Rodinný dům u Plzně 150m2 + 75m2 pozemek 1 373m2

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně v zastoupení našeho klienta nabízíme: Dva rodinné domy v obci Ždírec u Plzně. Nabízí se možnost rozdělení domů a pozemků. Tím i skvělá investiční příležitost, ať už pronájmu, či prodeje druhého domu. Popř. pohodové bydlení pro velkou rodinu. Výměra 715m2 + 658m2 = 1 373m2 Zastavěná plocha oba domy: 225m2 Zastavěná plocha 1. dům 150m2 (včetně garáže 20m2) Zastavěná plocha 2. dům 75m2 1. dům dokončen v roce 1993 Zastavěná plocha 150m2 (včetně 20m2 garáže) Obytná plocha cca 200m2. Částečně podsklepený. Zvýšené přízemí nabízí: prostornou chodbu, kuchyň, špíz, obývací pokoj, dvě ložnice a koupelnu se záchodem. 1. patro nabízí 3 ložnice + půdu, kterou lze ihned přetvořit na šatnu. 2.dům z poloviny 70let. Vyžaduje rekonstrukci minimálně v podobě poslední vrstev podlah, nových štuků. Okna původní dřevěná, fasáda původní. Před 10ti lety nová střecha! Nabízí dispozici 4KK (či 4+1) V horním patře má každý pokoj s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 999 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům s pozemkem - Verneřice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Samostatně stojící dům v jedné z nejhezčích částí Verneřic. Dům se nachází kousek od přírody a jen 5 minut chůze od náměstí s autobusovou zastávkou. Rodinný dům má tři patra a dvě bytové jednotky. V přízemí se nachází byt 3+1 s velkou terasou a přímým vstupem na zahradu. Druhá jednotka 7+1 se rozprostírá ve dvou patrech a nabízí prostorné pokoje a prosvětlené podkroví. Dům lze snadno rozdělit na tři samostatné byty. Topení zajišťuje plynový kotel, teplou vodu dva bojlery. Odpad je sveden do jímky, což snižuje náklady na vodu. Na pozemku (987 m²) je vlastní studna, dvě garáže s dílnou a dvě stáje pro koně. Pozemek je nenáročný na údržbu, ale dostatečně velký pro zahradu, bazén či relaxační zónu. Díky nadmořské výšce 493 m n.m. si zd... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 983 000
 Kč
Rodinný dům
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den.Mám zájem o koupi rodinného domu nebo stavebního pozemku v obci prusinovice
Zlínský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
, Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně podsklepený,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
Rodinný dům s pozemkem 18417m2
Prodej rodinného domu 5+1 se stodolou s pozemkem 18417m2 v obci Sezemice u Mnichova Hradiště. Exkluzivně nabízíme prodej stavby s pozemky na okraji obce. Zděný dům je ve skvělé kondici. Dispozice: Přízemí- veranda, chodba se schodištěm do patra a se vstupy do jednotlivých místností. Obývací pokoj s jídelním koutem, kuchyně, 2 ložnice, koupelna po rekonstrukci se sprchovým koutem, samostatné wc, spíž, vstup do sklepa. 1.p... (více v detailu)
4 999 000
 Kč
Rodinný dům Uherský Brod – Těšov
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou, terasou a garáží – zděný, patrový, řadový, podsklepený rodinný dům – zastavěná plocha 182 m² , pozemek 916 m² Dispozice domu : přízemí – chodba, 2 pokoje, koupelna, WC, kotelna 1.patro – chodba, 3 pokoje, kuchyně, koupelna, WC, zastřeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 690 000
 Kč
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
, Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně podsklepený,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
Rodinný dům - Napajedla
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 2 podlažní rodinný dům (baťovský půldomek) v Napajedlích na ulici tř. Tomáše Bati, o dispozici 3+1, podsklepený v osobním vlastnictví. Dům není v záplavové oblasti. V přízemí je vstupní chodba, koupelna s wc, obývací pokoj a kuchyň. V 1.patře je ložnice a dětský pokoj. Podlahová plocha domu je celkem 72 m2 +sklep 3 místnosti. Pozemek náležící k domu má užitnou plochu 149m2 + 42m2 zastavěná plocha domem. Celkový technický stav domu je dobrý. Plastová okna. Nová střecha z PVC fólie (dlouhá životnost), nové rozvody vody a odpadu, nová el. v mědi (2 tarif) 380V.Nové schodiště. Před 4 roky dělaná nová kuchyňská linka (lednice, vestavná myčka, digestoř, el. varná deska, el. trouba), zánovní koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně pračky. Ohřev TUV el. bojle... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 192 m², Zruč - Senec
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Zruč, která je součástí obce Zruč-Senec v okrese Plzeň-sever s vynikající dostupností města Plzeň. Tento cihlový dům nabízí ideální prostředí pro větší rodinu s dětmi. Dům je patrový s jedním podlažím a má velmi dobrý stav. Celková zastavěná plocha činí 136 m², užitná plocha je 192.6 m² a rozloha parcely dosahuje 791m². Dům disponuje i vlastní terasou v prvním patře. Ložnice a pokoje jsou umístěny v zadní části domu s okny do klidové zóny zahrady. K dispozici je velká zahrada, kde si děti mohou hrát a trávit tak čas venku. Bezbariérový přístup zajišťuje snadnou dostupnost celého domu pro každého člena rodiny. V blízkosti nemovitosti se nacházejí školy, parky a další atrakce pro děti, což dělá z tohoto domu ideální mí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 699 999
 Kč
Rodinný dům
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodam rodinný dům ve Strání 68765 Uhliská 265 Popis Sklep:kotelna ,práčovňa, sklad1,sklad2,sklad zeleniny,fitnes. Prizemie:Kuchyňa, obývačka,toaleta,sprcha,špajza, kancelária. Poschodie:spalňa, 1xdětská izba velká,1x pokoj me... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 350 000
 Kč
Rodinný dům 4+1, Záříčí
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Cena vč. provize i právního servisu, Reality 11 Vám zprostředkují prodej rodinného domu o dispozici 4+1 v klidné části obce Záříčí. Jedná se o stavbu ze smíšeného zdiva (kotovice, cihla) v dobrém stavu. Dům k rekonstrukci, statika v pořádku, střecha původní eternit se zdravými trámy. Podlahy parkety a lino, vytápění zajišťuje nový kotel na pelety a dřevo, ohřev vody el. bojler. Výhodou... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 7+2, 120 m2, Jílové u Prahy
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej RD 7+2 (3+1 v 1.NP a 4+1 v 2.NP) se zastavěnou plochou 120 m2 a pozemkem 936 m2. Dům má veškeré inženýrské sítě - obecní vodovod a kanalizace, přípojka plynu je na hranici pozemku. Ideální pozice domu v klidné ulici bez silničního provozu. Jedná se o prostorný montovaný dům OKAL z roku 1974, kde se doporučuje zateplení obvodového pláště, výměna oken za plastová, výměna kotle na tuhá paliva – lze využít dotační program na zateplení a výměnu kotle. Dům má dva nezávislé vchody do 1 a 2. NP a v každém podlaží je WC s koupelnou (lze využít jako dvougen... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900 000
 Kč
Prodám rodinný dům Kostelní Hlavno
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům 4+1 v obci Kostelní Hlavno 477m2, užitná plocha domu 249m2 s garáží a vedlejšími stavbami. V přízemí domu předsíň, kuchyně obývací pokoj, koupelna, WC a spíž. V patře 3 pokoje, šatna, koupelna s WC. Přístup do patra z přízemí nebo samostatným vchodem (možno využít pro dvougenerační bydlení). Vytápění tepelným čerpadlem, nebo kotlem ATMOS na dřevo (+ zásoba suchého naštípaného dřeva 30m2) Voda a odpad napojeny na veřejnou síť. Dále je na pozemku pergola, skleník, a dílna. Udržovaná vzrostlá... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Rodinný dům v obci Dolní Ředice - 196 m2 / 1000 m2
Prodám nově zkolaudovaný RD v obci Dolní Ředice (okr. Pardubice). Jedná se o dům se zastavěnou plochou 196 m2 a obytnou 179 m2. V domě se nachází ložnice se šatnou, dva pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem a komůrkou, samostatné WC, koupelna, zádveří a technická místnost se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu cca 17m2. Dům je postaven z Ytongu 375 + 20 cm EPS. Vytápěn je pomocí TČ vzduch/voda značky IVT s podlahovým vytápěním. Okna trojskla od f... (více v detailu)
6 790 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 3+1, 529 m2, Nejedlého ul., Ostrov
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte vhodné místo k bydlení pro Vaši rodinu? Nabízíme k prodeji podsklepený rodinný dům o dispozici 3+1 s oplocenou zahradou (448 m2), garáží (26 m2) a zastřešeným parkovacím stáním v klidné části města. Dispozice domu jsou 3+1 a v přízemí najdeme: vstupní chodbu, předsíň, kuchyni, prostorný obývací pokoj a samostatnou toaletu. V patře pak koupelnu s toaletou, umyvadlem a vanou se sprchovací zástěnou, dále pak dva pokoje a komoru. Vytápění domu a ohřev v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 740 000
 Kč
Prodej rodinného dvojdomu/chalupy 350 m², s pozemkem 1 337 m
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného dvojdomu/chalupy v atraktivní lokalitě Šumavy v obci Lenora. Místo je to opravdu jedinečné a nadchne Vás tato kouzelná stavba z roku 1863. Jedná se o dvojdům, který má rozdělené pozemky a každý má přiděleno své číslo popisné. Domy jí dvě nadzemní podlaží o dispozici 3+kk v 1. podlaží a dále prostornou půdu, kde díky můžete vybudovat další místnosti. Celková užitnou plocha tak nabízí přes 350 m², což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a nebo chalupaření i pro početnější rodinu, či rodiny. Nebo to pochopitelně může být vzhledem k lokalitě i zajímavá investice. Pokud by jste se rozhodli zde vybudovat penzion, nebo pronajmout jeden z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 340㎡
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
PRODEJ rodinného domu s uzavřeným dvorkem, Tábor, ulice Lužnická. Hledáte-li investici s perspektivním potenciálem zisku či útulné bydlení v nádherné lokalitě, pak neváhejte! Nabízíme vám dvoupodlažní dům s garáží, dvorkem a nevyužitou půdou, přímo u řeky Lužnice v Táboře. Tento dům je připraven na rekonstrukci a čeká na nového majitele, který dokáže vidět jeho skrytý potenciál. Zastavěná plocha domu je 231 m2. Užitná plocha domu cca 340 m2. Dům je postaven ze smíšeného materiálu. Dvě nadzemní podlaží. V přízemí částečně obytná plocha a částečně sklepní prostory. Půda, garáž a menší dvorek, který lze využít jako parkovací stání... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 980 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 102 m2, pozemek 8708 m2 - Vinary - Smid
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01613 SNÍŽENÍ CENY!!! Nabízíme vám jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu v malebné lokalitě Vinary - Smidarská Lhota. Dům s plochou 102 m2 je před rekonstrukcí a nabízí neomezené možnosti pro vlastní úpravy a modernizace. Kromě domu samotného zde máte k dispozici rozsáhlý pozemek o velikosti 8.708 m2, který zahrnuje sady a vinice, ideální pro milovníky zahrádkářství či drobného zemědělství. K prodeji je rovněž další dům k rekonstrukci s číslem popisným o zastavěné ploše 70 m2, stod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodáme rodinný dům se zahradou, garáží, dílnou a bazénem
Ve výhradním zastoupení nabízíme pěkný dvojgenerační dům v klidné části obce Dolní Dobrouč. Dům má velký potenciál na využití a nabízí pohodové bydlení. Přízemí domu začíná zádveřím s prostornou chodbou, dvěma středně velkými pokoji a větším obývacím pokojem s balkonem. Terasa domu je umístěna v mezipatře. Dále se v přízemí nachází prostorná kuchyň , menší skládek ,toaleta a koupelna. Z přízemí vedou schody do prvního patra i do suterénu domu. První patro domu nabízí ložnici se šatnou, pokoj, kuchyň, toaletu s koupelnou a větší sklad potravin či sušárnu, který by šel využít i jinak. V suterénu domu je umístěna prostorná garáž s navazující propojenou dílnou. Kotelna disponuje kotlem na tuhá paliva , ... (více v detailu)
5 190 000
 Kč
RODINNÝ DŮM SE ZAHRADOU,90M2,ZAHRADA 450M2
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi samostatnou polovinu rodinného domu s vlastním vjezdem a oplocenou zahradou v obci Starý Kolín. Celková rozloha rovinatého pozemku je cca 450 m2. Celý interier byl zrekonstruován v hodnotě jednoho milionu.Podlahové topení,dřevěná okna VEKRA,zateplené sádrokartonové stropy,nová koupelna,nová toaleta+technická místnost a mnohem dalšího.Nemovitost je v celkově dobrém technickém stavu. V domě se nachází jeden samostatný pokoj, druhý pokoj + příprava na kuchyňskou linku, koupelna a wc spojené s technickou místností. Z... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 699 000
 Kč
Stavební pozemek Plzeň
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v ulici Pod Vinocemi v Plzni. K obchodnímu domu Plaza je to 2km. Zoo 300m. Pozemek má 1000m2 a lze na něm postavit dům o rozměrech 80m2 s ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 999 999
 Kč
Stavební pozemek Plzeň
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám stavební pozemek v ulici Pod Vinocemi v Plzni. K obchodnímu domu Plaza je to 2km. Zoo 300m. Pozemek má 1000m2 a lze na něm postavit dům o rozměrech 80m2 s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 999 999
 Kč
Rodinný dům 623 m2, Babice, Mariánské Lázně
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena u makléře, Zprostředkujeme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu o užitné ploše 623 m² ležící na okraji obce Babice v absolutním soukromí. Dům je podsklepený, zděný se dvěma nadzemními podlažími a obyvatelným podkrovím (140 m²). Má dva byty se samostatnými vchody. V podzemním podlaží je sklep, technická místnost, vinný sklep, 2 sklady. Vytápění tepelným čerpadlem. Byt č. 1 – využívá většinu plochy v přízemí. Vstup je z krytého loubí do zádveří, dále do chodby se schodištěm do sklepa a do vyššího podlaží. V přízemí je komora, pracovna (27 m²), kuchyně a obývací pokoj (41 m²). Dále se přes chodbu vchází do pokoje, komory a koupelny. Další chodbou se jde do prostorné garáže. V 1. patře se nachází dva pokoje-ložnice a další sociální zařízení. V podkroví je obytný pokoj se samostatným sociálním zařízením. Byt č. 2 – samostatný vstup s garáží a schodištěm. Ze zádveří je po schodišti přístupné podkroví, přes chodbu se vchází do obývacího pokoje s kuchyní (58 m²) a do ložnice a dalšíc... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 000 000
 Kč
Řadový dům 4+kk, 162m2, Estepona
Nabízíme k prodeji mezonetový byt v obci Estepona, okres Provincie Málaga, který je ideální pro rodiny s dětmi. Tato velkorysá nemovitost o velikosti 4+kk nabízí bezpečné a rodinné prostředí s důrazem na pohodlí a zábavu pro vaše děti. Dům se nachází ve velmi dobrém stavu a disponuje výtahem a bezbariérovým přístupem, což usnadňuje pohyb s kočárkem či koly. S celkovou užitnou plochou 140m² a velkou zahradou, která je ideální pro hrátky a odpočinek, poskytuje tento byt dostatek prostoru pro celou rodinu. Pro děti je zde připraven herní pokoj a dětské pokoje s dostatkem prostoru pro jejich hry a studium. Blízkost škol, parků a dalších atrakcí pro děti zajišťuje, že vaše rodina bude mít vždy co dělat a kam vyrazit. Dům je vybaven nízkoenergetickým topením a individuálním přívodem plynu. K dispozici je také telefonní a internetové připojení, stejně jako satelitn... (více v detailu)
8 290 650
 Kč
Rodinný dům
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodáme starší rodinný dům vhodný k rekonstrukci, případně nenáročným lidem rovnou k bydlení. Do domu vede pár schodů, vejdete do předsíně, kde je dostatek prostoru. Dále se vstoupí do obytn části. Tam najdete 4 pokoje plus kuchyň. Pokoje jsou neprůchozí, jen do obýváku se jde přes kuchyň. Dále je zde samostatná místnůstka, kde je darling na vodu a špajz, vedle koupelna s vanou, umyvadlem a bojlerem, vedle koupelny je prádelna a vedle prádelny samostatn wc. Z obytn části vstoupíte do koteln... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 100 000
 Kč
Rodinný dům s dvěma byty
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám RD s dvěma třípokojovými byty na okraji Boskovic. Rozměr domu je 12,5 / 7 m, okolí 107 m2. Dům je po částečné rekonstrukci, nová kotelna na tuhá paliva. V přízemí jsou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty