Řezačka Dadaux 82 Classic

Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Masivní konstrukce z nerezové oceli včetně šneku, řezací hlavy a matice. Řezačka je konstruována s ohledem na extrémní vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Řezačka spár / řezač asfaltu DISTAR RS 12 s motorem Subaru
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Řezačka spár / řezač asfaltu, betonu DISTAR CZ - RS 12 R - zánovní stav, ještě původní kotouč, minimálně používaný stroj, skladován v suchu maximální hloubka řezu 120 mm doporučený Ø řezného kotouče 350 mm Profesionální řezač spár DISTAR se spalovacím motorem je určen pro řezání asfaltových, asfaltobetonových, betonových povrchů do hloubky 120 mm. Přednosti stroje: zdvih kotouče je řešen kyvným ramenem, tzn. motor zůstává v horizontální poloze - nejúčinnější mazání motoru středový výplach - nejúčinnější systé... (více v detailu)
Liberecký kraj
35 000
 Kč
121cm Řezačka ložisková na dlažby Česká výroba
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám se slevou novou nepoužitou profi ložiskovou řezačku na obklady a dlažbu zn. BAUPRIMA i5-120 České výroby, záruka 3 roky. Video pro shlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=5hePMEoALBo Další námi nabízené řezačky zobrazíte kliknutím na "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele" ve spodní části inzerátu. POPIS: Řezačka je určena na řezání velkoformátových dlažeb. Má zdvojenou lámačku, malou - pro rychlé řezání, velkou lámací podkovu - pro řezy na koso. Základna řezačky je zesílena robustním U profilem aby mohla řezat i velmi tvrdé slinuté dlažby. Řezací mechnismus se pohybuje na ložiscích ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 290
 Kč
Výprodej skladu řezačka na dlažbu BAUPRIMA70,90,120cm
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji se slevou novou, nepoužitou profi ložiskovou řezačku na obklady a dlažby BAUPRIMA i6, délky řezu 70, 90 a 120cm se zárukou 3 roky. Shlédněte video zde:https://www.youtube.com/watch?v=EX6V3Xnn3 aY Další námi nabízené řezačky zobrazíte kliknutím na \"Všechny inzeráty a hodnocení uživatele\" ve spodní části inzerátu. Přesné vedení ložiskového mechanismu, robustní konstrukce, ložiskové řezací kolečko s titanovou povrchovou úpravou, zdvo... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 290
 Kč
186 lyže STOCKLI EDGE 88 TOUR, grip walk, Titec
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité lyže STOCKLI EDGE 88 TOUR, grip walk, Titec, HOLLOW tech + Salomon Warden 13 Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:LY220623 Typ lyží:Freeride / Freestyle / All mountain / All round Délka lyží:186; Parametry:128-88-114 (186cm); Rádius:21,3 (186cm); Hrany a skluznice v bezvadném stavu. Skialpové lyže Stöckli Edge 88 jsou skitouringové lyže konstruovány pro jízdu mimo sjezdovku, ale i na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 950
 Kč
Řezačka OPTIMAL X6 na obklady a dlažbu 64 a84cm Česká výrob
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou profesionální ložiskovou řezačku Bauprima OPTIMAL X6 na obklady a dlažby délka řezu 64cm České výroby. Popis: Česká řezačka vyvinutá na základě podnětů našich obkladačů. X profil s ložiskovým seřiditelným pojezdem - zajišťuje maximální horizontální i vertikální tuhost, díky níž je řez absolutně rovný a přesný. Titanové ložiskové řezací kolečko - nedochází k opotřebení osičky, tudíž kolečko nevykazuje po celou dobu životnosti žádnou vůli, tvrdost titanu zajišťuje perfektní řez i na nejtvrdších dlažbách a skleněných dlažbách a listelách, průměrná životnost kolečka je 5 - 7 tisíc metrů řezu. Odpružené pracovní desky - snadnější zlomení dlažby. Výsuvné podpěry - pro velkoformátové dlaždic... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990
 Kč
el.auto pro děti
Prodáváme el. autíčko pro děti. Už ho nevyužijeme. Popis:4 motory 12V/35W,baterie 12V/14Ah,1 rychlost na manuál / 3 volitelné rychlosti na dálkové ovládání, odpružená zadní náprava, led osvětlení, nosnost 35 kg, Bluetooth, USB nebo AUX připojení, rozměry 139 x 83 x 81 cm, maximální rychlost 3-6 km/h, zvládne i ... (více v detailu)
5 000
 Kč
Řezačka polystyrenu - nový drát - i na XPS
PARKSIDE® Řezačka tuhé pěny se žhavicím drátem PGDH A2 Popis Výkyvný řezný oblouk pro šikmé řezy do úhlu 90° Zadní deska s měřítkem Nastavitelné úhlové vedení Upínací držák drátu Výkyvné nožičky pro rychlou a snadnou montáž Vodicí lišta pro rohový řez Výkyvné podpěry panelu Hloubkový doraz pro vrubové, drážkové nebo drážkovací řezy Upevnění... (více v detailu)
3 800
 Kč
Pells Razzer Race
Před 25 dny - CYKLOBAZAR
Prodám kvalitní lehký a rychlý bike: Rám: Pells P6 AL Ultralite Racing Tubeset, Triple Butted, Rhombus Bi-axial Hydroforming, seat stay 12 mm, BOOST Materiál rámu: hliník Vidlice: Fox Float Performance 32 RL 15QR, BOOST 100 mm, zamykání z řídítek Měnič: Shimano Deore XT Řazení: Shimano SLX Rychlosti: 1x11 Kazeta: Sunrace 11-42 Kliky: Shimano SLX 32T 175mm Brzdy: Shimano M425 / M395 Náboje / kola :Shimano Deore / Mavic XM 319 Pláště: Tufo 29x2,20 Řídítka: XR68 OV 700 mm Představec: Pells RX67/RX... (více v detailu)
23 000
 Kč
Univerzální rezačka na skleněné lahve
Před 29 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Vylepšená řezačka skleněných lahví: Tato řezačka skleněných lahví byla aktualizována o nové řezací rameno s rukojetí na řezací hlavě pro lepší kontrolu směru řezání. Kromě toho obsahuje spirálové tlačítko, které vám umožní uzamknout řezací rameno na místě pro lepší řezání a také jej uvolnit pro horizontální pohyb. ŘEZ JAKOUKOLI PILOU: Nově vylepšený řezák na hrany skla může nejen řezat kulaté a hranaté lahve jako starý model, ale také řezat lahve do různých tvarů, jako jsou za... (více v detailu)
Liberecký kraj
850
 Kč
Řezačka Güde GHF 800
Před 31 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
řezačka určeno na řezání dlažby do délky 80 cm či kompozitních cihel, desek a obrubníků kalené řezací kolečko s průměrem 22 mm trapézové vedení saní uložené v ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Řezačka na skleněné lahve
Před 32 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Vylepšená řezačka na skleněné láhve: Tato řezačka na skleněné láhve byla aktualizována o nové řezací rameno s rukojetí na řezací hlavě pro lepší kontrolu směru řezání. Navíc obsahuje spirálové tlačítko, které umožňuje zajistit řezací rameno na místě pro lepší řezání a také jej uvolnit pro horizontální pohyb. VYŘEZEJ LIBOVOLNOU PILU: Nově vylepšená řezačka hran skla dokáže nejen řezat kulaté a hranaté láhve jako starý model, ale také řezat láhve do různých tvarů, jako jsou zakřivené, horizontá... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
Sada ALU kol Toyota
Před 44 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám originální sadu ALU kol Toyota 5x114,3 6,5Jx16 ET45. Stav velmi dobrý, kola mají jen minimální ... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Renault Trafic, 1.6 dCi - Jasný původ ČR, DPH
Před 100 dny - Jihomoravský kraj - SAUTO
Vozidlo je bezvadném stavu. Nehavarované. Jen drobné kosmetické vady. Není to nové auto :) Kupováno nové v ČR. Vlasníkem je firma jako 2.majitel v ČR, možnost odpočtu DPH. Na vozidle byl dělán pravidelný servis. Nájezd vozidla je pravdivý, možno ověřit dle VIN. Auto je celkově bez investic, nyní po výměně oleje, filtrů a další servisní úkony běžné údržby. Doložím fakturami. Nic netajíme! Jednáme na rovinu! Nejsme bazar ani prodejce aut. Bazary nevolejte! Pokud nechcete nabídnout prodejní cenu. To z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350 000
 Kč
Řezačka na papír Sigma
Před 193 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Řezačka na papír Sigma má originální krabici a je velmi málo používaná. Délka řezu je 320mm, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
450
 Kč
ŘEZAČKA NA DLAŽBU EUROCUT 1 - 600MM
Před 88 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím prakticky novou, nevyužitou, řezačku dlažby Eurocut 1 ve výborném stavu. Pc 1 700.-Kč Řezačka obkladů EUROCUT1 je vhodná zejména na řezání obk... (více v detailu)
Ústecký kraj
999
 Kč
Šrouby M20x200
Drobné kosmetické vady. Jinak nepoužité. K dispozici 12. kusů. Délka závitu 200 m... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty