PRONAJMU ZACHOVALÝ SLUNNÝ BYT 42m2 1+1+Balkon ŘÍČANY

PRONAJMU ZACHOVALÝ SLUNNÝ BYT 42m2 1+1+Balkon ŘÍČANY
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PRONAJMU ZACHOVALÝ SLUNNÝ BYT 1+1 +Balkon a společná zahrada v Říčanech u PRAHY, ul.Purkyňova, 42m2, 1.patro, po ČÁSTEČNÉ REKONSTRUKCI KLIDNÝ A TICHÝ DŮM, VÝHLED DO ZELENĚ, SITUOVANÉ NA JIHO-VÝCHOD , ZCELA KLIDNÁ LOKALITA, NENÍ SÍDLIŠTĚ, VÝBORNÁ DOSTUPNOST NA D1 a do Prahy, VYBAVENÁ KUCHYŇ VČETNĚ EL.SPORÁKU, KUCHYŇSKÁ LINKA, NOVÁ PLASTOVÁ OKNA, K BYTU JE SKLEP, PARKOVACÍ MÍSTO ZA DOMEM KOČÁRKÁRNA ČI PROSTOR PRO KOLA, IDEÁLNÍ DOPRAVNÍ SPOJENÍ DO PRAHY, PARKOVÁNÍ U DOMU BEZ PARK.ZÓN, 15M... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Pronajmu zařízený byt vhodný pro 3-5 osob ve Vsetíně
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmu zařízený byt vhodný pro 3-5 osob ve Vsetíně Nabízím třípokojový byt čistotným nekuřákům bez zvířátek. Byt je čistý, suchý, okamžitě k dispozici. Byt je vybaven nábytkem, lů... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronajmu byt Město Touškov
Pronajmu byt Město Touškov
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronajmu zařízený byt 1+2 v přízemí v rodinném domě- Bez domácích mazlíčků nekuřákům, Dobrá o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1kk - Žatec ul. Moskevská
Pronájem bytu 1kk - Žatec ul. Moskevská
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 1kk v ulici Moskevská v Žatci Byt se nachází ve druhém patře. • Prostorná obytná místnost s kuchyňským koutem • Koupelna s vaničkou a sprchou, samostatné ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronajmu byt 1+1, 42 m, I. kat, bez nábytku. Klatovy.
Pronajmu byt 1+1, 42 m, I. kat, bez nábytku. Klatovy.
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 1+1, 42 m, I. kat, bez nábytku. Ulice Pod Nemocnicí. Standardní kuchyň. linka, koupelna vana. K nastěhování okamžitě, cca na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 600
 Kč
Nabízím k pronájmu bytovou jednotku (39 m2) o dispozici 2+kk
Nabízím k pronájmu bytovou jednotku (39 m2) o dispozici 2+kk
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00962 Nabízím k pronájmu bytovou jednotku (39 m2) o dispozici 2+kk s balkónem (5,60 m2) v Novém Boru, ulice Křižíkova. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží v bytovém domě. Byt je vybavený kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou a digestoří. Nájem zde činí 8.500,- Kč/měsíc + služby a energie 3.500,- Kč/měsíc. Nájemce hradí při podpisu nájemní smlouvy vratnou jistotu ve výši 17.000,- Kč a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajmu zařřízený byt 3+1
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
K dlouhodobému pronajmu nabízím zařízený byt 3+1, s balkonem, Vsetín, Luh. Byt je vybaven nábytkem, lůžka, stoly, koberce, židle, pračka, mikrovlnka atd. Stačí Vám mít jen pár věcí, a můžete bydlet. Ihned volný. V blízkosti o... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk -Šternberk
Pronájem bytu 1+kk -Šternberk
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 1+kk ve Šternberku, okres Olomouc. Byt se nachází na prvním podlaží třípodlažního objektu a disponuje podlahovou plochou 35m². Odpad je řešen pomocí kanalizace, zatímco přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem a přívod plynu je z plynovodu. Topení je zajištěno ústředním plynovým systémem. K dispozici společný dvůr. Veškerá občanská vybavenost. Měsíční nájemné 7.500,- Kč + energie. Kauce je stanovena ve výši 7 500,- Kč, plus poplatek ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Pronajmu byt 1+1 v Mostě
Pronajmu byt 1+1 v Mostě
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 slušnému nájemci důchodci nebo pracujícímu. Byt se nachází v p... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem novostavby  bytu 3+kk (79 m²) s velkým balkónem s k
Pronájem novostavby bytu 3+kk (79 m²) s velkým balkónem s k
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jako vybraní zástupce majitele, nabízím k pronájmu nadstandardní novostavbu bytu 3+kk ( 79 m² ) s velkým balkonem ( 10 m² ) s krásným výhledem do okolí a zeleně, nacházející se ve 4.NP/6 cihlové novostavby domu situovaného v klidné ulici Novodvorská, lokalitě Brno-Žebětín. Byt / stav a dispozice Byt o celkové komfortní ploše 79 m² je rozdělen na předsíň, ze které jsou samostatné vstupy do jednotlivých místností. Odkaz na virtuální prohlídku bytu: ▶ https://my.matterport.com/show/?m=xcGNzPbCW3o ◀ Dvě ložnice a jeden společný obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna s vanou, WC zvlášť. Prostorná kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči - ele. trouba s varnou deskou, digestoř, myčka a lednice Byt je dobře řešen i z hlediska úložného prostoru, kde jsou v předsíni a v pokojích vestavěné skříně. K bytu také dále patří sklep o velikosti 5m². Byt se nabízí vybavený vkusným nábytkem a zařízením (viz foto). Dům / stav a orientace Byt v domě je situovaný v 4.NP/6, kde západní orientace bytu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 600
 Kč
Prodej bytu 2+kk 62 m2 se zahradou a parkovacím stáním
Prodej bytu 2+kk 62 m2 se zahradou a parkovacím stáním
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nadherny bytu o dispozici 2+kk s užitnou plochou 62 m2 a s vlastním parkovacím stáním. K bytu náleží soukromá zahrada o výměře 145 m2, Naprosto jedinečná klidná lokalita s výhledem na rybník nabízí příjemné a klidné prostředí pro Váš odpočinek a soukromí i na zahradě! Byt se nachází v energeticky úsporné novostavbě s třemi samostatnými bytovými jednotkami. Byt je velmi dobře dispozičně řešen a nabízí vše, co je potreba. Byt sestává z prostorného obývacího pokoje se zařízeným kuchyňským koutem (vestavěná trouba a mikrovlná trouba, myčka, varná deska). Prostorným zádveřím a dále chodbou s vlastním plynovým kotlem, který zajišťuje ohřev vody a vyt... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 800 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 60 m², Valašské Meziříčí, ul. Sušilova
Pronájem bytu 3+1, 60 m², Valašské Meziříčí, ul. Sušilova
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu o dispozici 3+1 s balkónem v klidné části města Valašské Meziříčí. Byt se nachází v pátém nadzemním podlaží zatepleného panelového domu s plastovými okny, bez výtahu. Byt je v původním stavu, bez kuchyňské linky. Nájem bude možný pouze po dobu jednoho roku. Dispozičně řešen dvěma neprůchozími pokoji, průchozím obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a samostatnou toaletou. Vytápění a ohřev vody řeší dálková distribuce.... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Teplé, 61 m2, ul. Školní
Pronájem bytu 2+1 v Teplé, 61 m2, ul. Školní
Před 5 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu podkrovní slunný byt 2+1 po celkové rekonstrukci. Nachází se ve druhém patře, nad bytem je společná půda k sušení prádla. Vytápění je buď plynovým kotlem a radiátory nebo kamny na tuhá paliva. K užívání je připraven také velký sklep. Měsíční nájemné činí 10.000 Kč, zálohy za vodu, odpad, os... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Byt k pronájmu 1+1
Byt k pronájmu 1+1
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
K pronájmu nabízíme slunný byt 1+1 k v klidné části města na ul. Drobného v NMnM. Celková plocha je cca 33 m2 a náleží k němu sklep cca 2,5 m2. Samotný byt je v původním udržovaném stavu. Kuchyni je kuch. linka se sporákem a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronajmu byt 1+KK (bez provize RK), Lipník nad Bečvou
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
BYT BEZ PROVIZE RK. Nabízím k pronájmu slunný byt 1+kk v rámci nové výstavby projektu Nový Lipník na adrese Na Výsluní 1709. Byt se nachází ve 2.NP, výměra bytu 31m2, k bytu náleží sklep o výměře 2,5m2. Předností tohoto bytu je prostorný balkon 5m2. Příjemné bydlení v klidné části města s veškerou občanskou vybaveností. Byt se pronajímá nezařízený,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 353
 Kč
Pronajmu byt 2kk, 59m2, cihla, centrum České Lípy
Pronajmu byt 2kk, 59m2, cihla, centrum České Lípy
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu hezký, slunný byt v cihlovém domě v centru České Lípy. Dispozice bytu je 2kk, plocha bytu 59 metrů. Orientace bytu je na jih do zatravněného vnitrobloku, díky velkým oknům slunné a také velmi klidné bydlení pár kroků od náměstí TGM. Byt je po rekonstrukci vč. nových podlah, dveří a plastových oken. Je vybaven kuchyní, sporákem, pračkou a starou chladničkou, kterou je možné ponechat nebo odvézt. Jinak je byt nezařízený. Je možné využívat vnitroblok k relaxaci a parkován... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, ul. Kostnická, Chomutov
Pronájem bytu 1+1, ul. Kostnická, Chomutov
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1, o celkové ploše 39m2. Byt se nachází v cihlové budově v 1. podlaží s velmi dobrým stavem. Nabízí se nevybavený byt a disponuje i společnou zahradou k užívání. Nájem: 9 900,- Poplatky za energie: 3 000,- Před pod... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 900
 Kč
Pěkný slunný byt 1+2
Pěkný slunný byt 1+2
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronajmu krásný slunný byt v OV o velikosti 1+2 s balkonem a šatnou po celkové rekonstrukci. Byt se nachází v bytovém domě Kadaňská 3566 Chomutov, dům má pouze 4 bytové jednotky, tento byt se nachází v 1. patře, plastová okna, s možností parkování auta na soukromém oploceném pozemku. Byt je vytápěn novým kondenzačním plynovým kotlem, v místnostech... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Pronajmu byt 3+kk
Pronajmu byt 3+kk
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu půdní mezonetový byt 3+kk ve 2. patře cihlového domu v centru Zábřehu. N... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Byt 3+1, 62 m2
Byt 3+1, 62 m2
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 62 m2 -.Prostorný byt, poklidná lokalita a zahrádka k tomu? To se vám může splnit právě v tomto bytě 3+1 v obci Mostek o orientační užitné ploše 62 m2 bez započtení lodžie. Byt je v osobním vlastnictví a v současném stavu nebrání nic okamžitému nastěhování. Ať už sháníte bydlení pro sebe, či na investici skrze nájemní bydlení a zhodnocení nemovitosti v dlouhodobém horizontu. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží bytového domu, který byl kompletně revitalizován a pyšní se tak energetickou třídou C, což doceníte jak na komfortu, tak na nákladech. Plastová okna, zateplení a nový plynový kotel pro celý bytový dům, který výrazně snížil provozní náklady - to vše jsou věci, které na domě jako celku opravdu doceníte. Dále stojí za zmínku, že v suterénu naleznete sklepní kóji, společnou prostornou sušárnu a místnost se stolním tenisem. V bytě bylo před lety zrekonstruováno původní jádro, čímž vám odpadá ta nejnákladnější část potenciální rekonstrukce. Prodávající přenechává k byt... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 699 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Rezidence Benátky, Šumperk
Pronájem bytu 1+kk, Rezidence Benátky, Šumperk
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Máte zájem bydlet v novém? Pokud ano, tak pro vás máme zajímavou nabídku bytu k pronájmu v moderním dvoupodlažním bytovém domě „Rezidence BENÁTKY“. Bytový dům se nachází na ulici Lidická v Šumperku (naproti Bille). Všude je blízko. K pronájmu nabízíme byt o dispozici 1+kk, který se nachází v 2.NP a jeho výměra podlahové plochy činí 40m2. Bytová jednotka je vybavena je kuch.linkou včetně sporáku a digestoře. Koupelna disponuje sprchovým koutem. K... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Teplé, 61 m2, ul. Školní
Pronájem bytu 2+1 v Teplé, 61 m2, ul. Školní
Před 6 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu podkrovní slunný byt 2+1 po celkové rekonstrukci. Nachází se ve druhém patře, nad bytem je společná půda k sušení prádla. Vytápění je buď plynovým kotlem a radiátory nebo kamny na tuhá paliva. K užívání je připraven také velký sklep. Měsíční nájemné činí 10.000 Kč, zálohy za vodu, odpad, os... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Rezidence Benátky, Šumperk
Pronájem bytu 2+kk, Rezidence Benátky, Šumperk
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Máte zájem bydlet v novém? Pokud ano, tak pro vás máme zajímavou nabídku bytu k pronájmu v moderním dvoupodlažním bytovém domě „Rezidence BENÁTKY“. Bytový dům se nachází na ulici Lidická v Šumperku (naproti Bille). Všude je blízko. K pronájmu nabízíme byt o dispozici 2+kk, který se nachází v 1.NP a jeho výměra podlahové plochy činí 54m2. Bonusem je prostorná šatna (možnost využít jako pracovnu či menší ložnici). Bytová jednotka je vybavena je kuch.linkou včetně sporáku a digestoře. Ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Kostelec nad Orlicí, ul. Tyršova
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Kostelec nad Orlicí, ul. Tyršova
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 o užitné ploše 55 m2, v centru Kostelce nad Orlicí, po rekonstrukci. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu, prošel kompletní rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu. Dispozice bytu zahrnuje chodbu a tři místnosti – obývací pokoj, ložnici, kuchyň, sociální zařízení s koupelnou a společnou lodžii s ostatními nájemníky. Poloha bytu zajišťuje vynikající dostupnost veškeré občanské vybavenosti: obchody, školy, zdravot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Byt 2+kk, 36 m2,  Hradec Králové – ul. Veverkova.
Byt 2+kk, 36 m2, Hradec Králové – ul. Veverkova.
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený bezbariérový byt 2+kk o rozloze 36 m2, který se nachází v 9. NP dvanáctipodlažního panelového domu na Pražském Předměstí v ul. Veverkova. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj, koupelna s WC, předsíň, sklepní kóje. Kuchyňská linka se spotřebiči (el. sporák, lednice, pračka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice atd.). Pokoje vybavené nábytkem (pohovka, skříně, stůl, židle, postel s novou matrací). Koupelna je se sprchovým koutem a toaletou. O... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 900
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Semily, ul. Bavlnářská
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Semily, ul. Bavlnářská
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme byt po rekonstrukci k dlouhodobému pronájmu. Byt se skládá z jedné místnosti (obývací pokoj se spaním) a kuchyně s funkčními spotřebiči ( sklokeramický dvouplotýnkovač, el.trouba, lednice), koupelna se sprchovým koutem, wc, a mini místnůstka jako úložný prostor. V bytě jsou snížené stropy se zabudovaným osvětlením kromě pokoje, nové štuky, podlaha, dveře, koupelna a kuchyň je připravena na kuchyňskou linku včetně nových el. rozvodů (nová el. po celém bytě). Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby. Měsíční nájemné plus zá... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty