Red Fox plynová fritéza.

Red Fox plynová fritéza.
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
15/15l, rok používání, jako nové, připravené k instalaci, včetně víka a košů. Doprava není ... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč

Podobné inzeráty

Red Fox plynová fritéza.
Red Fox plynová fritéza.
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
5/15l, rok používání, jako nové, připravené k instalaci, včetně víka a košů. Zahrnuje také nerezovou krycí desku, která se muže využít jako stul, když se friteza nevyužívá. Doporučuj... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
55 000
 Kč
Autosedačka Be Safe izi combi x4 isofix 0-18 kg
Autosedačka Be Safe izi combi x4 isofix 0-18 kg
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám používanou autosedačku. Nese běžné známky používání, sem tam nějaký škrábanec. V pravém i levém rohu, kde sedí dítě jsem našla lehce poničenou látku, od suchého zipu, který spojuje sedací a boční část. Vzhledem k těžší nosnosti a tvaru bych upřednostňovala si sedačku vyzvednout osobně. Sedačku je možné používat po směru i proti směru, avša... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
2 900
 Kč
CATERPILLAR 324E
CATERPILLAR 324E
Před 16 dny - BAZOS
CATERPILLAR 324E Rok výroby 2012 Najeto 12 614 MTH Stroj funguje správně. Motor se spustí. Pravidelný servis a údržba. Druhý majitel. Kupu... (více v detailu)
Před 16 dny
Neuvedeno
Obkladačky RAKO 15x15
Obkladačky RAKO 15x15
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 19 m2 obkladaček světle růžových s designem kapek vody ( viz foto) o rozměru 15x15 Cm za celkovou cenu 500,-Kč. Kupující si zajiš... (více v detailu)
Před 17 dny
Středočeský kraj
500
 Kč
Veselí nad Moravou, RD 4+1, zahrada, parkování – rodinný dům
Veselí nad Moravou, RD 4+1, zahrada, parkování – rodinný dům
Před 495 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům ve městě Veselí nad Moravou v okrese Hodonín. Rodinný dům o dispozici 4+1 je postaven z cihlového zdiva. Je vybaven ústředním plynovým topením. Odpady jsou svedeny do kanalizace. Nemovitost je v původním, ale udržovaném stavu a je určena k rekonstrukci. Celý pozemek včetně zahrady je o výměře 707m2. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Veselí nad Mora... (více v detailu)
Před 495 dny
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
RD Moravská Nová Ves, podíl 4/10
RD Moravská Nová Ves, podíl 4/10
Před 575 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
RD Moravská Nová Ves, podíl 4/10 ,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo... (více v detailu)
Před 575 dny
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč
RD s 2 byty a garáží, Český Krumlov, podíl 1/18
RD s 2 byty a garáží, Český Krumlov, podíl 1/18
Před 562 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
RD s 2 byty a garáží, Český Krumlov, podíl 1/18 Jedná se o RD se dvěma byty 1+3 a 1+2. Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit pot... (více v detailu)
Před 562 dny
Jihočeský kraj
550 000
 Kč
Sudoměřice, prodej RD 4+1,  728m2 - rodinný dům
Sudoměřice, prodej RD 4+1, 728m2 - rodinný dům
Před 606 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 v Sudoměřicích o přibližné celkové ploše pozemku 728 m2 v okr. Hodonín. Jedná se o přízemní řadový dům se sedlovou střechou, částečně podsklepený. Dům má plastová okna, střešní krytinu - pálenou tašku. Půdorysný tvar je do L Dům je vytápěn plynem, stejně tak ohřev vody. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G. ... (více v detailu)
Před 606 dny
Jihomoravský kraj
3 590 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty