Nerezová síť

Nerezová síť
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nerez. designovou síť na nosných lankách. Možno použít jako atraktivní výplň různých př... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Zabradli nerezove terasove mozno i zastreseni
Zabradli nerezove terasove mozno i zastreseni
Prodam zdemontovane nerezove zabradli z duvodu instalace zimni zahrady. Pomer stran 460 x 380 cm. Zabradli vc sklenene bezpecnostni vyplne a zavesnych drzaku na kvetinace. Zakazkova vyroba, poctivy silnostenny material a vse luxusne prelesteno. Opravdu betelne zabradli, ne jako prodavane modularni sestavy. Mozno prodat i s nerezovou pergolou/markyzou/zastresen... (více v detailu)
35 000
 Kč
Dodge Challenger, SRT 6,4 Scat Pack WideBody T/A
Dodge Challenger, SRT 6,4 Scat Pack WideBody T/A
Před 117 dny - Liberecký kraj - SAUTO
Challenger SRT 6,4 Hemi ve velmi atraktivní barvě Cinamon stick, velmi ojedinělá verze T/A (Trans Am), vyznačuje se měkčenou přístrojovou deskou a dveřními výplněmi v imitaci kůže s prošíváním, chlazená a vyhřívaná sedadla z perforované alcantary s velkými nášivkami T/A, Budíky v odlišném designu s bílými ciferníky, kapota, střecha a víko kufru originál v černém matném provedení, přední světla s podsvícením tunelu nasávaného vzduchu, velké 6ti pistkove přední brzdiče Brembo s plovoucími kotouči. Skutečný nájezd pouhých 11 tis km, vozidlo přivezeno z USA jako mírně havarované, proběhla výměna kapoty, blatníku a nárazníku, bez jakéhokoliv poškození nosníku, nápravy, kol nebo jiných nosných částí vozu, nikdy nebyl vystřelený žádný z airbagů. Důvod Prodeje je zakoupení modelu s motorem Hellcat, vážným zájemcům mohu zaslat fotky poškození před opravou a čistý výpis z carfaxu., ABS, Ad... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 209 000
 Kč
Jawa 250 623-02 Bizon
Jawa 250 623-02 Bizon
Před 113 dny - Středočeský kraj - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1972 • Najeto: 400 Km • Výkon: 10 kW (14 PS) • Karoserie: Motocykl • Barva: Zelená met. • Výbava: . Prodám Jawu Bizon 250/623-02. Tento motocykl zakoupený v červnu 1972 v České Lípě je po kompletní profesionální renovaci včetně G.O. motoru. Renovován byl z kompletní původní motorky. Renovace proběhla z důrazem na originalitu, byli použity původní nové uloženkové pneumatiky BARUM, zpětné zrcátko, světlomety, blikače vše nové uloženkové, zapalování originální s kladívkovým přerušovačem (ne bezkontaktní VAPE). Motocykl je plně funkční, po renovaci najeto cca 400km a poté vystaven ve sbírce. Motocykl má původní a platný TP starého ČSSR formátu. K dispozici je i původní záruční list s razítkem prodejce. Motocykl je registrovaný na moji osobu a je přepsatelný. Těchto motocyklů bylo v letech 1970-1972 vyrobeno omezené množství. Jawa Bizon byl designově upravený motocykl takzvané Unifikované řady. Maska předního světlometu, společně s vysokou nádrží dávaly motocyklu charakteristick... (více v detailu)
Středočeský kraj
250 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty