Pronájem rodínného domu v Hodoníně

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
+ zálohy na energie 6.300,-Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem prostorného patrového rodinného domu o velikosti 5+kk, situovaného v atraktivní lokalitě v centru Hodonína. Dům je plně vybaven a je ideální pro rodinu, která hledá pohodlné a moderní bydlení. Dispozice domu: Vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyně, koupelna spojená s WC, prostorná jídelna a ložnice s přímým vstupem na zahradu. V podkroví se nachází tři pokoje, které lze využít jako dětské pokoje nebo pracovny. Dům disponuje zahradou, ideální pro relaxaci a rodinné aktivity. Plynové vytápění zajišťuje komfortní klima po celý rok. Majitelé momentálně řeší i montáž klima... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 300
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě ve Velkých Bílovicích
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně záloh na energie, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 25m² v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici od 1.10.2024. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem pokoje
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
V Cerhovicích nabízím k pronájmu pokoj o velikosti 22m2. Byt se nachází v prvním patře a má na patře k dispozici společné WC a koupelnu s hračkou. Poko... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě ve Velkých Bílovicích
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně záloh na energie, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 27m² v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici ihned. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měsíc p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 3+1, Bohumín - Skřečoň, 90m2
Hledáte klidné bydlení v přírodě, ale zároveň s dostupností do města? Nabízíme Vám pronájem rodinného domu o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví v Bohumín-Skřečoň. Domek je původní, starší, ale velmi prostorný, nová plastová okna, disponuje cca 90 m2. K dispozici je zahrada, stodola, sklep a jiné úložné prostory. U domu lze zaparkovat až 4 auta. Vytápění plynovým kotlem a dále krbovými kamny, na kterých lze i vařit. Dostupnost pár minut do centra Bohumína a 15 minut do Ostravy, v blízkosti domu se nachází škola a školka, autobusové a vlakové ... (více v detailu)
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 25m v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici od 1.10.2024. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měsíc předem. Maji... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v rodinném domě
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk 27m v přízemí rodinného domu ve Velkých Bílovicích. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna se sociálním zařízením a obývací pokoj spojený s kuchyňských koutem. Byt je plně vybaven a je k dispozici ihned. Nájemné činí 12.000,-Kč včetně energií, internetu, televize a je splatné vždy měsíc předem. Majitel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Hodoníně
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu o velikosti 1+1 s balkonem a klimatizací. Byt je umístěný v 8NP/12 panelového domu v centru města Hodonín. Jedná se o zrekonstruovaný byt, plocha... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2,
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíční nájemné činí 1.500,- Kč + služby (dle účelu podniká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 160 m², Plzeň Centrum
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářského prostoru o celkové výměře 160 m2, který se nachází ve 2.patře administrativní budovy na rohu ulice Zbrojnické a Náměstí Republiky v centr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
38 400
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 160 m², Plzeň Centrum
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářského prostoru o celkové výměře 160 m2, který se nachází ve 2.patře administrativní budovy na rohu ulice Zbrojnické a Náměstí Republiky v centr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
38 400
 Kč
Pronájem Domu v Alojzove
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu nízkoenergetický dům 3+kk v Alojzove v klidné lokalitě u lesa 22000 + energie
Olomoucký kraj
22 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 3+KK
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+KK o 54m2 v Klatovech. Byt je po rekonstrukci. Kuchyně je plně vybavena. Cen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Nájem rodinného domu se zahradou
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nájem rodinného domu s kachlovými kamny a zahradou! Obec Kratochvilka Dispozice 4+kk, kryté parkování, dvůr, zahrada, dílna, udírna, sklep,... Dostupné od 1. října 2024. Smlouva na 1 r... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 999
 Kč
Pronájem rodinného domu 4+1
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Rádi byste bydleli v rodinném domě a přitom je hypotéka sci-fi? Mám pro Vás řešení! V Jaroměřicích , kde najdeme vše co je třeba k životu (obchod, školka, devítiletá základní škola, restaurace....) poskytnou skrze mě , moc milí majitelé, svůj moc hezký dům, milým, hodným, čistotným, nekonfliktním lidem. Dům je patrový - dole : vstupní chodba, kuchyň, jídelna, špajz, obývák ,pracovna, velká koupelna s wc a technické zázemí ( je možno topit plynem i kotlem na tuhé paliva). V druhém patře najdeme dva pokoje. Nemovitost se pronajímá čás... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Trutnově
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 2+kk v Trutnově ul. POlská 232 Nájemné 7.600,-Kč, záloha na el.1.500,- záloha n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 600
 Kč
Pronájem obchod a služby, 337 m², Plzeň, ul. Sokolovská
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru s výlohou, která směřuje do hlavní strany obchodního atria centra ATOM v Plzni na nejlidnatějším sídlišti v Plzni - Bolevci. Prostory byli využívány jako prodejna dětského vybavení, které se stěhují v ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
35 000
 Kč
Pronájem bytu
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu byt 2+1 63 m2 1NP. Po celkové rekonstrukci. Podlahové topení a ohřev vody- plynový kotel. Zařízen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 000
 Kč
Pronájem
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu 1+kk v Uničově, s vlastním vchodem, jedná se o jeden malý pokoj s kuchyňskou linkou, koupelnou s WC a sprchou, v přízemí, pře... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 980
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, ulice Lidická České Budějovi
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. EK-7237 Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory, které jsou situovány v cihlovém domě v ulici Lidická poblíž centra Českých Budějovic. Jedná se o kancelář velikosti cca 35 m2, která je v 1.patře. Měsíční nájemné 4.500,- Kč / bez DPH + zálohy na služby ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Bílina, ul. Studentská
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v Bílině, ul. Studentská.Součástí bytu je zahrádka u domu, dům je celý oplocený. Vhodné k dlouhodobému pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 349 m², Plzeň, ul. Sokolovská
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor o celkové výměře 349 m2, které se nahází v 1. patře nákupního centra ATOM v Plzni na Bolevci, ulice Sokolovská. Prostory byly dlouhá léta využívány ke sportovnímu využití a naposledy jako dětská herna. Mimo ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
35 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1,39 m2,Brno,Veveří
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám pronájem bytu 1+1 v centru Brna,na ulici Tučkova. Byt aktuálně prošel celkovou rekonstrukcí,je vybaven novou kuchyňskou linkou,manželskou postelí bez matrací. Jako zájemce preferujeme 1-2 osoby,pracující,nekuřáky,bez ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 500
 Kč
Pronajmu byt 1+1 v Sokolově
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronajmu větší byt 1+1 (44m2) v Sokolově, Tovární ul. Původní, ale zachovalý stav, balkón, plastová okna, kuchyňská linka... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500
 Kč
Pronájem Haki lešení
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu Haki lešení - cena za kostku a den 1-10 dní 50,- Kč; 11-30 dní 40,- Kč; 31 a více dní 30,- Kč. Vratná kau... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30
 Kč
Pronájem, byt 2+1, 42 m2
Kód zakázky: 130927, Nabízíme pronájem bytu dispozičně řešeného jako 2+1 v Přerově. Byt se nachází v 3.NP s výtahem. Byt má neprůchozí po... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty