Byt 3+1 (67m2) po rekonstrukci, Tachov, ul. Zárečná

Byt 3+1 (67m2) po rekonstrukci, Tachov, ul. Zárečná
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 (původně 2+1) v Tachově, ul. Zárečná. Výměrová plocha bytu činí 67 m2. Byt prošel v roce 2018 rekonstrukcí (kuchyňská linka, zděné jádro, podlahy, omítky). Nachází v 2.patře bytového domu se dvěma výtahy. Byt tvoří prostorná chodba se šatní skříní, kuchyň, obývací pokoj, dv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 290 000
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 3+1 (66m2), po rekonstrukci, Tachov, ul. Bělojarská
Byt 3+1 (66m2), po rekonstrukci, Tachov, ul. Bělojarská
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 po rekonstrukci v Tachově, ul. Bělojarská. Výměrová plocha bytu činí 66 m2. Byt je po rekonstrukci, poslední úpravy proběhly v roce 2020. V tomto roce byla vyměněna kuchyňská linka, zděné jádro bylo nově obložené a byl usazen sprchový kout, byl nově položen vinyl - v obývacím pokoji, kuchyni a chodbě, byly snížené stropy – mimo dvou pokojů. Okna jsou plastová. Jednotka se nachází ve 3.patře bytového domu s výtahem. Byt tvoří chodba kuchyň, obývací pokoj, dvě ložnice, koupe... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 Chomutov - Horní Ves v osobním vlastnictví
Prodej bytu 3+1 Chomutov - Horní Ves v osobním vlastnictví
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 72m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Chomutova - Horní Vsi. Byt je situován ve 4. nadzemním podlaží v zatepleném panelovém domě s 2 výtahy. Dispozice bytu zahrnuje kuchyň, obývací pokoj, ložni... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 580 000
 Kč
Zlín byt 3+1 prodám
Zlín byt 3+1 prodám
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám velký slunný byt 3+1 ve Zlíně Jižní svahy, naproti 17.ZŠ. Byt se nachází v 5.patře z osmi, o... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Byt 3+1 (80m2), Částkov u Tachova
Byt 3+1 (80m2), Částkov u Tachova
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 v obci Částkov u Tachova. Byt se nachází ve 2. patře, bytového domu se 7 bytovými jednotkami. Užitná plocha bytu činím 80 m2. Byt tvoří vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, 2 ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC a spíž. Byt byl zrekonstruován v letech 2016 - 2017 (plastová okna, kuchyňská linka, rozvody topení). V ceně je zahrnuta kuchyňská linka se sporákem a myčkou. K bytu náleží 2 sklepní kóje v suterénu domu. Dále je k dispozici společná místnost k usklad... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 se zahrádkou, Břidličná
Prodej bytu 3+1 se zahrádkou, Břidličná
Prodej bytu o velikosti 3+1 v cihlovém domě se zahrádkou v Břidličné. Celková výměra bytu je 73 m2 + k bytu ještě patří komora přímo v bytě, dva velké zděné sklepy a 1/4 půdy. Byt je po částečné rekonstrukci: rozvody topení v mědi, podlahy, plastová okna, koupelna. Zahrádka, která k bytu náleží se nachází přímo pod okny bytu, je ve vymezeném a oploceném prostoru. V bytovém domě se nachází jen 4 bytové jednotky. Bytový dům , je napojený na obecní vodovod i kanalizaci, vytápění bytu je samostatným plynovým kotlem a krbovými kamny ... (více v detailu)
1 580 000
 Kč
Byt 3+1 (65 m2) Tachov, ul. Školní
Byt 3+1 (65 m2) Tachov, ul. Školní
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu byt o velikosti 3+1 v Tachově, ul. Školní. Byt se nachází v 3. patře bytového domu bez výtahu. Podlahová plocha bytu činí 65 m2. Byt tvoří vstupní prostorná chodba, kuchyně, koupelna a WC, obývací pokoj, ložnice a dr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Zdiměřická
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Zdiměřická
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Našim klientům nabízíme ke koupi byt dispozičně řešený jako 3+1 v revitalizovaném panelovém domě v atraktivní lokalitě Praha 4 - Chodov. Nemovitost se nachází ve druhém nadzemním podlaží a je okny orientovaná na východ a na sever. Byt je po kompletní rekonstrukci a je rozdělen na obytnou (Ložnice a Dětský pokoj) a užitnou část (Obývací pokoj, Jídelna a Kuchyň s oknem). V případě potřeby je možné upravit dispoziční řešení a rozšířit bytovou jednotku o 1 menší ložnici. Prostorn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1
Prodej bytu 3+1
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji původní byt 3+1, v osobním vlastnictví, který se nachází v 8.patře panelového domu, se 2 výtahy, z čehož jeden je nákladní. K bytu náleží 2 balkony a sklepní kóje. Vstup na první balkon je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 050 000
 Kč
Byt 3+1 na prodej
Byt 3+1 na prodej
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v ulici Přátelství.Byt je o velikosti 3+1, 70m2 (obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyň) a nachází se ve 2.patře.K bytu nálež... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1
Prodej bytu 3+1
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám byt v Mostě, ulice Růžová-3086 Bytová jednotka o velikosti 3+1, 55 m2 se nachází v pátém patře panelového domu a je v osobním vlastnictví. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou a sporákem, ložnice, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 35 m², v Chotěboři, ul. Kamenná
Prodej bytu 1+kk, 35 m², v Chotěboři, ul. Kamenná
Před 1 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt o dispozicí 1+kk o celkové užitné ploše 35 m², nacházející se ve vyhledávané a klidné části obce Chotěboř. Byt je situován na 5. patře z celkových 8 nadzemních podlaží panelového domu, což zajišťuje dobré osvětlení i potřebný klid vzhledem k umístění. Interiér bytu je v dobrém stavu a prodává se včetně částečného zařízení a vybavení (nová kuchyňská linka se sporákem a digestoří, plastová okna, rozkládací sedací souprava, lednice). K bytu náleží komora přímo v bytě a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 350 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chropyni
Prodej bytu 3+1 v Chropyni
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Bytová jednotka 3+1 v 1.N.P. cihlového domu na ulici Emila Axmana o bytové ploše 67 m2 je v původním stavu a je předurčena k rekonstrukci. Všechny zařizovaí předměty, stejně jako rozvody el., povrchy podlach a omítky jsou původní. Příslušenstvím bytu je lodžie, 4 m2 a 2 sklepy, 8 m2 , které jsou v suterénu budovy. Zděná stavba je po kompletní rekonstrukci (revitalizace obvodového pláště, výměna oken, výměna stupaček, oprava a zateplení střechy). K bytu je možnost užívání zahrádky před domem za symbolickou cenu. Bydlení se nachází v klidn... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 599 000
 Kč
byt 3+1 v Bílině na prodej
byt 3+1 v Bílině na prodej
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji PŘÍMO OD MAJITELE bytovou jednotku 3+1 v osobním vlastnictví o celkové velikosti bytu 55 m2. Jedná se o panelovou výstavbu mezi Újezdským a Pražským předměstím v ulici Alšova, tedy část zástavby, která patří k těm vyhledávaným a to z hlediska bezpečnosti, klidného bydlení a také velmi udržovaného domu. Předmětná bytová jednotka nacházející se ve 2 nadzemním podlaží je po částečné rekonstrukci koupelny (sprcho... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 a 3+kk, Chrast, ul. Chrašická
Prodej bytu 3+1 a 3+kk, Chrast, ul. Chrašická
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dům za cenu bytu! Nepropásněte tuto příležitost! Dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Chrast, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro investici. V domě jsou dva byty s vlastními vchody a oddělenými měřáky energií. Horní patro: Byt 3+1, byt připravený k okamžitému nastěhování – perfektní pro vlastní bydlení. Dolní patro: Byt 3+kk, byt určený k rekonstrukci – ideální příležitost pro vytvoření investičního bytu. Jedinečná možnost bydlet v horním bytě a dolní byt pronajímat, což vám může pomoci splácet hypotéku. K dispozici dále: garáž, sklípek, venkovní posezení a zahradní domek s vl... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 43 m² v Příbrami, ul. Šachetní
Prodej bytu 2+kk 43 m² v Příbrami, ul. Šachetní
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk o užitné ploše 43 m² v klidné části Příbrami - Zdaboř. Byt se nachází v šestém patře zatepleného panelového domu s výtahem s celkem osmi nadzemními a 1 podzemním podlažím. Bytová jednotka nabízí pohodlné bydlení s dobrou dostupností do centra města a veškerou občanskou vybaveností v okolí. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s částečně oddělenou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 994 907
 Kč
Byt 3+1 Teplice
Byt 3+1 Teplice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám družstevní byt 3+1 na adrese Zemská 1446/10, Teplice. Byt o dispozici 3+1 je po kompletní a vkusné rekonstrukci, výměru má 67 m2 a nachází se v 7. patře panelového domu, který nyní prochází velkou revitalizací... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 050 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Kolín
Pronájem bytu 3+1 Kolín
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
3+1 v širším centru Kolína. s nízkými provozními náklady pro běžnou rodinu 6000 kč měsíčně, Byt standardně vybaven, nábytkem, lednicí, pračkou. Byt je celkově v dobrém opečovávaném a čistém stavu. Velký obvývací pokoj je dominantou bytu a obě dvě ložnice zajímavě doplňují francouzská okna, celkově je byt velmi světlý. Ve všech pokojích jsou pod koberci ukryté parkety. Koupelna i Wc proš... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Hodonín - Nadstandardní byt 3+1 s krbem, 103 m² v centru měs
Hodonín - Nadstandardní byt 3+1 s krbem, 103 m² v centru měs
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný, atypický byt 3+1 o rozloze 103 m² v centru města Hodonín. Byt se nachází ve 2. patře dvoupodlažního, zděného domu po částečné revitalizaci, bez výtahu. Bytová jednotka je velmi prostorná, slunná a dispozičně velmi zajímavě řešená. Byt prošel kompletní modernizací včetně všech rozvodů, podlah, oken, dveří a dalších náležitostí. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě a veřejnou kanalizaci. Dispozice tohoto nadstandardního bytu jsou: vstupní chodba s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj s jídelní částí, krásným rohovým krbem a balkonem, prostorná kuchyně s technickou místností, dvě prostorné ložnice (jedna opět s balkonem a nádhernými výhledy po okolí), koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC. K bytu dále přináleží dva velké sklepy a společné prostory domu jako kolá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, Sokolov, ul. Sokol
Prodej, byt 2+1, Sokolov, ul. Sokol
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 51 m, Sokolov ul. Sokolovská. Byt se nachází ve 3. patře domu bez výtahu. V bytě jsou plastová okna, parkety v pokojích, zánovní kuchyňská linka a původní polozděné jádro. K bytu patří sklepní kóje a malý balkón v obývacím pokoji. Lokalita ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 270 000
 Kč
Byt 3+1 s lodžií, Finská, šumperk
Byt 3+1 s lodžií, Finská, šumperk
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte byt na investici nebo pro svoje vlastní bydlení v původním stavu? V nabídce světlý, panelový byt nacházející se na ulici Finská v Šumperku s pohodlným dosahem všech služeb včetně školy a školky. Jedná se o bytovou jednotku v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1, lodžie, výměra podlahové plochy činí 76m2. Jednotka se nachází ve 1. patře panelového domu s vý... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 390 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRONAJMU BYT 3+1 v OSTRAVĚ VÍTKOVICÍCH
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu byt 3+1 o velikosti 100 m2 v Ostravě Vítkovicích. Byt se nachází v 1.patře ze tří, dům je po rekonstrukci, v domě kamerový systém, parková... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Zubří, ul. Sídlištní
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Zubří, ul. Sídlištní
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o velikosti 44 m2 v Zubří. Nachází se v 2. patře bytového domu. Parkování je přímo před domem. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - autobusová zastávka, obchody, sportovní hala, koupaliště. V bytě je vlastní plynový kotel, který slou... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 35 m², v Chotěboři, ul. Kamenná
Prodej bytu 1+kk, 35 m², v Chotěboři, ul. Kamenná
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt o dispozicí 1+kk o celkové užitné ploše 35 m², nacházející se ve vyhledávané a klidné části obce Chotěboř. Byt je situován na 5. patře z celkových 8 nadzemních podlaží panelového domu, což zajišťuje dobré osvětlení i potřebný klid vzhledem k umístění. Interiér bytu je v dobrém stavu a prodává se včetně částečného zařízení a vybavení (nová kuchyňská linka se sporákem a digestoří, plastová okna, rozkládací sedací souprava, lednice). K bytu náleží komora přímo v bytě a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 350 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Liberci, ul. Na Hradbách
Pronájem bytu 1+1 v Liberci, ul. Na Hradbách
Před 1 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o užitné ploše 42 m², situovaný na prvním podlaží třípodlažního cihlového domu. Tento byt se nachází v klidné a žádané lokalitě Liberec I-Staré Město, na ulici Na Hradbách. Okolí nabízí výbornou občanskou vybavenost - obchody, restaurace, kavárny i zeleň pro odpočinek či procházky. Byt je k dispozici ihned a pronajímá se za 10 000 Kč měsíčně plus 1500 Kč za služby. So... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 58m² s balkonem, Hodonín
Pronájem bytu 3+1 58m² s balkonem, Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mám pro Vás k pronájmu byt o velikosti 3 + 1, v okolí Bažantnice. Byt je v cihlovém bytovém domě, který je ve velmi dobrém stavu. Nemovitost nabízí prostornou podlahovou plochu a spoustu úložných prostor. Nachází se ve 2. patře a součástí je i balkon s příjemným výhledem, dále i sklep pro uložení věcí. V koupelně oceníte vanu a je zde i prostor pro pračku. V Okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky a okol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty