Prodej bytu 1+1, 37 m², Most, ul. tř. Budovatelů

Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 1+1 o užitné ploše 37 m², nacházející se ve 3. podlaží cihlového domu. Byt je situován v centru obce Most, v katastrálním území Most II. Díky své poloze nabízí veškerý komfort městského života – v těsné blízkosti se nachází obchody, restaurace, školy i veřejná doprava. Tento byt s dobrým stavebně-technickým stavem je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo jako investiční příležitost. Dis... (více v detailu)
Ústecký kraj
700 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, byt 2+1, DV, Most, ul. tř. Budovatelů
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují prodej bytu s dispozicí 2+1 v družstevním vlastnictví v Mostě v ul. tř. Budovatelů. Byt s výměrou 51 metrů čtverečních se nachází v pátém nadzemním podlaží panelového domu s eurovýtahem, situovaný v blízkém okolí centra města. Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci a skládá se z předsíně, odděleně řešené koupelny s toaletou, samostatných vstupů do kuchyňské části, obývacího pokoje a ložnice. Rekonstrukce bytu zahrnuje koupelnu ve zděném jádru v keramickém obkladu, zánovní kuchy... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 460 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Most, ul. Jaroslava Průchy
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Sháníte byt k rekonstrukci podle vlastních představ? Nabízíme Vám k prodeji atraktivní a dobře situovaný byt o dispozici 2+1 v šestém patře panelového domu. Byt sestává z předsíně s vestavěnou šatní skříní, dále dvou prostorných pokojů a kuchyně. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem a samostatným WC. Na podlaze jsou položené velmi zachovalé parkety. K bytu také náleží sklepní kóje. Byt je ideální pro jednotlivce ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 430 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, DV, 68 m², Most, ul. Bohuslava Vrbenského
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 68m², který se nachází v klidné lokalitě Most II, na sídlišti v panelovém domě. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží z celkových 9. podlaží a je v perfektním stavu, připraven k brzkému nastěhování. Nemovitost nabízí pohodlí, zasklený balkon a praktické řešení prostoru. Dispozice zahrnuje obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, WC společně s koupelnou a novou vanou, předsíň. K bytu patří tak... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 37 m², Ostrava, ul. Ženíškova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 1+1 o výměře 37 m² v cihlové zástavbě na ul. Ženíšková v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 4. podlaží čtyřpodlažního domu a je situovaný na jižní stranu, což zajišťuje dostatek světla po celý den. Nemovitost se nachází v klidné části Moravské Ostravy s dobrou občanskou vybaveností - v blízkosti naleznete školu, školku a další potřebnou infrastrukturu. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující zděné jádro, moderní koupelnu se sprchovacím koutem, nové interiérov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 42 m², Orlová, ul. Masarykova třída
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 1+1 s balkónem v žádané lokalitě Orlová Lutyně. Byt se nachází v klidné části obce a je umístěn v 6. podlaží z celkových 8 podlaží panelového domu s jedním podzemním podlažím. Celková užitná plocha činí 42 m² a byt je v dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování či investici. Dispozice zahrnuje předsíň, obývací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 250 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. Javorová
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 1+1 v Mostě, ul. Javorová.Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K NASTĚHO... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 48 m², Chropyně, ul. Masarykova
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+1 o užitné ploše 48 m², který se nachází v samotném centru obce Chropyně. Byt je situován v 1. nadzemním podlaží cihlového domu, se může pochlubit klidnou atmosférou a blízkostí veškeré občanské vybavenosti. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je ideální jak pro jednotlivce nebo páry, tak i jako investiční příležitost. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, samostatnou kuchyň, ko... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytové jednotky v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaný na třídě Budovatelů v Mostě. Byt, který se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu, prošel kompletní rekonstrukcí. Zděné bytové jádro s novou vanou je obložené keramickými obklady a keramickou dlažbou. V celém bytě jsou nové plovoucí podlahy. V bytě je nová kuchyňská link... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 61 m², Cheb, ul. Tylova
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1 po celkové rekonstrukci o užitné ploše 61 m², situovaný v centru města Cheb, s parkovištěm přímo u domu. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu s celkem třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí ideální kombinaci komfortu a praktičnosti. Byt disponuje čtyřmi místnostmi: prostorným obývacím pokojem, samostatnou kuchyní, ložnicí a samostatnou prostornou šatnou. Výhodou tohoto bytu je jeho umístění v centru města, díky kt... (více v detailu)
2 721 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. Brněnská
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+1 s balkónem v Mostě, ul. Brněnská. Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K nastě... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. K.J.Erbena
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+1 s balkónem v Mostě, ul. K.J. Erbena Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K nast... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 65 m², Hostouň, ul. Příkopy
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný byt 3+1 s lodžií o celkové ploše 65 m², nacházející se ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Hostouň u Horšovského Týna. Tento byt se nachází ve 3. podlaží čtyřpodlažního panelového domu a je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dosaži... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 860 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, 36 m2, Chomutov, Jirkovská ul.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+1, původní stav, vhodný k rekonstrukci, se nachází v posledním patře revitalizovaného domu s plastovými okny. Byt se skládá z vstupní předsíně, kuchyně, koupelny a WC (umakartové bytové jádro) a dále je zde samostatný pokoj. Na podlahách položeno PVC. Klidný vchod, parkoviště u domu. Občanská vybavenost a zastávka MHD v blízkosti domu. Ihned volný. Optimální variantu financování zajistíme. Tato investi... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 150 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. Javorová
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu v osobním vlastnictví, dispozice 1+1 v Mostě u Kahanu. Byt je částečně vybavený viz. foto. Nutno složit nájem, kauci a provizi RK. Nelze na splátky. Nájem je bez záloh na osoby, každá osoba na zálohách + 1.000,- Kč. Sl... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 132 m², Ostrava, ul. Tyršova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 132 m², nacházející se ve velmi žádané lokalitě Moravská Ostrava v centru obce. Tento byt se nachází v 2. podlaží cihlové budovy o celkovém počtu 4 nadzemních podlaží a 1 podzemním podlaží. Byt je ve velmi dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení s dostatkem prostoru. Nemovitost se skládá ze 4 místností a disponuje výbornou dispozicí, která poskytuje dostatek soukromí a pohodlí. V blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 699 999
 Kč
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaného na třídě Budovatelů v Mostě. Bytová jednotka, která se nachází v přízemí cihlového domu, prošla částečnou úpravou interiéru. V pokojích jsou renovované původní parkety, zděné bytové jádro je z části obloženo keramickými obklady a keramickou dlažbou. V kuchyni je nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem. Dům, ve kterém se b... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 31 m², Praha, ul. Dubrovnická
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Útulný byt 1+1 s balkonem v klidné části Prahy 5 - Košíř. Láká vás bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností MHD? Pak je tento byt s balkonem do vnitrobloku pro vás ten pravý! Nachází se ve 3. patře cihlového domu ve vyhledávané části Prahy 5 – Košíře. Byt o užitné ploše 31 m² je ve velmi dobrém stavu, ideální jak pro jednotlivce, tak pro pár. Dispozičně nabízí dvě místnosti – hlavní obytnou část a samostatno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 899 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Jičín, ul. Přátelství
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu ve městě Jičín v ulici Přátelství s dispozicí 1+1 a podlahovou plochou 32 m². Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží v domě s výtahem. Stěny budou vymalovány na bílo. Možnost využití bal... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 500
 Kč
(841) Pronájem, byt 1+1, 39 m, tř. Budovatelů 2321/96, Most
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Byt přímo od majitele - neplatíte provizi RK. Možnost přihlásit trvalý pobyt. Při převzetí bytu a sepsání nájemní smlouvy platíte kauci a první nájem. Nabízíme k pronájmu byt v osobním vlastnictví, velikosti 1+1 v Mostě, ul. tř. Budovatelů. Byt s plastovými okny se nachází v přízemí cihlového domu Byt je nadstandardně vybaven luxusní kuchyňskou linkou s vestavěnou plynovou varnou deskou, digestoří a troubou. Zabudované WC, bezvaničkový sprchový kout, moderní hranaté umyvadlo. Nájemné je 6.000 Kč, služby podle počtu osob (na... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Poděbradech, ul. Studentská
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 s balkónem, užitnou plochou 86 m² situovaný v srdci Poděbrad, pouhých 10 min chůze na kolonádu. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu, který celkově disponuje třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají bydlení v centru města s veškerým občanským vybavením na dosah. Nemovitost je před rekonstrukcí, což nabízí skvělou příležitost přizpůsobit si bydlení dle v... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 190 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, K.H.Borovského
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 1+1 v Mostě, ul. K.H.Borovského.Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K NAS... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Chrudim, ul. V Hliníkách
Před 1 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Úplně nový byt 2+kk, kde ještě nikdo nebydlel. Přesně takový byt pro Vás máme v Chrudimi, v ulici V Hliníkách. Byt v novostavbě z roku 2024 má podlahovou plochu 50 m2 a nachází se v 2. nadzemní podlaží domu s výtahem. Díky orientaci na severovýchod bude v bytě vždy příjemně. Neradi hledáte místo na parkování? Nebojte vyřešeno, k tomuto bytu patří vlastní parkovací místo pod domem. A teď to nejlepší. Tento vkusně zařízený byt... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Chrudim, ul. V Hliníkách
Před 1 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Úplně nový byt 2+kk, kde ještě nikdo nebydlel. Přesně takový byt pro Vás máme v Chrudimi, v ulici V Hliníkách. Byt v novostavbě z roku 2024 má podlahovou plochu 50 m2 a nachází se v 2. nadzemní podlaží domu s výtahem. Díky orientaci na severovýchod bude v bytě vždy příjemně. Neradi hledáte místo na parkování? Nebojte vyřešeno, k tomuto bytu patří vlastní parkovací místo pod domem. A teď to nejlepší. Tento vkusně zařízený byt... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 390 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 55 m², Mělník, ul. Italská
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nájemné včetně režie 18.500,- Kč měsíčně. Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný světlý byt 1+1 v klidné části obce Mělník. Byt se nachází ve druhém podlaží dvoupodlažního domu a disponuje užitnou plochou 55 m². Tento byt je ideální pro jednotlivce či páry hledající pohodlné a klidné bydlení. Výhodou je prostorný a světl... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 55 m², Mělník, ul. Italská
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nájemné včetně režie 18.500,- Kč měsíčně. Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný světlý byt 1+1 v klidné části obce Mělník. Byt se nachází ve druhém podlaží dvoupodlažního domu a disponuje užitnou plochou 55 m². Tento byt je ideální pro jednotlivce či páry hledající pohodlné a klidné bydlení. Výhodou je prostorný a světl... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty