Dům Čiovo s kotvištěm pro loď v druhé linii moře, 30 m od mo

Referenční číslo: CB_2031/139 Realitní kancelář Relax Properties si Vám dovoluje nabídnout k prodeji rodinný dům, který se nachází v druhé linii u moře pouhých 30 m od moře v oblíbené lokalitě na ostrově Čiovo u Trogiru v Chorvástku. Na ostrov vede volný most. K prodeji je výborný rodinný dům s parkovištěm, který se nachází v atraktivní lokalitě, v druhé řadě od moře, s otevřeným výhledem na moře. V ceně domu je kotviště pro loď a také soukromá loď k němu. Nemovitost má celkovou obytnou plochu 101 m² a nachází se na pozemku o rozloze 475 m². Nemovitost se rozkládá na dvou podlažích a má 4 ložnice a 3 koupelny. Dům je obklopen prostornou zahradou, kterou zdobí středomořské rostliny, vytvářející příjemné prostředí pro trávení času venku u moře. Dům se rozkládá na dvou podlažích. V prvním patře se nachází: dvě ložnice, koupelna, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj se vstupem na velkou terasu. Ve druhém patře jsou další dvě ložnice, koupelna, kuchyně s jídelnou a obývací pokoj se vstup... (více v detailu)
15 127 088
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 1+1 s výhledem na moře, Plazh-Iliria, Durrës, Albánie
Byt se nachází ve velmi vyhledavané oblasti u Jaderského moře Plazh, v jeji casti Iliria, Durrës. Nabízí veškeré zazemí pro pohodlný život. Je situovaný v 9. patře apartmanové budovy s výtahem. Celková užitná výměra bytu je 80 m2, čistá obytná plocha je 72.... (více v detailu)
Prostorný apartmán 600 m od moře, Slunečné pobřeží
Referenční číslo: B_3039 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji prostorný apartmán v celoročním apartmánovém komplexu Levsha, 600 m od moře na Slunečném pobřeží v Bulharsku. K prodeji je studiový apartmán o celkové ploše 43 m2, který se nachází v 5. patře s výtahem. Studio se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyní, koupelny, terasy s příjemným výhledem do parku a na bazén. Nemovitost se nabízí s nábytkem a vybavením, jak můžete vidět na ... (více v detailu)
1 341 430
 Kč
Velké Opatovice, RD 4+2, komerce, dvůr – rodinný dům
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1131BL190 Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní měšťanský dům v centru Velkých Opatovic. V přízemí domu se nachází komerční prostory, dříve využívané jako restaurace. Jsou tvořeny restaurací (50 m2), salonkem (30 m2), kuchyní (25 m2) a vlastním sociálním zařízením. Za domem se nachází další budova s barem, letní zahrádkou a toaletami. V prvním nadzemním patře najdeme dva byty o dispozici 2+1 (65 a 45 m2), z nichž je jeden kompletně zrekonstruovaný. V celém domě probíhá průběž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500 000
 Kč
Prostorný dům v první linii u moře, Rogoznica
Referenční číslo: CB_2046/19 Realitní kancelář Relax Properties si Vám dovoluje nabídnout k prodeji krásný dům, který se nachází přímo na první linii moře v lokalitě Rogoznica. Na prodej je dům, který se nachází v první linii u moře, v klidné lokalitě, která poskytuje soukromí a klid s krásným čistým mořem. Nemovitost se rozkládá na obytné ploše přibližně 300 m2, je rozložena do tří podlaží a skládá se ze tří apartmánů a jedné garsoniéry, které jsou orientovány na jih a mají krásný výhled na moře. Celkem má dům 10 ložnic a 5 koupelen. Přízemí se skládá ze dvou ložnic, jedné koupelny, komory, kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, které jsou ve společném prostoru. Apartmán má také prostornou terasu s výhledem na moře a ostrovy. První patro se skládá ze čtyř ložnic, dvou koupelen, kuchyně, jídelny a obývacího pokoje. Dvě z ložnic mají také přístup na terasu, která se nachází na jižní straně objektu, a všechny ložnice a obývací pokoj jsou klimatizovány. Ve druhém patře jsou tři ložnice... (více v detailu)
39 422 250
 Kč
Apartmánový dům / Pag / Chorvatsko
Na prodej apartmánový dům v blízkosti moře a pláže ( 120m ). Dům vystavěn v roce 2000 a celkově adaptován v roce 2023. Obytná plocha domu je 240m2, rozloha pozemku 460m2. Sestává z celkem pěti apartmánu s oddělenými vstupy. Přízemí: Apartmán o rozloze 55m2 s terasou 24m2. Sestává z obývacího pokoje, jídelny s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny se sprchovým koutem a WC. K apartmánu náleží parkovací místo před domem. 1. patro Dva apartmány, každý o rozloze 39m2 s terasou 22m2. Sestávají z obývacího pokoje, jídelny s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny se sprchovým koutem a WC. K každému apartmánu náleží parkovací místo před domem. ... (více v detailu)
Studio v luxusním 5Barceló Royal Beach, 50 m od moře, Sluneč
Referenční číslo: B_9036 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji studiový apartmán, který se nachází pouhé 3 minuty od písečné pláže v 5* hotelovém komplexu Barceló Royal Beach na Slunečném pobřeží v Bulharsku. Na prodej je velmi pěkný plně zařízený apartmán o celkové ploše až 51,21 m2, který se nachází ve 4. patře s výtahem a jeho výhled je do širokého okolí a na tenisové kurty, Slunečné pobřeží až na pohoří Stará Planina. Dispozičně se apartmán skládá z: vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jídelním koutem a spací částí, koupelny s WC, balkonu. Apartmán je plně vybaven a zařízen kvalitním luxusním nábytkem a toto vybavení je již zahrnuto v ceně. Apartmán má centrální klimatizaci, která zajišťuje stabilní příjemnou teplotu. Komplex se nachází ve druhé linii u moře 50 m od krásné písečné pláže Slunečného pobřeží. Jedná se o jeden z nejluxusnějších hotelových komplexů na Slunečném pobřeží. Barceló Royal Beach 5* je sezónní komplex otevře... (více v detailu)
1 603 966
 Kč
Prodej dvou vil 440 m² se 7 apartmány, pozemek 1 500 m² a ba
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
, Prodej souboru nemovitostí v Řecku, ve vilové čtvrti Agios Stefanos v sousedství města Volos, v oblasti Magnesia. 2 hodiny autem ze Soluně kde jsou letecké spoje, nebo 3hodiny z Atén. Dojezdová vzdálenost z Prahy autem je 18h. Jedná se o 2 samostatně stojící budovy na pobřeží s výhledem na Egejské moře a velkým bazénem, které obsahují celkem 7 apartmánů s terasou, 3+1 115 m², 3+kk 100 m², 3+kk 80 m² a 4 x 2+kk 38 m². Pozemek o rozloze 1500 m² je zahrada, z toho cca 600m² je stavební, velká terasa s pergolou a bazénem 6 x 4 m. Všechny byty mají své terasy orientované výhledem na Egejské moře ( Padasti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům Ostrava Svinov
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme ke koupi na pohled malý řadový RD, který překvapí svou velikostí a dispozičním uspořádáním. Nemovitost se nachází v lukrativní části Ostravy Svinova. - postaveno v 80tých letech - cihla, udržovaný stav - zastavěná plocha - 150 m2 - užitná plocha - cca 273 m2 - plocha pozemku - 388 m2 - plocha zahrady - 238 m2 - 2 NP + 2 mezipatra - Dispozice 5+2, garáž, prádelna + další prostory s různým využitím - terasa, balkón - inženýrské sítě el., veřejný vodovod + kanalizace, plyn ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 979 000
 Kč
Apartmánový dům jen 180 m od moře, Omišská riviéra
Referenční číslo: CB_2047/21 Realitní kancelář Relax Properties si Vám dovoluje nabídnout k prodeji apartmánový dům na Omišské riviéře jen 180 m od moře. K prodeji je krásný apartmánový dům se 7 ložnicemi a 7 koupelnami s krásným výhledem na moře, rozložený do tří podlaží. Nemovitost se skládá z pěti apartmánů, které mají samostatnou ložnici, a dvou studií a patří k ní také garáž, parkovací místa a sklad. Obytná plocha domu je přibližně 295 m², další prostory včetně teras, balkonů a garáže činí celkem 87 m². Zahrada o rozloze 180 m² s krbem, stolem a lehátky poskytuje ideální místo k odpočinku. Každý apartmán je vybaven klimatizační jednotkou a má přístup na terasu, balkon nebo zahradu. Dům nabízí také parkování pro více vozidel a je vybaven solárními panely pro úsporu energie. Nachází se v blízkosti pláže, obchodů a restaurací a pouhých sedm kilometrů od Omiše. Jedná se o ideální investiční příležitost, protože tento apartmánový dům již nějakou dobu úspěšně ... (více v detailu)
15 637 493
 Kč
Dvě bytové jednotky s výhledem na moře, parkováním, druhá li
Referenční číslo: CB_2035/171 Realitní kancelář Relax Properties si Vám dovoluje nabídnout k prodeji 4+kk apartmán s výhledem na moře a parkovacím stáním, vzdálený pouhých 45 m od moře v loaklite Rogoznica. Apartmán má jižní orientaci a nachází se v přízemí menší obytné budovy. Výborná poloha, protože se nachází v druhé řadě k moři a je rozdělen na dvě bytové jednotky. Byt má celkem 75,52 m² obytné plochy a 29,94 m² venkovních prostor a úložný prostor v suterénu. První obytná jednotka se skládá z: kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, dále ložnice a terasy. Druhá bytová jednotka se skládá z: předsíně, vstupní haly, koupelny, kuchyně s jídelnou, dvou ložnic a terasy. Nemovitost má dvě klimatizační jednotky a dvě venkovní parkovací místa, jedno parkovací místo vyhrazené pro každou bytovou jednotku. Prošla částečnou rekonstrukcí a prodává se zařízená a vybavená. Tato nemovitost je kvalitní volbou pro turis... (více v detailu)
7 618 590
 Kč
Prodej bytu 3+kk 55 m² Silvi, Itálie
Nabízíme krásný nově zrekonstruovaný apartmán 3+kk o velikosti 55 m² kousek od moře s vlastním parkovacím místem. Apartmán se nachází v jedné z nejkrásnějších přímořských lokalit na italském pobřeží Jaderského moře. Je vzdálené pouhých 15 km od letiště Pescara s přímými lety do Prahy a Krakowa. Tento apartmán o dispozici 3+kk, o velikosti 55 m² a s prostorným balkónem o rozloze cca 10 m², se nachází se jen pár kroků od moře v malebném přímořském městečku Silvi Marina. Apartmán se nachází v 3NP domu s výtahem. Nemovitost nás vítá vstupem do velkého obývacího pokoje s otevřeným kuchyňským koutem a výhledem na velkou obytnou terasu, koupelna se sprchovým koutem, malá ložnice s šatnou a další dvoulůžkový pokoj s balkonem. K bytu parkovací stání. Dále je vybaven novou kuchyňskou linkou, klimatizací. Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je tento apartmán i výh... (více v detailu)
3 100 000
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Vila v první linii u moře, 5m od písečné pláže, Zadar, Chorv
Referenční číslo: CB_2021/390 Realitní kancelář Relax Properties nabízí k prodeji krásnou vilu s velkým pozemkem, která se nachází pouhých 5 m od moře v lokalitě Zadar. Dům má celkem 6 ložnic a 4 koupelny o rozloze 305 m2. Nachází se na klidném místě, obklopen vzrostlou vegetací a olivovými háji na konci slepé ulice bez provozu a nežádoucích kolemjdoucích, v malé rybářské vesničce známé svými dlouhými písečnými plážemi a křišťálově čistým mořem. Nemovitost stojí na velkém pozemku o rozloze 755 m2 a vila je rozložena do tří podlaží: - Suterén, v němž je celý prostor otevřený bez příček, lze využít jako velký obývací pokoj nebo jako další byt, případně jako hobby a fitness. - V prvním patře se nachází komfortní třípokojový byt, který se skládá ze vstupní haly, 3 ložnic, 2 koupelen a velkého obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, dvou teras, z nichž větší má přímý vstup na zahradu. - Ve druhém patře, do kterého vede vnitřní kamenné schodiště, se nacházejí dva samostatné apartmány, z... (více v detailu)
35 203 140
 Kč
Moderní apartmán 3+kk, 200 m od moře, Rogoznica, Chorvatsko
Referenční číslo: CB_20230/77 Realitní kancelář Relax Properties nabízí k prodeji apartmán 3+kk s částečným výhledem na moře, jen 200 m od moře v Rogoznici, Chorvatsko. Na prodej je moderní apartmán o rozloze 65 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí menšího apartmánového domu. Apartmán je plně zařízený a vybavený a jako takový se prodává. Celková obytná plocha činí 65 m2 a skládá se ze vstupního prostoru, elegantní koupelny, dvou ložnic, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje a místnosti, která je využívána jako sklad. Z obývacího pokoje i z jedné z ložnic je přístup na krytou terasu s částečným výhledem na moře. Apartmán je klimatizovaný a plně vybavený pro příjemný pobyt. Od moře a pláže je vzdálen pouhých 200 metrů. Před budovou se nachází soukromé parkovací místo a k dispozici je také společný gril, který lze rovněž využívat. Nachází se v bezprostřední blízkosti centra Rogoznice a také v blízkosti všech potřebných zařízení, jako jsou restaurace, kavárny, obchody a pláže. Dík... (více v detailu)
6 830 460
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Jedovnice, RD 4+1, komerční prostory, dvůr, zahrada – rodinn
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1131BL193 Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní rodinný dům měšťanského typu v centru Jedovnic. V přízemí domu jsou obchodní prostory vhodné k podnikání a průjezd z náměstí na dvůr. Přízemí domu lze přestavět na další bytovou jednotku. V prvním patře se pavlačí dostaneme do prostorné bytové jednotky (85m2) o dispozici 2+1 skládající se ze dvou velikých pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Na dvoře se nachází dílna a dřevník. Na dvůr navazuje rozs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900 000
 Kč
Dům na Makarské riviéře
Na prodej dům na Makarské riviéře. Budova je po celkové rekonstrukci, která proběhla v roce 2020 za použití kvalitních materiálů. Sestává z přízemí a prvního patra s balkonem. Možnost výstavby velké terasy na střeše ( povolení i projekt k dispozici ). V přízemí se nachází obývací pokoj s moderní a plně vybavenou kuchyňskou linkou, ložnice a koupelna se zavěšeným WC a sprchovým koutem. V prvním patře se nachází obývací pokoj s rovněž plně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obytný kontejnerový dům L-30 (30 m2
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
POZOR! Kontejner je kompletně vybavený a připravený k okamžitému užívání. Tato investice jde za Vámi v podobě nemovitosti, ve které máte perfektně uložené peníze. Kontejner může sloužit jako dočasné bydlení, nebo Vám může generovat další pasívní příjem v podobě pronájmu. Tento krásný, stylový a velmi kvalitní dům si jistě zamiluje každý, kdo chce bydlet ve výjimečné nemovitosti plné originálních myšlenek. Hezký otevřený prostor Vám zahrnuje vše potřebné do prostoru 30m2. Kuchyň s plně zařízenou kuchyňskou linkou, jídelní kout, obytná část se vstupem na terasu a ložnice. V příjemně prosvětlené koupelně s oknem se nachází... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 34 m² Silvi, Itálie
Silvi Marina, Abruzzo: nádherné městečko italského pobřeží. Nabízíme nedávno zrekonstruovaný Apartmán s nádherným výhledem na moře v jedné z nejkrásnějších přímořských lokalit na italském pobřeží Jaderského moře. Je vzdálen pouhých 15 km od letiště Pescara s přímými lety do Prahy a Krakova. Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji přízemní apartmán 1+kk o velikosti 34 m2 v prestižní rezidenci Green Marine. Tato nemovitost poskytuje dechberoucí výhled do překrásné palmové zahrady s přímým vstupem na pláž a prostornou terasu. Apartmán zahrnuje útulný obývací pokoj s manželskou postelí a kuchyňským koutem a koupelnu s oknem a sprchovým koutem. V tomto rezortu již bydlí jedná Česka rodina. Tato malebná obec je známá svými dlouhými písečnými plážemi a křišťálově čistým mořem. Silvi Marina nabízí ideální kombinaci relaxace a aktivit, od procházek po promenádě až po vodní sporty. Město je také bohaté na kulturní a gastronomické zážitky, díky čemuž je ideální destinací pro život nebo dovo... (více v detailu)
3 075 000
 Kč
Luxusní apartmán v první linii u moře s výhledem na moře, La
Referenční číslo: S_M-722-555 Relax Properties s potěšením nabízí k prodeji luxusní apartmán v urbanizaci přímo na pláži v La Duquesa na pobřeží Costa del Sol, který nabízí nádherný výhled na moře a upravený pozemek s bazény. Tento elegantní apartmán na prodej má rozlohu 102 m2, terasa má 10 m2, má 2 ložnice a 2 koupelny. Nachází se v prestižním komplexu Los Granados de la Duquesa v Manilvě a nabízí nádherný výhled na moře a luxusní životní styl v jedné z nejlepších plážových komunit na pobřeží Costa del Sol. Apartmán se nachází ve druhém patře a má velkou prostornou terasu, která je ideální pro venkovní stolování a relaxaci, a panoramatický výhled na moře. Interiér je plně vybavený a zařízený včetně klimatizace a ústředního topení. Obyvatelé mají přístup ke společnému bazénu, pečlivě udržovaným zahradám a přímému přístupu na pláž. K nemovitosti patří také kryté parkoviště a nepřetržitá bezpečnostní služba. Lo... (více v detailu)
14 477 542
 Kč
Novostavba 3+kk apartmán s parkovacím místem, Vodice
Referenční číslo: CB_5311/30 Realitní kancelář Relax Properties nabízí k prodeji nově postavený apartmán se 2 ložnicemi a 1 koupelnou, 650 m od moře ve Vodicích. Apartmán má dvě ložnice a jeho celková plocha je 60,14 m2. Nemovitost vyniká svou slunnou a atraktivní atmosférou i praktickým uspořádáním. Skládá se z kuchyně s jídelnou, prostorného obývacího pokoje, dvou ložnic a koupelny. K bytu dále patří prostorná, částečně krytá terasa o rozloze 10 m2, ideální pro relaxaci. Další výhodou tohoto bytu je hlídané parkovací místo ve dvoře bytového domu, hned vedle vchodu. Tato nemovitost je ideální pro celoroční bydlení, ale také pro turistické pronájmy, a to díky blízkosti pláže. V bezprostřední blízkosti se nacházejí různé obchody a další zařízení, která jsou důležitá pro pohodlný život. Od moře je nemovitost vzdá... (více v detailu)
6 557 860
 Kč
Nově postavené luxusní apartmány 3+kk a s parkovacím místem,
Referenční číslo: CB_2035/169 Realitní kancelář Relax Properties nabízí k prodeji luxusní novostavby apartmánů pouhých 200 m od moře na ostrově Čiovo v Chorvatsku. Na ostrov Čiovo vede most. Na prodej jsou poslední 3 apartmány v novostavbě. Celkem má apartmánový dům pouze 6 apartmánů, což zaručuje tiché a klidné prostředí. Má výbornou polohu, nachází se na západní straně ostrova Čiovo a je obklopen novější zástavbou a apartmány mají výhled na moře. Objekt je orientován na západ a přístup k němu je zajištěn ze široké příjezdové cesty. Budova má celkem tři podlaží. Na každém patře jsou dva zrcadlové apartmány, které se skládají ze dvou ložnic, dvou koupelen, dvou chodeb a kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje, z něhož je přístup na balkon nebo krytou terasu. Ložnice apartmánů v prvním a druhém patře mají vlastní balkony. Apartmány v přízemí, mají zahradu a apartmány ve třetím patře mají střešní terasu, která může být vybavena pergolou, vířivou masážní vanou, letní kuchyní atd. Objekt... (více v detailu)
5 779 620
 Kč
Apartmán 3+kk 108 m2, komplex Corsica, 800 m od moře, Sluneč
Referenční číslo: B_3027 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji slunný apartmán se 2 ložnicemi, který se nachází v komplexu Corsica 800 m od moře na Slunečném pobřeží. K prodeji je prostorný apartmán o rozloze 108 m2, který se nachází v 5. patře. V budově je výtah. Dispozice: otevřený obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní; 2 ložnice; koupelna/WC; terasa. Byt se nabízí kompletně zařízený a připravený k užívání. Komplex je celoroční a byl uveden do provozu v roce 2009. Poplatek za údržbu a správu - 10 eur/m2, platba 1x ročně. Komplex Corsica je nádherné místo na Slunečném pobřeží, které se nachází v blízkosti letoviska Sveti Vlas a vesnice Košarica. Je vzdálen pouhých 10 minut chůze od široké pláže a mírného moře, vedle supermarketu Lidl. Komplex je šestipatrová budova s výtahem, navržená v moderním architektonickém stylu. Pouhé dvě minuty chůze od komplexu se nachází autobusová zastávka, odkud pravide... (více v detailu)
2 357 990
 Kč
Hotel, pozemek 529 m2, parkování, ubytování, mikrobyty, inve
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Realitní kancelář Vám nabízí k prodeji tříhvězdičkový hotel Helena, postavený v secesním stylu a umístěný na okraji starobylého města Litoměřice. Město Litoměřice se nachází v blízkosti nájezdu na dálnici D8 směr Praha či Drážďany, na soutoku řek Labe s Ohří. Hotel je situován cca 1 km od centra města jižním směrem. V dané lokalitě je největší koncentrace obchodů a služeb, tedy hypermarketů, supermarketů, čerpacích stanic, sídel firem či fast food KFC. Lukrativnost této oblasti pak dokládá i další připravovaná výstavba obchodního centra se značkami velkých obchodních řetězců s doplňkovými službami fast foodu McDonald´s ve vzdálenosti cca 200 m od této nemovitosti. Kladem je tedy nejen velmi dobrá poloha hotelu na vjezdu či výjezdu města Litoměřice, ale i vysoká dopravní frekvence, blízkost dálnice D8, zájem developerů, ale i turisté, vyhledávající vhodné ubytování (Pevnost Terezín, cyklostezky Českého středohoří, a jiné). Hotel se skládá ze dvou stavebně a provozně zcela propojených do... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 000 000
 Kč
Rodinný dům s terasou, 2 garáže, rozsáhlé pozemky, Čestice,
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Předmětem prodeje je dvoupodlažní rodinný dům, který byl přestavěn a rekonstruován v roce 1980 na dvougenerační. Na rozsáhlém pozemku o výměře 3.742 m2 se nachází stavba stodoly s dílnou a dvěma garážemi. Nabízí se zde možnost rozparcelování pro následnou výstavbu. Zastavěná plocha rodinného domu činí cca 183 m2 a zastavěná plocha druhé budovy je cca 108 m2. Dispozice: - Přízemí domu je řešeno jako 4+1 s kotelnou, prádelnou, spíží, koupelnou a záchodem. - Ve druhém patře je prostor řešen jako 3+1 s koupelnou, samostatným záchodem, 2 spížemi a vstupem na půdu. Balkon je přístupný jak z ložnice tak z obývacího pokoje a z chodby je vstup na prostornou terasu. Rodinný dům je zděný, bez podsklepení, dvoupodlažní s nevyužitým půdním prostorem. Střecha je eternitová s oplechováním. Okna jsou dřevěná. Je zde zaveden plyn. Vytápění je řešeno kotlem na TP a plynovým kotlem. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Voda je jak z obecního vodovodu tak z vlastní studny. Druhý objekt je zděný ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty