BT Parkside akumulátor 20v 8Ah, NOVÝ

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou nepoužitou chytrou bluetooth Parkside baterii 20V / 8Ah viz. foto. Po nezvané návštěvě ji ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Aku vrtací a sekací kladivo Parkside performance
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám nové, nepoužité aku vrtací a sekací kladivo parkside performance PKHAP 20Li. Jedná se o stroj a příslušenství na foto - rukojeť, čtyřbřité vrtáky, mazací tuk a hadřík. Výhoda u tohoto tipu je, že se dá stroj uklidit do kufru s nasazeným madlem. V případě zájmu možno přidat baterii smart 4ah nebo 8ah a nabíječku 4,5A. Předání Pelhřimov nebo zašlu. Info výrobce: Na výkonné opracovávání betonu, kamene, kovu a dřeva Bezkartáčový motor (brushless motor) – mimořádně vysoká životnost díky nízkému opotřebení Při použití smart akumulátorů PARKSIDE X 20 V PAPS: Optimální výkon díky individuální konfiguraci výrobku a monitorování dat prostřednictvím aplikace Parkside Výkonný výrobek se zadávacím a kontrolním polem: režimy rychlosti pro vrtání, příklepové vrtání a sekání, stav akumulátoru Výrobek se svíticí LED smart aplikací při aktivním spojení Centrální přepínač pro všechny funkce: Vrtání – bez příklepu Příklepové vrt... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
PARKSIDE Aku vrtací šroubovák PBSA 12 E4 s akumulátorem a nabíječkou
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Prodám: PARKSIDE Aku vrtací šroubovák PBSA 12 E4 s akumulátorem a nabíječkou. 2stupňová převodovka | 19 předvolitelných stupňů točivého momentu | přídavný stupeň vrtání | aretace vřetena SPINDLE LOCK | LED osvětlení | max. točivý moment 28 Nm, Odnímatelné kovové rychloupí... (více v detailu)
800
 Kč
Aku baterie parkside 20V 8Ah Smart nejvyšší řada
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité zboží Aku baterie parkside 20V 8Ah Smart nejvyšší řada baterií od parkside baterie nové cena i s p... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč
Malá řetězová pila 4x lišty 4x řetězy 2x 20V AKUMULÁTOR
Malá ruční akumulátorová řetězová pila MAJSTER s výkonem 800W i XXL příslušenstvím. 3 LED indikátory stavu nabití baterie. Využití: řezání všech druhů dřeva, kácení a ořezávání keřů, větví a pod. stavební práce se dřevem práce na farmě a zemědělství, v sadě, v lese drobné truhlářské práce kácení stromů, péče o stromy a pod. Díky nízké hmotnosti je ideální pro použití ve výškách. Jedná se o velmi chytrý model, který skvěle poslouží tam, kde se s tradiční pilou kvůli jejich rozměru nedostanete. Pila se snadno používá, takže jej zvládne téměř kaž... (více v detailu)
2 000
 Kč
Parkside X 20V držák nářadí
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Parkside X 20V držák nářadí Držák je určen pro všechny nářadí řady X 20V. Je zesílený pro větší pevnost Rozměry na v... (více v detailu)
Pardubický kraj
60
 Kč
Parkside X 20V držák nářadí police
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Parkside X 20V držák nářadí police Držák je určen pro všechny nářadí řady X 20V. Je zesílený pro větší pevnost (garantovaná nosnost 8 k... (více v detailu)
Pardubický kraj
220
 Kč
Řetěz na AKU pilu Parkside 20V PGHSA 20 Li A1 (32 článků)
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Řetěz na AKU pilu Parkside PGHSA 20V - Li A1. K dispozici v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
390
 Kč
Nový aku křovinořez Parkside PPFSA 40-Li C2 - záruka 5 let
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový aku krovinořez Parkside Performance PPFSA 40-Li C2, kompletní balení, záruka 5 let, originální nákupní doklad. Cena 2 000,- Kč Možno vč. dvojité rychlonabíječky (+... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Parkside baterie 20 V 8 Ah - nová
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
-prodám úplně novou a nerozbalenou aku baterii Parkside Performance 20V 8Ah -baterii prodávám z toho důvodu nevyužití ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 789
 Kč
Baterie Parkside Performance 20V 4 Ah - nová
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
-prodám úplně novou a nerozbalenou aku baterii Parkside Performance 20V 4Ah -baterii prodávám z důvodu nevyužití -z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
889
 Kč
Parkside baterie 20 V 8 Ah - nová
-prodám úplně novou a nerozbalenou aku baterii Parkside Performance 20V 8Ah -baterii prodávám z toho důvodu nevyužití... (více v detailu)
1 789
 Kč
Baterie Parkside Performance 20V 4 Ah - nová
-prodám úplně novou a nerozbalenou aku baterii Parkside Performance 20V 4Ah -baterii prodávám z důvodu nevyužití -... (více v detailu)
889
 Kč
Nové Parkside 2x PAPS 208 A1, PWSAP 40-Li A1, 4v1 PGKGA 40Li
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím nové nepoužité nářadí Parkside Velkou Aku úhlovou flexku 230mm Aku zakradní nářadí 4v1 křovinořez struna/trojzubec, plotostřih, minimotorovka (rozbaleno nepoužito) A dva ks nejvýkonější chytré akumulátory 8Ah Běžná cena na lidlshopu celkem 11.296,- Kč Nyní 7499,- Kč Faktury přidám. Oso... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 499
 Kč
Parkside baterie 20v 8Ah
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam funkční Parkside baterie 20V 8Ah, kus 600kc, neposilam, osobní odběr praha.
Hlavní město Praha
600
 Kč
Lidl Parkside Performance Smart akumulátor 8 Ah
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lidl Parkside Performance Smart akumulátor 8 Ah PAPS 208 A1 baterie NOVÝ nevybalený zapečetěný dodaný teď z Lidlu, prodávám, protože jsem to nakoupil v balení s nářadím, ale baterii už mám předchozí, takže nevyužiji. Je to nová verze akumulátoru baterie s Bluetooth komunikací se software Lidl Home do mobilu/PC. V Lidlu stojí 1900Kč. Určeno pro Lidl nářadí řady PARKSIDE X 20 V Team pro sekačka, vrtačka, pila... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Aku Black Decker/Stanley18/20V-nářadí Parkside 20V
Před 27 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nové TOP, Aku adaptéru-redukce, pro Aku nářadí PARKSIDE PERFORMANCE, pro Akumulátory Black Decker/Porter Cable/Stanley 18/20V (pro Aku nářadí Parkside 18 až 20V z Lidlu-Kauflandu). Pozor,,, prodej pouze adaptéru, bez nářadí a akumulátoru !!! Adaptér je plně funkční, řádně odzkoušen na Rázovém utahováku Parkside viz foto. Jsem schopný s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
PARKSIDE Akumulátor 8 Ah PAPS 208 A1
Před 35 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám málo používané akumulátory Parkside 8ah. Performance režim. Jedná se o málo používané nebo repasované akumulátory s vždy 99% články a funkční zákl. deskou s BT. Možné nabídnout i provedení bez BT, která je ve výsledku spolehlivější za stejnou cenu. Možnost použít do aku nářadí - vrtačka, šroubovák, sekačka, atd.Výkonný Li-Ion akumulátor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 150
 Kč
Multifunkční nářadí Parkside PKGA 20V
Před 48 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím použitou sadu multifunkčního nářadí Parkside PKGA 20V. Nářadí je plně funkční a ve velmi dobrém stavu, s běžnými známkami používání. Součástí sady jsou různé nástavce, které umožňují široké využití nástroje - od řezání, přes broušení až po škrábání. Tento multifunkční nástroj je skvělým pomocníkem pro každého domácího kutila i profesionála. Díky výkonn... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 199
 Kč
Parkside Aku sekačka 20V - bez baterie a nabíječky
Prodám Parkside Aku sekačku na trávu na 20V baterii bez baterie a nabíječky. Sekačka je cca 1 rok stará, při nepř... (více v detailu)
1 400
 Kč
Parkside AKU 20V - Držák, úchyt a upevnění na baterie 4
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Kompatibilita: 20V baterie Parkside Materiál: Kvalitní PLA nebo PETG plast Montáž: Snadná, pomocí šroubů Upevnění: Vertikálně na zeď nebo horizontálně pod stůl či poličku Barevné varianty: Můžete si zvolit barvu podle svého vkusu Zakázková výroba: Možnost dodá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
39
 Kč
Parkside AKU 20V - Držák, úchyt a upevnění na baterie 2
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Kompatibilita: 20V baterie Parkside Materiál: Kvalitní PLA nebo PETG plast Montáž: Snadná, pomocí šroubů Upevnění: Vertikálně na zeď nebo horizontálně pod stůl či poličku Barevné varianty: Můžete si zvolit barvu podle svého vkusu Zakázková výroba: Možnost dodání držáků pro baterie dalších znače... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Parkside 20V - Držák, úchyt a upevnění na baterie
Před 118 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Kompatibilita: 20V baterie Parkside Materiál: Kvalitní PLA nebo PETG plast Montáž: Snadná, pomocí šroubů Upevnění: Vertikálně na zeď nebo horizontálně pod stůl či poličku Barevné varianty: Můžete si zvolit barvu podle svého vkusu Zakázková výroba: Možnost dodání držáků pro baterie dalších zn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Parkside AKU 20V - Držák, úchyt a upevnění na baterie 3
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Kompatibilita: 20V baterie Parkside Materiál: Kvalitní PLA nebo PETG plast Montáž: Snadná, pomocí šroubů Upevnění: Vertikálně na zeď nebo horizontálně pod stůl či poličku Barevné varianty: Můžete si zvolit barvu podle svého vkusu Zakázková výroba: Možnost dodání držáků pro baterie dalších z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty