Prodej rodinného domu v Ledcích

Prodej rodinného domu v Ledcích
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Představujeme Vám tuto jedinečnou nabídku na prodej samostatné vily o dispozici 5+kk s celkovou užitnou plochou 220 m2 a se zahradou v klidné části obce Ledce u Kladna, postavenou na pozemku o velikosti 2474 m². Celý dům je podsklepený. Konstrukce nemovitosti je cihlová, garantující solidnost a trvanlivost. K nemovitosti dále náleží velká zahrada se zelení obklopující dům, betonový bazén, kůlna, pergola pro letní posezení a garáž, která zajistí pohodlné parkování. Zahrada disponuje rovněž dvěma studnami, což je výhodné pro její údržbu. Díky ... (více v detailu)
Před 13 dny
Středočeský kraj
17 900 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu 2+1, Horní Suchá
Prodej rodinného domu 2+1, Horní Suchá
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Horní Suchá, ideální pro ty, kteří hledají pohodu a soukromí. Nemovitost s cihlovou konstrukcí poskytuje komfortní bydlení ve velmi dobrem stavu. Dům je oplocený, má prostornou zahradu, samostatné umístění zaručuje dostatek soukromí. Užitná plocha domu je 70 m², což zahrnuje 3 místnosti. Počet místností předurčuje dům ke klidnému rodinnému životu nebo jako útočišt... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Bítouchově
Prodej rodinného domu v Bítouchově
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Dalešic u Bakova nad Jizerou. Dům je dvoupodlažní s podzemním podlažím a celkovou užitnou plochou 170m², na pozemku o velikosti 763m². Zděná stavba se skládá z 5 místností a požaduje rekonstrukci, díky čemuž si nový majitel může upravit interiér podle svých představ. Dům je v počátku rekonstrukce, která není dokončena, na dokončení v současném moderním stylu zde majitel nechá potřebný materiál. Dům se nachází v ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
6 560 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vejvanově
Prodej rodinného domu v Vejvanově
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům po rekonstrukci situovaný v klidné části obce Vejvanov. Tento samostatně stojící dům je postaven z cihly, přičemž se rozkládá na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. Nicméně můžeme říci, že stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což novému majiteli umožní bezproblémové užívání bez nutnosti dalších investic. Rodinný dům disponuje celkem 8 místnostmi, které poskytují dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo možnost pracovny či pokoje pro hosty. Dá se využít jakou dvougenerační.... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
12 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Zdounkách
Prodej rodinného domu ve Zdounkách
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k celkové rekonstrukci v obci Zdounky cca 10 km od Kroměříže. Nemovitost se nachází v klidné části obce a je přístupná po veřejné komunikaci... (více v detailu)
Přidáno dnes
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Představuji Vám ideální investiční příležitost se čtyřmi bytovými jednotkami, každou s dispozicí 2+1. Byty mohou poskytovat komfortní a moderní bydlení pro jejich budoucí nájemníky. Nebo rodinné bydlení s krásnou zahradou a zahradním domkem za domem, který poskytuje ideální místo pro odpočinek, grilování a trávení času s rodinou a přáteli. Tato nemovitost nabízí strategické m... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
7 549 000
 Kč
Prodej rodinného domu 130 m2, Citice
Prodej rodinného domu 130 m2, Citice
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej Rodinného Domu v Hlavně u Sokolova Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v malebné lokalitě Hlavně u Sokolova. Tento původní dům přináší jedinečnou příležitost pro ty, kteří si přejí žít v klidném prostředí s původní atmosférou. Stavba se nachází v Hlavně u Sokolova, což je klidná a přátelská obec. Nemovitost je v původním stav, který nabízí možnost vytvoření vlastního útulného domova. Vedle domu se nachází prostorná garáž s přilehlou kůlnou, ideální pro uložení nářadí či jiných potřeb... (více v detailu)
Přidáno dnes
Karlovarský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Dolní Žandov
Prodej rodinného domu, 140 m², Dolní Žandov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům o 5 místnostech situovaný v malebné a klidné části Dolního Žandova, který je obklopen velkou zahradou o rozloze 2 028 m², což představuje ideální místo pro rodinné bydlení či relaxaci. Dům má dvě nadzemní podlaží a jeho užitná plocha je cca 140m². V přízemí nalezneme kuchyň, dva pokoje, předsíň, koupelnu a komoru. V patře jsou dva pokoje s nízkými stropy a vstup na půdu. Nemovitost je v původním stavu a vyžaduje celkovou rekonstrukci, což představuje výjimečnou příležitost pro každého, kdo si chce upravit do... (více v detailu)
Přidáno včera
Karlovarský kraj
3 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu s velkou zahradou
Prodej rodinného domu s velkou zahradou
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné a vyhledávané části obce Rychvald o dispozici 5+1 s příslušenstvím a nádhernou zahradou o výměře 1246 m². Tento dvoupodlažní dům disponuje celkovou užitnou plochou 180 m². Dispozice domu je následující: 1. podlaží zahrnuje prostornou chodbu, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na krytou terasu, pokoj, ložnici, koupelnu, samostatné WC a komoru. Vytápění je zde řešeno podlahovým topením. 2. podlaží s... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
8 240 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Dolní Řasnici
Prodej rodinného domu v Dolní Řasnici
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům v klidné části Dolní Řasnice, ideální pro dvougenerační bydlení nebo jako investici. Dům je rozdělen na dva byty: v přízemí se nachází byt 3+1 s podlahovým topením a v prvním patře byt 4+1, který je vybaven radiátory. Celková užitná plocha domu je 245 m² a stojí na pozemku o velikosti 455 m². Konstrukce je smíšená, dům je velmi dobře udržovaný a není nutné žádné další investice před nastěhováním. Objekt je vytápěn automatickým kotlem, zajistí tedy pohodlné bydlení po celý rok. K dispozici k domu kotelna s díl... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Zbinohách
Prodej rodinného domu v Zbinohách
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Novostavba, která je k okamžitému nastěhování se nachází v obci Zbinohy u Jihlavy. Dům je v těsné blízkosti přírodních krás, co zvou k procházkám po okolí. Nemovitost nabídne prostor pro velkou rodinu a i možnost pro podnikatelské záměry. Pokud budete hledat varianty pro vytápění, tak je dům připravený i na jiné varianty než tuhá paliva. Teplovodní podlahové vytápění je napojené na kotel pro tuhá paliva, tak i na ohřev z krbu. Toto je rozvedeno jak v přízemní, tak i v prvním pa... (více v detailu)
Přidáno včera
Kraj Vysočina
8 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ralsku
Prodej rodinného domu v Ralsku
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 20 minut od Mladé Boleslavi v klidné oblasti Ralsko. Nemovitost o dispozici 4+kk o užitné ploše 104 m2, bude vybavena kuchyňskou linkou, zařízenou koupelnou. Tepelnou pohodu domu zajistí tepelné čerpadlo s možností topit krbovými kamny. Velikost parcely je 1200 m2. Dokončení stavby cca 3 m... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Lomu, ul. Komenského, 372 m2
Prodej rodinného domu v Lomu, ul. Komenského, 372 m2
Přidáno včera - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Lom u Mostu, ideální pro příznivce hor a přírodních krás. Tento dvoupatrový cihlový dům prošel rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení s celkovou dispozicí 221 m2, terasou, rozsáhlým pozemkem o celkové výměře 3618 m2 a zastavěnou plochou 372 m2. V domě se nachází osm místností rozložených do dvou bytů, což poskytuje flexibilní možnosti využití. K dispozici je také dílna a další venkovní kolny. K domu patří dvě pergoly, okrasná i ovocná zahrada. Dále zahrada se zahradním domkem, altánkem i nadzemním bazénem, což představuje ideální místo pro relaxac... (více v detailu)
Přidáno včera
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Malšovicích
Prodej rodinného domu v Malšovicích
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Co byste řekli na bydlení v krásném domě, klidné lokalitě a na dosah služeb okresního města? Že to zní skvěle? Pak pro Vás mám to pravé! V Malšovicích jen kousek od Děčína stojí krásný dům o dispozici 5+kk, který byl zkolaudovaný v roce 2019. Kvalitní materiály a styl zde na Vás dýchají z každé strany. V přízemí se ukrývá velkorysý prostor, který slouží jako obývací pokoj s jídelním prostorem a kuchyňskou linku, ve které najdeme vestavěné spotřebiče. Nesmíme určitě opomenout i přímý vstup na krásnou terasu, která je stavebně napojena n... (více v detailu)
Přidáno dnes
Ústecký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rabasova
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rabasova
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme reprezentativní rodinný dům s krásným výhledem na Labské údolí v klidné části obce Dobětice, lokalita Severní Terasa. Jedná se o samostatně stojící, prostorný dům s užitnou plochou 336 m², na pozemku o rozloze 1833 m². Nemovitost se rozkládá na dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, celkem se zde nachází 15 místností. Dům je v dobrém stavu, umožňuje okamžité bydlení bez nutnosti úprav. Výjimečností tohoto domu je rozlehlá terasa s nepřekonatelným výhledem. Ke komf... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
11 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žehušicích, ul. Písečná
Prodej rodinného domu v Žehušicích, ul. Písečná
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej jedinečné novostavby rodinného domu s dispozicí 5+kk v klidné části malebného městysu Žehušice. Kolaudovaná novostavba z roku 2020 se štítkem energetické úspornosti v kategorii "C" se rozkládá na ploše 150 m² užitné plochy na samostatném pozemku o rozloze 951 m². Nadstandardní obytná koncepce spojuje pohodlné bydlení s možností vyčlenění prostoru pro kancelář či provozovnu s nezávislým vstupem a toaletou. Dům je vybaven tepelným čerpadlem a podlahovým vytápěním doplněným o krbová kamna pro útulné teplé večery. Součástí nemovit... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 157 m², Kněžmost, ul. U Nádraží
Prodej rodinného domu, 157 m², Kněžmost, ul. U Nádraží
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v žádané a klidné části Kněžmostu. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě s přívětivou atmosférou. Tento zateplený cihlový dům o dvou nadzemních podlažích disponuje celkem pěti pokoji a je umístěn na pěkně upraveném pozemku o velikosti 555 m². Celková užitná plocha domu je 157 m², což nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což umožňuje nový... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
8 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 435 m², Luby, ul. Sokolovská
Prodej rodinného domu, 435 m², Luby, ul. Sokolovská
Přidáno včera - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozsáhlý rodinný dům v idylickém prostředí klidné části obce Luby, katastrální území Luby I. Nemovitost se nachází na souboru pozemků s celkovou plochou 6472 m², garantující privátní a uklidňující atmosféru pro budoucí majitele. Dům se skládá z jednoho podzemního a třech nadzemních podlaží, celkem nabízející 17 místností s užitnou plochou 435 m², což poskytuje obrovský potenciál jak k bydlení, tak i k realizaci různých projektů a podnikání. Nemovitost je před ... (více v detailu)
Přidáno včera
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu ul. Godulská, Horní Žukov, Český Těšín
Prodej rodinného domu ul. Godulská, Horní Žukov, Český Těšín
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dům na samotě v malebném prostředí, jen několik minut od města Českého Těšína. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí v blízkosti přírody. Na domě již probíhá rekonstrukce, je z části podřezaný ve spáře a z velké části připravený a vyčištěný, což poskytuje skvělou příležitost přizpůsobit si ho podle vlastních představ. Zastavěná plocha domu a nádvoří je 136 m2. Zahrada má rozlohu 2848 m2. Na dům je napojena studna z možnosti užívání je z poloviny pod... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu na ulici Slunečná, Osoblaha.
Prodej rodinného domu na ulici Slunečná, Osoblaha.
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Představujeme vám tento vícegenerační dům k prodeji v lokalitě Osoblaha, na adrese Slunečná, 4min. od náměstí. Tato nemovitost nabízí soukromé bydlení s možností práce v místě bydliště. V přízemí domu byl vybudován salón se saunou, soc. zařízením a vlastním vchodem. Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami a v půdním prostoru je možné vybudovat další obyvatelný prostor. V přízemí najdeme 2+... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Město Albrechtice, ul. Tyršov
Prodej rodinného domu, 160 m², Město Albrechtice, ul. Tyršov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Města Albrechtice, situovaný v klidné části obce s příjemným sousedstvím. Tento útulný dům disponuje celkem šesti místnostmi rozloženými do dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží, kde je umístěn kotel a úložné prostory. Dům je ze severní strany zateplen, jsou vyměněna plastová okna což zajišťuje energeticky úsporné bydlení. Celková plocha pozemku činí 818 m², přičemž užitná plocha domu je 160 m². Stav nemovito... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
4 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Praze, ul. Strážovská
Prodej rodinného domu v Praze, ul. Strážovská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Radotína, situovaný na rohovém pozemku o rozloze 323 m². Tento prostorný dům je situovaný do dvou úrovní ulic. V úrovni z ulice Strážovská se nachází bytová jednotka s obytným podkrovím o dispozici 5+1 s terasou. Na domu byla před více jak 10-ti lety dělaná částečná rekonstrukce. V úrovni zahrady s vjezdem z ulice Ametystová se nachází nebytový prostor s technickým zázemím domu ( původně sklep) a dílna. Pozemek je udržovaný s parkovacím stáním na několik ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
9 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ostravě, ul. Kamenná
Prodej rodinného domu v Ostravě, ul. Kamenná
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte ideální rodinný dům s rozlehlou zahradou v klidné lokalitě? Nabízíme k prodeji prostorný dvougenerační dům v Ostravě Martinově. Dům je vhodný k nastěhování, ale také nabízí možnost budoucí rekonstrukce dle požadavků nového majitele. Všechny sítě jsou k dispozici, vytápění je řešeno kombinovaným kotlem a na pozemku se navíc nachází i kopaná studna. Dům disponuje novou střechou a velkými úložnými prostory. V přízemí se nachází obytná místnost, koupelna, kotelna, garáž a další úložné prostory. První patro nabízí byt 4+1 a ve dru... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
7 025 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kostelci nad Orlicí, ul. Frošova
Prodej rodinného domu v Kostelci nad Orlicí, ul. Frošova
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej částečně zařízeného rodinného domu v idylické části Kostelce nad Orlicí. Dvoupodlažní cihlový dům v klidné oblasti nabízí tři byty (3+1, 2+1, 2+1), ideální pro investora, větší rodinu nebo ty, kteří hledají prostor pro práci i odpočinek. S pozemkem o rozloze 350 m² a užitnou plochou 207 m² je ve velmi dobrém stavu a připraven k nastěhování. Soukromí je ... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej 1/2 rodinného domu
Prodej 1/2 rodinného domu
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 1/2 rodinného domu 3kk 95m2 s terasou,1 garážové stání a zahrady o velikosti 300m2.... (více v detailu)
Přidáno včera
Ústecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 Frýdnava, Habry
Prodej rodinného domu 4+1 Frýdnava, Habry
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné části Frýdnava, situovaný přímo v centru obce s výjimečnou polohou v bloku. Tento částečně podsklepený dům o dispozici 4+1 s celkovou užitnou plochou 90 m2, což představuje ideální prostor pro pohodlné bydlení rodiny. Stav objektu je hodnocen jako dobrý, prostor pro vlastní kosmetické úpravy dle představ budoucího majitele ke kterým vám pomůže vložená vizualizace některých místností. Stojí na rozlehlém pozemku o velikosti 2589 m², který kromě soukromí a klidu nabízí možnost využití pro zahradnič... (více v detailu)
Přidáno včera
Kraj Vysočina
7 200 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty