Pronájem bytu 2KK - 60 m,² Česká Lípa - Častolovice

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
VOLAT TENTO TELEFON 739551251.POUZE VOLAT, NA SMS NEREAGUJI Z ČASOVÝCH DŮVODŮ. Jedná se o byt určený pro jednu až maximálně tři osoby. MĚSÍČNÍ NÁJEMNÉ 8000,- kč + NÁKLADY ENERGIE, VODA A VŠE OSTATNÍ 3000,- KČ. CELKEM TEDY 11000,- kč. CENA JE KONEČNÁ A VÍC SE UŽ NEPLATÍ. BYT JE SO... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu Slovanka Česká - Lípa
Před 3 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 3+1 v cihlové zástavbě na sídlišti Slovanka v české Lípě. Měs.... (více v detailu)
Liberecký kraj
Zdarma
 Kč
Pronajmu byt 2+1 v České Lípě
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu dlouhodobě přízemní byt 2+1 s komorou v bytě v České Lípě na adrese Železničářská 1747. Byt je po celkové rek... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, 42 m², Praha, ul. Pšenčíkova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem pěkného bytu 2+kk s užitnou plochou 42 m2 v druhém podlaží s výtahem v panelovém domě. V městské čtvrti Kamýk. Byt má prostornou chodbu, koupelna a WC jsou společné. Ložnice je neprůchozí. Kuchyňka je prakticky oddělená od jídelní a obývací části. Byt se nabízí nevybavený a možnost nastěhování je ihned. Parkování je možné na ulici a přilehlém parkovišti. Je zde skvělá občanská vybavenost - obchody, sportoviště, zdravotnická zařízení, mate... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 500
 Kč
Pronájem bytu v Hlubočci
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+1 v Hlubočci 80m2 v nezaplavové oblasti. Možnost nastěhování 1.12.2024 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronajmu byt 2+1 v České Lípě
Před 5 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmu dlouhodobě přízemní byt 2+1 s komorou v bytě v České Lípě na adrese Železničářská 1747. Byt je po celkové rek... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem byt 1+kk, 23㎡
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme PRONÁJEM útulného bytu o dispozici 1+kk, který se nachází v menším bytovém domě v centru Bosonoh. Byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny s toaletou, sprchovým koutem a umyvadlem a pokojem s kuchyňskou linkou. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží a je situován na východ, okno je do klidného vnitrobloku. Tento byt je ideální pro jednotlivce, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. K bytu lze využívat zastřešenou terasu, která je společná pro více bytů. Dále je k di... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK s lodžií, Český Krumlov – Domoradice
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný panelový byt 2+kk s lodžií, výměra činní 84m2, situovaný v 6. patře panelového domu s výtahem na ulici Urbinská v Českém Krumlově. Dispozice bytu – zádveří s vestavěnými skříněmi, zděné jádro, prostorná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a samostaným WC. Ložnice vybavená postelemi a skříní, obývací pok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2KK - 60 m,² Česká Lípa - Častolovice
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
VOLAT TENTO TELEFON 739551251.POUZE VOLAT, NA SMS NEREAGUJI Z ČASOVÝCH DŮVODŮ. Jedná se o byt určený pro jednu až maximálně tři osoby. MĚSÍČNÍ NÁJEMNÉ 8000,- kč + NÁKLADY ENERGIE, VODA A VŠE OSTATNÍ 3000,- KČ. CELKEM TEDY 11000,- kč. CENA JE KONEČNÁ A VÍC SE UŽ NEPLATÍ. BYT JE SO... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Uherské Hradiště - Svatováclavská
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu bytovou jednotku 2+1 s podlahovou plochou 56 m², která se nachází 5 minut od centra města na ulici Svatováclavská. Byt je vybaven kuchyňskou linkou a vestavnou skříní na chodbě. K bytu náleží vlastní zděný sklep. Bytová jednotka je vhodná pro 2-3 osoby b... (více v detailu)
11 500
 Kč
Benátky nad Jizerou, pronájem bytu 1+1, 49 m2, okr. Mladá Bo
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu 1+1, 49 m2 v Benátkách nad Jizerou, okr. Mladá Boleslav. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zděného domu, který je po částečné revitalizaci. Byt prošel rekonstrukcí v roce 2024 a jeho dispozici tvoří: vstupní chodba s věšákovou stěnou a pračkou, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bojlerem. Kuchyně vybavena linkou se spotřebiči (kombinovaná chladnička s mrazákem, trouba, mikrovlnná trouba), jídelní stůl se židlemi, sedací souprava a krbová kamna. V druhé místnosti se nachází postel a šatní skříně. Okna s orientací do zahrady, kterou je možné využívat. Podlahlové krytiny jsou plovoucí pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Nabízím pronájem bytu 2+kk, Kryblická
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk (45m2) na Kryblici. Byt se nachází v 1.N.P. s možností využívat menší zahradu. Byt je dobře udržovaný, ve zděném bytovém domě v klidné lokalitě. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Nové Město na Moravě
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k pronájmu světlý a prostorný byt 2+kk, 60 m² v atraktivní lokalitě s dobrou dostupností do centra. Byt se nachází ve 2. NP stylového domu U Pasáčka v Novém Městě na Moravě a je ideální pro rodinu nebo pár hledající komfortní bydlení. Dispozice bytu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem – prostorná místnost s kvalitní novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (trouba, varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, myčka nádobí). Ložnice – klidná a světlá místnost s dostatkem prostoru. Koupelna – luxusní, prostorná, moderní vybavení, rohová masážní vana, umyvadlo, bidet, WC. Byt je prostorný, proto ho lze využívat i jako 3+kk. K bytu náleží společná kolárna a v případě zájmu je možnost pronajmout i sklep. Vybavení bytu: Byt je vybaven novou moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči a disponuje velkým ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 500
 Kč
Pronájem hezkého bytu 2kk
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2kk o celkové ploše 53m2 včetně balkónu a sklepní kóje. Byt se nachází ve 2. patře v ulici Butovská 594 v Jičíně. Nachází se zde ložnice, obývák s kuchyňským koutem, prostorná koupelna, samostatné WC a chodba. Byt je částečně zařízen nábytkem a svou velikostí vhodný pro dva lidi. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 71 m2 Ústecká, Česká Lípa
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pojďme si představit útulný, příjemný a prostorný byt, který poskytne zázemí páru i rodině s dětmi. Byt se nachází v jediném čtyřpatrovém panelovém domě v této lokalitě. Má funkční plastová okna. Je velmi slunný. Část bytu (kuchyň, obývák s lodžií) míří na jihozápad. Naopak pokoj s ložnicí leží v opačné části domu. WC s koupelnou jsou v dobrém stavu. K bytu náleží prostorná sklepní kóje nebo další společné prostory (sušárna, kolárna). Byt je družstevní, avšak je požádáno o převod do osobního vlastnictví, které je možno ve 2.polovině roku 2026. Financování je možné, u... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 880 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 38 m², Trutnov, ul. Polská
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+kk v prvním patře vily v klidné okrajové části Trutnova - Poříčí. Byt disponuje obytnou místností s vířivou rohovou vanou, malou kuchyňkou, ložnicí a samostatnou toaletou s umyvadlem. Vybavení je ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 700
 Kč
Pronájem bytu 3+1 se zasklenou lodžií, Česká Lípa, Špičák.
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 se zasklenou lodžií, Česká Lípa, Špičák. Byt v osobním vlastnictví ve 3. patře, sídliště Špičák, ul. Na Svahu. Krásná poloha na okraji sídliště s výhledem na louky. Celková rozloha 65m2. Kuchyň s kuchyňskou linkou a sporákem. Koupelna a WC po rekonstrukci nedávno, zděná. V bytě je vybavená chodba, pračka, novější pohovka a křeslo. Byt má plastová okna, lod... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m2 - Česká Lípa, ev.č. 00995
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00995 Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o rozloze 56 m2 v klidné lokalitě České Lípy, ulici Myslbekova. Byt po rekonstrukci koupelny se zděným jádrem, nacházející se ve druhém nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem, je vybaven novou kuchyňskou linkou a lednicí. V bytě najdete dva samostatné pokoje, koupelnu, toaletu a kuchyň. K vytápění slouží dálková kotelna, což zajišťuje účinné a pohodlné vytápění. Ideální volba pro pár i jednotlivce, kteří ocení klidné bydlení s dobrou dostupn... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Přešticích, ul. Jungmannova
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o rozloze cca 128 m2 v budově ubytovacího a výrobního areálu v Přešticích. Umístěn je ve 2.patře. Jsou zde nová plastová okna. Byt je celkově zařízen. Největší výhodou je velká rozloha, která nabízí velmi komfortní a pohodlné bydlení klidně pro celou rodinu. Skládá se z prostorné vstupní chodby, koupelny s vanou i sprchovým koutem, kuchyně s jídelním koutem a dvou samostatných pokojů. Dále je zde prostorná terasa. Je zde až překvapivý klid a ticho, a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 800
 Kč
Pronájem prostorného bytu 3+1 s lodžií, ulice V. Volfa České
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. EK-7525 Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 (původně 4+1) o rozloze 86 m2, který se nachází v 7. patře panelového domu na ulici V. Volfa v Českých Budějovicích. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, zahrnující novou fasádu a modernizovaný výtah. Dispozice zahrnuje prostornou halu s vestavnými skříněmi, zděnou koupelnu s vanou a WC, neprůchozí pokoj a obývací pokoj, z něhož se vchází do ložnice a na lodžii. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči, myčka zde není. Součástí bytu je také sklepní kóje a kolárna, což p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 60 m²,Praha, ul. Thomasova Britská čtvrť
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čerstvě zkolaudovaný byt 3+kk o ploše 60 m2 se zastřešeným balkonem v šestém patře bytového domu s výtahem v moderním komplexu Britské čtvrti v Praze - Stodůlky, s výhledem do krajiny. Byt je velmi dobře dispozičně řešený. Koupelna se sprchovým koutem a WC je zvlášť. Z předsíně je vstup do dvou neprůchozích pokojů, kuchyňské části s plně vybavenou linkou a úplně novými spotřebiči dále navazující na obývací prostor se vstupem na balkon s překrásným výhledem, který vám bude dělat radost. Před domem je velké hřiště na míčové hry. Byt se nabízí nevybavený. Je zde... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Naše společnost Vám nabízí pronájem bytů 1+KK, od 42 m2, Plz
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Naše společnost Vám nabízí pronájem bytů 1+KK, Plzeň - Slovany, ulice Železniční. Bytové jednotky o velikosti 42 m2 se nachází v bytovém domě, který disponuje 7 nadzemními podlažími s výtahem. Velmi slunné byty disponují novou kuchyňskou linkou vyráběnou na zakázku se sklo-keramickou deskou a digestoří, koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou. Vytápění bytů je centrální. Internet zaveden. Parkování v garážích v suterénu domu za měsíční poplatek. V bytovém domě je více bytů k pronájmu s dispozicemi 1KK, některé jsou i s balkonem, terasou nebo šatnou. Více informací rádi poskytneme ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 41m2, Sedlčany
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu světlý prostorný byt 1+1, 41m2, v klidné části v centru Sedlčan, 2.p. s výtahem, po celk. rekonstrukci. Dobrá dostupnost Prahy. Možnost nastěhování ihned. Nájem 9000 Kč + zálohy na energie, kauc... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Přešticích, ul. Jungmannova
Před 15 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o rozloze cca 128 m2 v budově ubytovacího a výrobního areálu v Přešticích. Umístěn je ve 2.patře. Jsou zde nová plastová okna. Byt je celkově zařízen. Největší výhodou je velká rozloha, která nabízí velmi komfortní a pohodlné bydlení klidně pro celou rodinu. Skládá se z prostorné vstupní chodby, koupelny s vanou i sprchovým koutem, kuchyně s jídelním koutem a dvou samostatný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk BECHYNĚ dlouhodobě
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
nabízím k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk v Bechyni, 40m2, s balkonem, Písecká ulice, v osobním vlastnictví, panelový dům, 2. patro s výtahem, k dispozici sklep, upřednostním dlouhodobý pronájem, volný IHNED. Vhodný pro jednu až dvě osob... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 800
 Kč
Pronájem bytu 2kk v Duchcově
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2kk (50 m2) v Duchcově ul.Teplická. Byt je po celkové rekonstrukci. Nájem je 7500.-Kč +poplatky, celkem cca 1... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty