Na prodej nové apartmány,Palma de Mallorca,Mallorca

Na prodej nové apartmány,Palma de Mallorca,Mallorca
50 apartmánů na prodej Palma de Mallorca Apartmány ostrov Mallorca, Palma de Mallorca Nabízíme Vám zajímavou a osvědčenou investiční příležitost do novostaveb na španělském ostrově Mallorca v lokalitě Palma de Mallorca. Naše společnost má výhradní zastoupení developera pro ČR a SR. Jedná se o nový rezidenční komplex o rozloze 7000 m2 s venkovním bazénem a s podzemním parkovacím stáním. Termín dokončení: 05/2024 Celkem nabízíme k prodeji : - 50 apartmánů ( různých dispozic, s terasou nebo balkonem o výměře od cca 39 m2 - do cca 80 m2 , v cenách od 320.000 - 570. 000 EUR ) - 51 sklepů - 1 obchodní prostory - 78 parkovacích podzemních stání Apartmány jsou vhodné jak... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Na prodej luxusní obch.prostory,Palma de Mallorca,Mallorca
Na prodej luxusní obch.prostory,Palma de Mallorca,Mallorca
Lukrativní obchodní prostory centrum Palma de Mallorca Zajímavá obchodní a investiční příležitost pro Investory, obchodní skupiny a obchodníky v ČR a SR !!! Speciální nabídka ! Ve výhradním zastoupení klienta pro ČR a SR Vám nabízíme k prodeji velice lukrativní a luxusní obchodní prostory na nejlepším možném místě v samém centru města Palma de Mallorca na španělském ostrově Mallorca. Jedná se skutečně o velmi reprezentativní prostory o celkové výměře 220 m2,kde vám projde kolem denně více ne... (více v detailu)
Na prodej hotel ,letovisko Magaluf, ostrov Mallorca
Na prodej hotel ,letovisko Magaluf, ostrov Mallorca
Hotel Zajímavá investiční příležitost pro developery a investiční skupiny z ČR a SR !!! Ve výhradním zastoupení klienta pro ČR a SR nabízíme exklusivně k prodeji hotelový komplex (cca 2950 m2) s venkovním bazénem,parkovacími místy a obchodními prostorami na pozemku o celkové výměře cca 3100 m2 ve městě Magaluf, cca 29 km od Palma de Mallorca na španělském ostrově Mallorca. Hotel je celoročně otevřen a nachází se ve známém a velice turisticky žádaném a oblíbeném letovisku Magaluf cca 150 m od pláže. Hotel prošel kompletní přestavbou a rekonstrukcí v r. 2015, nová restaurace + cafeteria r. 2019, nový Poolclub s lehátky r. 2019. Dispozice hotelového komplexu : - 50 x apartmán (po rekonstrukci a nově vybaveno) á cca 40 m2 (cca 2+kk , 4 os.), kapacita celkem ... (více v detailu)
CHORVATSKO DOVOLENA  APARTMAN Voľné termíny Ap.A1 4-6osôb:
CHORVATSKO DOVOLENA APARTMAN Voľné termíny Ap.A1 4-6osôb:
DOVOLENKA CHORVATSKO APARTMAN Voľné termíny: Ap.A1 4-6osôb: 25.8.-4.9. Ap.A2 4 osoby. 8.8.- 24.8. Ap.A3 4 osoby: 19.8.- 26.8. 26.8.- 8.9. Ap.L1 2+2. os: 17.8.- 24.8. 24.8.- 31.8. 31.8.- 7.9. Ponúkame ubytovanie v apartmánoch pre 4-6 osôb na ostrove Vir.Ostrov Vir v Chorvátsku je v oblasti Dalmácie, cca. 25 km od mesta Zadar. Ostrov je spojený s pevninou mostom bez poplatku. Na ostrove sú pekné kamienkové pláže v severnej aj južnej časti ostrova (vo vode na niektorých miestach je prírodný piesok)Na ostrove je veľký výber reštauračných zariadení ... (více v detailu)
Na prodej chata(95 m2),poz.609 m2,Velké Meziříčí"Amerika"
Na prodej chata(95 m2),poz.609 m2,Velké Meziříčí"Amerika"
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte pro rodinu k rekreaci a odpočinku hezkou chatu na vlastním pozemku,v příjemném prostředí, která bude nabízet klid a soukromí a přitom je v blízkosti města a dopravní dostupnosti dálnice D1? Takovou tu teď pro Vás máme. Ve výhradním zastoupení klienta Vám nabízíme k prodeji patrovou a podsklepenou zděnou chatu (95 m2) na vlastním pozemku o celkové výměře 609 m2. Chata se nachází u Velkého Meziříčí okres Žďár nad Sázavou na Vysočině, v chatové osadě - "Amerika" a má číslo evidenční. Dispozice chaty: - suterén cca 16 m2 (kamenná podezdívka): koupelna - sprcha + umyvadlo + WC, sklep s regály, tech.místnost - bojler,regály - přízemí cca 51 m2 : obytná místnost s kuchyňský... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 250 000
 Kč
sazenice palma Phoenix canariensis
sazenice palma Phoenix canariensis
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice palma Phoenix canariensis Phoenix canariensis (Datlovník kanárský) pocházející z Kanárských ostrovů je velice oblíbená, nenáročná, krásná, teplomilná palma vhodná do interié... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
sazenice palma Phoenix canariensis
Nabízíme k prodeji sazenice palma Phoenix canariensis Phoenix canariensis (Datlovník kanárský) pocházející z Kanárských ostrovů je velice oblíbená, nenáročná, krásná, teplomilná palma vhodná do interié... (více v detailu)
Prodej bytu 1+kk 17m² na, Slapy - Ždáň
Prodej bytu 1+kk 17m² na, Slapy - Ždáň
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme apartmán 1+kk o užitné ploše 17 m² v rekreační oblasti Slapy - Ždáň. Nemovitost se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu. Apartmán je ve velmi dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Díky tepelnému čerpadlu (napojenému na wifi), které v zimě topí a v létě klimatizuje, je tato jednotka ideální k celoročnímu bydlení. Apartmán ma vlastní bojler. Interiér zahrnuje na míru vestavěnou spací zónu, která zajišťuje maximální využití každého centimetru p... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 590 000
 Kč
Rám kola Velamos Super de Luxe - asi nový
Rám kola Velamos Super de Luxe - asi nový
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám Rám kola Velamos Super de Luxe. Stav pěkný viz foto - asi nepouži... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk 81 m² Montesilvano, Itálie
Prodej bytu 2+kk 81 m² Montesilvano, Itálie
Prostorně krásný apartmán o rozloze 81 m2 se nachází v malé budově poblíž riviéry Montesilvano, jen 500 metrů od moře. Byt leží v klidné a dobře obsluhované lokalitě, která je ideální pro pohodlné bydlení u moře. Je vzdálený pouhých 15 km od letiště Pescara s přímými lety do Prahy a Krakowa. Byt je kompletně zrekonstruován a jeho součástí jsou nové podlahy, rozvody, zařizovací předměty i žaluzie. Byt se prodává plně zařízený, což znamená, že veškerý nábytek a vybavení jsou zahrnuty v ceně. Navíc je součástí ceny i parkovací stání. Třešničkou na dortu této nemovitosti je velká terasa o rozloze cca 80 m², která je částečně kryta dřevěnou pergolou, což zajišťuje příjemný prostor k venkovnímu posezení. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, kuchyni, ložnici a koupelnu, což vytváří ideální prostředí pro život u moře. Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je ap... (více v detailu)
3 800 000
 Kč
Novostavba apartmán | Vila v Orihuela Costa
Novostavba apartmán | Vila v Orihuela Costa
Novostavba apartmán | Vila v Orihuela Costa Cena od: 246,000 €, cca 6,1 mil. Kč Kód: OC347 Nachází se v žádané oblasti Orihuela Costa, poblíž Villamartínu. Tyto moderní apartmány nabízejí dokonalou kombinaci luxusu a pohodlí. Obklopené třemi prestižními golfovými hřišti – Villa Martín, Las Ramblas a Campoamor – ideální pro milovníky golfu. Každý apartmán zahrnuje: 2 ložni... (více v detailu)
6 100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodám v Ostrově chalupu, nebo ?
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám nově postavenou zateplenou chalupu 65m2 v os.vl. zkolaudovanou v roce 2024,na pozemku cca.600m2 také v od.vl. v chatové oblasti ,v krásném prostředí,přímo u lesa. Na pozemku je buňka 5x2,5 m2 a dřevěné stavení - dílna cca 2x1,5 m2.Dále nová žumpa 7,5m3. Chalupa má evidenční číslo s možností trvalého bydlení.Do Ostrova se dostupnost i pěšky a to krásnou přírodou cca 1 km. Chalupa má kuchyň spojenou s obyvakem,dvez ložnice... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 499 000
 Kč
sazenice palma Latania verschaffeltii
sazenice palma Latania verschaffeltii
Přidáno dnes - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice palma Latania verschaffeltii - Žlutá latanská palma Latania verschaffeltii známá též jako Žlutá latanská palma, je druh z čeledi Arecaceae. Vyskytuje se pouze na ostrově Rodrigues v Indickém oceánu, který je součástí Republiky Mauricius, 560 km východně od ostrova Mauricius. Obývá suché lesy a je zde ohrožen ztrátou přirozeného prostředí. Na tom tomto místě přetrvává pouze asi 500 rostlin. Jsou snadno rozeznatelné, zvláště v mládí, podle barvy řapíků, podle kterých jsou pojmenované. Latania verschaffeltii je se svými lesklými žlutými řapíky a okraji listů urč... (více v detailu)
2+1+2 v komplexu Lura 1, Gjiri i Lalzit, , Durrës, Albánie
2+1+2 v komplexu Lura 1, Gjiri i Lalzit, , Durrës, Albánie
Apartmán se nachází v komplexu Lura 1, ve velmi vyhledavane oblasti Gjiri i Lalzit (Zaliv Lalzit). 
 Informace o apartmánu:
 • Novostavba
 • 2. patro • Hrubá plocha: 125 m2
 • Čistá plocha: 95,93 m2
 • Přirodní světlo v každém prostředí
 • Pravidelná kubatura
 Organizace:
 ... (více v detailu)
Prodej apartmánu u moře v Santiagu de la Ribera, Mar Menor,Š
Prodej apartmánu u moře v Santiagu de la Ribera, Mar Menor,Š
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Představujeme vám toto útulné a zrekonstruované studio v Santiagu de la Ribera, Mar Menor. Byt zahrnuje obývací pokoj, kuchyni, koupelnu a malý balkon, ideální pro ranní kávu. Pokud byste chtěli oddělit ložnici od obývacího pokoje, můžete přidat zeď a vytvořit tak samostatnou ložnici. Studio je jen pár minut chůze od krásných pláží a 5 minut jízdy od nákupního centra and #34;Dos Mares and #34;. Skvělá dostupnost na letiště Corvera (20 minut) a Alicante (60 minut). Rok výstavby: 1982 Typ: Byt Odkaz na web: 15361-JB2654 Pokoje: 1 (1 ložnice) Koupelny: 1 Obytná plocha: 39 m Zastavěná plocha: 41 m Plocha terasy: 5 m Vzdálenost k moři: 500 m Patro: 1 ze 3 (bez výtahu) Cena: 57 000 EUR Poplatek: 30 EUR/měsíc Santiago de la Ribera je krásná přímořská oblast na jihovýchodě Španělska, ležící na bř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Hněvošice
Prodej bytu 2+kk, Hněvošice
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk (byt A) o velikosti podlahové plochy 66,63 m2, který se nachází v I. NP nově vybudovaného bytového domu se šesti jednotkami v obci Hněvošice. V tomto projektu jsou k prodeji dále následující byty, všechny o dispozici 2+kk: I. NP Byt A - 66,63 m² - 3.350.000 Kč Byt B - 60,87 m² - 3.050.000 Kč Byt C - 62,95 m² plus terasa 16,92 m² - 3.575.000 Kč II. NP Byt D - 68,73 m² - 3.450.000 Kč Byt E - 59,41 m² - 3.000.000 Kč Byt F - 66,76 m² - 3.350.000 Kč Ke každému bytu náleží 2 parkovací stání, sklepní kóje a podíl na pozemku u domu. Cena bytů zahrnuje podlaho... (více v detailu)
3 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Sobotín
Prodej rodinného domu, 210 m², Sobotín
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Sobotín. Tato nemovitost na samostatném pozemku o velikosti 2019 m² nabízí 210 m² užitné plochy rozložené do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete prostornou obývací halu doplněnou o krb, plně vybavenou kuchyň, jídelnu, technickou místnost a dvojgaráž. Druhé patro skýtá tři pokoje, ložnici a koupelnu s hydromasážní vanou a sprchovým koutem. Dům je kompletně zateplen a měsíční náklady na provoz činí pouze cca 4000 Kč. K domu p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500 000
 Kč
Rám kola Velamos Super de Luxe - asi nový
Rám kola Velamos Super de Luxe - asi nový
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám Rám kola Velamos Super de Luxe. Stav pěkný viz foto - asi nepoužitý. Cenu prosím nabídněte. Určitě se dohodneme.
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej pole v k.ú. Ostrov u Macochy
Prodej pole v k.ú. Ostrov u Macochy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Již 10 let jsme vaše pravá ruka přes investice do pozemků. Připojte se i vy k celé řadě investorů, kteří v pozemcích našli stabilní a výnosnou investici. Nabízíme Vám ke koupi pole v katastrálním území Ostrov u Macochy, LV č. 132 o výměře 3708 m2. Parcela č. 2189 - o výměře 3708m² (Orná půda) Na pozemek je přístup zajištěn přes pozemky obce. Jsme přímí majitelé pozemku, neplatíte tedy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk Hurghada s balkonem, prodej byt 2+kk v Hurg
Prodej bytu 2+kk Hurghada s balkonem, prodej byt 2+kk v Hurg
Aktuálně nabízíme 3 apartmány na prodej v Hurghadě, oblíbeném egyptském letovisku. Velikosti - 45 m2, 56 m2 a 72 m2. Ve video - prohlídce byt 2+kk s balkonem (72 m2). Rezidence Sky El Gandoul nabízí soukromý bazén v areálu. 24 hodin je objekt střežený a pláž na dosah. Velice nízké roční náklady. (200 egyptských liber (cca 100Kč) za 1 m2/ ročně, s ročním nárůstem 10%) ... (více v detailu)
21 875
 Kč
Prodej - samonosná dlažba na terasu
Prodej - samonosná dlažba na terasu
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám krásnou 2cm venkovní dlažbu Urbanature 60cmx60cm, barva PORTLAND - imitace betonové stěrky, 30 m2 (k prodeji m2 dle potřeby). Originál balení. Zakoupeno pro nezrealizovanou terasu u bazénu. P... (více v detailu)
Jihočeský kraj
680
 Kč
Zdravotní matrace VISCO DE LUXE SOFT
Zdravotní matrace VISCO DE LUXE SOFT
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravotní matrace VISCO DE LUXE SOFT: Delka 200cm Šiřka 90cm Výška 20cm+výška potahu. Nová-jen odzkousena, zabalena. Od spime.cz PC: 7600kc Matrace VISCO DE LUXE SOFT je vysoce komfortní sendvičová matrace s dvojitou vrstvou visco pěny pro dokonalé obtvarování a luxusní pocit při ležení, spodní vrst... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 500
 Kč
Moderní apartmán v centru Torrevieja
Moderní apartmán v centru Torrevieja
Tento nádherný apartmán v moderním stylu se nachází v centru Torrevieja a zároveň jen 800 m od pláže. Apartmán má světlý obývací pokoj s kuchyní vedoucí do obývacího pokoje, dvě ložnice a útulný balkon. V urbanizaci se nachází moderní komunitní bazén. Apartmán má turistickou licenci. Je moderně vybavený a ihned připraven k nastěhování. Vhodný na investici k pronájmu. Kolem najdete mnoho restaurací, obchod jako je Consum, Mercadona, 4 minuty pěší chůzí je hlavní autobusové nádraží a přístav zhruba 8 minut chůzí. Torrevieja Centrum , Torrevieja ROK STAVBY : 2019 POKOJE: 3 pokoje z toho 2 ložnice KOUPELNY: 1 OBYTNÁ PLOCHA: 46 m2 ZASTAVENÁ PLOCHA: 51 m2 ROZLOHA TERASY: 7 m2 VZDÁLENOST K MOŘI: 800 m PODLAŽÍ: 1 ze 2. K dispozici výtah POPLATEK: 31,- EUR/měs CENA: 159 000,- EUR Proces koupě nemovitos... (více v detailu)
Prodej Rodinný dům, 166㎡
Prodej Rodinný dům, 166㎡
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízím prodej prostorného rodinného domu 6+1 v malebné obci Ševětín, který se nachází jen 16 km od Českých Budějovic. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor a potenciál pro další rozvoj. Dům je plně podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění je řešeno ústředním teplovodním systémem s možností volby mezi kotlem na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci a vodovod. Zahrada se vzrostlými stromy, včetně překrásných sekvojců, nabízí příjemné a relaxační prostředí. Navíc prostorná půda poskytuje potenciál pro další obytný prostor, což otevírá možnosti pro vícegenerační bydlení nebo rozšíření obytné plochy podle vašich potřeb. Dispozice a vybavení domu: 1. nadzemní podlaží (1NP): -Vstupní předsíň (13,9 m²) -Prostorná chodba (18,84 m²) -Obývací pokoj (32,9 m²) -Kuchyně s jídelnou (13 m²) -Pra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 187 m², Třtice
Prodej rodinného domu, 187 m², Třtice
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej samostatně stojícího rodinného domu o užitné ploše 187 m² v krásné a vyhledávané rekreační oblasti plné rybníků. V prvním patře se nachází 4 místnosti a velká terasa 36 m2 na které je absolutní soukromí bez jakýchkoli sousedů. V přízemí se nachází dvě místnosti a v jedné je příprava na kuchyňskou linku. Dále je na dvorku garáž a skladová místnost cca 30 m2 a v neposlední řadě krásný sklípek na víno. Nemovitost se nachází cca 4 km od dálnice, což zaručuje rychlé spojení do Prahy cca ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 450 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk Hurghada, naprodej byt 1+kk v Hurghádě
Prodej bytu 1+kk Hurghada, naprodej byt 1+kk v Hurghádě
Aktuálně nabízíme 3 apartmány na prodej v Hurghadě, oblíbeném egyptském letovisku. Velikosti - 45 m2, 56 m2 a 72 m2. Ve video - prohlídce byt 1+kk (45 m2). Rezidence Sky El Gandoul nabízí soukromý bazén v areálu. 24 hodin je objekt střežený a pláž na dosah. Velice nízké roční náklady. (200 egyptských liber (cca 100Kč) za 1 m2/ ročně, s ročním nárůstem 10%) Cena... (více v detailu)
21 875
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty