Prodej rodinného domu 4+kk s garáží, Praha - Satalice

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pokud hledáte kombinaci přírody, klidu a dobře přístupného městského života, pak jsou pro Vás Satalice tou pravou volbou. Nabízejí možnost bydlet v blízkosti přírody a těšit se na procházky, cyklistiku nebo relaxaci v příjemném prostředí mimo ruch hlavního města. A my pro Vás máme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk v energetické třídě B. Vytápění domu je plynovým kotle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 959 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu v Česticích
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům s garáží k výstavbě v projektu Život Za Humny v Česticích. Dům o celkové ploše 131 m2 se nachází na pozemku o ploše 509 m2. Dům navržen s moderními technologiemi a s minimální energetickou náročností (tepelné čerpadlo s teplovodním podlahovým vytápěním, venkovní el. žaluzie). Dům bude postaven z pálených ci... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Němčicích
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej nízkopodlažního rodinného domu o dvou bytových jednotkách. Předmětem prodeje je jedna bytová jednotka (levá část domu se samostatným vchodem) o dispozici 4+kk, se nachází v obci Němčice u Pardubic. Celková výměra pozemku 800 m², dům o podlahové ploše 96 m² + terasa 26 m². Součástí domu bude kuchyňská linka. Dispozice: zádveří 7,20 m², chodba 8,25 m², technická místnost 4,80 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,65 m², ložnice 15,75 m², pokoj 10,50 m², pokoj 10,50 m², koupelna 5,35 m². Vytápění je tepelným čerpadlem LG. Dům má dvě... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu 100 m2, Bezděkov
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Pokud hledáte bydlení na pěkném místě, pak jsou tyto řádky určené přímo Vám. Představuji Vám rodinný, cihlový dům s vlastní zahradou o výměře 240 m2. Zcela jistě uvítáte prostornou stodolu na odložení všeho potřebného. V roce 2009 se na domě dělala kompletně nová, plechová... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 749 000
 Kč
Prodej rodinného domu s hospodářským stavením, obec Stálky
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme rodinný dům s hospodářským stavením v obci Stálky, která je vzdálená 5 minut od Rakouských hranic. Celková rozloha pozemku činí 520m2, zastavěná plocha domu je 120m2, nemovitost je vhodná k vybudování si rekreačníh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chrasti, ul. Chrašice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části městyse Chrast. Tento samostatně stojící cihlový dům je situován na pozemku o rozloze 762 m², což nabízí dostatek prostoru pro zahradu či venkovní aktivity. Dům, o celkové užitné ploše 152 m², disponuje 5 prostornými místnostmi. S jedním nadzemním podlažím je ideální jak pro rodiny, tak pro osoby hledající poklidné bydlení mimo rušná centra měst. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu s kolnou a garáží v obci Tetín
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
REZERVOVÁNO: Prodej rodinného domu 3+1 se zahradou o CP 574 m2 v obci Tetín. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. IS: El. 230/380, obecní vodovod, studna, obecní kanalizace, plyn v obci není. Na dům navazuje kolna a garáž. Půdní prostory jsou vhodné k půdní vestavbě. K domu je možné dokoupit další stavební pozemek o výměře 2.017 m2 v jeho těsné blízkos... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Jáchymově
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu na hlavní třídě v krušnohorském Jáchymově. Podsklepený rodinný dům má v přízemí kromě chodby jednu velkou místnost užívanou jako nebytový prostor s vlastním vstupem, v mezipatře je WC s umyvadlem a jedna nedokončená místnost. V 1. patře je samostatný rekonstruovaný byt 2+kk o ploše cca 60 m, vybavený kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, el. bojlerem na ohřev vody a krbovými kamny. V koupelně je sprcha, umyvadlo a WC. Na podlaze je položena plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. V mezipatře je také WC s umyvadlem a jedna místnost využívaná jako ateliér. Ve druhém patře j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 613 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Plzni, Na Roudné
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Plzeň-Roudná. Tento cihlový dům stojí na pozemku o výměře 983 m². Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a sklepu. Spodní podlaží nabízí dispozici 4+1 a disponuje užitnou plochou 91 m². Podkroví o výměře 66 m² lze využít buď jako prostornou půdu, nebo v něm vybudovat několik podkrovních místností. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, díky čemuž je zajištěno soukromí a klid bez rušivých elementů. Dům stojí na vyvýšeném místě,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Němčicích
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej nízkopodlažního rodinného domu o dvou bytových jednotkách. Předmětem prodeje je jedna bytová jednotka (pravá část domu se samostatným vchodem) o dispozici 4+kk, se nachází v obci Němčice u Pardubic. Celková výměra pozemku 600 m², dům o podlahové ploše 96 m² + terasa 26 m². Součástí domu bude kuchyňská linka. Dispozice: zádveří 7,20 m², chodba 8,25 m², technická místnost 4,80 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,65 m², ložnice 15,75 m², pokoj 10,50 m², pokoj 10,50 m², koupelna 5,35 m². Vytápění je tepelným čerpadlem LG. Dům má d... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 620 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Uherském Ostrohu
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi rodinného domu v Uherském Ostrohu. Jedná se o přízemní řadový dům v klidné části obce, na ul. Zemědělská. Dům je v původním stavu, vhodný pro rekonstrukci dle vlastních představ. Dům je postaven do tvaru "L", kdy z uliční části je zajištěn vstup přes průjezd do uzavřeného dvoru. Ten také může sloužit jako parkovací místo pro auto. Dům je rozdělen na 2 části, kdy v hlavní obytné části je kuchyně (14 m²), obývací pokoj (23 m²) a ložnice (17 m²). Součástí domu je i samostatný "vejminek" s dispozicí 1+1 (10 m² a 7,5 m²). V zadní část domu jsou k dispozici hospodářské stavby (původní sklady, dílny a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Blízkově, ul. Blízkov
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte klidné bydlení na venkově s výbornou dostupností do města? Tento prostorný rodinný dům v Blízkově je ideální volbou! S užitnou plochou 150 m² a pozemkem o rozloze 638 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlný život. Dům je ve velmi dobrém stavu, připrav... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 999 900
 Kč
Prodej rodinného domu s obchodními prostory v Jáchymově
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
vč. právního servisu a provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu z roku 1919 s obchodními prostory a byty v Jáchymově. V přízemí domu je obchod se samostatným vchodem z ulice a zázemím (sklad, WC), a dále restaurace pro cca 60 hostů s kuchyní, sklady a sociálním zařízením, banket, salonek a sklípek. V 1. patře jsou tři samostatné byty o dispozici 1+1, 2+1 a 3+1 a další prostor, který umožňuje vybudování dalšího bytu, stejně jako v podkroví. Historické město Jáchymov leží na úpatí Krušných hor, je obklopeno ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 799 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1 ve Velkých Karlovicích
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji poctivě stavěný rodinný dům s garáži, sklepem, hospodářskou budovou a zahradou (710m2) v malebném prostředí Velkých Karlovic. Zděný dům byl zkolaudován v roce 2000 a je v udržovaném stavu. Suterénu domu, krom garáže, 2 menších sklepních místností a kotelny, dominuje stylová společenská místnost s krbem s výměníkem, který je jedním ze zdrojů vytápění. Dalšími je plynový kotel a kotel na tuhá paliva. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň, komora, koupelna a WC. Z kuchyně je vchod na příjemnou terasu, kde se na... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ostravě, ul. Vývozní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+KK v Ostravě Hrušov na ulici Vývozní. Dům je prostorný a velmi dobře dipozičně řešený viz. půdorys. Aktuálně není nutná žádná větší oprava. Zahrada se zastřešeným posezením, bazénem přímo vybízí ke grilování, odpočinku a k relaxaci. Zpevněná vydlážděná plocha před domem může sloužit například pro parkování až 5-ti aut. Součástí prodeje je pevná plechová hala svařená z I-profilů se zpevněnou podlahou. Nový majitel jí může odstranit, nebo využít k podnikání, skladování, parkování, jako hernu a ke spou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Blížkovicích
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej atraktivního rodinného domu v klidné a žádané části Blížkovic. Tato unikátní nemovitost, která se jen zřídka objevuje na trhu, má užitnou plochou 105 m², rozloženou do dvou nadzemních podlaží, které poskytují dostatek prostoru pro pohodové bydlení. Dům prošel kolaudací v roce 2009. Co se týče konstrukce, jedná se o kvalitní cihlovou stavbu. Velkým plusem je osazení solárními panely a instalace plastových oken zajistící vysokou energetickou efektivnost. Jeho poloha v klidné části obce nabízí příjemné bydlení s dobrou dostupností a současně dostatek soukromí. Tato nabídka je vhodná pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v malebném prostředí s veškerými výhodami moder... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu s pěkným pozemkem v Orlové na ulici K
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00964 Nabízíme Vám ke koupi pěkný dvoupatrový rodinný dům s ještě pěknější zahradou v Orlové na ulici K Holotovci. Celková užitná plocha domu činí 180m2 a celková plocha pozemku kolem domu je 2.430m2. Jedná se o rodinný dům, ve kterém se nachází na přízemí domu tři velké pokoje, prostorná kuchyň samostatná koupelna s WC a prostorná vstupní hala, v patře jsou čtyři pokoje a koupelna s WC. Dům je celý podsklepený, kde se mimo jiné nachází i velká garáž. Před domem je pak parkování stání až na tři auta. Dům je na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu s restaurací, 1665 m², Liblice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
"Unikátní příležitost! Nabízíme prodej prostorného rodinného domu s funkční restaurací v klidné obci Liblice. Tento majestátní dům kombinuje pohodlí moderního bydlení s možností podnikání přímo ve vašem vlastním domově. S jeho architektonickým kouzlem a malebným okolím se stane vaším vysněným domovem i prosperujícím podnikem zároveň. Disponujte prostornými obytnými prostory, včetně pohodlných ložnic, moderní kuchyně a prostorného obývacího pokoje, který nabízí skvělé prostředí pro setkání s rodinou a přátele. Navíc, v přízemí domu se nachází ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, Ostrava - Petřkovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte klidné bydlení v Ostravě? Nabízíme vám exkluzivně k prodeji rodinný dům 5+1 s garáží a zahradou v klidné části obce Petřkovice u Ostravy. Tento cihlový dům je určen k rekonstrukci a skládá se z jednoho podzemního a dvou nadzemních podlaží, ve kterých naleznete celkem 5 místností. Dům je vynikající volbou pro rodiny hledající pohodlí a klid ve spojení s kvalitou bydlení. Stav nemovitosti je velmi dobrý, což znamená, že ihned po koupi můžete začít odpočítávat příjemné chví... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Javorníku
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkým potenciálem a dvěma bytovými jednotkami, který je ideální pro vícegenerační bydlení nebo pro kombinaci bydlení a podnikání. Dům se nachází v klidné části obce Javorník a nabízí prostornou zahradu, garáž a další zázemí. Bytová jednotka 1 (3+1): Bytová jednotka o dispozici 3+1 je po částečné rekonstrukci koupelny a WC, vytápění je kotlem na tuhá paliva a ohřev vody bojlerem. Nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení a samostatný vchod zajišťuje maximální soukromí. Bytová jednotka 2 (2+1): Tato jednotka o velikosti 2+1 je v původním stavu, což umožňuje budoucím majitelům upravit si prostor podle... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 315 m², Dříteč
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu cihlového rodinného domu 4+kk v Dřítči, malebné lokalitě s rychlým spojením do Pardubic (15min) i Hradce Králové (20min). Nemovitost se nachází na klidném udržovaném, rohovém pozemku o celkové ploše 315 m² s přípravou na terasu a parkováním před domem (4 místa). Dům o užitné ploše 90 m² na dvou nadzemních podlažích nabízí pohodlné bydlení. Přízemí tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem do zahrady, WC, a technická místnost. V patře se nachází dětský pokoj, ložnice, pracovn... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 150 m2, Buškovice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pokud hledáte bydlení v klidné obci v dosahu města, jste zde na správné adrese. Mám pro Vás nabídku rodinného domu v obci Buškovice u Podbořan. V přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys domu čítá krásných 94 m2 a je přiložen včetně rozměrů ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Vytápění je v současné době řešeno kotlem na tuhý paliva (pořizován před čtyřmi lety). Dům je určený k dodělání si dle svých představ. Na poz... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Brandýs nad Labem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nízkoenergetický řadový rodinný dům 3+kk o velikosti 87 m2 v klidné části Brandýsa nad Labem. V přízemí domu se nachází velký obývací pokoj s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na zahradu, dále pak vstupní chodba, technická místnost a koupelna se sprchou a WC. V patře jsou dva samostatné pokoje a koupelna s vanou a WC. V podkroví pak lze... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu k celkové rekonstrukci
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu na krásném místě, v okrajové části obce Stříbrnice, cca 15 km od Jičína. Jedná se o patrový domek s dispozicí: vstupní chodba, obývací pokoj s kuch. koutem, koupelna, WC, v podkroví je dále 1 obytná místnost + možnost další... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
RK nevolat nepsat! Prodam dva nízkoenergetické domy typu bungalov na krásném velkém plně zasíťovaném pozemku 1288 m2 s bazénem 8x4m. A na pozemku jsou 4 venkovní parkovací stání. V nádherné obci Štiřín pár minut jízdy od okraje Prahy. Jeden dům má 140m2 + terasa 25m2 a je řešen jako 4kk a dve koupelny, pozor Velice nízké provozní náklady! Dům má klimatizaci a vytápění tepelným čerpadlem a nad celým domem je velká půda. V koupelnách a obýváku podlahové topení. V domě je kvalitní kuchyň na míru od Rakouského výrobce a kvalitní Alarm Jablotron.. Druhý bungalov má 80m2 a v současné době slouží jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Lomu, ul. Komenského, 372 m2
Prodej rodinného domu v klidné části obce Lom u Mostu, ideální pro příznivce hor a přírodních krás. Tento dvoupatrový cihlový dům prošel rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení s celkovou dispozicí 221 m2, terasou, rozsáhlým pozemkem o celkové výměře 3618 m2 a zastavěnou plochou 372 m2. V domě se nachází osm místností rozložených do dvou bytů, což poskytuje flexibilní možnosti využití. K dispozici je také dílna a další venkovní kolny. K domu patří dvě pergoly, okrasná i ovocná zahrada. Dále zahrada se zahradním domkem, altánkem i nadzemním bazénem, což představuje ideální místo pro relaxaci a volnočaso... (více v detailu)
10 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty