PRONÁJEM BYTU 1+KK, ŠTEFÁNIKOVA, ZLÍN

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Byt 1+kk o ploše 30 m² v nově zrekonstruované a vybavené vile G2. Dispozice a vybavení bytu: Kuchyňský kout se spotřebiči (lednice, varná deska, trouba, myčka, mikrovlnná trouba a digestoř). Koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále je v pokoji klimatizace, vestavěná skříň, stůl, 2 židle, pohovka, Smart TV Samsung a manželská postel s kvalitní matrací s polštářem, přikrývkou, plachtou a povlečením. Kamerov... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500
 Kč

Podobné inzeráty

PRONÁJEM BYTU 2+KK, ZADNÍ LUHY, ZLÍN
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Útulný podkrovní byt 2+kk po nově provedené rekonstrukci o ploše 62 m² v domě po revitalizaci. Dispozice a vybavení: Kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči značky Bosch (lednice s mrazákem, trouba, varná deska, myčka, mikrovlnná trouby, digestoř), pohovka, obývací stěna, Smart TV Samsung, stůl 2x, židle 4x. V dalším pokoji jsou 2 noční stolky, vestavná skříň, manželská p... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Zlín Na Honech
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 ve Zlíně, ulice Na Honech. Jedná se o pěkný byt 2+1 bez balkónu. Byt je v dobrém, udržovaném stavu. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj, kuchyně, ložnice. V bytě zůstává lednička, pračka , další vybavení je o dohodě. Volný od 1. 11. 2024. V domě je výtah, k bytu náleží sklepní kóje. Prohlídky ... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 500
 Kč
Pronajem bytu
Před 2 dny - SBAZAR
Nabízím dlouhodobe 1+1 pro 1 osobu pracující byt je vybaven sprchový kout... (více v detailu)
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Zlín - Podhoří.
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 ve Zlíně ul. L. Váchy. Byt se nachází v panelovém domě v 5. patře s výtahem. Byt prošel kvalitní částečnou rekonstrukcí. Nové podlahoviny. V kuchyni je nová kuch.linka s plynovým sporákem a el troubou. Pokoje jsou prostorné a neprůchozí a jsou nově moderně vymalovány. V obyvák... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 2+KK, ZADNÍ LUHY, ZLÍN
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Útulný podkrovní byt 2+kk po nově provedené rekonstrukci o ploše 62 m² v domě po revitalizaci. Dispozice a vybavení: Kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči značky Bosch (lednice s mrazákem, trouba, varná deska, myčka, mikrovlnná trouby, digestoř), pohovka, obývací stěna, Smart TV Samsung, stůl 2x, židle 4x. V dalším pokoji jsou 2 noční stolky, vestavná skříň, manželská p... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Pod Labuťkou, Libeň, 16500 Kč/měs, 29 m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 1+Kk v oblíbené lokalitě Praha - Libeň. Byt o podlahové ploše 29 m2 se nachází v nejvyšším 3. patře cihlového domu bez výtahu. Byt se nabízí plně vybavený. Kuchyně disponuje a sklokeramickou varnou deskou a lednicí, obývací část je zařízena pohovkou, konferenčním stolem, šatní skříní a postelí. V koupelně najdeme sprchový kout a pračku. V okolí domu je veškerá potřebná infrastruktura. Tramvajová zastávka U Kříže je od domu vzdálená pouchých 5 minut. Majitel preferuje ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Uherské Hradiště - centrum
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku 1+kk v centrum Uherského Hradiště - Jindřicha Pruchy. Bytová jednotka s podlahovou plochou 28 m² se nachází v 6.NP bytového domu s výtahem. Je vybavena kuchyňskou linkou, komodou a sedací soupravou. K dispozici je společná kolárna. ... (více v detailu)
7 500
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 - Jablonec nad Nisou
Kód zakázky: 64639, Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk v bezbariérovém domě, který prošel nákladnou rekonstrukcí. Byt je ideální volbou pro jednotlivce či pár, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. K bytu náleží parkovací místo ve dvoře za bránou na dálkové ovládání, což zajišťuje bezpečné a pohodlné parkování. V bytě je instalovaná rekuperace, která zajišťuje neustále čerstvý vzduch a zlepšuje kvalitu bydlení. Dům je vybaven novým výtahem, který je plně... (více v detailu)
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Jako přímí majitel si dovoluji nabídnout dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 (přestavěného na 2+kk resp. příčka mezi kuchyní a obývákem byla odstraněna a byla vytvořena jedna velká místnost), který se nachází v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt je v rodinném domě s vlastním vstupem z oploceného pozemku. Dispozičně nabízí vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každá místnost má své okno včetně koupelny a WC. B... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 2+kk, 60 m2 -
Kód zakázky: 64932, K pronájmu nabízíme vzdušný a světlý byt v ulici Valtická v klidné části Vinic. Jedná se o byt 2+kk o výměře 60 m2. Byt se nachází ve 3. patře a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Skládá se z chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a samostatné ložnice. K bytu také náleží balkon, sklep a parkovací stání. Byt bud... (více v detailu)
Pronájem bytu 2+kk, 55 m², Liberec
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v úplně nově postaveném domě v centru Liberce na Perštýně. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové budovy s celkem 4 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Byt o výměře 55 m² zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnici, obě místnosti mají přístup na velký balkon o ploše 11 m². Kuchyně je vybavena lednicí, troubou se sklokeramickou deskou a myčkou. Byt je ve velmi dobrém stavu a přip... (více v detailu)
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K.
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 55 m² - Pardubice, S. K. Neumanna 102.Toužíte po moderním bydlení v blízkosti centra města s parkováním? Nově rekonstruovaný byt 2+1 s balkonem v ulici S. K. Neumana k dlouhodobému pronájmu je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí, vestavěnou skříní a dvoulůžkem (bez matrací) v ložnici a skříňkami v obývacím pokoji. Koupelna disponuje sprchovým koutem a automatickou pračkou, toaleta je samostatná.... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 289
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 -.Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk v bezbariérovém domě, který prošel nákladnou rekonstrukcí. Byt je ideální volbou pro jednotlivce či pár, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. K bytu náleží parkovací místo ve dvoře za bránou na dálkové ovládání, což zajišťuje bezpečné a pohodlné parkování. V bytě je instalovaná rekuperace, která zajišťuje neustále čerstvý vzduch a zlepšuje kvalitu bydlení. Dům je vybaven novým výtahem, který je plně bezbariérový. V přízemí domu... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Brno - střed, ul. Vodní, UP 14 m2 + sdíl
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 312241027 V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 1+kk v těsné blízkosti centra Brna na ul. Vodní. Byt se nachází v podkroví 2 patrového bytového domu bez výtahu. Většina plochy bytu je pod šikminou. Vstup do bytu vede z části pod šikminou v místě, kde nelze projít ve zcela vzpřímené poloze. Koupelna se sprchovým s WC je společná pro 2 byty a je přístupná ze zasklené pavlače o jedno patro níže. Byt je vybavený novou kuchyňskou linkou s vařičem, lednicí ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 900
 Kč
Pronájem byty 1+1, 46 m2 -
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64902, Nabízíme k podnájmu kompletně vybavený byt 1+1 ve 2.NP, v zrekonstruovaném domě, v centru Hradce Králové. Domy ze 30. let 20. století uspořádané do městských bloků poskytují v uzavřených dvorech klid i v jinak rušném centru města. V bezprostřední blízkosti domu se nachází několik parků, včetně uzavřených dětských hřišť. V okolí cca 5-10ti minut pěší chůzí najdeme školu, gymnázium, polikliniku, kompletní síť obchodů, cukrárnu, restauraci, soutok Labe a Orlice, za ro... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 16 m², Frýdek-Místek, ul. Potoční
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk v lokalitě Frýdek-Místek, ideální pro jednu osobu. Byt se nachází v přízemí rodinného domu s klidným a pohodlným bydlením. Nabízí příjemné prostředí a dobré umístění v centru obce. Cena za pronájem je 7.200 Kč/měsíc, což zahrnuje všechny služby, energie a internetové připojení a DVB... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 200
 Kč
Pronájem byt 1+kk, 25㎡
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Naše společnost Vám exkluzivně nabízí pronájem zrekonstruovaného bytu o velikosti 25m2 v cihlovém domě ve městě Vrchlabí. Byt s dispozicí 1+kk se nachází ve 2.nadzemním podlaží. Parkování přímo před domem. Byt má plastová okna. V blízkosti se nachází několik obchodů s potravinami a také autobusové nádraží. Výbor... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronajmu byt 2+kk
Pronajmu prostorný, zrekonstruovaný byt 2+kk nacházející se v rodinném domě (horní patro) v Moravské Ostravě. Byt se skládá ze vstupní chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a spojené toalety s koupelnou. Výhodou je také prostorná terasa a zahrada, kterou můžete naplno využívat. Součástí pronájmu je také kompletní vybavení jako je napří... (více v detailu)
15 000
 Kč
Pronájem vybaveného bytu v Kosmonosích
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Cena pronájmu je k jednání, Nabízíme pronájem nekuřáckého bytu 3+1, o celkové výměře 70 m², v posledním 3. nadzemním podlaží domu, který nemá výtah. Byt je pronajímán zařízený nábytkem Kuchyňská linka, která je vybavena lednicí a plynovým sporákem s troubou a digestoří, je umístěna v části obývacího pokoje, a je oddělena podávacím pultem. Všechny místnosti mají okna, proto je jednoduché byt v případě potřeby vyvětrat a přivést čerstvý vzduch,... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v centru města Mikulov
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
+zálohy na energie 4.000,-Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem útulného bytu 1+1 o velikosti 30m² situovaný v přízemí klidného bytového domu v centru Mikulova, přímo pod zámkem. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné a praktické bydlení v malebném prostředí. Byt se skládá z jedné obývací místnosti, která slouží jako ložnice a obývací pokoj zároveň. Dále je zde samostatná koupelna s moderním sprchovým koutem a toaletou a také kuchyňský kout spojený s jídelnou. K pronájmu bytu náleží jedno vyhrazené místo k parkování přímo u bytového domu na uzavřeném parkovišti. To zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování pro váš osobní automobil. Nájemné činí 11.000,-Kč + zálohy na energie 4.000,-Kč a je spl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21 m², Jaroměř, ul. Národní
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+kk ve 2. nadzemním podlaží domu v centru Jaroměře. Byt má celkovou rozlohu 21 m2 s koupelnou se sprchovým koutem. Vybaven je kuchyňskou linkou bez sporáku. Byt je vhodný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 39 m2 -
Kód zakázky: 64609, Nabízíme k pronájmu byt 2+KK o rozloze 39 m2 v klidné části obce Holýšov. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží. Bytovou jednotku tvoří předsíň, kuchyně spojená s obývacím pokojem, koupelna se sprchovým koutem a pokoj, který může sloužit jako ložnice. Byt je částečně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Možnost parko... (více v detailu)
Pronájem bytu 1+kk, 35 m², Hradec Králové, ul. Orlická
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k podnájmu moderní ateliér 1+kk o užitné ploše 35 m², nacházející se v 1. podlaží domu v oblíbené části Hradce- Slezské Předměstí. Tento dům je situován na jih a disponuje s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Hlavní místnost je koncipována jako obývací část s moderním kuchyňským koutem, který je vybaven praktickými spotřebiči. V koupelně je sprchový kout,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 34 m², Hradec Králové, ul. Orlická
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k podnájmu moderní ateliér 1+kk o užitné ploše 34 m², nacházející se v 1. podlaží domu v oblíbené části Hradce- Slezské Předměstí. Tento dům je situován na jih a disponuje s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Hlavní místnost je koncipována jako obývací část s moderním kuchyňským koutem, který je vybaven praktickými spotřebiči. V koupelně je sprchový kout, u... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 37 m², Hradec Králové, ul. Orlická
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k podnájmu moderní ateliér 1+kk o užitné ploše 35 m², nacházející se v 1. podlaží domu v oblíbené části Hradce- Slezské Předměstí. Tento dům je situován na jih a disponuje s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Hlavní místnost je koncipována jako obývací část s moderním kuchyňským koutem, který je vybaven praktickými spotřebiči. V koupelně je sprchový kout, u... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty