Tŕídíci lžíce tŕidička míchací

Tŕídíci lžíce tŕidička míchací
Predám tŕídičku,kartovačku míchací lžíci 2X 3X 4X 5X ROTOR prevedenie rotorov HARDOX triedicka dokáže triediť a drviť akúkoľvek hrudovitú a ílovytú zeminu na frakciu 0-25mm. Keďže sú rotory ... (více v detailu)
92 000
 Kč

Podobné inzeráty

Třídící lžíce
Třídící lžíce
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám jednorotorovou třídičku zeminy. Prosévací lžíce má rotor hardox. Hmotnost 240 kg.Objem 100 dm³.Upínání MS01 Lehnhof... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Hyperspektrálna optická triedička vlašských orechov
Hyperspektrálna optická triedička vlašských orechov
Walso HSI - Hyperspektrálna optická triedička vlašských orechov Walso HSI triedička používa veľmi výnimočnú kombináciu RGB a hyperspektrálneho zobrazovania (HSI) na dosiahnutie excelentných výsledkov v triedení. Odstraňuje všetky nechcené sfarbenia cudzích materiálov - škrupinky od jednotlivých druhov orechov. Walso HSI je revolučne dizajnovaný stroj na rýchle, presné, plynulé triedenie, dodržiavajúc vysoké požiadavky rôznych odvetví. Walso HSI triediaci systém je založený najmä na spracovaní obrázkov zachytených na obidvoch RGB a HSI kamerách. HSI kamery sú schopné zistiť chemické zloženie makroživín - hodnoty tukov, proteínov, sacharidov a vody v produktoch. Stroj je možné prispôsobiť vašim jedinečným potrebám a požiadavkám. Naša technológia vie odlíšiť akúkoľvek farbu, tvar a štruktúru triedeného materiálu na základe požiadaviek alebo preferencií. Dokáže byť natoľko flexibilná, že odstráni takmer akýkoľvek nechcený materiál ako sú škrupiny, kamienky, sklo a podobne. Hlavnou výhodou... (více v detailu)
1 100 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty