Brikety

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Mix tvrdého i měkkého dřeva váha cca 45 kg/pytel 230,- +20,-... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Dřevěné brikety
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dřevěné brikety Materiál: směs měkkého a tvrdého dřeva. Baleno v pytlí... (více v detailu)
Ústecký kraj
6
 Kč
Dřevěné fošny
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám fošny mix tvrdého a měkkého dřeva Rozměry jsou cca 2,3m dlouhé Na šířku 16-20cm A tlusté přibližně 3,5-4cm Některé jsou s kůrou (viz foto) po 80KČ/KUS A rovné bez kůry za 120KČ/KUS V případě větš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Dřevěná štěpka - kolíky
Před 3 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Prodám štěpku (kolky) délky cca 6cm v rašlových pytlích. Štěpkováno letošní zimu - především z tvrdého dřeva větví. Množství cca 150 pytlů. Cena 55,-Kč za pytel tj cca 0,0... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Palivové dřevo štípané, doprava ZDARMA
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám palivové dřevo: 1 PRMS MĚKKÉ = 1.199 Kč (smrk, borovice, modřín) 1 PRMS TVRDÉ = 1.799 Kč (dub, buk, jasan, javor) Dodáváme prémiové dřevo bez hniloby a zbytečného bordelu. Na sklopce uvezeme 6 PRMS měkkého nebo 5 PRMS tvrdého dřeva. PRMS = prostorový metr sypaný VOZÍME MAX. DO 30KM OD HOŘIC NEBO OD ČERVENÉ TŘEMEŠNÉ. Případně je možný i osobní odběr u nás v Červené Třemené. DO TĚCHTO OBCÍ JE DOPRAVA ZDARMA: Arnoštov Bašnice Bělá u Pecky Benátky Bezník Bílá Třemešná Bílé Poličany Bílsko u Hořic Boháňka Borek Brodek Brtev Březovice Bříšťany Bukovina u Pecky Cerekvice n. Bystřicí Čenice Černín Červená Třemešná Čistěves Dachovy Dobeš Dobrá Voda u Hořic Dohalice Dolní Brusnice Dolní Černůtky Dolní Dehtov Dolní Javoří Dolní Mezihoří Dolní Nová Ves Domoslavice Doubrava Doubravice Dub Hněvčeves Holovousy Horní Brusnice Horní Černůtky Horní Dehtov Horní Dohalice Horní Nová Ves Hořice Hoříněves Hřídelec Chloumek Chloumky Chlum u Hořic Chmelovice Chodovice Chomutice Chomutič... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 199
 Kč
Bukové brikety RUF Salónky skladem
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Naše nabízené brikety jsou vyráběny pod vysokým tlakem z tvrdého bukového dřeva bez jakýkoliv pojiv, to znamená, že brikety jsou 100 % přírodní. Brikety mají vysokou výhřevnost: min. 18 MJ / kg. Maximální obsah popela je 0,8%; Minimální hustota 1,05kg / dm3. Naše brikety byly hodnoceny českou národní zkušebnou v Brně (Strojírenský zkušební ústav v Brně). Vyznačují se dlouhou dobou hoření s minimálním množství popela. R... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
95
 Kč
Renovované rustikální židle TON, upcyklovaný sedák, 70. léta
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Když jsem si tyto vizuálně dosti opotřebené bukové židle TON od původní majitelky přebírala, měla jsem už v hlavě přesnou představu, co s nimi udělám. Chtěla jsem dát vyniknout neobyčejně pěkné kresbě tvrdého bukového dřeva a tuto rustikálnost pak doladit sedákem s upcyklovaným potahem ušitým ze starých džínů. Myslím, že se to nakonec krásně povedlo a věřím, že si tyto krásky brzy najdou nové majitele, kterým budou ještě dlouho přinášet užitek a radost. ✔️ Dřevo hrubě opískováno ✔️ R... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 600
 Kč
Štípané palivové dřevo
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám štípané palivové dřevo. Délku polen vyrobíme na přání od 25 do 50 cm. Hrubost polen umíme uzpůsobit tak, jak to každému vyhovuje. Měkké (smrk, borovice) od 1.100,- za prostorový metr sypaný (prms) Bříza od 1.400,- za prostorový metr sypaný (prms) Tvrdé (bu... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Latě z rozebrané střechy
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Latě sundane ze střechy, různé délky. Cena za vše 100 Kč Dále nabízím zbytek nastipaneho měkkého dřeva (mix různých druhů). C... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
DŘEVĚNÉ BRIKETY -DOPRAVA ZDARMA
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Kvalitní brikety z tvrdého Bukového dřeva- bez pojiv - vysoká výhřevnost! -minimum popela Baleno v pytlích po 40 Kg. Množství 720kg.(INZERCE PLA... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 680
 Kč
Dřevěné brikety
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme kvalitní ekologické brikety bez příměsí a lepidel z tvrdého dřeva .Baleno pytel po 30 kg .Cena za 1 kg 6,-Kč
Jihomoravský kraj
6
 Kč
Palivové dřevo - AKCE
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej měkkého suchého palivového dřeva. Mix z měkkého dřeva, hlavně listnatých stromů. Cena za PRMS je nyní v akci za 990Kč Doprava je zdarma v případě, že vezmete 10prms (do 20km obousměrně). V ostatních př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Brikety
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dřevěné brikety,průmě 65mm Tvrde,měkké dřevo Cena za... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Dřevěné brikety - Mimosezonní sleva
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme k prodeji dřevěné brikety z tvrdých dřevin dub, jasan, modřín-max. 10%). Brikety jsou lisovány na stroji v pořizovací hodnotě více než jeden milión korun. Proto se jejich kvalita nedá srovnávat s některými výrobci briket. Brikety mají tvar válce o průměru 55 mm, délku 60 až 70 mm, výhřevnost 15 – 18 MJ/kg. M... (více v detailu)
Zlínský kraj
6
 Kč
Talířová bruska PARKSIDE PTSG 140 , nepoužívaná
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Talířová bruska PARKSIDE PTSG 140 , nepoužívaná dovezená z německa v originál krabici Na přesné opracování měkkého a tvrdého dřeva Ideální pro broušení čistých a zaoblených hran nebo pokosové broušení ve všech úhlech Tichý chod motoru s nízkými vibracemi a plynule nastavitelnými otáčkami Brusný talíř s upínáním na suchý zip Plynule nastavitelný úhel brusného stolu Paralelně posuvný doraz s volně nasta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
650
 Kč
Brikety tvrdé válce dub.7kč.1kg,Litomyšl,doprava zdarma
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dřevěné brikety válcové PREMIUM jsou vyráběny z tvrdého dřeva (dub) bez pojiv a příměsí. Jsou vhodné do všech typů kotlů, kamen či krbů, které spalují dřevo. Brikety se vyznačují vysokou výhřevností po celou dobu hoření a dlouhou dobu žhnutí. Ideální pro denní i noční topení. Průmer cca 9,5 ... (více v detailu)
Pardubický kraj
7
 Kč
Talířová bruska PARKSIDE PTSG 140 , nepoužívaná
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Talířová bruska PARKSIDE PTSG 140 , nepoužívaná dovezená z německa v originál krabici Na přesné opracování měkkého a tvrdého dřeva Ideální pro broušení čistých a zaoblených hran nebo pokosové broušení ve všech úhlech Tichý chod motoru s nízkými vibracemi a plynule nastavitelnými otáčkami Brusný talíř s upínáním na suchý zip Plynule nastavitelný úhel brusného stolu Paralelně posuvný doraz s volně nast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
650
 Kč
Brikety
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodávám kvalitní ekologické dřevěné brikety bez příměsí a lepidel. vysoká výhřevnost nízká popelavost dlouhá doba hoření bukové, smrkov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5
 Kč
Pytlované dřevo mix
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Suché nařezané dřevo. Mix tvrdého a měkkého dřeva.
Moravskoslezský kraj
89
 Kč
Dřevěné brikety
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní brikety bez příměsí a lepidel z tvrdého dřeva .Baleno pytel cca po 15 kg .Cena za 1 kg 6,-Kč
Jihomoravský kraj
6
 Kč
Palivové dřevo
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám mix měkkého dřeva. Metrové délky. Cena je 1350,- za jeden metr rovnaný. Tvrdé mix tvrdého dřeva Metrové ští... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 250
 Kč
SK nože
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
prodám nože do protahovačky- 4ks - 630x35x3 - jednou broušené,tělo z konstrukční oceli-jsou osazeny břitovými destičkami ze slinutéh... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 500
 Kč
DŘEVĚNÉ BRIKETY RUF - výroba - prodej
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Lisované z měkkého a tvrdého dřeva bez pojiva pouze vysokým tlakem Balení : 1 balík PE 10 kg ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
55
 Kč
Dřevěné brikety a pelety - 5900Kč/t - PRODLOUŽENÁ LETNÍ AKCE
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Letní akce na dřevěné brikety a pelety Válcové: Puky - 5900Kč/t (akát, jatoba,jasan) - válec plný Premium - 6850Kč/t (mix měkkého dřeva) - válec plný Top - 7100Kč/t (bukové) - válec plný EnergoHard - 7200Kč/t (mix tvrdého dřeva) - válec plný Energo - 7800Kč/t (mix tvrdého a měkkého dřeva) - válec s dírou Noční - 9300Kč/t (kůrové) -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Brikety
Před 20 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dřevěné brikety. Cena za 1 kg z měkkého dřeva 8 Kč. Cena za 1 kg z tvrdého dřeva 10 Kč. Balení po 15 kg.
Kraj Vysočina
10
 Kč
Rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem-Focus
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sedací souprava Focus pěkný stav, Rohová sedací souprava rozkládací s úložným prostorem Strana sedací soupravy se určuje pohledem na lenošku. Výplň sedací soupravy je vysoce kvalitní vlnitá pružina a PUR pěna. Další víhodou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty