Prodej rodinného domu, 162 m², Těchlovice

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Vážení zájemci! Přichystali jsme pro Vás rodinný dům v klidné a ještě krásnější lokalitě. Samostatně situovaný tří podlažní dům s prostorným pozemkem téměř 3.914 m² nabízí mnoho možností využití volného času. Interiér domu Vám zajistí pohodlí a příjemnou atmosféru. V prvním nadzemním podlaží se nachází koupelna, obývací pokoj a kuchyň. V druhém nadzemním podlaží disponují 3 krásné slunné pokoje a v posledním podlaží jsou půdní p... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 990 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 300 m², Pěnčín
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi nadstandartní rodinný dům s dvougaráží a velikou zahradou v žádané lokalitě obce Pěnčín. Přízemí domu je vyčleněno společenské zóně, patro je vyhrazeno soukromým pokojům členů rodiny. Dům disponuje třemi koupelnami, čtyřmi ložnicemi, pracovnou, kuchyní s jídelnou propojenou s obývacím pokojem a vstupem na rozlehlou zahradu s jedinečným výhledem na Krkonoše. Druhá část domu je vybavena technickou místností, hernou s ... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Prachovice, ul. Zahradní
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 4+2 v Prachovicích. Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Prachovice. Tento samostatně stojící cihlový dům vás překvapí svým velkorysým uspořádáním a příjemnou atmosférou. Dispozice: v 1. podzemním podlaží garáž, kotelna, technická místnost kde je bojler, udírna, komora. V 1. Nadzemním podlaží obývací pokoj, pokoj, jídelna s kuchyňským koutem, koupelna. Ve 2. nadzemním podlaží 2x pokoj, kuchyňský kout s jídelnou, samostatná toaleta. Celková u... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 134 m2, Hronov
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci ve Zbečníku. Výhodou je jeho umístění na samotě v bezprostřední blízkosti přírody. Dojezdová vzdálenost do okresního města Náchoda je 10 min autem. Jedná se o zděnou stavbu s jedním nadzemním podlažím, celková užitná plocha je 134 m, pozemky o rozloze 914 m. V přízemí domu se nachází 2 pokoje, kuchyň, koupelna, toaleta a technická místnost. V 1. patře se nachází další pokoj se dvěma malými komorami. Nemovitost můžete zrekonstruovat do podoby rodinného domu, který bude poskytovat dostatek prostoru pro rodinu s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 178 m², Čimelice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům, po částečné rekonstrukci, v obci Čimelice. Nemovitost disponuje v prvním nadzemním podlaží kuchyní s komoru, prostorným obývacím pokojem, který slouží současně jako jídelna, dále ložnicí, koupelnou s vanou a samostatným WC. Ve druhém podlaží jsou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 178 m², Čimelice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům, po částečné rekonstrukci, v obci Čimelice. Nemovitost disponuje v prvním nadzemním podlaží kuchyní s komoru, prostorným obývacím pokojem, který slouží současně jako jídelna, dále ložnicí, koupelnou s vanou a samostatným WC. Ve druhém podlaží jsou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Košťany, ul. Školní
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům s dvěma nadzemními podlažími v klidné části obce Košťany, o celkovéitné ploše140 m².ům je situován na pozemku o velikosti 271 m² a disponuje krásnou klidnou zahradou, ideální pro odpočinek a relaxaci.Dispozice domu je následující: v přízemí obývací pokoj, kuchyně, chodba a technická místnost. Ve druhém nadzemním podlaží jsou tři pokoje, koupelna a chodba. Dům je v dobrém technickém stavu, připraven k ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 203 m², Zlatá
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům s užitnou plochou 203 m², který se nachází v prestižní lokalitě Zlatá, Praha-východ. Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá komfort a luxus. Dům disponuje třemi ložnicemi, které poskytují dostatek soukromí. Obývací pokoj je propojen s moderní kuchyní, která je vybavena kvalitními spotřebiči a pracovní deskou z brazilského kamene. V celém domě byly použity exkluzivní materiály zajišťující vysoký standard bydlení. K domu náleží bazén... (více v detailu)
Středočeský kraj
27 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Sviadnov, ul. J. Šlosara
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte pro svou rodinu dům s dobrou dostupností do Frýdku-Místku i Ostravy? A chcete si dům i zahradu zrekonstruovat podle sebe? Tento dům vás jistě zaujme. Dům se nachází v okrajové části obce Sviadnov na pozemku o velikosti 703 m2. V přízemí domu najdete obývací pokoj s prostornou jídelnou, kuchyň, koupelnu, samostatnou toaletu, kumbál a garáž. Schody do druhého podlaží jsou dřevěné a vybavené schodišťovou sedačkou. V patře se nacházejí čtyři pokoje a druhá koupelna s toaletou, což poskytuje dostatek prostoru a komfortu pro celou rodinu. Dům prošel částečnými rekonstrukcemi, zmí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Libochovice, ul. Tyršova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru obce Libochovice. Dům disponuje 7 místnostmi rozmístěnými ve dvou nadzemních podlažích a nabízí možnost výstavby dalších pokojů v podkroví. Celková užitná plocha domu činí 182 m², zatímco plocha pozemku je 812 m². Jedná se o řadový dům, který se nachází jen kousek od náměstí, což zaručuje rychlý přístup ke všem občanským potřebám. Dům lze předělat i na dvougenerační, jelikož je nemovitost ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Ivančice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 2+1 v Ivančicích, část Hrubšice, 65m2. Dům se nachází v klidné části řádových domů. Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci. Disponuje velkou předsíni, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, malým neprůchozím pokojem, šatnou a koupelnou se sprchovým koutem a WC. Možnost půdní přestavby na další dva pok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Petrovice u Karviné
Nabízíme k prodeji prostorný velmi sympatický rodinný dům o celkové užitné ploše cca 270 m², nacházející se na okraji obce Petrovice u Karviné, části Dolní Marklovice. Dům disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím a je po rozsáhlé zdařilé rekonstrukci. V přízemí domu jsou 4 pokoje vč. prostorného slunného obývacího pokoje se vstupem na zahradu, jídelna, kuchyně, velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou a masivní dřevěné schodiště vedoucí do horního patra domu. V horním patře domu se nachází dřevem obložený velký pros... (více v detailu)
8 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Lechovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Lechovice, kousek od Znojma. Tento dům z roku 2009 Vám nabídne opravdu velký prostor, jak uvnitř, tak i venku. Nejen, že tu najdete celkem 5 pokojů, dvě koupelny, garáž, zahradní domek, posezení na zastřešené terase, velkou zahradu, obývací pokoj s krbem, ale bude tu na Váš čekat i krytý bazén. Dům je rozdělený na dvě patra. V patře najdeme 3 samostatné pokoje a koup... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 101 m², Humpolec - Hněvkovice
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte bydlení v blízkosti Humpolce? Nabízíme vám k prodeji dům v obci Hněvkovice pouhých 6 minut autem od města Humpolec, kde je veškerá občanská vybavenost. Dům prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí vnitřní části domu a oken. Z venčí nenápadný dům nabízí uzavřený dvorek s okrasnou zahradou s jezírkem, také si zde můžete vypěstovat třeba rajská jablíčka, najdete zde také příjemné posezení, koutek na grilování a pokud máte děti, tak i pro ně je tu místo na písek a dovádění. Součástí ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 228 m², Hradečno
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
K prodeji energeticky úsporný a velice prostorný rodinný dům s garáží z roku 2016 o dispozici 7+kk a užitné ploše 228 m², rozprostírající se na pozemku o výměře 919 m² na okraji obce Hradečno. Zadní část pozemku je bez sousedů, čímž je zaručeno maximální soukromí a otevírají se zde nádherné výhledy na přilehlé lesy. Jednou z hlavních předností domu jsou prostorné místnost poskytující maximální komfort celé rodině. V přízemí naleznete velkorysý obývací pokoj spojený s moderní kuchyní značky Sykora o výměře 64 m², který má přímý ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 970 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 157 m², Krčmaň, ul. Náves
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům určený k rekonstrukci, dispozičně řešen jako 5+kk v obci Krčmaň, vzdálené cca 8 km od Olomouce. Dům se nachází na pozemku o rozloze 437 m2 se zastavěnou plochou 157 m2. V přízemí domu najde nový majitel kuchyň s jídelnou, dva pokoje a kou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Borová Lada
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Borová Lada, v centru národního parku Šumava. Dům o třech nadzemních podlažích a užitné ploše 170 m² je postavený z cihel a je ve velmi dobrém stavu. Přízemí: naleznete zde garáž, dílnu, pokoj s koupelnou a vlastním vstupem. 1. patro: dispozice 3+1 s koupelnou s vanou a WC, s možností oddělení, aby patro bylo samostatná bytová jednotka. 2. patro: Dispozice 2+kk s možností přestavby na 3+kk, rovněž koupelna s vanou a WC. K domu náleží zahrada o velikosti 99 m² a kůlna, s možností přenechání... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 240 m², Praha, ul. Nad višňovkou
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v žádané a klidné části Prahy 6 Ruzyně v sousedství Obory Hvězda. Tento cihlový dům je po rekonstrukci zateplen, rozvržený do 3 nadzemních podlaží a jednoho podzemního. V přízemí domu se nachází ložnice s balkónem do zahrady, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost s plyn. kotlem a dílna. V 1. patře je obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkónem, koupelna s vanou a toaletou, mezi 1. a 2 patrem je terasa, ve 2. patře se nachází 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m²
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej moderního rodinného domu na Sv. Anně v Táboře, nabízíme unikátní příležitost ke koupi. Tato nemovitost bude dostavěná a připravená k předání v srpnu 2024, má dispozici 4+kk o podlahové ploše 121 m² na pozemku o rozloze 445 m². Dům bude nabízet moderní vybavení. Po vzájemné konzultaci budou možné změny ve výběru materiálů. Dispozici tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dětský ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 987 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 117 m², Hnojník
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk, který se nachází v klidné a žádané lokalitě s dobrou dostupností. Jedná se o zděný, jednopodlažní dům, který je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s vysokým standardem a nízkými provozními náklady. Dům je zařazen do energetické třídy A, což zaručuje vynikající izolační vlastnosti a efektivní využití energie. Tepelný komfort v domě zajišťuje podlahové topení a ekologický kotel na pelety, což přispívá k nízkým nákladům na vytápění. Naví... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 5+kk, 174 m², Hostivice
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka prodeje velkorysého rodinného domu na západní hranici Prahy - v obci Hostivice. Dům z roku 2017 je dispozičně řešen jako 5+kk se dvěma podlažími, s venkovní terasou a garáž (garážová vrata s el. pohonem a dálk.ovládáním) na pozemku 520 m². Podlahová plocha domu je celkem 174 m², zastavěná 122 m², plocha terasy 20 m². V 1NP najdeme vstupní chodbu, pokoj, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu a zahradu, dále technickou místnost, ze kte... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Krnov, ul. Albrechtická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v atraktivní části Krnova na ul. Albrechtická. Dům, je ve velmi dobrém stavu a nabízí užitnou plochu 220 m² rozdělenu do 8 pokojů na dvou nadzemních podlažích se dvěma koupelnami a 2xWC. Tento prostor lze využít nejenom jako vícegenerační bydlení, ale i pro rodinu hledající dostatečný komfort a soukromí. Celková plocha pozemku činí 743 m². Dům prošel rekonstrukci, při které byl kompletně zateplen - fasáda, okna a dveře. Vnitřní prostory si zaslouží modernizaci. Dům je ihned k dispozic... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 262 m², Volfartice
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Představuji Vám stylový, dvoupodlažní dům s půdou a částečným podsklepením, který nabízí ideální prostor pro rodinné bydlení nebo podnikání - vhodné jako ubytovací zařízení. Součástí jsou dva objekty – samotný dům a garáž s dílnou, dřevníky a přípravou na saunu. K domu patří rozlehlý, kompletně oplocený pozemek o výměře 3.726 m² se vzrostlými ořešáky a jabloněmi, ideální třeba i pro chov ovcí. Pro letní dny je k dispozici velký bazén, atmosféru dotváří potůček se dvěma mostky. V přízemí domu se nachází prostorná vstupní hala, velký obývací pokoj s vyzděným ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 192 m², Boubín u Horažďovic
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Útulný rodinný dům v klidné části obce Boubín u Horažďovic. Samostatně stojící cihlová nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení mimo rušná města. Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 512 m² a samotná užitná plocha domu je 192 m². Dům disponuje jedním nadzemním a jedním podzemním podlažím a nabízí celkem 4 prostorné místnosti plus podkroví. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva. Dům je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 599 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu, 5+kk, 906 m2, Záměl
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00264 Nabízíme vám k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Záměl. Jedná se o moderní patrový rodinný dům o dispozici 5+kk s garáží a terasou. Celková výměra pozemku je 906 m2. Dům je vybaven moderními technologiemi. Topení je podlahové a ohřev vody je prostředníctvím tepelného čerpadla. Tepelné čerpadlo je také propojené s venkovními žaluziemi. Rekuperační jednotka zajistí ve vašem novém domě vždy červstvý vzduch bez nutnosti větrání a stráty tepla. Okna jsou plastova a hlinikova s izolačním trojsklem. Obyvací pokoj je vybaven také krbovou vložkou, pro dlouhé zimní večery. Kuchynská linka byla vyrobena na míru a je vybavená vestavěnými spotřebiči od značek Bosh a Siemens.  Dispozice domu:  přízemí: zádveří, technická místnost, chodba, koupelna s WC, pokoj, šatna a o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 170 m², Borová Lada
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Borová Lada, v centru národního parku Šumava. Dům o třech nadzemních podlažích a užitné ploše 170 m² je postavený z cihel a je ve velmi dobrém stavu. Přízemí: naleznete zde garáž, dílnu, pokoj s koupelnou a vlastním vstupem. 1. patro: dispozice 3+1 s koupelnou s vanou a WC, s možností oddělení, aby patro bylo samostatná bytová jednotka. 2. patro: Dispozice 2+kk s možností přestavby na 3+kk, rovněž koupelna s vanou a WC. K domu náleží zahra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 890 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty