Pizzerie, gastro provoz

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prenechame pronajem gastro provozu v Brne. Castecne menime technologie vyroby a stavajici prostor nam jiz nevyhovuje. Na provozovne zustava pizza pec, dvoukridla lednice... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem gastro provozu Ústí nad Orlicí
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím pronájem zavedeného Gastroprovozu- Bistro. Provozovna, Restaurace, Hospoda, Bistro, Kavárna, Výrobna, Nebytové prostory k podni... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 500
 Kč
Restaurace, stravování, 27 m², Praha
Před 320 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vážení podnikatelé a restauratéři, představujeme Vám výjimečnou příležitost převzít pronájem prosperující restaurace Heal Hunger Pizzeria za odstupné, která se nachází na atraktivní adrese Prahy 4 Michle. Tato lokalita je známá svou živostí a vysokou frekvencí návštěvníků, což představuje ideální podmínky pro úspěšný chod restaurace. Prostor je plně vybaven profe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Pronájem restaurace, stravování, 270 m2
Před 450 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu krásnou, stylovou, plně vybavenou, zavedenou restauraci o užitné ploše 270 m2 na skvělém, frekventovaném místě poblíž metra Hůrka. Restaurace disponuje hlavním prostorem o celkovém počtu míst k sezení cca 80-90, výčepem a zimní zahradou pro cca 30 mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty