SLEVA:Prodej byt mezonet, ul. Prašná, Karlovy Vary ID 230

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Původní cena 3.700.000,- Kč. Nyní: 3.300.000,- Kč. Nabízíme k prodeji byt 3+1 mezonet v osobním vlastnictví, který je rozdělen na 1.NP a 1.PP. V přízemí se nachází 2 pokoje , z nich jeden má své sociální zařízení a v 1.PP je obývací pokoj s kuchyní a koupelnou s vanou a WC o celkové ploše 86 m2 s venkovní terasou cca 4 m2. V přízemí bytu se nachází předsíň, chodba, po pravé straně je první pokoj se sociálním zařízením a po levé straně z chodby vstup do druhého pokoje s výhledem na terasu a řeku. Po dřevěným točících schodech sejdeme do ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 300 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 4+kk, 113 m², Roztoky, ul. Tyršovo nám.
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk,113 m2 v 3.nadzemním podlaží zděného domu s výtahem.Byt disponuje dvěma koupelnami, z nichž v jedné je vana a v druhé sprchový kout.Obě koupelny mají umyvadlo i WC. Kuchyň je součástí prostorného obývacího pokoje se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 171 m², Bílina, ul. Vítězná
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pohodlné a klidné bydlení v domě se zahradou, terasou a garáží o dispozici 3+1 a 3+kk užitné ploše 171 m² v Bílině. Dům byl postaven v roce 1930, v přízemí domu se nachází chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíží a s praktickým oknem vedoucím na zahrádku, pokoj, ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem a toaletou. Po schodišti se dostaneme do patra, ve kterém jsou 3 samostatné neprůchozí pokoje a dále kuchyně s terasou o výměře 7 m² a spíž. Najdeme zde koupelnu s vanou, sprchovým koutem, podlahové vytápění a toaletu. Na zahradě je st... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 950 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Praha, ul. Pospíchalova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 se zasklenou lodžii o celkové ploše 70 m², který se nachází v 7.NP zatepleného panelového domu, volný k nastěhování. Dispozice bytu: obývací pokoj se vstupem na lodžii, kuchyň, dětský pokoj, ložnice, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatná toaleta a komora. K dispozici je i sklepní prostor v podzemním podlaží. Vešker... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Nymburk, ul. Dlabačova
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme dvougenerační bydlení. Jedná se o dva domy o dispozici 3+1 a 1+kk v klidné části Nymburka. Celý komplex prošel v roce 2017 velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí hlavního domu se nachází chodba, ze které je vstup do koupelny a do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, což tvoří velký a světlý prostor. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde jsou dva samostatné pokoje. Menší domek disponuje vstupní chodbou se vstupem do koupelny s toaletou a velkým obývací... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej, dům, 250m2, Zašová
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Cena za nemovitost, prodej rodinného domu 6+KK s garáží v obci Zašová. Dům má krásnou oplocenou zahradu s venkovním posezení. V přízemí se nachází ložnice, kuchyně s jídelnou, obývací pokoj s krbem, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Ve druhém patře se nachází ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Mobilní dům BK BLUEBIRD SENATOR 12x3,7m/3+KK
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
S VANOU Zachovalý a útulný mobilní dům po prvních majitelích s jedním vchodem, SEDLOVOU STŘECHOU S IMITACÍ STŘEŠNÍ KRYTINY, ZVÝŠENÝMI STROPY DO KROVU VE VŠECH MÍSTNOSTECH, S DVOJITÝMI (izolačními) OKNY A DVEŘMI – dithermy a CENTRÁLNÍM VYTÁPĚNÍM PB kombinovaným kotlem s rozvody radiátorů do všech pokojů. Dispozice: Světlý a prostorný obývací pokoj s 2x dvoumístnou pohovkou, křeslem, konferenčním s... (více v detailu)
Zlínský kraj
498 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 107m2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
V krásném prostředí kompletně zrekonstruovaného Masarykova náměstí v Bělé pod Bezdězem, hned vedle radnice, se nechází historický dům, který byl v roce 2021 developerem upraven do současné podoby. V tomto domě aktuálně nabízíme skvělý byt 3+kk s velkou výměrou 94 m2 (plocha samotného bytu), který kombinuje genius loci historické budovy a standardy moderního bydlení. Byt je v perfektním stavu, například velmi kvalitní a h... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Nymburk, ul. Dlabačova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme dvougenerační bydlení. Jedná se o dva domy o dispozici 3+1 a 1+kk v klidné části Nymburka. Celý komplex prošel v roce 2017 velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí hlavního domu se nachází chodba, ze které je vstup do koupelny a do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, což tvoří velký a světlý prostor. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde jsou dva samostatné pokoje. Menší domek disponuje vstupní chodbou se vstupem do koupelny s toaletou a velkým ob... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 399 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Brandýs nad Labem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nízkoenergetický řadový rodinný dům 3+kk o velikosti 87 m2 v klidné části Brandýsa nad Labem. V přízemí domu se nachází velký obývací pokoj s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na zahradu, dále pak vstupní chodba, technická místnost a koupelna se sprchou a WC. V patře jsou dva samostatné pokoje a koupelna s vanou a WC. V podkroví pak lze... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 590 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Ejpovicích, ul. Na Zelence
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 3+1 v Ejpovicích o výměře 94 m² v přízemí rodinného domu v klidné části obce. Vchod do bytu tvoří předsíň, ze které se vchází do koupelny, kuchyně s jídelním koutem a spíží, jedné z ložnic a do prostorného obývacího pokoje. Druhá ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Koupelna s WC prošla rekonstrukcí. Kromě pronájmu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Prodám družstevní byt 3+1 72m2 s garáží Hronov
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám družstevní byt 3+1 v žádané klidné lokalitě na ulici Jiřího z Poděbrad v obci Hronov s nádhernou lodžií přes dva pokoje kuchyň a obývák a řadovou garáž v osobním vlastnictví. Byt je ve 3. Podlaží cihlového domu. Dům je zateplený, má plastová okna, vytápěn plynovým kotlem. Podlahy v pokojích parkety, v kuchyni a předsíni j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 150 000
 Kč
Pronájem RD 4+kk Valašské Meziříčí, ul. Kouty
Kód zakázky: N1591, Nabízíme k pronájmu RD o dispozici 4+kk s garáží ve Valašském Meziříčí na ulici Kouty. Dům s užitnou plochou 120 m2, včetně garáže o ploše 19,1 m2, a dispozicí se zádveřím, chodbou, kuchyní s jídelnou propojenou s obývacím pokojem se vstupem na terasu, třemi pokoji, koupelnou, 2x WC s umyvadlem, předsíní se vstupem do garáže, technickou místností s umyvadlem a garáží s úložným prostorem v podkroví. V kuchyni je kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a el. troubou Baumatic, myčka Siemens, podlahy v ... (více v detailu)
Prodej rodinného domu, 350 m², Praha 9, ul. Litoměřická
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Praze 9 – Střížkov o užitné ploše 350 m² s garáží, vše na pozemku o rozloze 317 m² . Dům má čtyři obytná patra a jedno podzemní podlaží a disponuje v 1NP vstupním prostorem, kuchyní s jídelnou, obývacím pokojem, garáží a prostorem se vstupem na zahradu. V 2NP se nachází obývací pokoj se vstupem na balkon, 2 pokoje, šatna, koupelna s vanou a toaletou, 3NP je totožné s 2NP a ve 4NP je velký podkrovní pokoj. V 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 160 m², pozemek 1 044 m²
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej domu 3+1, s pochozí půdou a solárními panely v žádané obci Spořice. Dům leží na pozemku o celkové ploše 1044 m2. V přízemí domu je vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a wc, technická místnost s kotlem 800L, obývací pokoj a kuchyně se vstupem na terasu. V patře domu jsou dva prostorné pokoje, z nichž jeden má svou š... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Po nezdařené rezervaci opět k dispozici tato nevšední nabídka. Prodej bytu v prvním nadzemním podlaží historické stavby s vlastním vchodem poskytuje návrat domů, kde můžete načerpat síly, na terase posedět i s přáteli a v létě se osvěžit v přilehlé protékající řece Sázavě. Po vstupu do prostorné chodby na 93 m2 jsou k dispozici tři pokoje - obývací (parkety), ložnice a menší pokoj (plovoucí podlaha), kuchyň (linoleum) a koupelna s vanou a bojlerem i oddělená toaleta (dlažba). Topení bude možné zařídit po dohodě připojením ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej i výměna bytu 4+1 80m2
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 v osobním vlastnictví na Vsetíně. Jedná se o byt v původním udržovaném stavu, výměra bytu 80,3m2 + lodžie, nachází se v 4NP/ 6 NP panelového domu s novým výtahem. Dispozice bytu: prostorná chodba, vlevo od vstupu je první pokoj, samostatné WC, kuchyň a koupelna, z kuchyně vstup do druhého pokoje , z chodby je vstup do třetího pokoje a následně do obývacího pokoje s lodžií, napravo je prostorná šatna a vestavěná skříň, pokoje jsou neprůchozí. K bytu náleží větší sklep, parkování před domem, u... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej, dům 6+2, 205 m2, Ostrava - Nová Bělá, ul. Mitrovická
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Úvod: Hledáte nový rodinný domov dle vlastní představy a k tomu ještě zahradu s garáží? Máme pro Vás lukrativní nabídku v žádané lokalitě. Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí dvoupodlažní podsklepený rodinný dům o dispozici 6+2 s oplocenou zahradou polorovinatého rázu. Součástí prodeje je i prostorná garáž pro 2 automobily s dílnou. Velmi žádaná lokalita. Přístup z obecní komunikace. Původní stav. Vhodná rekonstrukce dle vlastní představy. Stavba může posloužit jako vícegenerační, popř. jako klasický rodinný dům nebo i sídlo firmy.. Dispozice: 1.PP - Sklepní prostory 1.NP - Veranda s komorou, chodba, vstup do sklepa, schodiště do 2.NP, samostatné WC, 2 průchozí obývací pokoje se vstupem na terasu, kuchyně, koupelna se zapuštěnou vanou, ložnice 2.NP - Chodba navazující na koupelnu se zapuštěnou vanou a WC Kombi, kuchyně s jídelním koutem, chodba mezi pokoji, neprůchozí obývací pokoj, průchozí obývací pokoj s ložnicí. IS: Vodovodní řád/užitková voda (stud... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Zlín - Podhoří.
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 ve Zlíně ul. L. Váchy. Byt se nachází v panelovém domě v 5. patře s výtahem. Byt prošel kvalitní částečnou rekonstrukcí. Nové podlahoviny. V kuchyni je nová kuch.linka s plynovým sporákem a el troubou. Pokoje jsou prostorné a neprůchozí a jsou nově moderně vymalovány. V obyvák... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 149 m², Rataje nad Sázavou
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte klidné bydlení nebo rekreační objekt v přírodě? Kousek od hradu Český Šternberk, v malebné obci Malovidy, nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4kk v započaté rekonstrukci. V přízemí nalezneme prostorný obývací pokoj s kuchyní, ložnici s velkou samostatnou šatnou, koupelnu s vanou a WC. V podkroví obývací pokoj se vstupem na terasu 40m², v... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Jako přímí majitel si dovoluji nabídnout dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 (přestavěného na 2+kk resp. příčka mezi kuchyní a obývákem byla odstraněna a byla vytvořena jedna velká místnost), který se nachází v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt je v rodinném domě s vlastním vstupem z oploceného pozemku. Dispozičně nabízí vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každá místnost má své okno včetně koupelny a WC. B... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem byt 1+1, 50㎡
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem světlého bytu o dispozici 1+1 a celkové výměře 50m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí moderního cihlového domu v ulici Na Hřebenkách. Byt je velmi dobře dispozičně řešen, dominantu tvoří obývací pokoj se vstupem na rozměrný balkon (11m2), který je orientován do klidné zeleně. Dále, místnost s kuchyní, koupelna s vanou a WC zvlášť. K bytu dále náleží sklepní kóje a kryté parkovací stání v podzemní garáži domu. Součást... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem byt 1+1 Brno - Holásky
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 1+1, ulice V Aleji, Brno - Holásky, okr. Brno - město. Jedná se o byt, který je součástí RD. Vchod přes vrata a ze dvora. Dvůr je menší a je tam pes majitelky a ta dvůr používá také. Je společný. Kuchyně a sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem a Wc dohromady) v přízemí dvorního traktu a přes dvůr po zastřešených schodech ze dvora se pak jde do pokoje v patře. K pokoji patří ještě i terasa o rozloze asi 9 m2. Celková plocha je asi 40 m2. Pokoj o rozloze asi 19 m2 a kuchyně se sociálním zařízen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 56 m2 - Karlovy Vary - Rybáře
Kód zakázky: 63309, Nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderní byt s dispozicí 2+KK, který se nachází v 2. NP v novostavbě Residence Růžák. Dispozice zahrnuje otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu s WC, to vše o výměře 56 m2. Součástí je také terasa o velikosti 18,5 m2. Kromě toho je byt vybaven kompletní kuchyňskou linkou s vestavěnými skříněmi. Nastěhování možné od 1. 10. 2024. K bytu náleží i parkovací stání. Nájem činí 15.000 Kč + zálohy na služby by... (více v detailu)
Pronájem 3+1 České Budějovice, Žižkova tř. u Senovážného nám
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt u Senovážného náměstí - centrum. Pronájem prostorného 102 m2 bytu v blízkosti centra krajského města ve třetím patře zděného domu s orientací na jihozápad. Slunný byt s prostornou kuchyní s jídelnou, linka s kombinovaným sporákem. Velká koupelna s vanou a WC, vytápění ústřední ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 48 m², Nová Paka, ul. Achátová
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt 2+1v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 48 m², nacházející se v přízemí cihlového podsklepeného bytového domu v žádané části města Nová Paka. Byt je v dobrém stavu a sestává ze dvou místností, které lze využít jako obývací pokoj a ložnici, dále kuchyně, koupelny s vanou a samostatné toalety. Součástí prodeje je podíl na společných prostorech: půdě ,sklepní koje a zahradě, kde je pergola a kůlna. Nemovitost je sou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty