Kotlářský plech

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám spoustu kotlářských plechů, již nastříhané na výrobu kotlů síla ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Nerezový plech 2000x1000x4mm
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 5ks Nerezový plech 2000x1000x4mm,za necelou polovinu z ceny (Ferona c... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
RUDLIK NA VELKOU ZÁTĚŽ
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODÁM RUDLIK NA PLNÝCH KOLECH PRŮMĚR 225mm ŠÍŘE 43mm OSA PLNÁ PRŮMĚR 25mm LOPATA 480×220mm SÍLA 5mm VÝŠKA PO RUKOVĚD 100cm TRUBK... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
RD Plzeň - Starý Plzenec
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Předmětem nabídky na základě výhradního zastoupení je rodinný dům s číslem popisným ve Starém Plzenci v okrese Plzeň-město a dvě parcely: zastavěná plocha a nádvoří o výměře 216 m² a zahrada o výměře 105 m². Vedlejšími stavbami jsou mimo oplocení studna, garáž a navazující kolny. Vnitřní uspořádání je členěné v 1.NP na vstupní verandu, chodbu, obývací pokoj, ložnici, koupelnu s toaletou, kuchyni a jídelnu, technická místnost (prádelna), kde je umístěn zánovní plynový kondenzační kotel (vytápění a ohřev teplé vody) a jejíž součástí jsou ještě dvě malé místnosti (spíž a bývalá toaleta). Po schodišti do podkroví a na půdu dojdeme nejdříve do další technické místnosti a na terasu s výhledem do údolí řeky Úslavy a dále pak do podkrovní místnosti s přivedenou vodou i vytápěním a vstupem do půdních prostor. Dům má částečné podsklepení, kde je umístěn původní kotel na pevná paliva a zánovní vodárna. Nemovitost je připravena k okamžitému obývání, přestože některé prvky a konstrukce jsou s ohl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900 000
 Kč
Velmi prostorný a stylový RD 5+KK 310 m2 s možností redispoz
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte nový domov pro svou rodinu opravdu za hranicí Prahy, ovšem se vším komfortem a občanskou vybaveností metropole? Na prodej máme tento nadstandardně veliký rodinný dům v Hovorčovicích, které se nachází pouze 5 km od Letňan a současně jsou cca 12 km severovýchodně od centra Prahy. K tomu je tento dům v naprosto klidné slepé ulici, kde si mohou nerušeně hrát Vaše děti a vy si užívat vytouženého soukromí. Zděný dvoupodlažní dům o aktuální dispozici 5+KK s dvougaráží (kolaudace 2006), je již na první pohled prostorný, avšak teprve po prohlídce jeho interiéru zjistíte, jak nebývale velkorysý je z pohledu užitné plochy a jaký komfort Vám bude poskytovat. Aktuální dispozice 5+KK a užitná plocha více jak 310 m2 a to ještě není vše. Můžete poměrně jednoduše tento dům příčkami rozdělit na 6+KK nebo dokonce 7+KK, pokud Vám bude počet pokojů nyní málo :D Ve dvou podlažích domu oceníte především prostor, velmi dobře řešenou dispozici pokojů a samozřejmostí je plně vybavená kuchyňská linka ... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 990 000
 Kč
Transformátorové plechy, celá trafa s plechy
Před 652 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji transformátorové křemíkové plechy typu EI velikostí: šířka středového sloupku EI 40mm, EI 32mm, EI 25mm, EI 22mm, EI 20mm. Dále plech typu M: šířka středového sloupku 35mm.V případě zájmu seznam velikostí a ceny zašlu, od 190Kč do 490Kč, podle počtu plechů. Nabízené plechy jsou vyfoceny na přiložené fotocgrafii. K dispozici jsou i celá trafa s různými rozměry plechů, většinou typu EI, kde lze využít jak plechy, tak kostři... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Plechové disky 5Jx14 ET35 + letní pneu 165/70 R14
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Na prodej kompletní sada plechových disků včetně letních pneumatik. 4ks plechových disků 5Jx14 ET35. 4ks letních pneumatik Nokian iLine 165/70 R14 81T, hloubka dez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty