Prodám mix kamenných obkladu 3. jakost

Prodám mix kamenných obkladu 3. jakost
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám mix poškozených kamenných obkladů, viz foto. Obklady jsou převážně z břidlice (černá a multicolor) a zbytek kvarcit. Cena za paletu... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám spárovací hmotu CERESIT Silver 04 - 5kg a 2kg
Prodám spárovací hmotu CERESIT Silver 04 - 5kg a 2kg
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
PRODÁM NEPOUŽITOU/NEOTEVŘENOU SPÁROVACÍ HMOTU ŠPATNĚ KOUPENÝ ODSTÍN CERESIT Silver 04 5+2 kg Ceresit CE 40 SILVER fuga flexibilní Ceresit CE 40 Silver 04 Pružný spoj 5 Vodotěsné elastické odolné vůči nečistotám pro spáry do šířky 8 mm CE 40 disponuje optimální dobou lepení a mytí v gresových a keramických deskách. Speciální vázání a výborná přilnavost k obkladům zajišťují vysokou odolnost proti prasklinám a oděru. CE 40 s technologií Silica Active je todolná a intenzivní barva bez výkvětů na dlouhá léta. Malta Ceresit CE 40 slouží k injektáži gresových obkladů, ji... (více v detailu)
Před 4 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodám betonový obklad VASPO - Vršatec hnědý
Prodám betonový obklad VASPO - Vršatec hnědý
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Obklad skála Vršatec hnědá VASPO - umělý kámen má velice výraznou strukturu, jedná se o volně ložený kámen s nepravidelnými spoji a tím vytváří dokonalou imitaci přírodního kamene. Je ideální pro exteriérové obklady fasád, stěn, sloupů a plotů. V interiéru je imitace kamene vhodná pro obklad krbu, komínu nebo i celé stěny, vytvoří tak neopakovate... (více v detailu)
Před 20 dny
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Přírodní kamenný panel na obklad ( ve tvaru Z)
Přírodní kamenný panel na obklad ( ve tvaru Z)
Před 104 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Přírodní kámen Břidlice - multicolor je skládán ze silnějších kusů kamene přilepených k sobě a podlepených síťkou, zaručující vyso... (více v detailu)
Před 104 dny
Zlínský kraj
1 850
 Kč
TOP břidlice - dlažba, obklad a stavební kámen
TOP břidlice - dlažba, obklad a stavební kámen
Před 114 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásnou dlažbu a obklad z české břidlice.Vlastnosti břidlice: odolnost vůči mrazu, vodě i vysokým teplotám, skvělé izolační vlastnosti, nevyžadují zvláštní péči.Prodávám 2 velikosti šlapáků:1) velikost 1-3 kusy do m2Paleta balená po 10 m2 - cena pakety je 7.500,-Tloušťka: 5-8 cmZtrátovost cca 15%2) velikost 4-6 kusů do m2Paleta po 10 n2 - cena 6.800,-Tloušťka: 5-8 cmZtr... (více v detailu)
Před 114 dny
Hlavní město Praha
680
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty