Hledám přítele

PlaceholderNo Image
Před 14 dny - ANNONCE
62leta 165 pohledna hleda pritele na pivecko a hezky vztah pouze Ostrava pis sve tel cislo.
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Ahoj, hledam pritele na hezke chvilky venku. Petr,
Ahoj, hledam pritele na hezke chvilky venku. Petr, 63, gay. Plzen, Stod, Chotesov. Prosim SMS.
PlaceholderNo Image
Hledám přítele pro dny všední i sváteční
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ZENA 60 LET HLEDA POHODOVEHO PRITELE PRO DNY VSEDNI I SVATECNI PRO VSE C... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám přítele
Před 4 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledám přítele - muže. Je mi 38 let, štíhlé postavy. Věk 38-58 let, za... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
K+K 50 170 78 HLEDAM PRITELE NA CHALUPARENI I
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K+K 50 170 78 HLEDAM PRITELE NA CHALUPARENI I VZTAH.GEJ DO 48 VITAN.PRAHA KLADNO
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Vztah a romantika
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Kdyz vecer sama usinam smutek v srdci mam proto hledam pritele abstinenta v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám pronájem chatky/domu
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, pro sebe (35) a své tři pejsky hledám dlouhodobý pronájem bydlení s o... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám práci
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledám práci,montáže nábytku,malování pomocník instalatéra 3 roky V zahrani... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Jenny Stallard: HLEDÁM CHLAPA DO VÁNOC
Jenny Stallard: HLEDÁM CHLAPA DO VÁNOC
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
TOP STAV,NÁDHERNÝ PŘÍBĚH Být věčně single je hrůza sama o sobě, natož být single a živit se psaním blogu o randění. Genie Havishamová pracuje v prestižním lifestylovém online časopise, a jelikož má za šéfku mrchu, dostane ultimátum: buď si najde přítele do Vánoc, nebo má padáka. Začíná bláznivá pětiměsíční mise, na níž Genie marně hledá muže, se kterým by mohla chodit. Jako by nestačilo, že se musí pohybovat na minovém po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
BMW X3 20d F25 tažné zařízení
BMW X3 20d F25 tažné zařízení
Před 3 dny - SBAZAR
Nabízím k prodeji své BMW Řady X3 Vůz je v celkově dobrém technickém stavu, veškeré opravy prováděny v kvalitním Servise Od všech oprav doložím faktury Hezký nezničený interiér, příplatková muzika Najeto 298,... (více v detailu)
198 000
 Kč
bmw e39
bmw e39
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den,prodám bmw modelové řady e39 523i 125kw ročník 11/2001 facelift barva topas-blau tovární m paket 305…km NOVÁ STK Na autě byl vždy pravidelně měneň olej v motoru po 10 tisících km + všechny filtry Za poslední rok vyřešeno dost věcí. Nové komplet brzdy ATE, nové servočerpadlo origo BMW, nové ložiska v kolech, silentbloky motoru,ruční brzda Karoserie na své léta pěkná,ale samozřejmě je to staré auto a jako každá e39tka má za ty léta své vrásky na kráse proto předem píšu není to nové auto! zvedací body na místec... (více v detailu)
Středočeský kraj
75 000
 Kč
BENÍK
BENÍK
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Beník je kříženec jorkšíra, ovšem ve větší verzi a brzy mu bude 6 let. Váží 11 kilo, má atletickou postavu, nelínavou srst, zásoby energie a miluje pohyb. K nám přijel z útulku, kde strávil pár měsíců a z důvodu nutné operace, kterou mu nemohli poskytnout. Beník měl perineální kýlu (vedle konečníku) , po přijetí do útulku trpěl krvavými průjmy, nebo se naopak nemohl vyprázdnit, zkrátka měl problémy s vyprazdňováním stolice a proto jsme byli požádáni o jeho převzetí. U nás podstoupil operaci, nyní se zotavuje a je zcela bez komplikací.Miluje auto, cestuje MHD, je skvěle socializovaný a i když na vodítku zpočátku tahá, po chvilce se dá usměrnit.Se psy venku vyjde bez problémů, procházky i seznamování se psy jsou zcela v pořádku, doma víceméně ale psy netoleruje, hlídá si jídlo a rád by měl své pány jen pro sebe. S lidmi žádný problém nemá. Bude raději jako jedináček, po boku svého člověka, nehodí se ale do bytu, kde by celé dny zůstával sám, samotu se teprve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Peugeot 307cc
Peugeot 307cc
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den,prodám svého peugeota 307cc 2.0i benzin ročník 2006 najeto 258…km stk do roku 2026 vozidlo bylo mnou koupeno před 3 lety a sloužilo vždy výborně. motor dostává pravidelnou výměnu provozních kapalin a filtrů vyměněno: nové svíčky,kabely,čidlo kliky repase startéru,mechanizmus střechy převodovka řadí jak má bez žádaných problému stav karoserie na své léta pěkná,ale samozřejmě to není nové auto to píší předem! za ty roky nějaké kosmetické vrásky má,ale jinak je auto pěkné z vyba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
BENÍK
BENÍK
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Beník je kříženec jorkšíra, ovšem ve větší verzi a brzy mu bude 6 let. Váží 11 kilo, má atletickou postavu, nelínavou srst, zásoby energie a miluje pohyb. K nám přijel z útulku, kde strávil pár měsíců a z důvodu nutné operace, kterou mu nemohli poskytnout. Beník měl perineální kýlu (vedle konečníku) , po přijetí do útulku trpěl krvavými průjmy, nebo se naopak nemohl vyprázdnit, zkrátka měl problémy s vyprazdňováním stolice a proto jsme byli požádáni o jeho převzetí. U nás podstoupil operaci, nyní se zotavuje a je zcela bez komplikací, vyprazdňování se postupně upravilo. Beník je skvělý, milující pejsek, zbožňuje všechny lidi a je to obrovský mazel, s přátelskou a nekonfliktní povahou vůči lidem. Svého páníčka si zamiluje, nade vše nejraději by byl stále po jeho boku, touží po lásce, blízkosti svého člověka, se kterým zvládne bez problémů a rád vešekeré cestování a zážitky. Miluje auto, cestuje MHD, je skvěle socializovaný a i když na vodítku zpočátku tahá, po chvilce se dá usměrnit, al... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodam Škoda 120LS eko daň zaplacena
Prodam Škoda 120LS eko daň zaplacena
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zvažuji prodej své škody 120ls r.v.1984 motor původní/9 číslo motoru sedí s TP najeto 68tis originál km motor původní bez jakéhokoliv zásahu.Výbava vozidla 2x klíče, původní knižkovy VTP,navíjecí pásy, hřebenové řízení, otáčkoměr, hlavové přední opěrky, tažné zařízení, vyhřívání zadního okna, posilovač brzd.Na karoserií vozidla byl pouze měněn pravý přední blatník kapota a přední čelo po lehké kolizi ze srnkou jinak je vůz původní nevařený a v pěkném stavu,původní díly mám schované zvažují prodej pouze z důvodu že ji nevyužívám a už 5 let odpočívá pod plachtou naposledy startovano minulý rok ujeto 5OOm vyměněny olej v motoru a opět uskladněno jsem čtvrtý majitel v TP píšu to proto že první to vlastnil celý život poté druhý v dědictví pak to koupil můj strýc a od něj ja jen z důvodu že mě to vezlo na svatbu před 14lety píšu jak to je SPZ původní v prodlouženém depozitum i značky jso... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
ŽERYK
ŽERYK
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Žeryk je asi 8 - 10 letý malí psíček, pochází z útulku, odkud přijel k nám do dočasné péče. Je to kříženec teriera a jezevčíka a v prvních dnech také typicky pro tyto dvě plemena, brblal a hudroval. Bylo to však pouze na veterině, kde jsme řešili jeho ouška a kůži, které měl v chronickém zánětu a nelíbilo se mu nepříjemné vyšetření. Vyloupl se z něho úžasný kluk, nyní je již bez problémů, kůže i ouška má zhojené, těší se z každého dne, kdy se může mazlit, nechat se drbat a tulit se k paničce. Má rád krtší procházky, není to žádný atlet, už proto, že má jako každý správný senior, artrozu, na kterou mu výborně zabírá Librela, ale také u nás posílil kondičku a nasvalil. Žeryk má skvělý vztak k ostatním pejskům, s každým se kamarádí a bude jistě rád za psí společnost i doma. Je moc hodný, miluje své lidi, ke kterým věrně a oddaně vzhlíží a je vzorný i doma o samotě. Celkově je to dokonalý psík, i když starší, stále se raduje z pozornosti a lásky, kterou mu dáváte. Zpočátku byl háklivý na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
ŽERYK
ŽERYK
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
" Zdravím psí milovníky, kterým doma chybí střapatý, roztomilý parťák. Jmenuju se Žeryk a jsem již trochu starší psí kluk. Bude mi asi kolem 8 - 10 let, jsem malý, 8kilový fešáček a figuru mám po strejdovi jezevčíkovi a tetě terierce - tedy zřejmě. Přijel jsem z jednoho útulku, jak jsem se tam dostal, asi nepovím, ale k tetě jsem se nastěhoval moc rád. Jsem malý, úžasný a moc hodný pejsek, velice vděčný za každé pohlazení a rád se tulím v posteli ke své paničce. Se všemi pejsky jsem velký kamarád a každého psího kámoše nebo kamarádku nadšeně přivítám, takže psí společnost doma bude pro mě velké potěšení. Dokonce mi nevadí ani kočičky, a to už je, co říct, vzhledem k mému jezevčíko-terieří minulosti. Doma krásně vydržím sám, počkám, než se vrátíte domů třeba na pohodlném křesílku, neštěkám a nic neničím. Jsem velký mazel a nejvíc si úžívám drbáníčko, to mám moc rád. Rád bych našel prima páníčky, kterým bude dělat radost moje střapatá, rozkošná maličkost, Váš Žeryk. " Žeryk je asi 8 - 10... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledáme pronájem bytu 2+1 a více
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, slušný mladý pár s malou novorozenou holčičkou hledá hezký a prostorný byt k pronájmu. Ideálně 2+1 a více, preferu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Hledám sekretářku
Hledám sekretářku
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Hledám sekretářku. Práce na ranní směny: 8-14 hod. Místo výkonu práce: Ostrava Nástupní plat: 31 000,- Kč. Náplň práce: Třídění faktur, péče o stávající klienty.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
31 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám přítele
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
rHLEDAM PRITELE BEJT SAMA JENANIC COTO ZMENIT JSI HODNY UPRIMNY MI... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Bez narušení soukromí
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
MUZ 56/181 hleda pohlednou zenu na obc schuzky bez naruseni soukromi pripis tel Praha
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nehledam manzela ani vazny vztah ale fajn pritele
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nehledam manzela ani vazny vztah ale fajn pritele kamarada do 60 let pouz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Seznameni
Před 14 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledám kamarády a kamarádky a přítele na normální vztah a vážný vztah, je mi 32 let, ráda čt... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
K+K 50 170 78 HLEDAM PRITELE NA CHALUPARENI I
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K+K 50 170 78 HLEDAM PRITELE NA CHALUPARENI I VZTAH.GEJ DO 48 VITAN.PRAHA KLADNO
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
K+K 50 170 78 HLEDAM PRITELE NA CHALUPARENI I
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K+K 50 170 78 HLEDAM PRITELE NA CHALUPARENI I VZTAH.GEJ DO 48 VITAN.PRAHA KLADNO
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám sympatickou ženu
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Najde se tu sympatická a rozumná žena z Prahy, která hledá muže pro život? Já pohledný a sympatický, 48... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty