Prodej bytu 2+1 s lodžií Zvonková, ev.č. 15474

Prodej bytu 2+1 s lodžií Zvonková, ev.č. 15474
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 15474 Nabízím Vám prostorný a slunný byt 2+1 s lodžií v Záběhlicích o velikosti 55,5 m2. Byt disponuje vstupní chodbou s vestavěnými skříněmi, koupelnou se sprchovým koutem a místem na pračku, samostatnou toaletou. Dále se dostanete do průchozí kuchyně a průchozího obývacího pokoje s lodžií. Mezi kuchyní a obývacím pokojem, uprostřed, se nachází pokoj/ložnice. V bytě jsou plastová okna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 600 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1 Chodov
Prodej bytu 2+1 Chodov
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 2+1 o výměře 54m2 v Chodově ul. Budovatelů u Karlových Varů. Byt je v 3 podlaží s výtahem. Dispozice bytu kuchyň,WC,koupelna,obývací ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
970 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byt 2+1 v Aši
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 v Aši. Byt se nachází v přízemí cihlového domu. Je po celkové rekonstrukci. K di... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu  2+1 s lodžií v Orlové
Prodej bytu 2+1 s lodžií v Orlové
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 se zasklenou lodžíí v Orlové. Byt se na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 129 000
 Kč
Prodej rekonstruovaného bytu 2+1 s lodžií na Střekově v ul.
Prodej rekonstruovaného bytu 2+1 s lodžií na Střekově v ul.
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme do prodeje velmi pěkný byt 2+1 s lodžií, o výměře 63 m2, umístěný v osmém patře panelového domu v ulici Nová na Střekově. Byt je po celkové, velmi zdařilé rekonstrukci. Kuchyňská linka na míru, zděné jádro, obklady a dlažba, vana, umyvadlo, v koupelně přípojka na pračku. Okna v bytě jsou plastová, opatřená žaluziemi, včetně balkonové sestavy. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč
Byt 3+1 na prodej
Byt 3+1 na prodej
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v ulici Přátelství.Byt je o velikosti 3+1, 70m2 (obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyň) a nachází se ve 2.patře.K bytu nálež... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod - Družstevní
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod - Družstevní
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vyplacený byt do osobního vlastnictví o velikosti 2+1, který se nachází v 5. podlaží bytového domu, který prošel kompletní revitalizací ( nová střecha, výměna oken za plastová, zateplení, fasáda, lodžie ). Samotná bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu se zděným bytovým jádrem, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Topení a ohřev TV je řešen centrálně. Ku... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 350 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 (58 m2), Unhoštská, Kladno - Kročehlavy
Pronájem bytu 2+1 (58 m2), Unhoštská, Kladno - Kročehlavy
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 (58 m2), situovaný ve vnitrobloku s výhledem na dětské hřiště a zeleň. Byt se nachází v klidné lokalitě a nabízí prostornou vstupní chodbu, ze které je vstup do samostatného WC, koupelny s vanou a plně vybavené kuchyně (lednice, vestavěná varná deska, trouba, mikrovlnná trouba a myčka). Dále je zde průchozí obývací pokoj a ložnice. K bytu náleží sklepní kóje a obyvatelům je k dispozici i společná kočárkárna (vhodná také pro kola). Topení je řešeno plynovými vafkami. Byt ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+1, 98 m2 -
Kód zakázky: 64498, Nabízíme Vám na prodej byt 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 98 m2 se třemi lodžiemi ve vyhledávané lokalitě statutárního města Hradec Králové. Jedinečná cenová nabídka. Byt lze bez investic okamžitě využívat. Je vyklizen, čistý a bíle vymalovaný a odpovídá stavu na fotkách ve fotogalerii, kde najdete i vizualizaci kuchyně s obývákem. Byt je situován na dvě světové strany, tudíž je velmi světlý a slunný. Výhodou této bytové jednotky je, že z každého pokoje včetně kuchyně je přístupná samostatná lodžie. Dispozice bytu: vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj, prostorná kuchyň s místem na jídelní kout, dvě lož... (více v detailu)
5 250 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Králíky – Horní Lipka
Pronájem bytu 2+1 Králíky – Horní Lipka
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem bytu o dispozici 2+1 a výměře podlahové plochy 52 m2, který se nachází v I. NP cihlového bytového domu v Horní Lipce, Králíky. K dispozici: kuch... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk s lodžií v Trutnově
Pronájem bytu 1+kk s lodžií v Trutnově
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmeme byt po částečné rekonstrukci v 6.NP panelového domu s výtahem, o výměře cca 26 m2 + lodžie, v ulici Maxima Gorkého, Kryblice. Dispozice: vstupní chodba, hlavní obytný pokoj s výstupem na lodžii, kuchyně včetně nového sporáku se sklokeramickou varnou deskou a digestoří, koupelna se sprchovým koutem, umývadlem, WC a s přípojkou na pračku. Na chodbě jsou vestavěné skříně, v obytné místnosti koberec. Topení a ohřev teplé vody je dálkově horkovodem. Příjemný menší byt s lodžií s výhledem do zeleně, vhodný pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Byt pro studenty
Byt pro studenty
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ubytování v bytě 4+1 v Brně – Žabovřeskách vhodné pro skupinu 7 – 9 studentů. Všechny pokoje i kuchyň jsou vybavené (válendy s úložným prostorem, stoly, skříně, židle…). Kuchyň je zařízená (2x ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
Prodám 2+1 byt
Prodám 2+1 byt
Prodám 2+1 byt v osobním vlastnictví komplet předelaná koupelna plavající podlaha být se nachází na 1.patře s výtahem je k tomu sušárna... (více v detailu)
2 600 000
 Kč
prodej bytu 2+1 celkem 58 m2, Brno ul.Klatovská bez. RK
prodej bytu 2+1 celkem 58 m2, Brno ul.Klatovská bez. RK
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
BEZ RK !!!!! nabízím prodej bytové jednotky o velikosti 2+1, 2.NP. v cihlovém domě v Brně ul. Klatovská. Celková plocha bytu je 58 m2 a z toho kuchyně 10 m2, pokoj 9 m2, pokoj 18 m2, předsíň 8 m2, komora 1,25 m2, wc 1 m2, koupelna 2 m2, sklep 3,25 m2, sklepníí kóje 4 m2.. Byt je v udržovaném stavu a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 599 999
 Kč
Nabízím prodej bytu 2+1 xaveriova Praha 5
Nabízím prodej bytu 2+1 xaveriova Praha 5
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím na prodej byt ve sníženém přízemí 2+1 o velikosti 53,2 m v ulici xaveriova 1966/35, Praha 5 cihlového domu. Momentalně nebytový prostor, který je možný předělat na bytovou jednotku s celkovou plochou 53,2m2 se nachází v přízemí je velmi světlá a vzdušná, okna směřují na jih. Interiér tvoří velký obývací pokoj, který je možný přepažit na další místnost. Bez kuchyňské linky, výběr necháváme na kupujícího. Z chodby vstup do koupelny a wc. V celém bytě je dřevěná plovoucí podlaha,v koupelně a WC praktická dlažba. Vytápění el. Kotlem, ohřev vody bojler. K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990 000
 Kč
Byt 2+1 v OV
Byt 2+1 v OV
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám byt 2+1 v OV v Moravské Třebové. Nachází se v 1. patře v domě, který je po rekonstrukci - nová střecha, zateplená fasáda, plastová okna. Byt je blízko centra, autobusového i vlakového nádraží. Byt je slunný, s velkou kuchyní a koupelnou s oknem na jih. V kuchyni a předsíni nová ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1 s balkonem, ul. Švermova, Olomouc
Pronájem bytu 2+1 s balkonem, ul. Švermova, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v cihlovém bytovém domě bez výtahu v atraktivní části města, mezi parkem a historickým centrem. S výměrou 80m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-4 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. V koupelně je k dispozici vana, v kuchyni linka, sporák s troubou. Výhodou jsou neprůchozí pokoje. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Plesná u Chebu
Prodej bytu 2+1 Plesná u Chebu
Prodám byt 2+1 v Plesné u Chebu o celkové rozloze 53m2. K bytu náleží 2x sklep. Dům je celkově zateplen a hospodaření společenst... (více v detailu)
1 620 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 105 m² Prokopa Velikého, Tachov
Prodej bytu 3+1 105 m² Prokopa Velikého, Tachov
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o rozloze 105 m², který se nachází ve druhém patře bytového domu v klidné části Tachova, obklopené rodinnými domy. Byt je světlý a slunný, s velkorysou dispozicí, která zahrnuje velkou chodbu, kuchyň a průchozí jednotlivé pokoje. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Součástí bytu je také prostorná komora a sklep o velikosti přibližně 20 m² na půdě. Byt je vytápěn plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje bojler. Voda i kanalizace jsou obecní. Okna jsou dřevěná, podl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej byt 2+1 s lodžií + sklep E.Destinové České Bu
Prodej byt 2+1 s lodžií + sklep E.Destinové České Bu
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám byt 2 + 1 v osobním vlastnictví.Důvod prodeje chceme koupit barák se zahradou v ČB nejlépe Rožnov Včelná Adamov lze i výměna s mým doplatkem,pokud by někdo hledal něco menšího.Byt se nachází na sídlišti Šumava u vysokoškolských koleji ( velmi žádaná lokalita) v 2 patře s výtahem.Dům nedávno prošel celkovou rekonstrukci nová střecha zateplení fasády plastová okna nové stoupačky a nový výtah.Budova i vnitřní prostory jako sklep kolárna sušárna ad. vše střeženo kamerovým systémem,který zároveň zvenku zabírá i parkovací místa.Uvnitř bytu mám také alarm napojený na 3 telefony.Obývací pokoj i ložnice jsou situovaný na jih takže skoro celý den prosvětlený sluncem.Byt ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1+L, 65 m2 - Varnsdorf, ev.č. 05508
Prodej bytu 2+1+L, 65 m2 - Varnsdorf, ev.č. 05508
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 05508 Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví s dispozici 2+1 s balkonem, podlahovou plochou 65 m2, sklepem a druhým prostorem k uskladnění věcí, který je na chodbě při vstupu do domu, možnost parkovaní přímo u domu. Byt se nachází v klidné části města Varnsdorf v prvním nadzemním podlaží panelového domu bez výtahu. Dispozice bytu je tvořena vstupní halou s komorou, kuchyní, obývacím pokojem se vstupem na balkon, ložnicí, koupelnou a toaletou. Byt je orientován na jihozápad a prošel částečnou rekonstrukcí. Byly... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej bytu č. 3 3+1 Benešov nad Ploučnicí, Českolipská 406
Prodej bytu č. 3 3+1 Benešov nad Ploučnicí, Českolipská 406
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 84,19 m2 ve 2. patře cihlového domu na adrese Českolipská 406, Benešov nad Ploučnicí. K bytu náleží sklep o velikosti 11,64 m2. Byt se prodává jako pronajatý platícím nájemníkem s výnosem 84.000 Kč/rok. Byt se s... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 250 000
 Kč
Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 se zahradou
Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 se zahradou
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Takto energeticky nenáročný byt asi v Litoměřicích k pronájmu nenajdete.....Záloha na energie pro 1 osobu pouze 2.500,-Kč. Byt se nachází v klidné čtvrti ve vyvýšeném přízemí zatepleného domu se zahradou ke společnému užívání. Ze vstupního schodiště se dostanete do chodby se zrcadlem a dále potom buď vpravo do ložnice orientované na sever s novou vestavěnou skříní anebo vlevo do obývací části propojenou s kuchyní s orientací na jižní st... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 68 m2 - Louny, ev.č. 15495
Pronájem byty 2+1, 68 m2 - Louny, ev.č. 15495
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 15495 Nabízím k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+1 o velikosti 68,55 m2, nacházející se ve zvýšeném přízemí udržovaného panelového domu s výhledem do zeleně. Byt je orientován na jih a východ, díky čemuž je světlý a prosluněný po většinu dne. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, kuchyni a ložnici, vstupní chodbu, bezbariérovou koupelnu s WC. Součástí je také sklep. Byt se nachází v klidné lokalitě na okraji města Louny s veške... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 44 m2, Hodonín
Pronájem bytu 2+1 44 m2, Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento útulný byt k pronájmu o velikosti 2 + 1 v Hodoníně je v dobrém stavu a najdete zde vše co potřebujete V bytě je prostorná předsíň, ze které se jde do dvou samostatných pokojů a kuchyně s kuchyňskou linkou. Toaleta, je součástí koupelny . Bytový dům je po částečné revitalizaci s výtahem a dobrou dostupností k veškeré občanské... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Hranice na Moravě, ev.č. 01606
Pronájem bytu 2+1, Hranice na Moravě, ev.č. 01606
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 01606 Nabízím pronájem bytu na Ulici Přátelství, byt 2+1 o velikosti 56m2 disponuje vstupní chodbou, kuchyní s jídelnou, ložnicí a neprůchozím pokojem s b... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty