Prodám rodinný dům

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám menší domek (chalupu) 65m2. Dispozice 2+1 na pozemku o velikosti 221m2 v obci Vestec okres Nymburk. RK.NEVOLAT
Středočeský kraj
3 300 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s možností podnikání v blízkosti státní hranice se SRN. Velké skladovací prostory. Kolaudace 1994. Lokalita: Rotava, okres Sokolov Dům je jednopatrový, plně podsklepený. Zastavěná plocha domu 128 m2. Dům je s nadstandardním komfortem: prádelna, fitness, 2 vstupy, dvojité hygienické zázemí. 1.PP – černá kuchyně, prádelna, posilovna, komora, kotelna s plynovým kotlem 1. NP – 3 obytné místnos... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dům z masivního dřeva, se 2 ložnicemi, kuchyní s obývakem, koupelnou o velikosti 94 m2 je izolovaný minerální vatou, postavený z CLT panelů. Dům se staví na základovou desku... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800 000
 Kč
Rodinný dům Kynšperk nad Ohří
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám příští rok patrový RD postaven v 70 letech po rekonstrukci bytu v přízemí, nové plastové okna 10 ks , plovoucí podlahy v celém bytě, městská kanalizace, vodovod, el230/400 nové dveře, nové plynové... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinný dům
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům s pozemkem 1 100 m2 Jsem přímý majitel. Cenu dohodou. Prosím... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Dvougenerační rodinný dům 190m2, Litovel
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prostorný rodinný dům o dispozici 5+1 po menší úpravě 2 X 2+1 (2x95m2) o celkové užitné 190m2, balkon 10m2, 2x koupelna a WC, pozemek 406m2. Součástí je garáž o velikosti 36m2 s montážní jámou a sklepem, další vedlejší stavba je sklad o velikosti 53m2, gar... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000 000
 Kč
Prodám rodinný dům Fryšták-Vítová.
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám RD v obci Fryšták-Vítová (novostavba), zast.plocha 200m2, celková výměra 896m2. Vytápění-tepelné čerpadlo, krbová kamna. Zásobování vodou-vlastní studna s úpravou vody.2 podlaží s o... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 490 000
 Kč
Pronájem, Rodinný dům 2+1 84m2,Drevohostice
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím dlouhodobý pronájem RD 2+1 v klidné ulici v Dřevohosticích s menším d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům u lesa
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte ideální domov pro svou rodinu, kde se budete cítit jako na prázdninách po celý rok? Nebo možná hledáte útulnou chalupu, kam se budete moci kdykoliv uchýlit před hektickým městským životem? Ať už je vaše představa jakákoliv, tento rodinný dům v malebné obci Nová Ves u Litovle splní vaše očekávání! Tento prostorný dům o dispozici 4+kk prošel v průběhu let celkovou rekonstrukcí, která zaručuje moderní komfort a funkčnost. Můžete si vychutnat teplo domova díky kombinovanému vytápění, které zahrnuje plynový kotel, kotel na tuhá paliva a krbovou vložku s výměníkem. Napojení na obecní vodovod ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům
Prodám novostavbu rodinného domu v Loučná u Lomu na Tyršově stezce. Zastavěná plocha nemovitosti 223m2 z toho garáž 60m2.K domu ... (více v detailu)
Neuvedeno
rodinný dům - Napajedla
Před 2 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá životnost), nové rozvody vody a odpadu, nová el. v mědi (2 tarif) 380V.Nové schodiště. Před 4 roky dělaná nová kuchyňská linka (lednice, vestavná myčka, digestoř, el. varná deska, el. trouba), zánovní koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně pra... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+2, Vintířov
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej RD 4+2 s garážemi, pergolou a zahradou v části obce Vintířov. Interiér domu je po průběžné rekonstrukci. V prvním nadzemním podlaží najdeme kuchyni propojenou s obývacím pokojem, obytnou místnost, velkou koupelnu se sprchovým koutem, vanou a WC. Ve druhém nadzemním podlaží najdeme ložnici, pokoj, prostornou kuchyni a koupelnu s vanou, sprchovým koutem a WC. Dále jsou zde veškeré inženýrské sítě a garáže, které jsou využity na parkování vozidel (2x) a dvě slouží jako skladiště či... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 400 000
 Kč
Exkluzivní prodej rodinný dům v obci Lačnov
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu v obci Lačnov. Obec Lačnov se nachází v krásném prostředí Vizovických hor. Jedná se o cihlový dům s celkovým pozemkem cca 900 m2, na pozemku se nachází další stavba ve stylu chaty, kde je případně možnost předělat tuto nemovitost i k bydlení a využití podkroví- zastavěná plocha je 70m2, jsou zde 2 sklípky. Cihlový dům je o zastavěné ploše 90 m2, částeč... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 72 m², Nemotice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 72 m² v obci Nemotice, okres Vyškov. Pozemek má rozměry přibližně 7,5 x 9 metrů a je ideální pro výstavbu ro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120 000
 Kč
Prodám dům Rohovládová Bělá
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ Prodám rodinný dům v obci Rohovladova Bělá. V přízemí se nachází 2+kk (pokoj,obývák,kuchyň,koupelna,sklep,chodba). V 1.patře se nachází 3+kk (pokoj,pokoj,pokoj,kuchyň,koupelna,spíž,balkón). Užitková plocha domu je cca 190 m2. Pozemek má cca 957 m2. Dům je napojen na ob... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 700 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Lamperticích
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku v Lamperticích. Jihovýchodně lehce svažitý pozemek je podle Územního plánu určen k výstavbě RD či chalupy venkovského typu. Pozemkem prochází vodovodní řád, na hranici rovněž sloup el vedení. Odpady musí být řešeny samostatnou ČOV s přepadem do vsaku Pokud hledáte opravdu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 900 000
 Kč
Rodinný dům
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům v Kamberku o dispozici první patro 4+1 Horní patro 3+1 + možnost dalších pokojů. Na zahradě stodola+zahradní domek(kůlna) Obytná plocha domu 282m2. Plocha pozemku 280m2 Na pozemku skleník a zahradní dům. Dům bude vyklizen. Na prodej spěchám. V okolí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, rodinný dům s pozemkem, Svatoňovice, okr. Opava
+ provize rk 100 000, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Samostatně stojící rodinný dům s pozemkem o celkové rozloze 2.745 m² je nyní k prodeji ve Svatoňovicích, v okrese Opava. Dům je přízemní se sedlovou částečně pozinkovanou střechou. Objekt je částečně podsklepen. Co se dispozičního řešení týče, jedná se 4+1. Nedávno byl instalován nový komín. K dispozici je vlastní žumpa a studna, vytápění je zajištěno pomocí kotle na tuhá paliva. Na pozemku... (více v detailu)
2 800 000
 Kč
Dům v původním udržovaném stavu s menším pozemkem ve Staňkov
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji chalupu v původním udržovaném stavu o dispozici 3 + 1, nacházející se na pozemku o rozloze 174 m2. Jedná se o nemovitost v původním udržovaném stavu. Vytápění je zajištěno lokálně kamny na tuhá paliva v kombinaci el. přímotopy. Voda je využívána z obecního řádu, kanalizace je též obecní, el. 220 / 380 V. Pl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 450 000
 Kč
Prodám 13 ks oken
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodáme 13 ks dřevěných oken - velikost 150 x 75 cm, včetně venkovních žaluzií, vhodné na sklen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Rodinný dům v Aši
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Aši, ke kterému náleží zahrada s garáží. Dům prošel částečnou rekonstrukcí: plastová okna a vchodové dveře, izolace sklepa proti vlhkosti, dlážděná příjezdová cesta. Vytápění je řešeno 3 druhy topení: plynovým kotlem, rok starým kotlem na tuhá paliva a krbovými kamny v obývacím pokoji. V přízemí se nachází veranda, kuchyň s obývacím pokojem, koupelna s WC, ložnice a spižírna s bojlerem. 1. patro zah... (více v detailu)
4 550 000
 Kč
Samotěžba dřeva v okrese Kolín, zdarma
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím samotěžbu dřeva v obci Doubravčice, Okres Kolín. Pozemek 2500m2... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
Rodinný dům v Polsku
Naléhavě prodávám rodinný dům, který stojí v samém centru obce Posučice, v obci Branice, Opolské vojvodství. Ideální místo pro únik z města. Dům se skládá z částečně zrekonstruovaného přízemí ( 120m2), podkroví k vlastní úpravě (120m2), hospodářské budovy přiléhající k domu a sklepa pod téměř celým domem. V přízemí se nachází: světlá předsíň s chodbou, průchozí kuchyň, obývací pokoj s krbem, pokoj 2 pokoj 3 velká koupelna s oknem, průchod do letní kuchyně a kotelna s dřevník... (více v detailu)
100
 Kč
Rodinný dům - Napajedla
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá životnost), nové rozvody vody a odpadu, nová el. v mědi (2 tarif) 380V.Nové schodiště. Před 4 roky dělaná nová kuchyňská linka (lednice, vestavná myčka, digestoř, el. varná deska, el. trouba), zánovní koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně prač... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 208 m2 - Tachlovice, ev.č. 01389
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01389 Nabízíme k prodeji krásný dům s velkými pozemky v obci Tachlovice. Dům je kolaudován v roce 2015. Jedná se o cihlovou stavbu se zateplením fasády a stropu, střecha betonové tašky. Dispozice, 1.NP: předsíň, pokoj, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC. 2.NP 3x pokoj, koupelna, WC, balkon s pěkným výhledem na obec. Velmi nízké náklady na bydlení. K dispozici je b... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 900 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 120㎡
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v malebné obci Psinice, v okrese pohádkového města Jičín. Tato nemovitost může být dokonalým útočištěm pro všechny, kdo hledají únik od městského ruchu. Objevte krásnou přírodu Českého ráje, která je doslova na dosah ruky. Nemovitost nabízí ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 999 650
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty