Prodej kancelářského prostoru, 470 m², Letovice, ul. Česká

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento multifunkční objekt o celkové ploše 470 m² se nachází přímo v Letovicích na ulici Česká a disponuje kompletním vybavením pro podnikání. Ideálního pro drobné podnikatele, zejména pro servisní firmy. Vlastnosti nemovitosti: 6 prostorných kanceláří. 3 byty pro zaměstnance nebo možnost využití jako administrativní prostory. Dílna pro provozování servisní činnosti. 3 garáže pro parkování. Objekt je oplocený, poskytující bezpečnost ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej obchod a služby, 470 m²
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento multifunkční objekt o celkové ploše 470 m² se nachází přímo v Letovicích na ulici Česká a disponuje kompletním vybavením pro podnikání. Ideálního pro drobné podnikatele, zejména pro servisní firmy. Vlastnosti nemovitosti: 6 prostorných kanceláří. 3 byty pro zaměstnance nebo možnost využití jako administrativní prostory. Dílna pro provozování servisní činnosti. 3 garáže pro parkování, Objekt je oplocený, poskytující bezpečnost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej obchod a služby, 79 m², Český Těšín, ul. Okružní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný komerční objekt v klidné části Českého Těšína, ideální pro provoz prodejny či různých služeb. Tento jednopodlažní objekt o užitné ploše 70 m² se nachází v přízemí cihlové budovy. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí variabilní využití, což ji činí perfektní pro různé druhy činností č... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 303 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 303 m2 v Rychnově nad Kněžnou ul. Sokolovská. Možnost využít jako obchod, sklad a nebo případně i kanceláře. Možnost zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání. Prostor se nachází v přízemí budovy, lze využít i parkováni před budovou. Součá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 300
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 1188 m², Třebíč, ul. Pražská
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt ve městě Třebíč na ulici Pražská. Kancelářské, výrobní a skladové prostory se nacházejí v 2. nadzemním podlaží a v podkroví s celkovou užitnou plochou 1188 m². Kancelářské prostory jsou částečně vybaveny. Součástí je vstupní chodba, kuchyňka a sociálním zařízení. V objektu je nákladní výtah a rampa. Parkovací stání je uvnitř areálu. Nemovitost je v dobré... (více v detailu)
Kraj Vysočina
56 700
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 70 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 70 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Místnost je bez zařízení pronajímaná. Prostor se nachází ve 2 NP (1.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek –... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 410
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 51 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 51 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 3 nadzemním podlaží budovy(2.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 513
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 55 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 55 m² v budově ÚAMK v ulici Karolíny Světlé v Českých Budějovicích. Prostor zahrnuje dvě kancelářské místnosti, které jsou vybaveny kancelářskými stoly. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování různých služeb, jako jsou kosmetika, kadeřnictví, finanční poradenství, nehtové studio, nebo fotoateliér. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Nachází se ve 2.NP budovy(1.patro), kde jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 965
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 35 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 35 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před domem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 705
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 18 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy(3. patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dom... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 534
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 16 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 16 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro) ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 808
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 17 m², České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 17 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před domem za... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 171
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2326 m², Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o velikosti 2326 m² v atraktivní části Prahy – v Modřanech. Tento unikátní komerční pozemek je ideální pro vznik restaurací, sportovních, kulturních zařízení nebo objektů spojených se školstvím, zdravotnictvím. Příležitost se nabízí i pro realizaci služebních bytů, ubytovacích zařízení či administrativních a obchodních ploch do 200 m², které budou sloužit veřejnosti. K dispozici je podíl 7/8 na pozemku, zbylý díl vlastní Česká republika. P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 790 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 2+kk, 87 m², Skalná, ul. Česká
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte slunný byt v centru města Skalná ? Pokud ano, tak právě pro Vás máme v naší nabídce podkrovní bytovou jednotku 2+kk o celkové ploše 87 m², která se nachází ve 2. patře cihlového domu. Byt je po zdařilé rekonstrukci, která proběhla v roce 2014 a nabízí velmi příjemné a útulné bydlení. Střecha domu je zateplená, byt má kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči, dřevěná euro okna, střešní okna Velux, v obý... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 299 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m², České Budějovice, ul. Osiková
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hledáte ideální byt pro život nebo investici? Nabízíme k prodeji pěkný zděný byt 3+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 102 m² s terasou a parkovacím stáním, ve velmi žádané lokalitě Mladé, ulice Osiková, v Českých Budějovicích. Tento byt je situován ve 4. NP (3. patro), orientován na severovýchod. Dispozice bytu zahrnuje - prostornou chodbu, koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, dětský pokoj, ložnice, moderní kuchyň propojená s obývacím pokojem, který má přímý vstup na prostornou terasu o ploše 8 m². Celková plocha bytu j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej skladu, 5576 m², Nová Bystřice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost v klidné části Nové Bystřice. Jedná se o pozemek vedený jako manipulační plocha o celkové výměře 5576 m2. Pozemek poskytuje širokou škálu využití, ať už pro skladovací potřeby menší firmy, nebo jako prostor pro realizaci nového podnikatelského záměru. Na pozemku se nachází hala o zastavěné ploše 200 m2, velké zemědělské garáže a dům, který sloužil jako kanceláře. Nemovitost je ihned k dispozici novému majiteli. Vzhledem k poloze v klidné oblasti bude objekt zají... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu s pozemkem, 16 345 m², Krouna
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi rodinný dům s rozsáhlými pozemky na polosamotě o celkové ploše 16 345 m2, která navazuje přímo na dům. Pozemky se skládají z trvalého travního porostu, ostatní plochy, zastavěné plochy a vodní plochy. Dispozice domu: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, pracovna, koupelna a WC. K obytné části přiléhá část zemědělská, kde se nachází chlév pro krávy, stáj pro koně, místnost na zpracování masa, sklep, kote... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m², Ostrava, ul. Jílová
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v Moravské Ostravě, přímo v centru obce. Byt se nachází ve 2 patře zděného bytového domu. Užitná plocha bytu je 76 m². Byt disponuje čtyřmi místnostmi, ideální pro rodinu nebo jako investiční příležitost. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a připravena k okamžitému nastěhování. Umístění v části centra Moravské Ostr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 795 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 360 m², Ostrava, ul. Polní osada
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní obchodní objekt v rušné části obce Kunčičky. Tato nemovitost spojuje v sobě vynikající umístění s dostupností všech důležitých služeb a dobrým spojením do centra města Ostravy. Díky pozemku s upravenou zpevněnou plochou nabízí objekt bohaté podnikatelské využití. Objekt má celkem 2 nadzemní a 1 podzemní podlaží, poskytuje 360m² užitné plochy a je rozdělen do 6 místností + zázemí. Nemovitost je ideální pro kombinaci firem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 520 m², Nový Jičín, ul. Janáčkovy sad
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům situovaný u Janáčkových sadů v centru Nového Jičína. Tento dům disponuje dvěma čísly popisnými (835 a 185), každé s vlastním vchodem, což poskytuje široké možnosti využití. V domě se nachází prostorný mezonetový byt s vlastním vchodem o dispozici 4+1 s výměrou cca 120 m², který zahrnuje i terasu. Tento byt je ideální pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost. V současné době je v jedné části domu provozována restaurace Gábi, která má nájemní smlouvu do 30.6.2025. Restaurace... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Česká Lípa, ul. Komenského
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v panelovém domě na sídlišti v České Lípě. Byt se nachází v nejvyšším patře s úžasným výhledem na okolí. Byt je v dobrém stavu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici a koupelnu s WC. Ideální pro páry, jednotlivce nebo jako investiční příležitost. Výhodou je lokalita s veškerou občans... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 150 000
 Kč
Prodej multifunkčního domu, České Budějovice., ev.č. RP-6637
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. RP-6637 Nabízíme exkluzivní prostor k prodeji v atraktivní lokalitě, která přináší mnoho možností v oblasti bydlení i podnikání. Tento moderně zrekonstruovaný objekt se nachází v centru Českých Budějovic a nabízí plochu 292 m2, ideální pro vaše podnikatelské plány nebo pro vaši novou rodinnou rezidenci. Díky umístění bytové jednotky ve 3. patře si můžet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 400 m², Děčín, ul. Teplická
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost s užitnou plochou 400m², umístěnou přímo v centru Děčína. Objekt prošel rekonstrukcí a je v dobrém stavu. Dům má 3 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží poskytující skvělý základ pro podnikání a služby. Ať už potřebujete spojit bydlení s podnikáním, nebo původní zubní laboratoře přeměnit na bytové prostory, tak zde naleznete dostatek prostoru pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního prostoru, 106 m², ul. Beckovského, Havlí
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Rád vám představím nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Kancelářské prostory jsou o celkové rozloze 106 m² a skládají se ze tří místností. V prostorách se nachází také vlsatní kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být možnost pronájmu parkovacího stání přímo v areálu kancelářské budovy. Cena nájemného za tyto prostory činí 10 000,- Kč + služby. Pokud hledáte v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 37 m², ul. Husovo náměstí
Před 5 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory umístěné přímo v centru Horažďovic. Nachází se v 1. nadzemním podlaží s celkovou užitnou plochou 37 m². Tato kancelář je ideální pro podnikatele hledající profesionální prostředí pro své aktivity v centrální a dobře dostupné lokalitě. Umístění v srdci Horažďovic zajistí dobrou viditelnost vašeho podnikání a zároveň pohodlný přístup pro vaše klienty i zaměstnan... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 200
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m², České Budějovice, ul. J. Buděšínskéh
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt o velikosti 3+1 s užitnou plochou 66 m² v žádané lokalitě Českých Budějovic - Rožnov. Tento družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví se nachází v 1. patře panelového domu. Dispozice je řešená z praktické chodby s vestavěnými skříněmi a se vstupem do kuchyně, WC a do obývacího pokoje, na který navazuje ložnice. Z kuchyně se vchází do koupelny s vanou a do dalšího pokoje. Vytápění bytu a teplá voda je zajištěno centrálně. Panelo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 199 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty