Dlažba

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skoro novou dlažbu, měl jsem ji u záhonu na zahradě. Jako chodník. Cena 1 kus 50 kč . Zakoupe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Zatravňovací dlažba betonová
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zatravňovací dlažba betonová Cca 60 kusů (některé použité) cena 30 Kč kus Není vhodné pod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30
 Kč
Betonová dlažba íčko
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabizim betonovou dlažbu, tvar íčko krajová rozměr: 20x14x6 cm - 24 ks 20x14x8 cm - 3 ks celá rozm... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Washingtonia robusta, palmy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím dvě vzrostlé velké palmy washingtonia robusta, 160 cm vysoké od země, 120 cm široké, výška kmenu 55 cm. Cena za kus 3000 Kč včetně pod tácku a květináč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Washingtonia robusta, palmy
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím dvě vzrostlé velké palmy washingtonia robusta, 160 cm vysoké od země, 120 cm široké, výška kmenu 55 cm. Cena za kus 3000 Kč včetně pod tácku a květináč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
CETRIS desky Hobby
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám přebytky-desky CETRIS HOBBY jsou ideální pro drobné stavby, opravy či doplňky na zahradě. Vysoká odolnost vůči povětrnostním vlivům, lze použít základní nástroje (kotoučová pila, vrtačka) především ideální na podlahy jako nosná a odolná k-ce místo drahých a plesnivějících OSB desek!! Záhonový obrubník, kompostér, jahodovník, venkovní schodiště, chodník, rám pařenišť, opláštění drobné stavby, p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
59
 Kč
Morušovník černý (Morus nigra) - 170 - 180 cm
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Máme k dispozici i velikost 80 - 100 cm za 220 Kč a 160 cm za 575 Kč. Teplomilný strom, který se u nás ale pěstuje už dlouhá staletí a to hlavně v nižších polohách, dnes se mu díky oteplování klimatu začíná dařit i v polohách vyšších. Stromy dorůstají výšky asi 10 metrů, koruna je široká a rozložitá, kořeny hluboké. Udávaná mrazuvzdornost je až do - 30°C. Na půdy je strom nenáročný, ideální je však dobře propustná půda, stanoviště by mělo být dobře osluněné. Po zakořenění stromky dobře sná... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
Psí víno-na podzim červené: Zasílám
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 30x Psí víno ovíjivé, 5ti-prsté, za 29,- Kč/ks, v plastovém obalu 8x8cm.Délka výhonů je cca 20-40cm, roste rychle. Přes zimu opadá, na jaře a v létě je zelené, a na podzim má list červený. Pěstuje se jako chmel u opory - sloupu, plotu, na pergole, apod. Je rychlerostoucí, po zakořenění, a dostatk... (více v detailu)
Ústecký kraj
29
 Kč
Den Braven Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Popis produktu: Den Braven Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TE S1 je vysoce kvalitní flexibilní lepidlo určené pro profesionální instalaci obkladů a dlažby na různých površích, včetně podlah s podlahovým vytápěním. Díky své vysoké flexibilitě a adhezi je ideální pro aplikace v náročných podmínkách, kde dochází k pohybům konstrukce. Lepidlo je odolné vůči vlhkosti a povětrnostním vlivům, což ho činí vhodným pro vnitřní i venkovní použití. Specifikace: Cena: 234,71 Kč bez DPH, 284 Kč s DPH za kus. Použití: flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu, vhodné pro vnitřní i venkovní aplikace. Vlastnosti: vysoká adheze, flexibilita, o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
284
 Kč
KATALPA - vzrostlé stromky
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Okrasný strom vhodný jako solitér do parků i okrasných zahrad, vynikající jako přírodní slunečník. Je to rychle rostoucí strom s obrovskými až 30 cm dlouhými dekorativními listy. Koncem jara kvete bíle, krásně voní, z květů se pak vytvoří lusky dlouhé až 50 cm. Stromky pěstuji ze semínek volně na zahradě, přesazení je bezproblémové, dobře se ujmou. K prodeji mám zdravé, neroubované, dobře vyvinuté vzrostlé stromky s různou výškou km... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
mrazuvzdorná dlažba venkovní
prodám mrazuvzdornou, protiskluzovou dlažbu, novou, nepoužito... (více v detailu)
Neuvedeno
Motorový kultivátor - HECHT 746
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prosím zájemce o kontaktování na e-mail pro lepší organizaci vlivem většího počtu inzerátů. Děkuji https://cz.hecht.cz/motorovy-kultivator-hecht-746 Výhody Kvalitní benzinový motor se systémem OHV 150 ccm Snadné startování Robustní konstrukce U kultivátoru máte možnost odejmout krajní nože a zmenšit záběr na 36 cm Skvělý pomocník ke kypření a obdělávání půdy, který ušetří spoustu času Pomocné transportní kolo 24 speciálně tvarovaných kultivačních nožů z pevné oceli, které ideálně rozmělní půdu Kultivátor je díky svému záběru vhodný na středně velké záhony a zahrady Dlouhá životnost díky odolné kovové převodovce Ergonomická madla pro větší komfort práce Možnost práce i na svažitých pozemcích Hloubka kultivace až 30 cm Výkonný motorový kultivátor do každé zahrady. Díky silnému motoru HECHT OHV o objemu 150 cm3 s výkonem 2,7 kW je vhodný pro všechny typy půdy a s pracovním záběrem 36/60 cm je praktickým pomocníkem i v hůře příst... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 800
 Kč
Psí víno 5ti-prsté ovíjivé jako chmel ze sadbovače
Před 41 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
PODZIM je tady - už opět pracujeme na zahradě a sázíme nové rostliny. Prodáme 50 kusů sazenic psího vína ovíjivého ze sadbovače za 19,- Kč/ks, (FOTO), které vytvoří rychlé soukromí na vaší zahradě. Přes zimu opadá, na jaře a v létě je zelené, a na podzim má list červený. Pěstuje se jako chmel u opory - sloupu, plotu, na pergole, apod. Je rychlero... (více v detailu)
Ústecký kraj
19
 Kč
Dlažba a obklady
Před 45 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodáme dlažbu a obklady do koupelny, odvoz z Topolan u Vyškova. Bohatě stačí na záchod nebo koupelnu. Kdyby ne v Bauhausu je stále v prodeji, takže si můžete dokoupit. V případě zájmu mi prosím napište zprávu. 12x Ecoce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Pes z útulku
Před 328 dny - ANNONCE
Hodný pes, který si ale potřebuje k novému majiteli vybudovat důvěru, takže je možné, že bude potřeba více návštěv. Není vhodný k malým dětem a chování k ostatním zvířatům není známé. Není vhodný do bytu, pokud nebude moct pobývat zároveň i na zahradě. Pro opatrovníky: Každý, kdo si chce osvojit pejska z našeho útulku, musí splňovat základní podmínky: mít trvalý pobyt na území ČR, mimo trvalého bydliště na úřadě být starší 18 let uhradit poplatek ve výši 200 Kč (v hotovosti) mít sociální podmínky takové, aby zajistil psovi alespoň základní standard. Je třeba se zamyslet, jak pejska z útulku budete přepravovat, a které věci je vhodné vzít s sebou – obojek, vodítko, náhubek, přepravní box nebo tašku. Pejsci přijatí do našeho útulku se nacházejí ve dvouměsíční tzv. ochranné lhůtě. Po tuto dobu si můžete převzít psa pouze do opatrovnictví. V praxi to znamená, že pokud se v této lhůtě... (více v detailu)
Neuvedeno
Pes z útulku
Před 230 dny - ANNONCE
Pejsek není moc kontaktní a trvá mu, než si k člověku vybuduje důvěru. Nemá problém si od člověka vzít piškoty, ale jakmile se ho chce dotknout nebo nasadit vodítko, tak se mu to přestává líbit. Není vhodný k malým dětem, kvůli své nedůvěře a ani k jiným zvířatům v domácnosti. Je dost mladý, aby si na některé věci dokázal zvyknout, ale určitě by to chtělo trpělivost a opatrnost. Jinak je velmi čistotný a docela poslušný. není vhodný k celodennímu pobytu na zahradě. Pro opatrovníky a nové majitele – každý, kdo si chce osvojit pejska z našeho útulku, musí splňovat základní podmínky: mít trvalý pobyt na území ČR, mimo trvalého bydliště na úřadě být starší 18 let uhradit poplatek ve výši 200 Kč (v hotovosti) mít sociální podmínky takové, aby zajistil psovi alespoň základní standard. Je třeba se zamyslet, jak pejska z útulku budete přepravovat, a které věci je vhodné vzít s sebou – obojek, vodítko, náhubek, přepravní box nebo tašku. Pe... (více v detailu)
Neuvedeno
Milan Večeřa
Před 882 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Volvo C70 2,5 T5, 145 kW, manuál, 1999, 87 000 Kč soukromý prodej motorizace 2,5 T5 ( B5254T) výkon 145kW 194HP (D5T5 1xx KW neměřeno) rok výroby 1999(7.5.1999 uvedení do provozu) najeté km 282 000 výbava vozidla original plně funkční rádio, zadní sedadla v kůži, přední polokůže (vyhřívání nezapojeno), klimatizace, tempomat, CD přehrávač, mlhovky, venkovní teploměr, centrální zamykání, el. ovládání oken, šíbr zadní spoiler z V40 otestován,upraven na šířku kapoty kufru, ale k realizaci nedošlo (foto spoileru staršího data) h) historie vozu Dovezeno ze Švýcarska fa. Adusun - jeden rok používali pro svou osobní potřebu. Další majitel měl služební vůz, takže C70 používal jen sporadicky na výlety, prodal z důvodu většího při čekání dítěte (servisoval ve stejném servisu jako já a ve značkovém servisu Volvo).Za mě byl vůz používán k delším cestám (nepotřebuji vůz na jízdy do práce). Roční nájezd cca 10000 km Servisováno v servisu Augustin P3 a Volvo Průhonice, Stodůlky,Čestlice (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
87 000
 Kč
NABÍZÍM Celolampové kombo Ibanez TS 15 včetně boxu 12"CELESTION Seve
Před 99 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám výše zmíněné kombo v originálním balení kupované na jaře 2023. Velmi málo hrané, žádné zásahy. Včetně nožního přepínače! Vše super stav. Kdo má rád čistý věrný zvuk, nebo pěkně znějící crunche, dosaženého díky in... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty