ZŤS DH111

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Funkční ale hodně práce potřebující stroj, j v něm velmi dobrý motor Zetor 6901. Startuje, jede, bagruje. Je potřeba opravit napínání jednoho pásu, u druhého vyměnit ložiska napínacího kola. Dále doplnit hydraulický olej, utěsnit jeho úniky. Tlakové hadice js... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
85 000
 Kč

Podobné inzeráty

Daelim 125 III
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám skútra Daelim NS 125 III z roku 2000. Nalítáno něco kolem 10 000 km (zapomněl jsem vyfotit budíky). Případného kupce upozorním, že skútr chce seřídit/vyčistit karburátor. Za tepla skútr startuje bez problému, za studena je třeba mu pomoci troškou benzínu do sání. Při jízdě občas jede dobře, občas se trošku pod plným plynem dusí. Dále upozorním na naprasklé hrdl... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Daelim 125 III
Před 52 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám skútra Daelim NS 125 III z roku 2000. Nalítáno něco kolem 10 000 km (zapomněl jsem vyfotit budíky). Případného kupce upozorním, že skútr chce seřídit/vyčistit karburátor. Za tepla skútr startuje bez problému, za studena je třeba mu pomoci troškou benzínu do sání. Při jízdě občas jede dobře, občas se trošku pod plným plynem dusí (proto nutné seřídit karburaci). Dále upozorn... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty