Bobkovišen.,bobkovišně, novita, okrasnej plot, dvouletá

Bobkovišen.,bobkovišně, novita, okrasnej plot, dvouletá
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám BOBKOVIŠNĚ 50cm velké dvouleté bobkovišně. Pěstované venku..SPARTANÉ.., tudíž jsou velmi odolné vůč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Nabízím praktický dětský kočárek
Nabízím praktický dětský kočárek
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Na rozdíl od většiny kočárků je velmi prostorný a pohodlný pro dítě. Rukojeť lze upravovat dle výšky osoby, vozící kočárek. Možno pro dítě od narození do 3 až 4. let. Polohovací záda, do úplného lehu i sedu. Velmi kvalitní brzdy, zastaví jedním sešlápnutím. Pevná konstrukce. Všechny části kočárku jsou pratelné. Kočárek má odpružená, pevná a velká nafukovací kola, sjede i náročný terén. Polohovatelnou stříšku lze i zcela oddělat. Lehká manipula... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 290
 Kč
Albízie růžová Summer Chocolate - 110 - 120 cm
Albízie růžová Summer Chocolate - 110 - 120 cm
Před 104 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Summer Chocolate je velmi zajímavý a snad ještě více exoticky působící kultivar albízie, než základní druh. Od něj se totiž liší intenzivní tmavě fialovou barvou svých listů. Albízii se jinak také říká perská akácie a je nápadná svými zpeřenými listy připomínající listy kapradin, které se na noc zavírají, a nádherným kulovitým růžovým květenstvím, ze kterého ční velké tyčinky. Kvete od července do září a řadí se také mezi včelařské dřeviny. Původ stromu je v subtropech až mírném klimatickém pás... (více v detailu)
Plzeňský kraj
899
 Kč
Jahodový stromek (Psidium cattleianum) - 50 cm
Jahodový stromek (Psidium cattleianum) - 50 cm
Před 102 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Velmi zajímavý a na pěstování nenáročný dekorativní a jedlý stromek pocházející ze subtropů Jižní Ameriky. Dá se snadno pěstovat v květináči, od května do října může být umístěný venku, po zbytek roku ve světlé místnosti s teplotou od cca +5 do +10°C. Starší rostliny snesou mráz -3°C, mladší je ale zapotřebí před mrazem ochránit. Miluje slunce, listy jsou tuhé, kožovité, na zimu částečně opadavé. Přes léto je nutná pravidelná zálivka, přes zimu jen udržovat substrát vlhký. Květy jsou krémově b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty