Skvělá nabídka Nový sklolaminátový bazén

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Skvělá nabídka Nový sklolaminátový bazén 6,10 x 3,00 x 1,50 metrů, dostupný v modré nebo bílé barvě. Co zahrnuje tato sada: Kompletní pískový filtrační systém s křemenným pískem (od evropského výrobce) zaručuje čistou a zdravou vodu. Skimmer s vstupními tryskami pro účinné čištění a udržení bazénu. Vysoká kvalita PVC připojovacího balíčku Profesionální instalace a montáž trysk, skimmerů a dalšího příslušenství pro dokonalou těsnost a estetiku. Izolace z PU pěny zajišťuje tepelnou účinnost a pevnost konstrukce. Bazénová chemie, síť, ruční vysavač, hadice, teleskopická tyč a další potřebné vybavení. Jak to funguje: Kupující je zodpovědný za vykládku. Bez překážek... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Těpelne čerpadlo k bazénu
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodam těpelne čerpadlo k bazénu značka azuro 5 kw dal k tomu ponukam piskovou filtraci a cerpadlo k ... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
568 - Bazén SWING 4,57x2,74x1,07m+filtrace+čerpadlo+schůdky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kompletní sadu: - vloni koupený v Mountfieldu, nevyužitý bazén SWING ovál rozměry: 4,57 x 2,74 x 1,07 m - písková filtrace 5m3/h - tepelné čerpadlo Nano Action R32 3kW, rozsah výhřevu 15–40°C - krycí p... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 999
 Kč
Poloautomatický bazénový vysavač bazén 1 x použitý
Před 13 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání stačí napsat adresu + tel. číslo nebo zavolat. Tento vysavač byl po zakoupení 1 x otestován zákazníkem, ale protože zákazník neměl dostatečně silné čerpadlo vysavač vrátil zpět. Pro provoz je potřeba čerpadlo o výkonu 200L/min Servisní technik provedl kontrolu. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 000
 Kč
Poloautomatický bazénový vysavač - 1 x otestovaný ve vodě
Před 13 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
1 x odzkoušeno ve vodě - jedná se o zánovní zboží, funkční bez vad, pouze bylo 1 x otestováno. Jsou na něm tedy možné známky od testu vodou. Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání stačí napsat adresu + tel. číslo nebo zavolat. Pro provoz je potřeba čerpadlo o výkon... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 100
 Kč
Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Záruka 2 roky.3043. Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA velikost 27cm (42EU) - model 2023/2024 Snowboardová bota Sierra je nejlehčím modelem v nové moderní řadě od Nideckeru, jež je nabitá inovativními technologiemi, které udělají tvé jízdy komfortnější a zábavnější. Čím lehčí bota, tím déle vydržíš na svahu. A u Sierry došlo k redukci hmotnosti o krásných 27 %. Boty jsou vybaveny novou, lehkou a komfortní podešví Gravity+ a vnitřní botičkou, která pohodlně upevní tvou nohu a udrží ji v teple. Asymetrický design vnější konstrukce je tajemstvím pro dokonalou souhru boty s tvým pohybem. Oceníš i velmi odolné utahovací kolečko BOA s pevnými textilními lanky.Zkrátka lehkost, funkčnost a komfort. To je Sierra - bota s přátelskou cenovkou, která ti přinese skvělý zážitek z každé jízdy. Flex: 1/4 (měkké) Určení: Resort 4/4 Single Dial Boa® - systém utahování boty pomocí jednoho vysoce odolného navíjecího Boa H4 kolečka pro přesnější a rychlejší utažení za využití TX tka... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490
 Kč
Bazén Swing
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám bazén swing 3,66 m x 0,91 m. Podlaha lepená na několika místech, na kovové konstrukci je místy leh... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nové snowboardové boty NIDECKER ALTAI BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Záruka 2 roky.3045. Nové snowboardové boty NIDECKER ALTAI BOA velikost 27cm (42EU) - model 2023/2024 Novinka Nidecker Altai se bude skvěle cítit ve freeridu. Asymetrický svršek ti dopřeje ideální míru podpory a výborně si sedne s Nidecker a Flow vázáním pro skvělý pocit z jízdy a maximální redukci tlakových bodů. Vnitřní ergonomická a tepelně tvarovatelná botička je připravena poskytnout ti ultimátní komfort. Samozřejmostí je jednoduché dvouzónové utahování pomocí Boa koleček. Bota je vybaveno novou ultralehkou podrážkou, která má měkčí zónu na špičce pro lepší grip při stoupání. Altai je středně tuhá bota na snowboard se skvělou boční podporou, která ti dopřeje pohodlí, skvělou odezvu a jistotu při jízdě. Tuhost: 7, Podpora: 6, Tlumení: 7 Určení: Resort 4/4, Prašan 3/4 Mid Power Dual Zone Boa® - systém utahování boty pomocí dvou vysoce odolných navíjecích Boa koleček, kdy každé stahuje jinou část boty samostatně. To umožňuje přesnější a rychlejší utažení za využití TX3 tkaniček. H4 C... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990
 Kč
Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Záruka 2 roky.3043. Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA velikost 27cm (42EU) - model 2023/2024 Snowboardová bota Sierra je nejlehčím modelem v nové moderní řadě od Nideckeru, jež je nabitá inovativními technologiemi, které udělají tvé jízdy komfortnější a zábavnější. Čím lehčí bota, tím déle vydržíš na svahu. A u Sierry došlo k redukci hmotnosti o krásných 27 %. Boty jsou vybaveny novou, lehkou a komfortní podešví Gravity+ a vnitřní botičkou, která pohodlně upevní tvou nohu a udrží ji v teple. Asymetrický design vnější konstrukce je tajemstvím pro dokonalou souhru boty s tvým pohybem. Oceníš i velmi odolné utahovací kolečko BOA s pevnými textilními lanky.Zkrátka lehkost, funkčnost a komfort. To je Sierra - bota s přátelskou cenovkou, která ti přinese skvělý zážitek z každé jízdy. Flex: 1/4 (měkké) Určení: Resort 4/4 Single Dial Boa® - systém utahování boty pomocí jednoho vysoce odolného navíjecího Boa H4 kolečka pro přesnější a rychlejší utažení za využití TX tkaniček. H4 Coi... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490
 Kč
Poloautomatický robot do bazénu Zodiac T3
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý, zabalený vysavač Zodiac T3 + 2 roky záruka (výprodej skladu). Připojí se přes skimmer na pískové filtrační zařízení a v bazénu se pohybuje náhodně. Vhodný pro všechny typy kulatých ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
Nové filtrační kartuše pro bazén 2ks
Před 21 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Filtrační patrona filtrační kartuše pro bazén, jednoduchá instalace, výška 20 cm - 2 ks cena je za 2 ks. Inzarát platný do smazání. Informace o položce: Filtr dodává bezpečnou a čistou čistou vodu, aby byl vytvořen ten nejvyšší pocit štěstí. Tento filtr efektivně odstraňuje vlasy, listy, prach, sukně, písek atd.... (více v detailu)
Ústecký kraj
140
 Kč
Bazén včetně příslušenství
Bazén průměr 3,5 m, ve velmi dobrém stavu, na zimu schovávaný, včetně příslušenství, které je na foto - čerpadlo, tepelné čerpadlo, písko... (více v detailu)
12 000
 Kč
Bazén Bestway POWER STEEL XXL 549x274cm - nový
Před 24 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový (orig. zabalený), zahradní, rámový bazén od výrobce BESTWAY. Bazén se skládá z ocel. konstrukce, boční stěny jsou 3 vrstvé PVC (DuraPlus). Jedná se o samotný bazén bez příslušenství. V přípa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Bazén komlet
Před 28 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám bazén 3,66,výška 0,76 Zdarma schůdky-záruka Písková fitrace-záruka Vysavač-záruka Skimmer součástí,i teploměr Bazé... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Bazén Bestway POWER STEEL XXL 549x274cm - nový
Před 29 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový (orig. zabalený), zahradní, rámový bazén od výrobce BESTWAY. Bazén se skládá z ocel. konstrukce, boční stěny jsou 3 vrstvé PVC (DuraPlus). Balení obsahuje: ba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Bazénová písková filtrace s předfiltrem NOVÁ 2jak.
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tato písková filtrace s čerpadlem zajišťuje cirkulaci vody vašeho bazénu a udržuje ji v čistotě. Můžete ji naplnit filtračním pískem nebo filtračními kuličkami. Praktický předfiltr: Předfiltr s odnímatelným košem chrání čerpadlo tím, že odstraňuje nečistoty a špínu ze vstupní vody a prodlužuje životnost čerpadla. Průhledný kryt umožňuje snadno zjistit, kdy je třeba koš vyprázdnit. Mater... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Laminátový bazén
Před 41 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím laminátový bazén s tepelnou izolací .Pevná skořepina, která nepraská a nemění barvu.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Nový set bazén 4x2 m, písková filtrace, schůdky
Před 53 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám tento úplně nový, originálně zabalený obdélníkový bazén s kovovou konstrukcí, rozměr 4 x 2 x 0,99 m, součástí setu je veškeré příslušenství - tj. písková filtrace, hadice a schůdky. Původně jsme ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Laminátovy bazén a s tepelnou izolaci
Před 65 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kvalitní laminátový bazén s tepelnou izolací a geocotem který odolný vůči UV záření
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Poloautomatický bazénový vysavač bazén 1 x použitý
Před 76 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání stačí napsat adresu + tel. číslo nebo zavolat. Tento vysavač byl po zakoupení 1 x otestován zákazníkem, ale protože zákazník neměl dostatečně silné čerpadlo vysavač vrátil zpět. Pro provoz je potřeba čerpadlo o výkonu 200L/min Servisní technik provedl kontrolu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 000
 Kč
kruh. bazén AZURO 402-příslušenství nové
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bazénová fólie Galaxy V3-4,6/1,2m, solární plachta 4,6m, podložka, tepelné čerpadlo 5kW - vše nové a dále protiproud Aqua JET 50 2 roky v provozu, čerpadl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám nový bazén 3mx6m
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, prodám kvalitní bazén, který vám přinese osvěžení přímo ve vaší zahradě. Nabízím různé rozměry a tvary bazénů. Skimmerové ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zahradní bazén ˇ3*5*1,2m, nova filtrace
Před 86 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Bazen 3roky stary, vloni kupovana nova piskova filtrace, pouzivana měsíc. Bazen je umyty a slozeny. Plachta nad a pod uz neni. Bazen ma proseknutou plachtu ale je opraveny a neproteka. Bazen je opravdu velky, deti se... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Bazénová hadice, 32mm , bal.25m, Akce !!!
Před 933 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kvalitní bazénová hadice pro propojení pískové filtrace - skimmeru - solárního ohřevu - tepelného čerpadla. Hadice je vhodná pro propojení ručního... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 650
 Kč
NOVÝ Bazén 4,27 PÍSKOVÁ FILTRACE Bestway steel pro
Před 182 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bazén Bestway steel pro pevná kovová konstrukce 4,27 m x 84 cm + písková filtrace ! původní cena: cca 11000,- no... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 800
 Kč
Bazén Marimex Orlando 4,57x1,07 m se skimmerem
Před 94 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nový, nepoškozený a kompletní bazén Orlando. Poškozen jen kartonový obal. Bazén Orlando je bazén určený pro celoroční provoz. Po koupací sezoně ho není nutné rozebírat a uklízet, ale stačí jej patřičně zazimovat a další rok před koupací sezonou odzimovat a začít znovu používat. Předností bazénu Orlando je stabilní a pevná konstrukce, galvanizovaná bazénová stěna, široká hladina... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty