Byt 2+1, 53 m2 na ulici Plzeňská

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jste singl, pár nebo investor, který hledá byt v Hrabůvce , v dosahu služeb a blízko přírody? Tak tento byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 55 m2 ve 3. nadzemním podlaží na ulici Plzeňská v Ostravě Hrabůvce může být pro vás vhodnou volbou. Náklady na bydlení : - fond oprav 1.235,- Kč - splátka úvěru za revitalizaci domu 1.180,- Kč Info k bytu: - jádro je umakartové, jen přední stěna je zděná - mezi pokoji je velká komora s posuvnými prosklenými dveřmi - v pokojích je plovoucí podlaha - dveře do pokojů jsou zatahovací - k dispozici je sklep 2 m - orientace bytu je na 2 světové strany Pár metrů od domu je Bělský les kde můžete chodit na procházky, zaběhat si nebo se projet na kole. Potěším i ty, kteří si rádi užívají klidný večer u sklenk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 399 900
 Kč

Podobné inzeráty

Milovice, pronájem bytu 2 + kk, 51 m2 + balkón, okr. Nymburk
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu v cihlovém domě o dispozici 2 + kk o velikosti 51 m2 s balkónem. Byt se nachází ve 4.NP bez výtahu. Dispozice bytu: chodba, technická místnost s el. kotlem a boilerem, ložnice s šatní skříní. Obývací pokoj s kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem s troubou a digestoří. Dále je zde k dispozici lednice s mrazákem. Součástí kuchyně je pracovní ostrůvek. Z obývacího pokoje je vstup na balkón. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 600
 Kč
Pronájem velmi pěkného zařízeného bytu, Olomouc, ulice Frišt
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu velmi pěkný a útulný byt v Olomouci, ulice Frištenského. Byt je o dispozici 1+ kk a o výměře 32 m2. V bytě je vstupní chodba, pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem, umývadlem a WC. Dále je v bytě praktická šatna vybavená vestavěným regálem a sušákem. Kuchyňská linka je s vestavěnými spotřebiči vyrobená na míru. Je zde el. trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnka a lednice. V pokoji je sedací souprava určená také ke spaní, komoda, stůl a židle. Byt se nachází v příz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Krásné Březno
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám dlouhodobý pronájem bytu 2+kk v ulici V Oblouku o velikosti 46,3 m2. Byt se nachází v sedmém patře panelového domu v Krásném Březně. Okna jsou plastová, na podlahách je plovoucí podlaha. V blízkosti je zeleň. Dobrá lokalita s veškerou občanskou vybaveností. Majitel požaduje měsíční nájem pro 2 osoby 10.000,- Kč bez el. energie, 1 vratnou kauci 10.000,- Kč a odmě... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bezbariérového bytu 2+1 o CP 51 m2 v oblíbené lokalit
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej bezbariérového bytu 2+1 o výměře 51 m2, určeného k rekonstrukci, situovaného na adrese Úpice, ulice Sládkova. Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází v přízemí panelového domu. K bytu patří společné prostory v suterénu domu a sklep. Parkování možné u domu. Naše foto prezentace obsahuje reálný stav bytové jednotky a následně vizualizaci bytu po rekonstrukci. V případě zájmu nás ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 490 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, Hranice, ul. Tř. 1. máje
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím převod družstevního podílu k bytu 2+1 ve městě Hranice, situovaný na ulici Tř. 1. máje za malým Albertem. Tento byt s podlahovou plochou 48 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v tiché a přátelské části města. Byt disponuje obývacím pokojem, kde je zasklená lodžie orientovaná na jihozápad, která poskytuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek na slunci, dále kuchyně, WC a koupelna s oknem, a dalším pokojem je ložnice. V bytě je komora, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro osobní věci nebo k využití jako šatna. Byt se nachází v 7. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu s výtahem, dům prošel revitalizací, má vlastní kotelnu a celkově příznivé náklady k bydlení. K bytu náleží také sklep a možnost vyu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900 000
 Kč
Podnájem bytu 3+1 (72,38 m2) Praha 15 - Hostivař, ulice Vajd
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt 3+1 (72,38 m2) s lodžií (4 m2) situovaný v 8. patře panelového domu s výtahem v lokalitě Praha 15 - Hostivař - sídliště Košík. Byt se pronajímá jako částečně vybavený nábytkem a skládá se ze vstupní chodby, tří pokojů, kuchyně s jídelní částí, koupelny s vanou a samostatného WC. Kuchyně je vybavena kombinovaným sporákem s digestoří a lednicí s mrazákem. Byt je vhodný pro rodinu, která hledá dlouhodobý pronájem, či případně studentské spolubydlení. V okolí domu je kompletní občanská vybavenost ( supermarket Norma, restaurace, kavárny, obc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 86m2, OV, Karlovy Vary, ul. Stará Kysibelsk
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, o velikosti 3+1, v přízemí pětipodlažního domu, s bezbariérovým vstupem do bytu. Podlahová plocha 82m² a celková plocha 88m², k bytu patří sklep o ploše 3m2. Byt se skládá ze 3 pokojů: obývací pokoj (20,9m2), ložnice (16,5m2), pokoj (12m2), kuchyně (13m2), předsíně (11m2), koupelny (4m2), oddělený WC (2m2). Podlaha v pokojích, chodbě a kuchyni je linoleum, zatímco v koupelně a toaletě je keramická dlažba. Okna jsou plastová, což zajišťuje dobrou tepelnou izolaci a snižuje náklady na vytápění. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, zastávk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou o CP 394 m2 v obci Velký V
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
REZERVOVÁNO: Prodej rodinného domu se zahradou o CP 394 m2 v obci Velký Vřešťov, 12 km od města Dvůr Králové nad Labem nebo 22 km od města Hradce Králové. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. Je vhodný k trvalému bydlení nebo k rekreaci. Dům disponuje prostornou půdou o výměře 80 m2, vhodná k půdní vestavbě. Přístup k domu je zajištěn přes obecní komunikaci. Těšíme se na prohlídce... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 790 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Brno-město, 85m2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu pěkný byt na dobré adrese, 2+kk, 85 m2, ve vyhledávané lokalitě Brno,ul. Příkop v IBC. Byt je umístěn ve 7.NP polyfunkčního domu s výhledem na hrad Špilberk. Byt je část. zařízen. (pokoj s kk vestavnou skříní, pěkná kuch. linka s myčkou a digestoří, vestavnou troubou, dále sklokeramická deska, vest. mikrovlnka, lednička). Dispozice (v m2): Ob. pokoj s kk- 34; pokoj 2 -31; dále byt nabízí koupelnu s vanou a WC; je tu prostorná předsíň; samost. vstupy do pokojů samozřejmostí. Byt lze využít i jako kancelář, nebo home office. K bytu vás vyvezou dva prostorné výtahy. Je zde k dispozici neomezený počet tel. linek, internetové připojení, ochrana objektu, vzkazová služba, recepční služb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 400
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 32 m², ul. Lábkova
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Garsoniéra s úchvatným výhledem na celou Plzeň se nachází ve 13. patře čtrnáctipatrového domu. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, kombinovanou troubou, praktickou pračkou umístěnou v chodbě a koupelnou po rekonstrukci, která je vybavena sprchovým koutem. Nízké provozní náklady činí přibližně 1500 Kč (zahrnují zálohy na teplo, vodu a osvětlení společných prostor). K bytu patří také sklep, který se nachází na stejném patře. Vratná kauce činí 20 000 K... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 980
 Kč
Prodej RD o velikosti 57 m2 na pozemku o velikosti 476 m2 v
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout menší rodinný dům o velikosti 57 m2, na pozemku o velikosti 476 m2 v obci Nové Syrovice. Dům je před kompletní rekonstrukcí a díky tomu nabízí nespočet možností, pro budoucí majitele k vytvoření vlastní představy nového domova. Menší zahrádka umožňuje nerušené soukromí, pro relaxaci a odpočinek. LV 47 Nové Syrovice jsou obec v okrese Třebíč v Kraji Vysočina. Žije zde 911 obyvatel. Obec se dělí na dvě části, vlastní Nové Syrovice a vesnici Krnčice. Nové Syrovice leží 5 km západně od Moravských Budě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Čelákovice, pronájem bytu 1+kk+L, 39 m2, okr. Praha- východ.
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt 1+kk s lodžií, 39 m2, okr. Praha- východ. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží domu. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s vanou a toaletou, pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii. Součástí nájmu je vybavení bytu, a to kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, varná konvice), pračka. V suterénu domu se nachází sklepní koje. Volné dle... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 124 m²
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi velmi pěkný, zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1 a užitné ploše 124 m² v Klatovech, městské části Luby. Bytová jednotka se nachází ve 2. NP a skládá se ze vstupní chodby, prostorné kuchyně, obývacího pokoje, 2 ložnic, koupelny a samostatné toalety. K bytu rovněž náleží polovina společné půdy, velký sklepní prostor a garáž (13 m²) stojící hned vedle domu. Nemovitost se nabízí kompletně vybavena, lze však po domluvě s majiteli vyklidit a zanechat pouze zařízenou kuchyňskou linku. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Velikou výhodou je zde oplocená zahrada se zahradním domkem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 se zahradou
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem slunného bytu 3+1 o CP 105 m2 se zahradou o rozloze cca 800 m2. Byt v osobním vlastnictví se nachází v přízemí cihlového domu v obci Studénka u Nové Paky. Měsíční nájemné činí 14 000 Kč, vratná kauce 28 000 Kč a provize RK 16 940 Kč. Bez domácích mazlíčků a nekuřáci. Byt je možné pronajmout i pro účely podnikání, kde je možnost využití velké stodoly a rozsáh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem byt 2+kk s balkonem a garáží, 48 m2, Hodonín-Bažant
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Představuji Vám nájem bytu OV 2+kk s balkonem a garáží pro 1 auto v Hodoníně-Bažantnici. Jedná se o zánovní byt ve 2. patře třípatrové cihlové budovy bez výtahu. V bytě o velikosti 48 m2 je obývací pokoj s balkonem, dále otevřená kuchyně, kde je kuchyňská linka vybavená varnou deskou, el. troubou a digestoří. V koupelně je WC, sprchový kout, otopný žebřík a umyvadlo. Do ložnice se jde z obývacího pokoje. Děti si mohou pohrát v bezpečí na uzavřeném dvoře. Jedná se o klidný tichý byt, ze k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, ul. Božkova, Karviná- Ráj
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví na žádané adrese v Karviné-Ráji na ulici Božkova. Byt se nachází ve čtvrtém patře bytového domu, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém technickém a udržovaném stavu. Nově zrekonstruovaný dům poskytuje klidné a komfortní bydlení pro všechny věkové kategorie. S celkovou rozlohou 58 m² nabízí tento byt pohodlný prostor pro vaše bydlení. Můžete se těšit na světlou obývací místnost, ložnici, kuchyň, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Vestavěné skříně v zádveří. Dům má celkem 4 podlaží a tento byt se nachází ve čtvrtém patře, což zajišťuje dostatek klidu a soukromí. Lokalita Karviná - Ráj nabízí výhodnou polohu s blízkostí veškeré občanské vybavenosti. V okolí najdete obchody, restaurace, kavárny a další sl... (více v detailu)
1 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 43m2
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 2 + kk o podlahové ploše 43m2, nacházející se v klidné ulici Grafická v oblíbené části obce Smíchov v Praze 5. Tento byt se nachází ve druhém patře objektu před rekonstrukcí a nabízí ideální bydlení pro jednotlivce, páry či malou rodinu. Okolí bytu je velmi dobře dopravně dostupné. Malá strana, Pražský hrad, Karlův most jsou v dochozí vzdállenosti cca 20 minut pěšky. V blízkosti se nachází zastávka metra Anděl. Automobilem je byt dobře dostupný po blízké Plzeňské ulici a před domem je dostupné parko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 350 000
 Kč
Prodej komerčního domu (742 m2) ulice Zahradní, Paskov
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Naše společnost výhradně nabízí k prodeji rodinný dům využívám jako komerční objekt s kancelářemi, moderními dílnami, sklady a parkováním na vlastním pozemku. Nemovitost tvořena dvěmi spojenými objekty se nachází na ulici Zahradní v Paskově. Budova o třech podlažích disponuje kancelářemi se zázemím, toaletami, koupelnami a přístavbou nového objektu dílen a skladovací prostory o dvou podlažích. 1.NP: 3 prostorné kanceláře, jedna volná místnost dva moderní skladovací prostory – dílny, chodba, toaleta se sprchou a šatna. 2.NP: 5 kanceláří, toalety (dámské i pánské), chodba spojující kancelářskou a dílenskou část. 3.NP (Podkroví): zasedací místnost, menší kancelář pro dispečink, sociální zázemí s vanou, a serverovna. Nábytek dle dohody možné ponechat. Kanceláře v podkroví a dílny jsou klimatizovány. V dílnách protiskluzové lité podlahy, PVC a klimatizaci. Vstup do skladu pro zásobování v přízemí je umožněn přes dvě sekční vrata. Parkování řešen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 750 000
 Kč
Meziboří, .Prodej DR bytu 2kk, Nad parkem ul
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej útulného bytu v družstevním vlastnictví v krásné lokalitě v Meziboří. Byt o velikosti 2kk s celkovou plochou 32 m2 se nachází v předposledním 3. patře panelového domu, který prochází pravidelnou údržbou. Byt se skládá z vstupní chodby, obývací pokoj, pokoj s kuchyňským koutem, koupelny s malou vanou a umyvadlem, samostatné WC. V mezipatře lze používat společnou lodžii . K bytu náleží také sklepní kóje. Byt je v původním stavu vhodný k rekonstrukci. V okolí se nachází škola, školka, obchody, kino, pošta a MHD s výbornou dostupností do Litvínova. Parkování před domem. Velmi klidné bydlení. S financováním Vám pomůž... (více v detailu)
722 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Břeclavi - Poštorné
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji hezkou garsonku ve které před deseti lety proběhla kompletní rekonstrukce. Byt najdeme na ulici Nádražní v Poštorné v Břeclavi. Byt se nachází ve třetím patře panelového domu s výtahem. Právě probíhá revitalizace celého domu. Prostory bytu … Jedná se o byt v panelovém domě. Jako první nás po vstupu do bytu přivítá vstupní chodba 4,3 m2. Dále zde nalezneme prosvětlený obývací pokoj 15,9 m2, kuchyňský kout 3,8 m2, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou 2,9 m2. Vytápění a ohřev teplé vody přes dálkový teplovod. V současnosti je byt pronajat na dobu určitou, která se vždy o dva měsíce prodlužuje. Současný výnos 8800,-Kč/měs. Nájemník je starší pán, nájem platí spolehlivě už několik let (můžeme doložit výpisy z účtu). Rád ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 999 000
 Kč
Pronájem bytu, 50 m2, Hlinsko, Rokycanova ul.,
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nově vybudovaný a velmi prostorný byt 2+kk o celkové podlahové ploše 50m², nacházející se v cihlovém domě v klidné části obce Hlinsko, okres Chrudim. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí domu a je vybaven moderním podlahovým topením. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, špajz, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC, a komoru. Byt je vhodný pro bydlení dvou osob. Vybavení obsahuje novou kuchyňskou linku s vestavěnou lednicí a mrazákem, vestavné skříně na... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 000
 Kč
Prodej, novostavba pasivního domu 5+kk, 180 m², terasa 26 m²
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Představujeme Vám novostavbu pasivního domu s bazénem, který sousedí přímo s lesem v naprosto klidné lokalitě s výbornou dostupností do Plzně. Ve vybavení domu můžete očekávat přípravu chytré domácnosti, venkovní žaluzie, bezrámová okna, podlahové vytápění, rekuperace vzduchu, tepelné čerpadlo, centrální vysavač, solární panely s bateriemi, optický kabel, retenční nádrž na zalévání, zelenou střechu, terasa 26 m², garáž s technickou místností 28 m², bazén 30 m², rovná zahrada a dlažba kolem domu. Dům má rozlohu 180 m², 5 pokojů, obývací pokoj je spojen s kuchyní, toaleta je v přízemí, koupelna s toaletou je umístěn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 599 000
 Kč
Prodej rodinného domu 8+kk, Oleška - Bulánka, Praha východ
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej nadstandardně prostorově řešeného rodinného domu 8+kk v obci na Praze východ, Oleška - Bulánka. Dům má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Dominantou domu je velký obývací pokoj s kuchyní. Zahrada zajišťuje soukromí a navazuje na ní stodola. V domě je podlahové vytápění, vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva. V okolí je krásná příroda, lesy, golfové hřiště Molitorov. Veškerá občanská vybavenost je v Olešce vzdálené 2 km a v Kouřimi vzdálené 3 km. Okraj Prahy 30 k... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 77 m², ul. Nádražní, Ostrava - Moravská Ostr
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
BO! Vám nabízí k prodeji byt 3+1 o celkové ploše 77 m² v osobním vlastnictví. Tato nabídka prodeje se nachází na ulici Nádražní v Moravské Ostravě. Byt prošel v minulosti rekonstrukcí, je dobře udržovaný a připravený k bydlení nebo na vaše inovace. Tento byt se nachází v 1.NP čtyřpatrového cihlového domu. Disponuje neprůchozími pokoji, velkou kuchyní se zánovní kuchyňskou linkou, koupelnou a samostatným WC. Podlahy v pokojích jsou parkety, v chodbě, kuchyni, koupelně a WC je dlažba. Velkou výhodou tohoto bytu je jeho poloha. Veškerá občanská vybavenost jako jsou školy, školky, zastávka MHD, obchodní a zdravotní střediska, je v přímém dosah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 990 000
 Kč
Nymburk, pronájem bytu 2+1+B 56 m2, okr. Nymburk.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 s balkónem 56 m2 v obci Nymburk, okr. Nymburk. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží (třetí patro) bytového domu v klidné lokalitě. Dispozice bytu: vstupní chodba, komora, koupelna s vanou, toaletou, topným žebříkem a pračkou. Kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem dále obývací pokoj s výstupem na balón a ložnice. Okna jsou plastová s žaluziemi. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel v koupelně. V suterénu domu je k dispozici sklepní kóje. Parkovat je možné přímo u domu. V docházko... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty