Prodám chatu v os. vlastnictví v K. Varech, Doubí

Prodám chatu v os. vlastnictví v K. Varech, Doubí
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám zděnou chatu v osobním vlastnictví nacházející se v Karlových Varech, části Doubí. Chata je o celkové podlahové ploše cca. 45m². Sklep se skládá ze dvou místností, každá 5,5m². Obytná část má chodbu 4,7m², kuchyň s posezením 10,8m² a koupelnu 3,5m². Na půdě se nachází ložnice o ploše 14,5m². Chata má připojení na el., voda ze studny ( není pitná ), v chatě je plnohodnotné WC, sprcha a kuchyň. Je zde rozvedená voda ze studny přes domácí vodárnu a vše na je napojené na čističku odpadních vod, která se nachází na pozemku. Pitná voda je cca. 200M od pozemku za roční poplatek 50Kč. Chatu předáme zařízenou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 600 000
 Kč

Podobné inzeráty

exkluzivní prodej rekreační chaty se zahradou
exkluzivní prodej rekreační chaty se zahradou
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
cena je včetně provize RK a veškerého právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně možný prodej rekreační chaty s domkem pro hosty, dřevníkem, suchým WC a zahradou o celkové výměře 985 m². Tato nemovitost je umístěna na samém okraji obce Dolní Hbity v chatové osadě s dobrou dostupností. Pokud hledáte místo pro relaxaci a odpočinek, případně s možností práce na zahradě, pak jste zde na správném místě. Velkou devizou této lokality je potok, který se nachází pod spodní hranicí pozemku. Chata byla postavena v roce 1994 a je třeba jí i domek pro hosty rekonstruovat. Dispozičně je řešena chata, která se nachází po pravé straně mírně svažitého pozemku, jako 2+1 , kdy po vstupu do chaty vcházíme do obývacího pokoje a po schodech nahoru do podkrovní ložnice. Samostatným vchodem v přízemí z boku chaty vstupujeme do kuchyně a nachází se zde skládek. Topení je zajištěno lokálními kamny , voda je užitková (nutná modernizace rozvodů) a venku je suché WC . Domek pro hosty je řešen dis... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 850 000
 Kč
Prodej zahrady v Ostrově, okr. Karl
Prodej zahrady v Ostrově, okr. Karl
Před 3 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zahrady v Ostrově, v zahrádkářské oblasti "Nad Paposem". Pozemek o ploše 383 m je rovinatý, slunný, v těsné blízkosti lesa. Je zde dřevěná kůlna na nářadí a ohniště, rostou na něm tůje a ovocné stromy a keře. Na p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
860 000
 Kč
Prodej, domy/chata, 51.5 m2, 25208 Slapy, Praha-západ [ID 62
Prodej, domy/chata, 51.5 m2, 25208 Slapy, Praha-západ [ID 62
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej, domy/chata, 51.5 m2, 25208 Slapy, Praha-západ [ID 62068] Nabízíme Vám exkluzivně prodej novostavby rekreačního objektu na břehu Slapské přehrady Oboz - Nalžovice v areálu Green Resort Slapy. Chata o dispozici 3+KK má užitnou plochu 51,5 m2. K chatě náleží pozemek o ploše 347 m2. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na venkovní terasu o ploše 22 m2. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V horním patře se nachází 2 samostatné pokoje. O komfort se postará multisplitová klimatizace Samsung, která má celkem 3 vnitřní jedno... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 499 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodám chatu
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám dřevěnou chatu ve 100 % vlastnictví stavby a v 50 % vlastnictví stavebního pozemku 57... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Zděná chata v Soběslavi
Zděná chata v Soběslavi
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zděná chata s  oplocenou zahradou se nachází v okrajové západní části obce Soběslav, v oblasti zástavby rekreačních objektů, chata o zastavěné ploše 17 m2 je celá podsklepená, v přízemí pokoj se vstupem na terasu, v podkroví ložnice, vytápění chaty – kamna na tuhá paliva, el. 230/400, v suterénu WC s napojením do jímky na vyvážení, na pozemku je nefunkční vrt o hl. 45 metrů z roku 1982, pokud bude chtít nový majitel mít zajištěn zdroj vody, bude zřejmě muset zřídit na pozemku nový vrt, dle územního plánu obce jsou pozemky v této oblasti určeny k zástavbě obj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej chaty, 52 m², Karlovy Vary - Doubí
Prodej chaty, 52 m², Karlovy Vary - Doubí
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu s útulnou chatou v Karlových Varech - Doubí. Tato nemovitost se nachází přímo u cesty na oblíbený turistický cíl Svatošské skály a hrad Loket, což umožňuje i komerční využití, například stánek s rychlým občerstvením. Chata je z části zděná a z části jako moderní dřevostavba. Je zateplená s novými plastovými okny. Zbývá dokončit finální fasádu. Interiér tvoří prostorný obývací pokoj, samostatná kuchyň, koupelna s vanou, umyvadlem a WC, šatna a spíž. V podkroví je ložnice. Zd... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 750 000
 Kč
Prodám Chatu ,Vítkov-Podhradí na břehu Moravice
Prodám Chatu ,Vítkov-Podhradí na břehu Moravice
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám podsklepenou chatu 2+1 se zastřešenou terasou a pergolou ve Vítkově -Podhradí 50 m od řeky mezi splavem a známým autokempem Podhradí.Kousek od zříceniny hradu Vikštej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 390 000
 Kč
Prodej chaty 35m2, pozemek 707m2, Mnichovice
Prodej chaty 35m2, pozemek 707m2, Mnichovice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděnou chatu ve velmi dobrém stavu v osadě Budíkov, části obce Mnichovice u Říčan. Tato samostatná rekreační chata nabízí jeden obývací pokoj, malý pokoj, kam lze umístit postel, kuchyň, koupelnu a terasu ideální na posezení. Pozemek má plochu 707m2 a je velmi udržovaný. Zastavěná plocha činí 45m², z čehož užitná plocha činí 35m². Objekt je přízemní, částečně podsklepený. Odpady jsou řešeny jímk... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 727 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Chata na vlastním pozemku, obec Kařízek
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji zděnou chatu v krásném a klidném prostředí přírody v obci Kařízek u Rokycan. Chata má užitnou plochu 47 m2 a nachází se na pozemku o velikosti 465 m2. Dispozice chaty je tvořena obývacím pokojem, ložnicí přepaženou na více spacích koutů, kuchyňkou, koupelnou a samostatným WC. Vytápění chaty je řešeno krbovými kamny umístěnými v obývacím pokoji. Na pozemku jsou dvě studny - jedna je připojena přímo do chaty a druhá slouží k zavlažová... (více v detailu)
1 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Senomatech, ul. Hostokryjská
Prodej rodinného domu v Senomatech, ul. Hostokryjská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s užitnou plochou 122 m² a celkovou plochou pozemku 283 m². Dům se nachází v samém centru obce Senomaty. Disponuje dvěma samostatnými vchody a dvěma nadzemními podlažími. V přízemí domu se nachází buď dvě bytové jednotky o dispozici 1+1 se společnou koupelnou nebo jeden byt se třemi pokoji a kuchyní. V patře je pak další bytová jednotka o dispozici 1+1 s půdou, kterou lze přebudovat na další dva pokoje. Tento dům je ideá... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 250 000
 Kč
Pronájem chaty s bazénem 2024
Pronájem chaty s bazénem 2024
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
V sezoně 29.6.-31.8. 14 800 Kč/týden 22.6.- 29.6. a 31.8.- 7.9. 12 000 Kč/týden Mimo sezónu 10 000 Kč/týden Víkend 3000 Kč/noc Pronájem chaty Nedvědice u Soběslavi - podrobný popis Pěkně zařízená 3-pokojová chata (62 m2) leží na malebném místě v chatové osadě Na Veselce v katastru obce Nedvědice u Soběslavi a nabízí pronájem pro max. 6 osob. Do chaty se vstupuje 2 vchody. Vchodem v přízemí se vstupuje do pokoje se 2 lůžky vedle sebe, křeslem, stolem, židlemi, ledničkou a kamny. Z pokoje je přístupná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC (bojler 20 l - rychlý ohřev). Z pokoje v přízemí vedou příkré schody s poklopem do prvního patra do obytného pokoje. Ten je přístupný také z venku druhým venkovním vchodem. Obytný pokoj je vybaven ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej domu, 92 m2 - Tišice - Kozly, 25 km od metra Kobylisy
Prodej domu, 92 m2 - Tišice - Kozly, 25 km od metra Kobylisy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00001 Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získání tohoto krásného domu pro trvalé bydlení, nebo rekreaci v malebné obci Tišice. Zastávka metra Kobylisy v Praze je 25 km od domu. Tento útulný dům, byl postaven z cihel Porotherm, později byla provedena instalace nových bezpečnostních oken Vekra, zateplení fasády a zateplení střechy Pro vaše pohodlí a úspory energie byl nedávno nainstalován nový plynový kondenzační kotel Vailant eco TEC, který zajišťuje efektivní vytápění. Ohřev vody 120 l boilerem. Vaše bezpečnost je na prvním místě - chata je vybavena moderním zabezpečovacím zařízením jak v hlavní budově, tak i v přilehlé kolárně. V roce 2023 byl postaven nový hliníkový přístřešek na auto, který chrání vaše vozidlo před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Dům... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej RD 4+1 s garáží Frýdlant nad Ostravicí, ul.Havlíčkova
Prodej RD 4+1 s garáží Frýdlant nad Ostravicí, ul.Havlíčkova
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzívně nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 4+1 s garáží v domě, včetně celodřevěného skladu na nářadí, vlastní studny, venkovních úprav, pozemků a trvalých porostů. Část domu celodřevěné konstrukce byla postavena v roce 1938, zděná přístavba byla provedena a dokončena v roce 1973. Dle platného územního plánu se nemovitost nachází v zastavěném území v ploše SV-plocha smíšená obytná -venkovská, s hlavním využití staveb venkovského typu rodinné domy, rodinné farmy, stavby pro drobnou výrobu a servis, stavby pro chovatelství a zemědělství. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci, byla položena nová střešní krytina, částečně vyměněna okna ostatní převážně původní dřevěná, instalována nová vodárna, nově byl opraven komín. Podlahy v domě jsou dřevěné a betonové s krytinou. V objektu jsou provedeny rozvody studené a teplé vody, el. instalace je světelná třífázová, vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva. Voda do objektu je převedena z vlastní studny, odpady jsou svedeny do žumpy ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej chaty 43 m², pozemek 49 m² Brno - Kníničky
Prodej chaty 43 m², pozemek 49 m² Brno - Kníničky
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme chatu o užitné ploše 43,9 m2 s číslem evidenčním a pozemkem 49 m2 pod budovou v obci Kníničky, která se nachází v krásném a klidném prostředí chatové oblasti nad Brněnskou přehradou pouze 85 metů vzdušnou čarou od břehu. Chata je samostatně stojící, částečně podsklepena s jedním nadzemním podlažím. V prvním podlaží se nachází ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na balkon, koupelna s WC a sprchou. Chata je postavena s cementových panelů s kamennou podezdívkou, je napojena na vodovod a v chatě je nový rozvod el. energie. Vytápění krbovým... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300 000
 Kč
Prodej chaty 43 m², pozemek 49 m² Brno - Kníničky
Prodej chaty 43 m², pozemek 49 m² Brno - Kníničky
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme chatu o užitné ploše 43,9 m2 s číslem evidenčním a pozemkem 49 m2 pod budovou v obci Kníničky, která se nachází v krásném a klidném prostředí chatové oblasti nad Brněnskou přehradou pouze 85 metů vzdušnou čarou od břehu. Chata je samostatně stojící, částečně podsklepena s jedním nadzemním podlažím. V prvním podlaží se nachází ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na balkon, koupelna s WC a sprchou. Chata je postavena s cementových panelů s kamennou podezdívkou, je napojena na vodovod a v chatě je nový rozvod el. energie. Vytápění krbový... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej chaty 43 m², pozemek 49 m² Brno - Kníničky
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Exkluzivně nabízíme chatu o užitné ploše 43,9 m2 s číslem evidenčním a pozemkem 49 m2 pod budovou v obci Kníničky, která se nachází v krásném a klidném prostředí chatové oblasti nad Brněnskou přehradou pouze 85 metů vzdušnou čarou od břehu. Chata je samostatně stojící, částečně podsklepena s jedním nadzemním podlažím. V prvním podlaží se nachází ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na balkon, koupelna s WC a sprchou. Chata je postavena s cementových panelů s kamennou podezdívkou, je napojena na vodovod a v chatě je nový rozvod el. energie. Vytápění krbový... (více v detailu)
1 300 000
 Kč
Prodej chaty, 75 m², Cheb-Podhrad
Prodej chaty, 75 m², Cheb-Podhrad
Nabízíme na prodej kompletně zařízenou chatu s možností trvalého bydlení, která prošla velmi zdařilou rekonstrukcí v roce 2014. Chata má v přístavbě plastová okna, vstupní plastové dveře, novou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči, koupelna s toaletou jsou po rekonstrukci, nová střešní krytina a fasáda. V přízemí je kuchyň, obývací pokoj, toaleta a koupelna. V 1. patře se nachází podkrovní ložnice. Chata je podsklepená s bočn... (více v detailu)
2 499 000
 Kč
Prodej zahrady 616 m2 Pardubice
Prodej zahrady 616 m2 Pardubice
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Krásná zahrádka v Pardubicích s chatkou ideální útočiště pro rodiny z města. Unikněte shonu městského života a pořiďte si zahrádku s chatkou u zahrádkářské kolonie U Trojice. Oáza klidu o rozloze 616m, ideální pro rodiny, které hledají únik z panelákového bydlení. Zahrádka: Na pozemku najdete vzrostlé stromy jako jabloně, meruňku a jeřabinu. Keře plné zdravých plodů, jako je rakytník, jehož plody právě zrají a můžete je rovnou ochutnat. Najdete zde i Josty a další druhy keřů. Nechybí ani vysuté záhony, které usnadňují péči o rostliny bez nutnosti ohýbání. K dispozici je také skleník z polykarbonátu. O vodu se postará vrtaná studna s úpravnou vody a na zalévání úrody je k dispozici užitková labská voda, jejíž rozvody jsou umístěné podél plotu. Celý pozemek je oplocený a chráněný zabezpečovacím systémem, s pohodlným přístupem díky pojízdným vratům. Chata: Dřevěná chata o rozloze 25m stojí na pevných betonových pilířích. Uvnitř najdete WC, kuchyňku, skříň na míru a zajímavě řešenou man... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 150 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodám Chatu ,Vítkov-Podhradí
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Prodám podsklepenou chatu 2+1 se zastřešenou terasou a pergolou ve Vítkově -Podhradí 50 m od řeky mezi splavem a známým autokempem Podhradí.Kousek od zříceniny hradu Vikštej... (více v detailu)
2 390 000
 Kč
Prodej chaty, 380 m2, Raná u Hlinska
Prodej chaty, 380 m2, Raná u Hlinska
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rekreační objekt typu Chata v klidné části obce Raná v okrese Chrudim. Tento cihlový dům v dobrém stavu nabízí možnost investice s vysokým potenciálem návratu. Objekt se nachází na samostatné parcele o rozloze 380m², s užitnou plochou 34m², zahrnující 2 pokoje. Díky třem podlažím nabízí dostatek prostoru pro pronájem nebo vlastní užívání. Vybavení je částečné, odpad bude řešen kanalizací, která je na hranci pozemku, vodu je možné napojit z dálkového vodovodu, taktéž na hranici pozemku. Nyní je využívána studna a vytápění je zajištěno lokálními tuhými palivy. Dostupnost je zajištěna vlakem, silnicí a autobusem, což zajišťuje snadný přístup pro hosty i majitele. Součástí prodeje je studie na celkovou rekonstrukci,... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej dvougeneračního rodinného domu, 229 m², Jirny
Prodej dvougeneračního rodinného domu, 229 m², Jirny
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízí k prodeji dvougenerační bydlení, které se skládá z patrového rodinného domu 4+1, který je částečně podsklepen (23 m²) a součástí prodeje je také bungalov 2+kk se samostatným vchodem a zahrádkou 63 m2, slouží tak jako samostatná bytová jednotka. K dispozici jsou i praktické příslušenství jako prádelna (12 m²), půda a parkování pro 6 vozidel. Nemovitost se pyšní vlastní studnou s pitnou vodou. Topení obstarává plynový kotel, pro ohřev vody je instalován bojler. Na pozemku se dále nachází zab... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hradištko pod Medníkem  chata parcela 464 metrů
Hradištko pod Medníkem chata parcela 464 metrů
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den , nabízím k prodeji pozemek s chatou na pozemku je studna ,el,a bude se dělat př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000 000
 Kč
Prodám chatu Vítkov -Podhradí
Prodám chatu Vítkov -Podhradí
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám podsklepenou chatu 2+1 se zastřešenou terasou a pergolou ve Vítkově -Podhradí 50 m od řeky mezi splavem a známým autokempem Podhradí.Kousek od zříceniny hradu Vikštej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 390 000
 Kč
rekreační chata
rekreační chata
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme celoročně obyvatelnou chatu v obci Vápenky. Chata se nachází v klidné lokalitě pod Velkou Javořinou v Bílých Karpatech. Chata je přízemní, zastavěná plocha 70m2, s terasou, zimní zahradou, sprchovým koutem, samostatným wc, kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí. Dá se vytápět krbovými kamny nebo přímotopy, pitná voda ze společné studny... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 790 000
 Kč
Chata k pronajmutí
Chata k pronajmutí
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chatička pro nenáročné. - Ubytování pro cca 6 osob - V přízemí - Kuchyňka,jídelní kout s pohovkou, sprcha - V podkroví velký pokoj na spaní viz. foto - Suché WC - Venkovní posezení s grilem - Ohniště - Velký pozemek s možností postavení stanů , zázemí pro děti na hraní,v létě bazén Chata se nachází ve Stráži nad Nežárkou v klidné části, blízko lesa a řeky Nežárky (cca. 150m od vody). Vhodná k odpočinku,rybaření, houbaření,cyklotur... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty