Řidič nákladního automobilu

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme na brigádu řidiče skupiny C s profesním průkazem z Nymburka, Poděbrad, Kolína a okolí na 12-ti tunu sólo MAN (15-ti paleta). Pracovní doba od 6:00-16:00, 2-4x týdně. Pouze vnitrostátní přepra... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Jedná se o rozvoz palet v Libereckém kraji. Požadujeme: ŘP sk. C a profesní průkaz. Nabízíme: nadstandard... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Jedná se o rozvoz palet v Libereckém kraji. Požadujeme: ŘP sk. C a profesní průkaz. Nabízíme: nadstandard... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Řidič C+E
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Přijmeme řidiče na vnitrostátní dopravu, Volvo FH500 6x2 + plato návěs, vozíme převážně prefabrikaty. Hodinová mzda + diety. Průměrná měsíční mzda se pohybuje za vnitrostátní dopravu okolo 45.000,- čistého. Vše uznané na výplatní pásce. Pracovní smlouva na dobu neurčitou se zkušební dobou . Vík... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Řidič dodávka
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče na dodávku zajišťující vnitrostátní rozvoz potravin, nakládky nejčastěji časně ráno, návraty okolo poledne. Bydliště nejlépe Klatovy a okolí. Mzda dle pracovního nasazení v rozmezí 25-38tis. čistého. Záleží na šikovnost s co jste schopen rozvézt a jaké linky Vám budou vyhovovat. Pro podrobnější informace o trasách a mzdách nás prosím navšt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rozvoz potravin
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pro středisko Bezměrov u Kroměříže přijmeme řidiče sk C s profesním průkazem. Denní práce od pondělí do pátku, rozvoz potravin pro společnost COOP. Paletové zboží. Nakl... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Přijmeme řidiče sk. C
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C s platným profesním průkazem, denní směny, pondělí až pátek, víkendy volné, nástup Ostrava-Poruba. Požadujeme čistý trestní rejs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Řidič nákladního automobilu s přívěsem, tahače
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Hledáme řidiče z okolí Humpolce s ŘP C+E (PP, digitální karta) na práci v tuzemsku. Převoz zboží do výroby Volné víkendy, spánek doma, bez fyzické práce (bez manipulace se zb... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabídka práce pro řidiče sk. C+E. Vnitro i MKD.
Jsme rodinná firma, která se zabývá mezinárodní i vnitrostátní kamionovou dopravou. Sídlíme v Bohumíně, kde máme také vlastní dílnu, pumpu a zázemí pro řidiče. Disponujeme plachtovými i chladícími návěsy a po domluvě lze soupravu parkovat také u svého bydliště. Spolupráce je taktéž možná pokud je řidič z okolí Prahy. Každý řidič má přidělenou svoji soupravu. Vozový park firmy je složen z tahačů značky Volvo/Scania/Daf. Nabízíme mzdu 40 000 - 65 000 Kč. Atmosféra rodinné firmy. Zaměstnání na HPP ... (více v detailu)
65 000
 Kč
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Co bude Vaší náplní práce? * řízení nákladního vozidla řádným a bezpečným způsobem * vedení záznamů a dokladů o provozu nákladního vozidla a o činnosti řidiče * ukládání a zajištění nákladu na vozidle * kontrola technického stavu vozidla * manuální stavební práce Co od Vás očekáváme? * vzdělání střední odborné s výučním listem * platný řidičský průkaz sk. C + E + profesní průkaz * průkaz strojníka výhodou * průkaz ADR výhodou * zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost * časová a místní flexibilita * ochota učit se novým věcem * manuální zručnost Co Vám za to nabízíme? * platové podmínky - základ mzdy + pohyblivá složka mzdy na základě odvedeného výkonu Na co se můžete těšit? * zázemí stabilní, úsp... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NA ROZVOZ NÁPOJŮ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby se zdravotním postižením. Přijmeme řidiče na rozvoz nápojů po Jihočeském kraji. Práce společně se závozníkem. Směnnost: jednosměnná pracovní doba, víkendy volné. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, C 1, profesní průkaz, kartu řidiče. Nabízíme: nástupní mzdu od 35 000 Kč čistého, jistotu stálé práce... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU
Před 7 dny - AVIZO_CZ
*KO: Navrátil Tomáš, tel.: 777 741 466, volejte Po - Pá 8-15 hod. Životopisy zasílejte na e-mail: navratil@vrtal.cz Požadujeme: dobrý zdravotní stav Náplň práce: rozvoz zboží (pivo, víno, potraviny, d... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Hefyuk Taras Ing., tel.: tel.: +420 773 302 933, e-mail: e-mail: eurotransbeton@gmail.com ŘP C , CE , profesní průkaz , praxe 2 ro... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič nákladních automobilů
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče nákladních automobilů skupiny C+E - denní návrat obědy možnost ubytování Lok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU - VNITROSTÁTNÍ DOPRAVA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Vnitrostátní doprava s návěsovou soupravou od pondělí do pátku. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, praxe 1 rok v řízení C+E, profesní průkaz řidiče. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič nákladního automobilu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Byšická 171, 277 16 Všetaty kontakt: p. Kubánek. pracovní poměr od: 27.10.2022, ... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ DODÁVKY – ŘP sk. B
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme spolehlivé řidiče ideálně s praxí pro mezinárodní autodopravu na plachtové dodávky (ŘP sk. B). Nástup možný ihned. Poskytujeme zázemí stabilní firmy, dobré platové podmínky, proplacené stání + bonusy. Jezdíme z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40 000
 Kč
ŘIDIČ C+E MKD
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Mladá, rozvíjející se firma se stabilním finančním i technickým zázemím hledá do svého týmu kolegu na místo řidiče MKD. Jsme malá firma rodinného typu a hledáme normálního člověka, který k nám zapadne jak lidsky tak po pracovní stránce, se kterým bude zacházeno férově a když si bude plnit své úkoly, tak se u nás bude mít dobře. Řidiči mají čis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Řidič MKD
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Řidič posuvné podlahy Autodoprava ŠKODÍK s.r.o. příjme řidiče / řidičku MKD, na soupravu SCANIA + sklápěcí návěs / Walkingfloor . Jezdíme stabilní práce,z ČR směr: Německo, Rakousko, Holandsko, a zpět do CZ nebo na Slovensko. Výjezd v pondělí a příjezd pátek, dle délky trasy. Parkování a servis v areálu firmy v Kelčanech (PSČ 69... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA TAHAČŮ - ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU S PŘÍVĚSEM, TAHAČE
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. C - řízení nákladních automobilů, řidičský průkaz sk. E - řízení motorových vozidel s přívěsem, praxe 1 rok v řízení C+E. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10.000,- K... (více v detailu)
Neuvedeno
Přijmeme řidiče C+E Praha východ
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Turnusové práce: šest dní v práci, šest dní doma. Průměrně 15 dní měsíčně v práci, 15 dní doma. Vozidlo Scania a chladírenský návěs. Parkování Nehvizdy, jezdí se po vnitru ČR na pravidelných trasách nebo CZ-SK okraj-CZ. Pčevoz zeleniny a ovoce na centrální sklad... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 15.10.2024, mzda: 35000 - 40000 Obor činnosti: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Co říká SASAtrans, s.r.o. o pozici Jsme česká firma s dlouholetou tradicí, zabývající se vnitrostátní dopravou. SASAtrans,s.r.o. Příjme řidiče skupiny C: práce na plný pracovní úvazek pro vnitrostátní dopravu (pouze ČR) možná je i občasná výpomoc na dohodu jako střídač nakládka každý den v Nupakách jezdí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
42 000
 Kč
Řidič nákladního automobilu skupiny C - denní návrat
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, Do našeho rozrůstajícího se vozového parku ve vnitrostátní dopravě přijmeme řidiče skupiny C. Parkování vozidla Praha 5 (Stodůlky). Nabízíme: Každodenní návrat domů. Práce 6-10 hodin dle denního vytížení. Vozidla 6-12 tun s chladírenskou nástavbou, vybavená hydraulickým čelem. Práce pondělí - pátek. Možno 1 - 2 soboty měsíčně s příplatkem, dle možností řidiče a s dodržením vyhlášky 561. Náplní práce je rozvoz potravin, denně se zaváží standardně 8-12 míst. Práce je vhodná pro řidiče z Prahy a blízkého okolí. Mzda 40 000 - 50 000,-Kč (čistého) 50 000 - 64 000,-Kč (hr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
řidič C+E
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na stavební auto se sklopkou (8kola + příležitostně tandem) hledáme řidiče skupiny C+E. Jde hlavně o přepravy sypkých materiálů po stavbách a deponiích. Jezdí se... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty