Mazda 6 GH AFS bixenon po renovaci

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím bixenony s natáčením po renovaci na Mazdu 6 gh po fl. Nové parabolky. Plexi po renovaci, držáky komplet v pořádku. Preferuji renovaci přímo vašich lamp s možností zapůjčen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč

Podobné inzeráty

Nové bixenon AFS lampy Mazda 6 GH
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím bixenony s natáčením po renovaci na Mazdu 6 gh po fl. Nové parabolky. Plexi po renovaci, držáky komplet v poř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Mazda cx7 xenon po renovaci
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím xenonové lampy po renovaci na Mazdu CX-7. Nové plexi, nové parabolky. Preferuji renovaci přímo vašich lamp s možností zapůjčení náhradních lamp po dobu renovace. Cena na výměnu 9500,- za pár. Cena na prodej 20000,- za pár... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Přední nárazník Škoda 100, 110 - nový chrom
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nověnachromované přední nárazníky na Škodu 100/110, a to buď výměnným způsobem za jiné zachovalé nárazníky vhodné k přechromování (7000,- Kč/1 polovina) nebo prodej bez výměny (7500,- Kč/1 polovina). Máme jich pochromovaných více - na výběr je buď z nárazníků bez "výkusu" nebo s "výkusem" nebo s dírami na mlhovky. Na fotku jsem schválně dala 2 různé nárazníky pro porovnání (1 s "výkusem", druhý bez "výkusu", ale s mlhovkou). Také mám nějěké 2. jakkosti (povrchová úprava je 100%, ale karosářsky jsou lehce "... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Profesionální renovace světlometů
Před 15 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Profesionální renovace světlometů kdekoliv a bez demontáže Máte zažloutlé, poškrábané nebo zmatnělé světlomety? Ztrácí vaše auto svůj lesk a svítivost? Jsme tu pro vás! Nabízíme: Kompletní renovaci světlometů pro všechny typy vozidel, bez nutnosti demontáže. Odstranění zažloutnutí, škrábanců a zmatnění přímo na vašem voze. Obnovení původní průzračnosti... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty