Kůlna, stavební sklad

Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kůlnu 4x6m. Podlaha z fošen, boky z olejovaných desek, střecha blachotrapez še... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Stavební pozemek Kuřim
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme soubor pozemků v Kuřimi situovaných mezi prodejnou Lidl a benzinkou. Výměra činí 1250m2 a 1393m2 Podle stávajícího územního plánu je možná výstavba ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY, provozoven výroby a služeb, maloobchod a velkoobchod. Tyto pozemky poskytují řadu možností pro budoucí využití. Součástí nabídky je i hmotová studie výstavby ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500
 Kč
Prodej stavebního pozemku v Dolním Lánově, součástí projekt
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek určený k výstavbě rodinného domu v obci Dolní Lánov. Pozemek se nachází v klidné části obce mimo hlavní komunikaci, v mírně svažitém terénu s výhl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 900 000
 Kč
Pozemek stavební 1229m2(Růžová)
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu se nachází v okrajové části obce ve vyhledávané obci Růžová v nádherné krajině CHKO České Švýcarsko. Pozemek je rovinatý, umístěn v zástavbě rodinných domu. Na pozemku se nachází el.(antoníček),vodoměrná š... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč
Pozemek stavební 1229m2 (Růžová)
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu se nachází v okrajové části obce ve vyhledávané obci Růžová v nádherné krajině CHKO České Švýcarsko. Pozemek je rovinatý, umístěn v zástavbě rodinných domu. Na pozemku se nachází el.(antoniček),vodoměrná š... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku ve Volfarticích
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Volfartice. Pozemek o výměře 737 m2 je mírně svažitý, pravidelného obdélníkového tvaru, částečně oplocený, s ovocnými stromy. Voda je zajištěna vlastní studnou, el. přivedena přímo na pozemek, odpad je sveden do jímky. Na pozemku je připravená základová deska o půdorysném rozměru 8,05 x 10,5 m. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v Cerhonicích
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení v katastrálním území Cerhonice, ideálně situovaný v klidné části obce. Tento pozemek o rozloze 990 m² představuje skvělou příležitost pro výstavbu vašeho vysněného rodinného domu. Pozemek je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému využití. Okolní prostř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 995 000
 Kč
Velké zahrada se starším malým domem v Jizerním Vtelně
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
O ceně je majitel ochotný dále jednat, prodej zahrady 1034 m² se stavbou staršího domu. Na zahradě je i několik vzrostlých plodících ovocných stromů. Nemovitost je na krásném nerušeném místě na konci obce. Výhodné je i to, že na místě je starší malá stavba, kdy budoucí majitel může hned přebývat a v druhé části pozemku může pomalu realizovat stavbu nového moderního domu. Domek sloužil k rekreaci, nyní je již třetím rokem vyklizený. Má jednu z cihel zděnou místnost, cca 5x3,5 me... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej restaurace, 92m² + externí sklad a garážové stání, Pr
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 6292, , Prodej restaurace se zavedeným provozem v lokalitě s rozvíjející se výstavbou rezidenčního bydlení v Kolovratech. Prostor provozu o velikosti 92m² je složen z posezení pro hosty, baru a zázemí s možností záboru zahrádky. Kuchyň je kompletně vybavená s příslušenstvím pro splnění hygienických požadavků, dále sociální prostory, sklady, šatna. Vedle ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 800 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku ve Volfarticích
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Volfartice. Pozemek o výměře 737 m2 je mírně svažitý, pravidelného obdélníkového tvaru, částečně oplocený, s ovocnými stromy. Voda je zajištěna vlastní studnou, el. přivedena přímo na pozemek, odpad je sveden do jímky. Na pozemku je připravená základová deska o půdorysném rozměru 8,05 x 10,5 m. P... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500 000
 Kč
Palety ze stavebniho materialu cca 20ks
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Palety ze stavebniho materialu cca 20ks Rozmery 120x80cm A 120x120cm Lze vyuzit na drevo cihly tvarnice Ytong a jiny stavebni material nebo na zahradu j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Stavební pozemek Rychnov nad Kněžnou
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji rovinatý stavební pozemek v Rychnově nad Kněžnou. Pozemek se nachází v místní části Roveň. Celková výměra je 3035 m2. Územním plánem je pozemek určen k výstavbě rodinných domů. Pozemek lze rozdělit na dvě až tři stavební parcely o výměře cca 775 m2 až po 1700 m2 se společnou příjezdovou cestou. Pozemek je napojen na zdroj el. energie. Možnost napojení na veřejný vodovod a kanaliza... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 990
 Kč
Prodej, stavební pozemek s povolením ke stavbě, 1928 m2, Pet
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji projekt na stavbu celkem 6 bytových jednotek včetně stavebního pozemku o výměře 1928 m2. Projekt se skládá celkem ze 2 přízemních domů. V každé domě najdeme 3 bytové jednotky s dispozicí 2+kk. Celkem se tedy jedná o výstavbu 6 bytových jednotek. Veškeré inženýrské sítě se nachází hranici pozemku. Na ČEZ již byla podaná žádost o přípojku 6x25kW. Každá bytová jednotka má výměru 50m2. Součástí každého bytu bude také dlážděná terasa o výměře 20 m2, parkovací stání a cca 150m2 zahrady. Vytápění bude řešeno podlahovým vytápěním. Pro snížení provozních nákladů bude se pro každý byt počítá také s tepelným čerpadlem. Součástí prodeje jsou 2 stavební parcely 146/1 a 146/4 v k.ú. Petrov nad Desnou. Kompletní stavební projekt včetně položkového rozpočtu, stavební povolení. Předpokládané zhodnocení po prodeji všech bytových jednotek je cca 20%. Prodejní cena jednoho bytu včetně... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 2271m2 - Luhacovice
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 2271 m2 s projektem na rodinný dům v lázeňském městě Luhačovice ve Zlínském kraji. Pozemek nabízí jedinčný panoramatický výhled na město. Parcela se nachází v oblasti označené dle územního plánu jako BI 18, která je určena pro individuální bydlení s možností výstavby rodinných domů. K pozemku jsou již přivedeny ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku Morávka
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rekreační obec Morávka, nespočet aktivit pro vyznavače cyklotoulků, zimních sportů, pro příznivce naučných stezek, pěší turistiky či rybaření, zaujme a je určena pro milovníky zdravého prostředí, vyhledávána nejen k celoroční rekreaci, ale rovněž k bydlení. V této malebné obci mi dovolte představit bezesporu lukrativní pozemek o velikosti 1180 m2, který je určen v souladu s územním plánem k výstavbě rodinného domu. Jedná se o jeden z posledních dostupných stavebních pozemků v dané lokalitě, s příjezdem jak po obecní, ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Nástavba z V3S - sklad materiálu, stavebni buňka
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nástavbu z V3S. Sloužila jako sklad materiálu. Neteče do ní, stav viz foto. Cena dohodou.Nabídněte
Jihočeský kraj
1
 Kč
Prodej bytu 2+1 73 m2, Lanškroun
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
V klidné části Dolního Třešňovce, 1,5 kilometrů od centra Lanškrouna a pár kilometrů pod Mariánskou horou je na prodej družstevní byt 2+1 před rekonstrukcí o velikosti 60 m2. Bytový dům s celkem šesti byty má k dispozici prostor pro parkování a společnou oplocenou zahradu pro relax, hry dětí či pěstování vlastních produktů. V blízkém sousedství je základní škola vyhlášená svým alternativním přístupem a školka. Do obchodu i do otevřené přírody je to jen pár minut. Až si byt upravíte podle svých představ, bude se vám tu hezky žít. Byt je v původním stavu z doby výstavby v roce 1972 a potřebuje rekonstrukci. Nachází se ve druhém podlaží a jeho šikovně řešené dispozice bychom v současnosti mohli označit jako 3 + kk. Jeden ze tří pokojů disponuje odstíněnou částí pro kuchyň, která má i své okno, což je příležitost využít jej jako obývací pokoj s kuchyňským koutem, a to bez jakéhokoliv bourání. Za kuchyní je ještě dveřmi oddělená spižírna. V bytě je možné napojit se na funkční komín, a tedy... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 490 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek Hrachoviště, Třeboň o výměře 5.189m
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Cena je včetně provize RK a právního servisu. Více informací vám poskytne makléř Zdeněk Kotěšovec, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku pro výstavbu rodinného domu v obci Hrachoviště. V současné době probíhá zpracování projektu stavby rodinného domu. Dů... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 999 000
 Kč
Stavební pozemky v exkluzívní části města Kosmonos s projekt
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
O ceně jsou majitelé ochotni jednat, Nabízíme stavební pozemky s návazností na průmyslovou zónu v Kosmonosích. Tento pozemek je na strategickém místě, z něj jsou vedeny inženýrské sítě a pouze z tohoto pozemku se mohou sítě rozvést i na ostatní. Nově bylo vše schváleno ČEZ. Dokonce je k dispozici i schválený projekt na výstavbu dvou bytových domů. Pozemky předně představují investiční pří... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku, Hodonín
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
, Hledáte pozemek pro výstavbu samostatně stojícího rodinnéno domu. Máme pro Vás exkluzivní nabídku prodeje pozemku ve velmi žádané lokalitě města Hodonín. Celková výměra tohoto pozemku je 2015m² (viz fotogalerie). Příjezd na pozemek je bezproblémový a v blizkosti naleznete veškeré inženýrské sítě. Díky velikosti pozemku si tam budete moci dovolit postavit rodinný dům, který bude splňovat veškeré vaše požadavky. Okolní zástavba je tvořena nově postavenými, moderními rodinnými domy. Pozemek je rovinný a můžete na něm postavit dům až o 2 nadzemních podlažích + možné ustupující podlaží. Velkou výh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek 583 m2, Mariánské Lázně, Úšovice
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
informace v realitní kanceláři, Nabízíme Vám exkluzivní prodej atraktivního stavebního pozemku v Mariánských Lázních, jižní část města (Úšovice, ul. Dobrovského). Pozemek je mírně svažovitý a vhodný k výstavbě rodinného domu. V této věci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno platné Stavební povolení. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek lemuje příjezdová asfaltová komunikace tvoří ulici Dobrovského. Veškerá občanská vybav... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej, stavební pozemek, OV, Veltěže, okr. Louny
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi stavebního pozemku v osobním vlastnictví v obci Veltěže v okr. Louny. Pozemek s výměrou 206 metrů čtverečních se nachází v klidné části obce. Ze tří stran oplocený pozemek je dle CÚZK vedený jako zastavěná plocha a nádvoří a slouží k výstavbě rodinného domu. Přístup k pozemku je možný ze sousedního obecního pozemku, po... (více v detailu)
Ústecký kraj
549 000
 Kč
stavební pozemek
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný stavební pozemek k bydlení o celkové výměře 1376 m2, cena 2900 Kč za m2 v obci Hradčany, PSČ 75111. Pozemek je dle územního plánu určený k výstav... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
Stavební dozor, Technický dozor investora
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Provedu pro Vás kompletní služby stavebního dozoru, technického dozoru investora s možností výběru zhotovitelů, jednání se zhotoviteli stavby, kontrolou cenových nabídek a fakturací. Mám zkušenosti s velkými stavbami jako například bytové domy SUOMI Hloubětín pro finského investora YIT, rozšíření venkovního areálu Aqualand Moravia Pasohlávky a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení o ploše 1917 m2 s domem 3+1
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00124 Hledáte jedinečnou příležitost k investici v atraktivní lokalitě? Tento pozemek o rozloze 1917 m2 v Březně vám nabízí mimořádnou možnost výstavby až dvou rodinných domů nebo bytového domu. Dle územního plánu je zde povolena realizace rodinných a bytových domů venkovského typu s max. 2 nadzemními podlažími a podkrovím. Hlavní stavby musí mít šikmou sedlovou střechu se sklonem 30–45°. Přípustné jsou polovalby, ale valbové či pultové střechy nejsou povoleny. Pozemek má maximální zastavitelnost 60 %, což poskytuje značnou flexibilitu pro vaše budoucí projekty. Pozemek se nachází v bezprostřední blízkosti Matrovického rybníka, ale je mimo záplavové území včetně 500leté vody, takže se nemusíte obávat možných záplav. Na pozemku se nyní nachází rodinný dům o dispozici 3+1, kter... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku, 600m2, Tupesy
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Výjimečná možnost investice v obci Tupesy u Přelouče! Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 600m2, který představuje ideální p... (více v detailu)
Pardubický kraj
990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty