řidič návěsu

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Firma Margot trans s.r.o.- Přerov přijme řidiče/ku návěsové soupravy na komodity. Práce od pondělí do pátku. J... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč

Podobné inzeráty

PŘIJMEME ŘIDIČE
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Firma Margot trans s.r.o.-Přerov přijme řidiče/ku na soupravu. Jezdíme stálou práci v kolečku CZ-MOLDÁVIE-CZ. Jedna nakládka v Přerově, jedna vykládka hned za hranicemi M... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Řidič autodoprava do 3.5t
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den příjmu spolehlivého řidiče plachtové dodavky do 3.5t Sk. B na každodenní ježdění denně 8-12h každý den doma místo začátku vsetin a kaž... (více v detailu)
Zlínský kraj
35 000
 Kč
Řidič sk. C
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Co říká SASAtrans, s.r.o. o pozici Jsme česká firma s dlouholetou tradicí, zabývající se vnitrostátní dopravou. SASAtrans,s.r.o. Příjme řidiče skupiny C: práce na plný pracovní úvazek pro vnitrostátní dopravu (pouze ČR) možná je i občasná výpomoc na dohodu jako střídač nakládka každý den v Nupakách jezdí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
42 000
 Kč
Řidič C+E MKD náborový příspěvek 30.000 kč
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přepravní společnost COOL Transport s.r.o. příjme řidiče na HPP ( 54.000 - 56.000 kč čistá mzda) na dobu neurčitou na mezinárodní kamionovou dopravu. Přepravy s plachtovým návěsem z Drážďan do DE/AT. Požadujeme: Řp C+E profesní způsobilost digitální kartu bezúhonnost Náplň: přepřah návěsů v Dráždanech nakládka/vykládka v DE/AT, vždy celovozy k... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
řidič návěsové soupravy - přeprava námořních kontejnerů BRNO
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme jednoho spolehlivého řidiče na návěsovou soupravu přepravující námořní kontejnery v Brně. Jedná se o kombinovanou přepravu - silniční a vlakovou. Velmi zajímavá, ČISTÁ a specifická práce. Řidič se fyzicky nenamáhá. Zaměstnání v české rodinné firmě s historií... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič MKD Holandsko, Německo
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Česká pobočka holandské firmy se silným zázemím stabilní rodinné společnosti s dlouholetou tradicí s pobočkou v Brně a Poßnecku přijme pro rozšíření vozového parku řidiče C+E. Nabízíme: - turnusovou směnu na Českou smlouvu 2+2-zaklad mzdy 26.000,- CZK + 60 EUR denni dieta 3+1-základ mzdy 30.000,-CZK + 60 EUR denní dieta turnusovou směnu na Německou pracovní smlouvu 3+1-základ mzdy 2.200,-EUR + diety dle regionu měsíční cyklus-základ mzdy 2.600,-EUR+diety dle regionu Převážne se jezdí Německo, Holandsko Belgie - auta:Volvo + skříňový návěs, na německé pobočce Scania a DAF - Roční navýšení zakladní mzdy - letní a zimni prémie - hrazena cesta do zaměstnaní a zpět 45 Euro - Možnost spolupráce jen v letní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 000
 Kč
Řidič MKD Znojmo
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Příjmeme řidiče na kamion na MKD Jezdí se pondělí až pátek (není to pravidlem ,ale i v týdnu se dá dostat domu) Jezdíme Rakousko - Německo Jak celovozy tak i 2.nakl /2.vykl - výměny palet Jsme malá firma o 6 kamionech Máme osobní přístup a snažíme se dělat maximální zázemí pro řidiče Osobně jezdím 15 let a podle toho se snažím přistupovat k ostatním Vozidla jsou do roku staří i... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Řidič vozidla do 3,5 tuny - MEZ. DOPRAVA
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Příjmeme do našeho týmu nové kolegy a kolegyně na HPP na pracovní pozice řidič v mez.dopravě. Vozidla jezdí převážně Evropské země v režimu import-export do ČR od pondě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hledáme řidiče klanicového návěsu
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáme řidiče klanicového návěsu. Práce od pondělí do pátku. Bydliště nejlépe Plzeň a Horažďovice.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Řidič C+E
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jsme logisticko-technologická společnost ROLOG.tech a zabýváme se automatizací nákladní přepravy a skladování. Fungujeme 9 let a aktuálně hledáme řidiče s oprávněním C+E pro naši soupravu tahače s návěsem nebo tandemovou soupravu. Měsíční odměna se pohybuje kolem 50.000 Kč čistého, v případě, že budete mít zkoušky ADR, tak se odměna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
řidič na mezinárodní dopravu do 3.5t
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, přijmeme řidiče/ku na mezinárodní dopravu do 3.5t. Stačí řidičský průkaz skupiny B. Ideálně Královehradecký kraj. Jezdí se od pondělí do pátku. Jezdíme hlavně Německo, Holandsko, Belgie, Lucembursko. Občas Francie, Dánsko Mzda = FIX, žádné placení za ujetý km!!... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
46 000
 Kč
Řidič MKD , C+E
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Do našeho malého týmu, v 15let stabilně fungující firmě AD Kropáček, přijmu zodpovědného, pracovitého, vstřícného řidiče, nebo řidičku zkušené v oboru MKD, které tato práce stále ještě baví.   Nabízím jízdy do destinací DE, FR, BE, NL, PL, SK od pondělí do pátku. Možnost parkování doma, je-li to při cestě, jinak návrat na stanoviště do Hradce Králové. Příspěvek na dojíždění. Vozový park Scani... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
58 000
 Kč
Řidič sk.C
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, příjmů řidiče sk.C, na vozidla Man, Mercedes, Iveco-7.5tuny.Prace Praha Hostivař. Jezdí se pro firmu Toptrans. Práce nakládka mezi 8-9 konec dle šikovnosti řidiče 14-16 hodinou.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Řidič u společnosti SEVEN
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmu 2-3 řidiče na stabilní práci s chlaďírenskym návěsem. Jezdí se po CZ, každý den doma, krátký-dlouhý týden, jízdy převážně přes noc. Vychází to na 15/16 dnu v práci, 15/16 dnu volno, podle dlou... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
řidič C+E, CZ-AT
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, přijmeme řidiče skupiny C+E na plachtový návěs. Jedná se o přepravy mezi Českem a Rakouskem. Jede se z Čech do Rakouska a v Rakousku je vždy nakládka zpět do Čech.( Jezdí se hlavně do okolí Linze) nabízíme: - čistý měsíční příjem 40-45000 Kč - minimální spaní v kamionu (max 2x v týdnu) - garantovaný výplatní termín - práce od pondělí do pátka - přidělení vlastního vozidla - víkendy volné - zázemí stabilní společnosti - 3x-4x do roka deputát... (více v detailu)
Jihočeský kraj
45 000
 Kč
Řidič MKD C+E
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Společnost MF Logistics CZ s.r.o. přijme z důvodu rozšíření vozového parku řidiče/ku pro MKD Rozšiřujeme své řady o další řidiče z celé republiky pro mezinárodní dopravu! Požadujeme: - svědomitost - slušnost - řidičský průkaz skupiny C+E - znalost AETR - časovou flexibilitu - není nutná znalost cizích jazyků Nabízíme: - jezdíme destinace- CZ, SK, D, PL, NL, PL, F, I, B, HU, E- dle dohody. - zajímavé finanční ohodnocení dle schopností řidiče a domluvené destinace a případného turnusu. - zánovní servisovaná vozidla v plné výbavě pro maximální komfort - GOLD kontrakty v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50 000
 Kč
Řidič Taxi - BOLT, UBER, LIFTAGO
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dlouhodobá flotila přijme nové řidiče do svého vozového parku. Poplatky: 0-10.000 Kč - 500Kč 10.000-20.000 Kč - 700Kč 20.000-30.000 Kč - 900Kč Náplň práce: Hledáme slušné a zodpovědné řidiče pro přepravu osob na území Prahy a Středočeského kraje. Přeprava se provádí prostřednictvím mobilní aplikace Bolt/Uber. Odměna 40.000-70.000 Kč za měsíc dle aktivity řidiče, výplata 1x týdně. Řidič jezdí na našem autě, nebo vlastním. Nástup možný po ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
FLOTILA / Řidič Taxi - BOLT, UBER, LIFTAGO
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dlouhodobá flotila přijme nové řidiče do svého vozového parku. Poplatky: 0-10.000 Kč - 500Kč 10.000-20.000 Kč - 700Kč 20.000-30.000 Kč - 900Kč Náplň práce: Hledáme slušné a zodpovědné řidiče pro přepravu osob na území Prahy a Středočeského kraje. Přeprava se provádí prostřednictvím mobilní aplikace Bolt/Uber. Odměna 40.000-70.000 Kč za měsíc dle aktivity řidiče, výplata 1x týdně. Řidič jezdí na našem autě, nebo vlastním. Nástup možný po ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
ŘIDIČ/KA MKD / 50.000-65.000 čistého - VŠE NA PÁSCE
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme ŘIDIČE/KU na mezinárodní přepravu Nabízíme: !! * Práci v mezinárodní přepravě * !! • jezdí se od Po-Pá, lze jezdit i víkendy ( nutno jednou za čas odjet víkend ) • jezdíme (Německo, Francie, Rakousko, Slovensko, Benelux, Itálie, Polsko, Švédsko, Švýcarsko, Slovinsko, Španělsko) • jezdíme na sklopkách, odpadá Vám veškerá manuální práce, nutno pouze plachtovat návěs + otevírat vrata při vykládce • pravidelná mzda samozřejmostí • tankovací karty po EU • platební karta na vozidlo v případě nečekaných výloh • mýta v automatickém režimu • možnost parkování v místě bydliště po domluvě • kompletní NONSTOP servis Mercedes Benz se servisní kartou po Evropě • firemní servis s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ/KA MKD / 50.000-65.000 čistého - VŠE NA PÁSCE
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme ŘIDIČE/KU na mezinárodní přepravu Nabízíme: !! * Práci v mezinárodní přepravě * !! • jezdí se od Po-Pá, lze jezdit i víkendy ( nutno jednou za čas odjet víkend ) • jezdíme (Německo, Francie, Rakousko, Slovensko, Benelux, Itálie, Polsko, Švédsko, Švýcarsko, Slovinsko, Španělsko) • jezdíme na sklopkách, odpadá Vám veškerá manuální práce, nutno pouze plachtovat návěs + otevírat vrata při vykládce • pravidelná mzda samozřejmostí • tankovací karty po EU • platební karta na vozidlo v případě nečekaných výloh • mýta v automatickém režimu • možnost parkování v místě bydliště po domluvě • kompletní NONSTOP servis Mercedes Benz se servisní kartou po Evropě • firemní servis ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Řidič MKD CZ-Maďarsko
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmu zodpovědného řidiče i řidičku MKD na návěsovou soupravu Renault-T 480, dle foto. Pravidelné přepravy po-pá CZ-Maďarsko-CZ, nebo CZ-SK-CZ 1. týden 3 točky 2. týden 2 točky Vždy na víkend s návratem do místa bydliště, nebo okolí Žamberk, Kolín, Mladá Boleslav, Hrade... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč
Řidič MKD CZ-Maďarsko, SK
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Přijmu zodpovědného řidiče i řidičku MKD na návěsovou soupravu Renault-T 480 dle foto. Pravidelné přepravy po-pá CZ-Maďarsko-CZ, nebo CZ-SK-CZ 1. týden 3 točky 2. týden 2 točky Vždy na víkend s návratem do místa bydliště, nebo okolí Žamberk, Kolín, Mladá Boleslav, Hrade... (více v detailu)
Pardubický kraj
50 000
 Kč
Řidič skupiny CE
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zavedená dopravní společnost přijme na stálý pracovní poměr řidiče skup.CE na pravidelnou přepravu Chomutov - Holandsko a zpět. Jezdí se Po-Pá (točka 2x týdně).ADR nutná!... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Řidič plachtové dodávky
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Do malé rodinné firmy přijmu řidiče sk.B s prokazatelnou praxí v mezinárodní dopravě, konkrétně na bílý Renault Master TwinCab. Jezdí se z 90% Německo od pondělí do pátku-spí se v autě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Řidič MKD
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Počátek místa výkonu práce: Rumburk, Stanko Vodičky 138/4, cesty do Albánie Požadavky: ŘP - sk. C+E, řízení vozidel, jejich údržba, skládání a nakládání zboží a ostatní související činnosti. Albánský jazyk výhodou. Jezdí se od pondělí do pátk... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty