Převodovka 1:15

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím tuto silnou převodovku původní záměr byl že s toho udělám rotační štípačku na pohon o... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

VARI převodovka AKY 4T komplet
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
převodová skříň AKY po opravě, nové ozubená kola, ložiska, gufera, k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Převodovka Hydrogear T3 s uzávěrkou dif
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Převodovka Hydro Gear T3 s mechanickou uzávěrkou diferenciálu, poloosy 19,05 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
17 990
 Kč
Prodám nový malotraktor BCS740
Prodáme nový malotraktor BCS740 PowerSafe (Ferrari F340) se zárukou ode dne koupě. Traktor je ideální pro zakládání trávníků. Je možné k němu připojit více než 30 druhů různého příslušenství od mulčovače, zakladače trávníků, rotačních brán, rotavátoru, sekačky, balíkovače sena, zametacího kart... (více v detailu)
79 050
 Kč
Šnekova převodovka velká 1:10 na gril nebo podobný strojek
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím Šnekovou převodovku velkou ( prodávám i menší ) např na gril nebo podobný strojek , je lehka šikovna, bylo to na stavbu grilu a nedošlo k tomu. Nevím s čeho to je. Točí se, nevidim něco ulomeného, převodový poměr 1:10, hřidele na klinky, vstup otvor 19 mm, vystupní otvor je průchozí.Pruměr oiient... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
LED žárovky do xenonu D1S, D2S, D3S
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Vše na fotkách. Pokud tě zajímá něco jiného - zpráva. Možnost zaslání na dobírku po záloze poštovného. Odpověď na standardní otázky: - NEOSILŇUJÍ ! Pokud je xenon správně seřízen, nemůže díky plechové cloně co je standartne v xenonu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 850
 Kč
štípač dřeva, štípačka, horizontální štípač
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mám na prodej šikovné masivní štípačky dřeva, váží 180-240 kg, vydrží roky. Velkou výhodou je pohodlné štípání horizontálně, cyklus štípání je rychlý, dá se zastavit při štípání menších polen, délka polen a... (více v detailu)
Středočeský kraj
27 500
 Kč
štípač dřeva, štípačka, drtič dřeva
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mám na prodej perfektní štípačku na dřevo. Vyrobeno z pořádného železa, váží 180 kg, má spolehlivý benzinový motor , silná hydraulika dává 18 tun tlaku. Chod štípačky je rychlý, dá se zastavit kdekoliv a štípat rychle... (více v detailu)
Středočeský kraj
27 500
 Kč
NABÍZÍM snímače Fishman Fluence Modern
Před 6 dny - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fishman Fluence Modern Ceramic a Alnico + nějaké drátky, potenciometr hlasitosti a přepínač na single coil Spoustu info naleznete na webu. Asi tak špička na dnešním trhu... Snímače jsou sundané z kytary Ibanez rgd61ala-mtr Není můj zvuk...zkusím něco ji... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 800
 Kč
Přívěsný vozík Brenderup s víkem. Odpočet DPH
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám přívěsny vozík s uzamykatelnym plastovym kvalitním poklopem. Na vozík vystavuji fakturu, doklad o prodeji s možným odpočtem DPH. Vozík s tímto poklopem byl zakoupen 9.10.2020 do firmy na převoz zboži do max vahy 350kg(nikdy se na nem větší vaha nevozila) Nikde nic není prasklé či tak něco. Byl použit cca 15x max. na jízdu do 50-100km od nas a zpet, prodej z důvodu nevyuzití, měli jsme ho jen na urcity jeden druh zboží aby bylo zboží chráněno proti případnému dešti, sněhu a již to není aktuální/to zboží nám firma dodava sama/. Poklop se da demontovat asi 3x jsme to delali ale musi byt dva a neni to moc prakticke sundavat a zase davat zpet nicmene je to otazka 10-15 minut max. Vozík je vhodný na převoz zboží v dešti, sněhu nebo aby vám z nej neco neuletělo pri prevozu pokud napr. neco vezete dále od domova můžete frcet bez obav.. Cena: 24 000,- s DPH (odpočet DPH) STK platná d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
24 000
 Kč
Nová převodovka Tuff Torq K46 pro české traktůrky
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nová převodovka pro tavní traktůrek Tuff Torq K46, poloosy 19,05 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradního travního traktoru. Pasuje do Starjet a Ka... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 990
 Kč
Prodám herní simulátor - volant T300 RS GT+pedály TLCM
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám herní simulátor složený z volantu Thrustmaster T300RS GT Edition (koupený 12/21), pedálů Thrustmaster T-LCM(koupeny 1/22) a stojanu CZC Gaming Chariot(koupený 12/21). Všechny produkty jsou již mimo záruku, ale naprosto bez vad, plně funkční a i vizuálně v perfektním stavu. Simulátor byl, jak už to tak bývá, používaný převážně první měsíce po koupi. Za poslední rok a půl jsem ho zapnul jen kvůli inzerátu pro kontrolu funkčnosti. Celou dobu, kdy nebyl v provozu, byl zakrytý fólií, aby se do něho zbytečně neprášilo. Byl využívaný převážně k hraní F1 na PS. Volant sice nemá sílu nejnovějších simulátorů od konkurenčních firem, ale společně s pedály T-LCM, u kterých se dá dobře nastavit silný a konstantní odpor brzdového pedálu, tvoří ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500
 Kč
Herní sestava I7 13700k, Geforce RTX 4070ti, vodní loop
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
ahoj a dobrý den, tentokrát jsem postavil vodní loop na soft ZMT hadicích a použil neskutečné skvělé Noctua větráky. Zároveň jsem si vyhrál s 3d tiskárnou a pumpu umístil tak, jak by normálně nebylo možné účel byl, aby se vedle počítače dalo spát, i pokud na něm někdo v jiné místnosti hraje. Což splňuje. ✅Grafika: GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti EAGLE OC 12G - 30měsíců záruka, za mě pořád nejlepší karta v poměru cena / výkon, ve WQHD rozlišení zvládá všechno na maximální detaily ✅Procesor: Intel Core i7-13700K - super výkonný procesor, který je zároveň poměrně slušné topení když ho využíváte naplno. Nikdy jsem nezaznamenal nestabilitu procesoru. - 34měsíců záruky ✅Deska: MSI PRO Z690-A WIFI (MS-7D25) - bezproblémová deska se všemi potřebnými funkcemi, poslední velmi čerstvý bios řešící případné problémy s novými Intel procesory. ✅RAM: Adata DDR5 4800MHz bezproblémová paměť, nepatří k nejrychlejším, ale zase je extrémně levná - dá se vyměnit případně, pokud byste trvali na 6000MHz ✅D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
64 999
 Kč
GREENWORKS VYSAVAČ BEZDRÁTOVÝ JAKO DYSON GD24SVK4D 11000 Kč
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Greenworks Bezdrátový vysavač GD24SVK4D, vysoký sací výkon, výdrž 45 minut, Hepa filtr, nástavec na zvířecí chlupy, 3 stupně výkonu, baterie 24 V, 4 Ah a super stojací nabíječka O tomto produktu Silný sací výkon pro lepší čištění – enormní výkon 500 W, tichý bezkartáčový motor a sací výkon 170 AW zajišťují vynikající výsledky čištění prachu, alergenů až do velikosti 3 mu nebo drobků Snadné a jednoduché použití – vysavač funguje, aniž by bylo nutné spínač držet stisknutý, a sběrnou nádobu lze snadno vyprázdnit jednou rukou. Celková hmotnost činí pouze 3,1 kg, takže se s ní snadno manipuluje Se stojanem a 6 sadami – ty lze snadno nasadit slyšitelným kliknutím a obsahují kartáč s LED světly, nástavec na zvířecí chlupy, štěrbinovou hubici, kartáč na drobky 2 v 1, měkký kartáč na klávesnice a měkký váleček na kartáče Výdrž až 45 minut na jedno nabití – pokroková lithiová baterie je nabitá za pouhých 30 minut a běží 10 minut na turbo sání, 25 minut na standard a až 45 minut na ekologi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Převodovka Tuff Torq K46 pro české traktůrky
Před 12 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nová převodovka pro travní traktůrek Tuff Torq K46, poloosy 19,05 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradního travního... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 990
 Kč
Převodovka Hydrogear 1500 poloosa 25,4 mm
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Převodovka Hydro Gear 1500 silné čerpadlo, poloosy 25,4 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradního travníh... (více v detailu)
Kraj Vysočina
17 990
 Kč
Škoda Favorit 135 Lux
Před 11 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám nebo vyměním Škodu Favorit 135Lux z roku 1990. Najeto 88000Km Jsou tam nové brzdové i palivové trubky a hadice. Nový nádržový modul. Nová zadní péra a tlumiče. Zadní nápravu a plechy pod motorem jsem odrezil a natřel. Namontoval jsem originální centrální zamykání Brano. Nechal jsem opískovat a nastříkat disky a obout celoroční pneumatiky Kleber Quadrex 2. Nechal jsem udělat kompletní GO karburátoru. K autu mám ještě dvě použité převodovky z novější verze Favorita (mají kratší hlavní pře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
33 000
 Kč
Převodovka Hydrogear T3 s uzávěrkou dif.
Před 15 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Převodovka Hydro Gear T3 s mechanickou uzávěrkou diferenciálu, poloosy 19,05 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
17 990
 Kč
BMW e46 street drift EIBACH podvozek
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám street drift s pár "ale" čtěte pozorně Jedna se o e46 coupe originál mpaket 323i swap (papírově 320i) !!!k autu zařídím novou TK !!!pod autem na foto kaluz protože je díra ve vodní hadici a vytekl fridex, toto bude opraveno nejdříve pozitivní věci: - auto má sportovní eibach street podvozek (úplně neco jiného než standart, top sportovní jízdní vlastnosti, precizní průjezdy zatáček i ve vyšší rychlosti, auto jede kam chcete, reaguje tak jak chcete i ve vyšších rychlostech je auto klidné a stabilní od podvozku) - vyztužena zadní náprava - zadní náprava na červených strongflex - hydra - rejdy - zavareny diff - laminatova gtr kapota - carbon ducktail - 330i brzdy - pod sedadlem řidiče namontován na držáku fia hasičák (držák rovněž fia) - motoricky v pořádku + k autu dle zájmu dam druhou palubovku )kdybyste si chtěli hydru vyvézt jinak) Driftpacket dělán v JežaDrift, takze ne žádný podomácku dělaný hokuspokus teď ty "ale" - auto již rok stojí na místě měl jsem úraz nohy, operace,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
75 000
 Kč
Minigolf
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Společenská hra Minigolf, v silně poškozené orig.krabici, nekompletní, chybí míček a hokejky a možná i něco jiného
Středočeský kraj
500
 Kč
2x Sport Jacht přívěsný vozík
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám klasický přívěs SportJacht LPB 207 P z roku 84. Vhodný pro veteranisty. Platná STK na 4roky. Platí jako evidenční kontrola. Všechny původní doklady, záruční list, staré SPZ, TP i OTP (nové platné OTP mám samozřejmě také). Plus k němu druhý stejný vozík Sport Yacht v dobrém stavu, navíc s víkem, akorát bez TP a RZ. Dá se lehce přehodit korba. Drží ji 4 šrouby. Možná výměna za něco... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Převodovka Hydrogear 1500 poloosa 25,4 mm
Před 19 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Převodovka Hydro Gear 1500 silné čerpadlo, poloosy 25,4 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradního travníh... (více v detailu)
Kraj Vysočina
17 990
 Kč
Vari raptor s plno příslušenstvím
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vari raptor s příslušenstvím K prodeji vše co vidíte.Stroj je po běžném servisu nový olej filtr vyčištěný karburátor ultrazvukem nové nože.Ke stroji je úplně nový nepoužitý mulčovací nástavec dále bubnová sekačka přívěsný vozík závaží do kol sulka pro pohodlné sečení v sedu a nové příslušenství náhradní nože a další nové součástky viz foto.Sekačka se používala 10 hodin ročně je 5 let stará a každý podzim servisovaná.Je to spolehlivý pracant startuje na první a v pohodě zvládne velké plochy .Při osobním převzetí si vše na místě můžete odzkoušet .Původni cena celého kompletu skoro 120 tisíc . nosič Raptor (PC 49tis) bubnová sekačka (PC 16tis) mulčovač (PC 18tis) sulka (PC 8tis) přívěs (PC 19tis) závaží kol (PC 4,5tis) náhradní nože a další menší příslušenství (1.2tis) Ke stroji se dá přikoupit i další příslušenství obracečka sena vše najdete na internetu na stránkách VARI K PRODEJI MÁM I JINOU ZAHRADNÍ A LESNÍ TECHNIKU motorové pily křovinořezy fukary plotostřihy půdní vrtáky postřiko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
80 000
 Kč
Přívěsný vozík Brenderup + ABS plastový kvalitní poklop.
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám přívěsny vozík s uzamykatelnym plastovym kvalitním poklopem. Na vozík vystavuji fakturu, doklad o prodeji s možným odpočtem DPH. Vozík s tímto poklopem byl zakoupen 9.10.2020 do firmy na převoz zboži do max vahy 350kg(nikdy se na nem větší vaha nevozila) Nikde nic není prasklé či tak něco. Byl použit cca 15x max. na jízdu do 50-100km od nas a zpet, prodej z důvodu nevyuzití, měli jsme ho jen na urcity jeden druh zboží aby bylo zboží chráněno proti případnému dešti, sněhu a již to není aktuální/to zboží nám firma dodava sama/. Poklop se da demontovat asi 3x jsme to delali ale musi byt dva a neni to moc prakticke sundavat a zase davat zpet nicmene je to otazka 10-15 minut max. Vozík je vhodný na převoz zboží v dešti, sněhu nebo aby vám z nej neco neuletělo pri prevozu pokud napr. neco vezete dále od domova můžete frcet bez obav.. Cena: 24 000,- s DPH (odpočet DP... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
24 000
 Kč
Převodovka Tuff Torq K46 pro české traktůrky
Před 21 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nová převodovka pro travní traktůrek Tuff Torq K46, poloosy 19,05 mm. Nová převodová skříň hydrostat do zahradního travního... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 990
 Kč
Prodej bytu 3+kk 75 m² Silvi, Itálie
Nabízíme krásný dvoupodlažní apartmán 3+kk o velikosti 75 m² kousek od moře s prostornými dvěma balkóny a vlastní garáží. Apartmán se nachází v jedné z nejkrásnějších přímořských lokalit na italském pobřeží Jaderského moře v Silvi Marina. Je vzdálené pouhých 15 km od letiště Pescara s přímými lety do Prahy a Krakowa. Apartmán se nachází na ulici Via Dante Alighieri . Nemovitost nás vítá světlým obývacím pokojem s francouzskými okny na balkón, útulnou kuchyní s oknem a WC schodiště vede do spací části, kde najdeme prostornou dvoulůžkovou ložnic a jeden menší pokoj se vstupem na balkón a luxusní koupelnu s oknem a sprchovým koutem. K bytu patří garáž. Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je tento apartmán i výhodnou investici. Tato lokalita je v letních měsících velice žádaná, ale vzhledem k tomu že zde převážně bydlí místní obyvatelé tak to zde žije cel... (více v detailu)
3 679 927
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty