Pronájem kancelářského prostoru, 35 m², Ostrava, ul. Lidická

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu prostory o velikosti 35 m² se sociálním zázemím ve společných prostorech. Prostor je vhodný jako kancelář. Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem. Možnost pronájmu samostatného prostoru nebo společně s dalšími dvěma kancelářemi. Prostory se nachází v atraktivní části Ost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem kancelářského prostoru, 23 m², Ostrava, ul. Lidická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu prostory o velikosti 23 m² se sociálním zázemím ve společných prostorech. Prostor je vhodný jako kancelář a nachází se ve 2. NP. Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem. Možnost pronájmu samostatného prostoru nebo společně s dalšími dvěma kancelářemi. Prostory se nachází v atraktivn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 112 m², Ostrava, ul. Lidická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu slunné prostory o velikosti 112 m² na ulici Lidická v Ostravě - Vítkovicích. Tyto prostory jsou ideální pro kanceláře, studio nebo jiný podnikatelský záměr. Jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem. Výhodou je možnost přímého vstupu jak do parku, tak na hřiště, což poskytuje příjemné a relaxační prostředí. Prostory je také možné propojit s vedlejší místností o velikosti 17 m². Prost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 120 m², Opava, ul. Těšínská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu atraktivní kancelářské prostory o celkové užitné ploše 120 m², umístěné v žádané a rušné části Opavy-Předměstí. Tyto prostory se nacházejí v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažního objektu. Dispozice nabízí 4 kanceláře, praktickou kuchyňku a sociální zařízení. Prostory jsou ideální pro týmovou spolupráci, zasedání či relax během praco... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
23 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 170 m², Opava, ul. Popská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolujeme si nabídnout k pronájmu prostory bývalé restaurace o celkové ploše 170 m2 v centru města Opavy, na Popské ulici. Prostory se nachází v suterénu cihlového domu a celý prostor je vybaven aktivním odvětráváním s rekuperací. Nemusí být provozováno jako restaurace, vhodné například jako kadeřnictví, bistro či jiné obchodní nebo skladovací prostory. Vytápěn je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Jednotka je jako restaurace zkolaudovaná a splňuje také veškeré hygienické normy. Je tvořena hlavní místností s barem a e... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Chrudim, ul. Na Ostrově
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem kancelářského prostoru v Chrudimi, ulice na Ostrově. Jedná se o pronájem dvou propojených kanceláří o celkové ploše 52 m2 v prvním patře budovy. V současné době možnost instalace podlahové krytiny podle potřeb nájemce. Možnost pronájm... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 060
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 170 m², Opava, ul. Popská
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolujeme si nabídnout k pronájmu prostory bývalé restaurace o celkové ploše 170 m2 v centru města Opavy, na Popské ulici. Prostory se nachází v suterénu cihlového domu a celý prostor je vybaven aktivním odvětráváním s rekuperací. Nemusí být provozováno jako restaurace, vhodné například jako kadeřnictví, bistro či jiné obchodní nebo skladovací prostory. Vytápěn je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Jednotka je jako resta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 42 m², ul. Beckovského, Havlíč
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dovoluji si Vám představit nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Samotné kancelářské prostory, kancelář 2.02, mají rozlohu 42 m². V rámci nájmu je pak také společná kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být možnost pronájmu parkovacího stání přímo v areálu kancelářské budovy. Cena nájemného za tyto prostory činí 5 000,- Kč + služby. Pokud h... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 41 m², ul. Beckovského, Havlíč
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dovoluji si Vám představit nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Samotné kancelářské prostory, kancelář 2.03, mají rozlohu 41 m². V rámci nájmu je pak také společná kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být možnost pronájmu parkovacího stání přímo v areálu kancelářské budovy. Cena nájemného za tyto prostory činí 5 000,- Kč + služby. Pokud h... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Pronájem skladu, 12 m², Havířov, ul. Dlouhá třída
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu sklad o rozloze 12 m², situovaný v přízemí. Je ideálním řešením pro uložení zásob, materiálu či jako úložný prostor pro menší podnikání. Objekt je hned k dispozici a připraven k okamžitému využití. Jestli hledáte praktické a dobře dostupné skladové prostory ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 42 m², ul. Beckovského, Havlíčkův Brod
Kód zakázky: 5453, Dovoluji si Vám představit nabídku dlouhodobého pronájmu nebytových prostor v centru Havlíčkova Brodu, ul. Beckovského. Tyto prostory nabízíme jako všestranně využitelné místo, ideální pro kanceláře či obchodní prostory. Samotné kancelářské prostory, kancelář 2.02, mají rozlohu 42 m². V rámci nájmu je pak také společná kuchyňská linka a sociální zázemí. Benefitem pak může být mo... (více v detailu)
Pronájem skladu, 220 m², Litomyšl
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte vhodné skladové prostory v Litomyšli? Představujeme vám nabídku pronájmu skladových prostor o celkové užitné ploše 220 m², které se nacházejí v klidné lokalitě města Litomyšl. Tyto prostory jsou umístěny v bezpečném a uzavřeném areálu s non-stop přístupem a kamerovým systémem. Součástí nabídky je také možnost využití zázemí hlavní budovy, včetně kancelářsk... (více v detailu)
Pardubický kraj
19 000
 Kč
Pronájem skladu, 383 m², Opava, ul. Těšínská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný skladištní prostor o celkové užitné ploše 383 m², umístěný v rušné části obce Opava-Předměstí. Součástí nabídky jsou 2 místnosti plus velký skladový prostor, který je ideální pro uskladnění zboží či materiálu. Vstup do prostoru je zajištěn velkými vraty o rozměrech 2.20 m, což umožňuje bezproblémový přístup. Objekt je chráněn kamerov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 720
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 50 m², Opava, ul. Krnovská
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní nebytový prostor o rozloze 50 m² v lokalitě Opava Předměstí. Tyto prostory jsou ideální pro širokou škálu podnikatelských aktivit, jako jsou kanceláře, malý obchod, gastronomie, s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Děčíně, ul. Masarykovo nám
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte ideální prostory pro své podnikání? Nabízíme k pronájmu rozlehlé kancelářské prostory v srdci města Děčín na adrese Masarykovo náměstí. Tento kancelářský dům je situován v centru a díky své strategické poloze je perfektním místem pro jakýkoliv typ kancelářské činnosti. Prostory se nachází ve 5 NP. s výtahem a sestávají se ze 7 kanceláří, 2 kuchyněk a několika sociálních zařízení, užitná plocha činí 200 m². Prostory jsou flexibilní a vhodné pro menší i středně velké společnosti. Kanceláře jsou v dob... (více v detailu)
Ústecký kraj
37 500
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 90 m², Ostrava, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené kavárny v orientálním stylu o rozloze 90 m², která se nachází na frekventované ulici Nádražní. Kavárna má kapacitu 36 míst k sezení u stolů a 7 míst u baru, což vytváří útulnou atmosféru pro hosty. Kromě toho je zde možnost propojení s navazujícím prostorem o velikosti 219 m², který je rovněž laděn do orientálního stylu a umožňuje další rozšíření kapacity a provozu. Skvělou v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 35 m², České Budějovice
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 35 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před domem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 705
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 77 m², Opava, ul. Těšínská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V nemovitosti se nachází tři oddělené kancelářské prostory, které mohou sloužit pro práci, schůzky nebo jiné účely. Nemovitost má dva vchody, což umožňuje oddělený přístup pro různé uživatele nebo činnosti. V objektu jsou k dispozici toalety. Kanceláře jsou vybaveny stoly a vestavěnými ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 358
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 1188 m², Třebíč, ul. Pražská
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt ve městě Třebíč na ulici Pražská. Kancelářské, výrobní a skladové prostory se nacházejí v 2. nadzemním podlaží a v podkroví s celkovou užitnou plochou 1188 m². Kancelářské prostory jsou částečně vybaveny. Součástí je vstupní chodba, kuchyňka a sociálním zařízení. V objektu je nákladní výtah a rampa. Parkovací stání je uvnitř areálu. Nemovitost je v dobré... (více v detailu)
Kraj Vysočina
56 700
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 303 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 303 m2 v Rychnově nad Kněžnou ul. Sokolovská. Možnost využít jako obchod, sklad a nebo případně i kanceláře. Možnost zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání. Prostor se nachází v přízemí budovy, lze využít i parkováni před budovou. Součá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 300
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Ostrava, ul. Pikartská
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme prostorný, zrekonstruovaný byt 2+kk nacházející se v rodinném domě v Moravské Ostravě. Byt se skládá ze vstupní chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a spojené toalety s koupelnou. Výhodou je také prostorná terasa a zahrada, kterou můžete naplno využívat. Součástí pronájmu je také vybavení jako je například lednička, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 999
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 148 m2, ul. Husova, Ji, 129231
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory nacházející se v centru města na ulici Husova. Užitná plocha prostor činí cca 148 m2. Prostory jsou umístěny v přízemí a je možné je využít jako prodejnu, kanceláře či pro jinou obchodní činnost. Prostor byl naposledy využíván jako hračkářství. Sociální zázemí se nachází mimo prostory ve vedlejší budově - vedle recepce hotelu GRAND. Nájem činí 25.000,-Kč bez DPH za měsíc. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou nájmů, tedy částku 50.000,-Kč. Platba za s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 219 m², Ostrava, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené restaurace v orientálním stylu, která se nachází na frekventované ulici Nádražní. Restaurace o velikosti 219 m² disponuje kapacitou 72 míst k sezení u stolů a 7 míst u baru. K dispozici je také možnost rozšíření provozu do venkovní zahrádky. Restaurace je plně vybavena veškerým zařízením potřebným pro okamžitý provoz, včetně kompletně zařízené kuchyně, s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 70 m², České Budějovice
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 70 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Místnost je bez zařízení pronajímaná. Prostor se nachází ve 2 NP (1.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek –... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 410
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 51 m², České Budějovice
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 51 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 3 nadzemním podlaží budovy(2.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 513
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 65 m², Nový Bor
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem kancelářských prostorů o celkové ploše 65 m2, které se nacházejí v centru města Nový Bor. Jedná se o prostory umístěné ve druhém nadzemním podlaží administrativní budovy. Prostory jsou vybaveny trezorovou místností a společným sociálním zařízením, kde je pánské a dámské WC. Místnosti jsou světlé s okny do parku a okolních ulic. Prostory se skládají celkem ze tří sa... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty