Prodej rodinného domu, 107 m², Ostopovice, ul. Osvobození

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pohledný rodinný dům v klidné lokalitě na kraji Ostopovic, s výbornou dostupností do Brna. Tento dvoupodlažní dům je ideální pro ty, kteří touží po komfortním bydlení a zároveň se jen nastěhovat a bydlet. Srdcem domu je prostorný obývací pokoj s východem na terasu a jídelnou. Zánovní moderní kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči. Velkou výhodou jsou dvě samostatné koupelny s WC a úsporný kondenzační kotel na ohřev vody i topení, který je pěkně skrytý ve vrchní koupelně. Jistě potěší i tři samostatné ložnice. Na další uložení věcí je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, Frýdlant, ul. Potoční
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 200 m² s prostorným pozemkem 1126 m² ve velmi žádané lokalitě na okraji obce Větrov, katastrální území Frýdlant. Tento cihlový dům je v dobrém stavebním stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Dům se rozkládá na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním, nabízí celkem 5 místností, které mohou být uzpůsobeny dle Vašich potřeb. V přízemí je moderní kuchyň ... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Prostějov, ul. Plumlovská
Přidáno včera - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Prostějově, ulice Plumlovská. Majitelé nabízí možnost výměny za menší dům v Prostějově a blízkém okolí + doplatek ceny. Jedná se o dům s dvěmi podlažími a půdou, kterou je možno využit pro případné další bydlení. Součástí domu je také průjezd na pozemek. Dům je z větší části podsklepený a má balkón. Jedná se aktuálně o dvě samostatné bytové jednotky. Ve zvýšeném přízemí se nachází kuchyně, koupelna s wc, obývací pokoj a lo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Prachovice, ul. Zahradní
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 4+2 v Prachovicích. Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Prachovice. Tento samostatně stojící cihlový dům vás překvapí svým velkorysým uspořádáním a příjemnou atmosférou. Dispozice: v 1. podzemním podlaží garáž, kotelna, technická místnost kde je bojler, udírna, komora. V 1. Nadzemním podlaží obývací pokoj, pokoj, jídelna s kuchyňským koutem, koupelna. Ve 2. nadzemním podlaží 2x pokoj, kuchyňský kout s jídelnou, samostatná toaleta. Celková u... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 290 m², Hředle
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě v obci Hředle u Zdic. Dům prošel stylovou rekonstrukcí. Architektura byla citlivě zachována a dům nyní v sobě skrývá dvě samostatné bytové jednotky o dvou samostatných vchodech. Třetí byt lze ještě vybudovat v podkroví. V domě můžete využívat komfortu v podobě podlahového topení, které je napojeno na tepelné čerpadlo s vnitřním systémem a online dálkovým servisem. Dvoupatrový dům disponuje užitnou plochou 290 m². V přízemí naleznete stylové 3+kk s původním klenbovým stropem, v patře pak prostorné 2+1. V každém patře... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 260 m², Šenov, ul. Těšínská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a architektonicky zajímavý dům s velkým potenciálem v obci Šenov. Dům je vhodný pro rodinné bydlení nebo ke komerčnímu využití, jako např. kanceláře, ordinace, právní služby, sídlo firmy atd. Tato nemovitost s užitnou plochou 260 m² nabízí 2 samostatné jednotky 5+1, umístěné ve dvou nadzemních podlažích, a půdu. Budova je celopodsklepená, di... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 995 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 73 m², Jince, ul. Husova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Jince. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku o velikosti 496 m² a skládá se ze dvou nadzemních podlaží plus jednoho podzemního podlaží. Dům má celkem 4 místnosti a nabízí užitnou plochu 73 m². Konstrukčně se jedná o smíšenou stavbu, připravená k bydlení. Tato nemovitost představuje ideální možnost pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v malebném prostředí s dobrou dostupností d... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 121 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Plzeň, ul. Valtická
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný řadový rodinný dům o dispozici 4+kk, situovaný v klidné části Severního Předměstí v Plzni. Dům má jedno nadzemní podlaží ,je postaven z cihly a nachází se na pozemku o celkové ploše 178 m². Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení s optimálním využitím prostoru. Dům disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s moderní kuchyní, třemi ložnicemi, koupelnou a samostatnou toaletou. Navíc je k di... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 127 m², Stehelčeves, ul. V. Poláka
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Stehelčeves, který se nachází ve velmi klidné části obce s vynikající dostupností do Prahy. Tento dům je skvělou volbou pro rodiny hledající pohodlí i dostatek prostoru. Dům o celkové užitné ploše 127 m² nabízí 5 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. Prostorná zahrada je ideální pro děti i relaxaci. Dům je v skvělém ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Krnov, ul. Albrechtická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v atraktivní části Krnova na ul. Albrechtická. Dům, je ve velmi dobrém stavu a nabízí užitnou plochu 220 m² rozdělenu do 8 pokojů na dvou nadzemních podlažích se dvěma koupelnami a 2xWC. Tento prostor lze využít nejenom jako vícegenerační bydlení, ale i pro rodinu hledající dostatečný komfort a soukromí. Celková plocha pozemku činí 743 m². Dům prošel rekonstrukci, při které byl kompletně zateplen - fasáda, okna a dveře. Vnitřní prostory si zaslouží modernizaci. Dům je ihned k dispozic... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 81 m², Mikulovice
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům situovaný v klidné části obce Mikulovice u Pardubic, zasazený na samostatném pozemku o rozloze 845 m². Jedná se o atraktivní novostavbu s celkovou užitnou plochou 81 m², rozvrženou do 4 útulných místností v nadzemním podlaží, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je postaven z kvalitních materiálů. Poloha v klidné části obce nabízí ideální místo pro život rodiny hledající klid a soukromí, zároveň s dobrou dostupností města Pard... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 181 m², Heroltice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej moderního designově řešeného rodinného domu, který se prodává jako hrubá stavba. Stavbu realizuje renomovaná stavební firma s nejlepšími referencemi, doloženými mnoha úspěšnými realizacemi komfortního, vysoce nadstandardního, rodinného bydlení. V tuto chvíli máte jedinečnou příležitost přizpůsobit dům subjektivním nárokům na dispoziční řešení, výběr zařizovacích předmětů a finálních povrchů. Dalším benefitem je umístění domu na klidné parcele o rozloze 641 m2. Dispozice 4+kk s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 322 694
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Lechovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Lechovice, kousek od Znojma. Tento dům z roku 2009 Vám nabídne opravdu velký prostor, jak uvnitř, tak i venku. Nejen, že tu najdete celkem 5 pokojů, dvě koupelny, garáž, zahradní domek, posezení na zastřešené terase, velkou zahradu, obývací pokoj s krbem, ale bude tu na Váš čekat i krytý bazén. Dům je rozdělený na dvě patra. V patře najdeme 3 samostatné pokoje a koup... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 181 m², Heroltice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej moderního designově řešeného rodinného domu, který se prodává jako hrubá stavba. Stavbu realizuje renomovaná stavební firma s nejlepšími referencemi, doloženými mnoha úspěšnými realizacemi komfortního, vysoce nadstandardního, rodinného bydlení. V tuto chvíli máte jedinečnou příležitost přizpůsobit dům subjektivním nárokům na dispoziční řešení, výběr zařizovacích předmětů a finálních povrchů. Dalším benefitem je umístění domu na klidné parcele o rozloze 641 m2. Dispozice 4+kk s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 322 694
 Kč
Prodej rodinného domu, 203 m², Zlatá
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům s užitnou plochou 203 m², který se nachází v prestižní lokalitě Zlatá, Praha-východ. Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá komfort a luxus. Dům disponuje třemi ložnicemi, které poskytují dostatek soukromí. Obývací pokoj je propojen s moderní kuchyní, která je vybavena kvalitními spotřebiči a pracovní deskou z brazilského kamene. V celém domě byly použity exkluzivní materiály zajišťující vysoký standard bydlení. K domu náleží bazén... (více v detailu)
Středočeský kraj
27 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Jindřichov
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části Nových Losin ideální pro rekreaci, trvalé bydlení nebo investici se zavedenou klientelou, protože dům se pronajímá na krátkodobé pobyty. K relaxaci je k dispozici prostorná vířivka, pro děti trampolína a k posezení s přáteli je zde pergola s grilem. Dům je samostatně stojící a nachází se na pozemku o rozloze 504 m². Stav nemovitosti je velmi dobrý a nabízí užitnou plochu 150 m². Dům disponuje 4 místnostmi rozloženými do dvou nadzemních podlaží, plus jedno podzemní. Celkem se zde nachází 3 samostatné l... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m², Svéradice
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný rodinný dům v klidné obci Svéradice. Tento dvoupodlažní cihlový dům s užitnou plochou 152 m² nabízí 5 prostorných místností a dvě koupelny. Dům je vytápěn plynovým kotlem, odpad je řešen septikem s přepadem. Na pozemku o rozloze 287 m² najdete stylové venkovní posezení, obchod o ploše 44 m² a dílnu 43 m², což přináší široké možnosti využití. Interiér je vybaven masivním holandským nábytkem, který dodává domu jedinečnou atmosféru. Možnost rozšířen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 250 m², Jemnice, ul. Pod Jandovem
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům s venkovským stavením. Rodinný dům je po rekonstrukci. Jeho výhoda je to, že se v něm nachází 2 samostatné bytové jednotky. 1x 2+kk a 1x 4+1, oboje s vlastní koupelnou, wc i vchodem do bytu. Ve 2+kk je umožněn bezbariérový přístup se širok... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 215 m², Trubská
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečný rodinný dům v klidné části obce Trubská s nádherným výhledem a bazénem. Tento samostatně stojící dům o užitné ploše 215 m² se rozkládá na pozemku o výměře 939 m². Dům je ve velmi dobrém stavu. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem a se vstupem na terasu, dále kuchyň a koupelnu. V prvním patře se nachází 3 samostatné ložnice a koupelna. V podzemním p... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 199 766
 Kč
Prodej rodinného domu, 215 m², Trubská
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečný rodinný dům v klidné části obce Trubská s nádherným výhledem a bazénem. Tento samostatně stojící dům o užitné ploše 215 m² se rozkládá na pozemku o výměře 939 m². Dům je ve velmi dobrém stavu. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem a se vstupem na terasu, dále kuchyň a koupelnu. V prvním patře se nachází 3 samostatné ložnice a koupelna. V podzemním p... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 199 766
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Jemnice, ul. Pod Jandovem
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům s venkovským stavením. Rodinný dům je po rekonstrukci. Jeho výhoda je to, že se v něm nachází 2 samostatné bytové jednotky. 1x 2+kk a 1x 4+1, oboje s vlastní koupelnou, wc i vchodem do bytu. Ve 2+kk je umožněn bezbariérový přístup se širok... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 764 m², Mutice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Výhradní prodej zemědělské usedlosti po nadstandardní rekonstrukci (průběžně od r. 2005) na okraji malé, klidné obce Mutice. Jedná se o dvě samostatné budovy - obytný dům a penzion. Rodinný dům má v přízemí obytnou dispozici 3+kk, koupelna (sprch. kout, vana), samostatné WC, veranda a chodba se schodištěm do podkroví, kde je pět pokojů, koupelna (sprch. kout, vana) a samostatné WC. Na tuto obytnou část navazuje centrální kotelna - vytápění obou budov zajišťuje automatický kotel se zásobníkem a dvě akumulační nádrže - rozvod do radiátorů. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Křelov-Břuchotín, ul. Sadová
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáte moderní bydlení ihned k nastěhování? Nabízíme rodinný dům, novostavbu, včetně veškerého vybavení, které bylo navrženo architektkou přímo na míru. Součástí prodeje jsou i spotřebiče, klimatizace, centrální vysavač. Stav nemovitosti je velmi dobrý, což zaručuje minimální počáteční inve... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Sviadnov, ul. J. Šlosara
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte pro svou rodinu dům s dobrou dostupností do Frýdku-Místku i Ostravy? A chcete si dům i zahradu zrekonstruovat podle sebe? Tento dům vás jistě zaujme. Dům se nachází v okrajové části obce Sviadnov na pozemku o velikosti 703 m2. V přízemí domu najdete obývací pokoj s prostornou jídelnou, kuchyň, koupelnu, samostatnou toaletu, kumbál a garáž. Schody do druhého podlaží jsou dřevěné a vybavené schodišťovou sedačkou. V patře se nacházejí čtyři pokoje a druhá koupelna s toaletou, což poskytuje dostatek prostoru a komfortu pro celou rodinu. Dům prošel částečnými rekonstrukcemi, zmí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Vejprty, ul. Maxima Gorkého
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme dům k rekonstrukci dle vlastních představ, vhodný jak k bydlení, tak k podnikání. Dům se nachází v těsné blízkosti hraničního přechodu Bärenstein a kousek od lyžařského střediska Klínovec. V přízemí domu bylo bývalé řeznictví a je zde vstupní chodba, tři místnosti, chladící míst... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 334 700
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Uničov, ul. Solní
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům na Solní ulici v srdci Uničova. Dům je připraven k rekonstrukci, což novým majitelům poskytuje možnost vytvořit si bydlení podle vlastních představ. Rovněž je možné přeměnit dům na více bytových jednotek. Dům disponuje celkem osmi prostornými místnostmi, dvěma koupelnami a dvěma kuchyňskými linkami. Součástí pro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 400 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty