jako přehoz př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Hezký byt 1+1, Praha 9 – Běchovice
Hezký byt 1+1, Praha 9 – Běchovice
Před 42 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem hezkého bytu v přízemí rodinného domu v klidné ulici Na spáleništi. Byt je zařízený (kuchyňská linka, sporák, lednice, stůl, židle, polohovací postele, komoda, skříň) s tím, že sociální zařízení (koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou i WC) je společné s nájemci sousedního bytu. Na podlahách je koberec a dlažba, okna jsou plastová, ústřední topení. Předností této lokality je klidné prostředí a blízkost přírodního parku, dobré parkování, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti (obchody, služby, supermarket, restaurace, sportoviště) a i dobré spojen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám bytovou jednotku k pronájmu
Před 67 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním k dlouhodobému pronájmu menší byt o velikosti 1+kk až 2+1 poblíž MHD v Praze. Jsem nekuřák, nemám žádné zvíře - byt je pro jednu osobu v pracovní pozici middle management, nájem do cca ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk ve Strakonicích, ul. Palackého náměstí
Pronájem bytu 1+kk ve Strakonicích, ul. Palackého náměstí
Před 174 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem hezkého bytu 1+kk v centru Strakonic, na Palackého náměstí. Byt je částečně vybavený, je zde kuchyňská linka, digestoř, sporák, možno dodat ledničku a pračku se sušičkou. Bytová jednotka se nachází ve druhém patře udržovaného bytového domu o pěti jednotkách, který prošel v roce 2015 rekonstrukcí. Podlahy jsou řešeny dlažbou a plovoucí podlahou. Dobrá poloha v centru města s veškerou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Bulharsko Sluneční pobřeží 2kk
Bulharsko Sluneční pobřeží 2kk
Před 193 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2kk, s balkonem v prestižním 3+++ resortu hotelového stylu s venk. bazénem, přímo u moře. Vybavení apt.: obývací pokoj s kuchyňským koutem, kuchyňská li... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Mariánské Lázně, ul. Havlíčkova
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Mariánské Lázně, ul. Havlíčkova
Před 242 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1, 58 m2, v šestém patře panelového domu s výtahem v Mariánských Lázních - Úšovicích. Byt je v dobrém, udržovaném stavu a pronajímá se zařízený. Nájemci je k dispozici kuchyňská linka, sporák, lednice, pračka, skříně, sedačka, postel atd. Přímo v bytě se nachází lodž... (více v detailu)
Karlovarský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytové jednotky 2+kk v OV
Pronájem bytové jednotky 2+kk v OV
Před 174 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytové jednotky 2+kk v Jirkově, ulice Na Borku. Bytová jednotka se nachází v panelovém domě a prošla kompletní rekonstrukcí, dům taktéž prošel kompletní revitalizací. V bytě jsou plastová okna, nová kuchyňská linka, kompletní rekon... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty