Oves horší kvality

Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám loňský oves horší kvality vhodný pro krmení skotu, případně ke ztopení ve vhodném kotli. Oves je suchý, neplesni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Oves horší kvality
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám loňský oves horší kvality vhodný pro krmení skotu, případně ke ztopení ve vhodném kotli. Oves je suchý, neplesni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
oves
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám oves krmný
Kraj Vysočina
400
 Kč
oves
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krmný oves 500 Kč/q.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám krmný oves
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám letošní krmný oves cena za 100kg/430kč, Oves bude napytovany, a pytle buď výměnou nebo 20kč za pytel
Kraj Vysočina
430
 Kč
Prodám oves a ječmen
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám oves a ječmen z letošní sklizně. Zrno je vyčištěné od... (více v detailu)
Kraj Vysočina
450
 Kč
Hobby horse
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám hobby horse v dobrém stavu, lehčí, vhodní na skákání. Podrobnější informace a fotografie v lepší kvalitě, pošlu do soukromých zpráv. Pouze SMS. 1. Kupený za 2500kč,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Oves bílý i černý
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji Oves vhodný i pro koně dlouhodobě dodávám chovatelům koní 400 Kč/ 100 kg.
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
DOUBLE Homozygot hřebec Paint Horse (APH)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím atraktivního hřebečka double homozygot (black, tobiano) *1.4.2024 plemene American Paint Horse (APH) s kvalitní genetickou výbavou a sportovními předpoklady do all-aroundových disciplín, velmi vhodný do chovu. 6 panel N/N. Hřebeček má kompaktní stavbu těla, nasvalenou záď i záda, rovné silné nohy, nádherně tvarovaná hlava. Velmi ladně a měkce se pohybuje. Kontaktní povahy, nebojácný, učenlivý a vnímavý. Zbarvení dark brown tobiano. Po obou rodičích zdědil vyrovnanou a klidnou povahu. Oba rodiče 6 N/N. Osvědčené spojení – viz. foto 100% sourozenců (roční klisna a tříletý plemenný hřebec). Otec: QT Patched Bucky – plemeník s ojedinělým zbarvením dark buckskin – rabicano / tobiano, double homozygot, jehož matka byla importována jako březí z USA do Německa. Potomek legendárního Paint Horse MKS MAGIC JOHNSON zbarvením perlino/tobiano - v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
tritikale - žitovec s certifikátem BIO
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Tritikale pšeničného typu, máme výbornou zkušenost se zkrmováním. Tritikále (Triticale) vznikla křížením žita a pšenice (český název „žitovec“). Lze využít ke krmení všech hospodářských zvířat - drůbeže, prasat, s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6
 Kč
Brambory
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám brambory na uskladnění odrůdy Soraya (B), nyní k odběru! Brambory Soraya mají sytě žlutou dužninu a jsou vhodné na dlouhodobé skladování. Po uvaření pevné, krásně žluté a chuťově vynikající! Balení 25kg, v případě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14
 Kč
Překážky pro Hobby horse 60cm a 110cm
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové kvalitní dřevěné překážky pro Hobby horse (možné i pro jiné využití např. trénink jak domácích mazlíčků - pejsek, kočička, králík, tak jsou vhodné i např. pro malé fotbalisty k trénování jejich motoriky). Nastavitelná výška skoku u překážky = 20cm, 30cm, 40cm, 50cm, 60cm = 1000 Kč. Nastavitelná výška skoku u vysoké překážky = ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Řezivo stavební a truhlářské, fošny, hranol, prkna
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám stavební a truhlářské řezivo smrkové. Fošny 50/160 mm, dl. 3,7 m, 2 kusy za 350,- Kč/ks. Pěkné, rovné, suché. Hranol 80/200 mm, dl. 4,07 m. Suchý, rovný, z jedné užší strany na konci více suků, při seříznutí na 160mm bude perfektní. Jeden kus za 650,-Kč. Dále různá prkna dle výběru v délkách od 1 do 4 m, vh... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Rodiný dům, statek, stodola, zahrada
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, který sloužil jako hospodářský dům pro chov hospodářských zvířat. Skládá se ze tří částí a to obytný dům stojící podél hlavní cesty, ve dvorním traktu po levé straně chlévy s pochozí půdou, která sloužila pro uskladnění krmiva a stodolu, jejímž průjezdem se dostaneme do oplocené zahrady. Samotný dům je postavený před cca 80-90 lety a je zde vhodná rozsáhlejší rekonstrukce. Dispozice se skládá z původní 2+1 a "vejměnek" 1+1. Nad celým domem je pochozí půda přístupná z obytné části i dvora. Krovy jsou ve velmi dobrém stavu, jelikož se celý dům zvedal před cca 50ti lety pálenými cihlami a před cca 30ti - 35ti lety byla měněna střešní krytina. Ta je měněna i nad chlévy a v loňskem roce i nad stodolou a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zemědělská usedlost, stodola, zahrada
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, který sloužil jako hospodářský dům pro chov hospodářských zvířat. Skládá se ze tří částí a to obytný dům stojící podél hlavní cesty, ve dvorním traktu po levé straně chlévy s pochozí půdou, která sloužila pro uskladnění krmiva a stodolu, jejímž průjezdem se dostaneme do oplocené zahrady. Samotný dům je postavený před cca 80-90 lety a je zde vhodná rozsáhlejší rekonstrukce. Dispozice se skládá z původní 2+1 a "vejměnek" 1+1. Nad celým domem je pochozí půda přístupná z obytné části i dvora. Krovy jsou ve velmi dobrém stavu, jelikož se celý dům zvedal před cca 50ti lety pálenými cihlami a před cca 30ti - 35ti lety byla měněna střešní krytina. Ta je měně... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
lyžařská dětská bunda Horse feathers XL
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám lyžařskou dětskou bundu Horse feathers XL. Velmi dobrý stav. Vodní sloupec 10 00... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
HP Victus Gaming 15-fb0920nc ( 12 měsíců záruka )
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Procesor AMD Ryzen 5 5600H , Grafika Nvidia GeForce RTX 3050 , Display 15,6 Full HD IPS 144Hz , HD 1TB SSD M2 , RAM 16GB DDR4 , Numerická česká podsvícená klávesnice , Win 11 Kategorie Nové rozbaleno HP Victus Gaming 15-fb0920nc je herní notebook, který nabízí slušný výkon za dostupnou cenu a je navržen pro hráče i běžné uživatele, kteří hledají notebook schopný spustit moderní hry a náročné aplikace. Tento model se nachází mezi cenově dostupnějšími herními zařízeními a poskytuje dobrý výkon ve stylovém designu s herními prvky. Klíčové specifikace: Displej: 15,6 palců, Full HD (1920x1080), IPS panel. Obnovovací frekvence 144 Hz, což je důležité pro plynulý herní zážitek, zejména v akčních hrách. Matný antireflexní povrch zajišťuje pohodlné hraní i při horších světelných podmínkách. Procesor: AMD Ryzen 5 5600H, šestijádrový procesor s frekvencí až 4,2 GHz v turbo režimu. Procesor z řady Ryzen 5000 poskytuje vysoký výkon pro hraní her a multitasking, vhodný i pro práci s videi, graf... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900
 Kč
Prodám oves
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám krmný oves z letošní sklizně. 500 Kč/ metrák. Pouze osobní odběr. Studnice u Náchoda
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Krmný hrách
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krmný hrách, odrůda Tiberius, po vyčištění vhodné i jako o... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Hobby horse
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám nového hobby horse velikost m. Vhodný dárek k narozeninám nebo blížícím se Vánocům.
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Hobby horse
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den prodám nového hobby horse velikost m. Vhodný dárek k narozeninám nebo blížícím se Vánocům.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem garáže/ skladu/ skladovacího kontejneru, Strakonice
Před 14 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k pronájmu skladovací kontejner (sklad, garáž) v multifunkčním skladovacím areálu Strakonice, Radošovice. Vhodný ke skladování čehokoliv, např. motorka, auto, kola, lyže, rybářké věci, uskladnění věcí při stěhování, sklad pro e-shop, překladiště, uskladnění nářadí pro řemeslníky či dělníky atd. Vhodné pro firmy, živnostníky, rodiny atd. Plocha 14 m2. Velikost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Pronájem skladu/ garáže/ skladovací kontejner Strakonice
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu skladovací kontejner (využití jako sklad, garáž) v areálu Strakonice, Radošovice. Vhodný ke skladování čehokoliv, např. motorka, auto, kola, lyže, rybářké věci, sekačka, uskladnění věcí při stěhování, sklad pro e-shop, překladiště, uskladnění nářadí pro řemeslníky či dělníky atd. Vhodné pro firmy, živnostníky, rodiny atd. Plocha 14 m2. Velikost vjezdu 2,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Prodám oves
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám krmný oves z letošní sklizně. 500 Kč/ metrák. Pouze osobní odběr. Studnice u Náchoda
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Krmení pro PTACTVO / KRMÍTKOVÁ směs
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Krmení pro PTACTVO / KRMÍTKOVÁ směs. Nakupte do krmítek včas za loňské ceny! SLUNEČNICE 29 Kč/kg PROSO 19 Kč/kg KRMÍTKOVÁ SMĚS (slunečnice, p... (více v detailu)
Liberecký kraj
19
 Kč
ALU R 14 175/60
Prodám pneumatiky 175/60 R14 na originálních ALU discích, nějaké škrábance už se najdou. 2x Nexen Nblue, kupované v loňském roce DOT 2022. Jezdilo se na nich jen tři měsíce, ... (více v detailu)
2 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty