Pikniková termo taška

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová pikniková oranžová termo taška. Obsahuje plastové talíře, kelímky, příbory. V případě zájmu prosím sms, nebo mail.
Jihomoravský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Termo taška
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám termo tašku pro kojenecké potřeby,ideál do zimy i s organizerem topewere.
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Piknikový koš Les Jardins de la Comtesse, pro 2 osoby
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám piknikový koš, luxusní značky Les Jardins de la Comtesse. Ručně vyráběný proutěný koš s bohatou výbavou pro 2 osoby. - vybaven izotermickou vložkou s páskami pro ukotvení láhve vína - proutí medové barvy - popruh přes rameno v barvě karamel - látkové polstrování šedobílá kostka - vybavení : talíře, příb... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 100
 Kč
Termoobal na lahev
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použitý termo obal na lahve-růžový. V dobrém stavu. výška 21 cm průměr šířky 9 cm Při zájmu prosím pište mail. Děkuji
Jihomoravský kraj
59
 Kč
Sportovní funkční termo triko vel. 134/140 značky Crivit
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
CRIVIT Chlapecké funkční termo triko. V případě zájmu ráda přeměřím. Velikos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Sportovní funkční termo triko vel. 134/140 značky Crivit
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
CRIVIT Chlapecké funkční termo triko. Jako nové, minimálně nošené. V případě zájmu ráda pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
75
 Kč
Giants Fishing Jídelní a chladící taška
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nová/nepoužitá. Původní cena 2.200,- Cestovní jídelní taška, která obsahuje vše potřebné pro gurmánské zážitky u vody a v přírodě, hlavní část tašky je termo izolační pro uchování potravin v chladu. Hlavní termo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Ferrari koloběžka
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová, jen vyzkoušená, skládací. V případě zájmu prosím sms, nebo mail.
Jihomoravský kraj
550
 Kč
Sání KRIPSOL - 35 m3/h, s přírubou pro fólii
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Vyrobeno z bílého plastu ABS, průměr mřížky 162 mm s kapacitou průtoku 35 m3/h, napojení lepením 63 mm nebo závitem 2 1/2“ ex, balení obsahuje příruby a dvě těsnění, doporučená instalace dvou... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
NOVÉ x-bionic Energy accumulator 4.0 pánské 3/4 termo kalhot
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
NOVÉ x-bionic Energy accumulator 4.0 pánské 3/4 termo kalhoty x-bionic Energy accumulator 4.0 pánské 3/4 termo kalhoty Popis „Překonejte vrcholy ambiciózního soutěžního sportu s kalhotami X-BIONIC® ENERGY ACCUMULATOR 4.0. Nová generace 4.0 je první, která nabízí kvalitu ultravysokého rozlišení Retina® pro jedinečnou přesnost funkčnosti. Pro cílený efekt mohou být inteligentní funkční zóny umístěny ještě přesněji v ultra husté pletenině. High-tech spodní prádlo pro nadšené sportovce zimních sportů obsahuje různé termoregulační a ochranné prvky. Legendární patentovaný systém 3D Bionic Sphere® s technologií ThermoSyphon® je výkonnější než kdykoli předtím: Komplexní 3D struktury a prvky ve tvaru Y maximalizují výměnu vzduchu, ochlazují, když se potíte, a hřejí, když jsou chladné – nyní rychleji a efektivněji než kdykoli předtím. Ve speciálních kanálcích a tím se výrazně déle udrží přirozené teplo na lýtkách a nedochází k rychlému ochlaze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Šaty na karneval
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Růžové šaty na karneval + plášť s límcem na uvázání u krku. Vel.134/140 D-79 cm + ramínka nastavovací Průramky 31 cm Bal... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
229
 Kč
Sluchátka Philips
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové sluchátka Philips, dětské. Barva modrá, 3,5 mm, Frekvenční rozsah: 12-22000 Hz, Ci... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Nástěnný organizér varianta 6
Pro více variant klikněte na mé jméno Organizér snadno připevníte na stěnu v garáži či dílně a do úložných boxů tří velikostí jednoduše uložíte všechny šrouby, matice, podložky a další spotřební materiál. Nástěnný organizér je vyroben z kvalitního plastu a rychle se stane nedílnou součástí každé garáže či dílny. Va... (více v detailu)
550
 Kč
Mavic
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám špičková karbonová 29" MTB zapletená kola Mavic Crossmax SL Ultimate 25, nejlehčí varianta, náboje boost 15x110mm a 12x148mm, ořech XD s technologií ořechu Instand drive 360, uchycení kotoučů 6děr, možnost bezdušového provozu. Nová, nepoužitá, vč. kompletního příslušentví (transportní vaky, sady náhradních drátů, ventilky, klič). Cena kč 32990,-. V případě zájmu můžu přid... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
32 990
 Kč
Piknikový koš Les Jardins de la Comtesse, pro 2 osoby
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám piknikový koš, luxusní značky Les Jardins de la Comtesse. Ručně vyráběný proutěný koš s bohatou výbavou, pro 2 osoby. - vybaven izotermickou vložkou s páskami pro ukotvení láhve vína - proutí medové barvy - popruh přes rameno v barvě karamel - látkové polstrování šedobílá kostka - vybavení : talíře, příbory, malé slánky s ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 100
 Kč
Termo taška - box na pizzu
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový termo box, vhodný pro kurýry na rozvoz jídla a pizzy... Přiše... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Mavic
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám špičková 29" karbonová MTB zapletená kola Mavic Crossmax SL Ultimate 25, nejlehčí varianta, náboje boost 15x110mm a 12x148mm, ořech XD s technologií ořechu Instand drive 360, uchycení kotoučů 6děr, možnost bezdušového provozu. Nová, nepoužitá, vč. kompletního příslušentví (transportní vaky, sady náhradních drátů, ventilky, klič). Cena kč 32990,-. V případě zájmu můžu přid... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
32 990
 Kč
Nástěnný organizér varianta 1
Organizér snadno připevníte na stěnu v garáži či dílně a do úložných boxů tří velikostí jednoduše uložíte všechny šrouby, matice, podložky a další spotřební materiál. Nástěnný organizér je vyroben z kvalitního plastu a rychle se stane nedílnou součástí každé garáže či dílny.... (více v detailu)
2 300
 Kč
PS3 Call of Duty: Ghosts (nové, plno kusů)
COD: Ghost (PlayStation 3) Zcela nové, pouze bez klasické krabičky. Balení obsahuje standardní disk, papírový obal a brožury. Vše zabalené v průhledném plastovém obalu viz foto. K dispozici desítky kusů tohoto titulu - stále jedno poštovné. 1 ks/110 Kč + 75 Kč poštovné (Balíkovna). V případě seriózního ... (více v detailu)
110
 Kč
PS3 Call of Duty: Ghosts (nové, plno kusů)
Před 4 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
COD: Ghost (PlayStation 3) Zcela nové, pouze bez klasické krabičky. Balení obsahuje standardní disk, papírový obal a brožury. Vše zabalené v průhledném plastovém obalu viz foto. K dispozici desítky kusů tohoto titulu - stále jedno poštovné. 1 ks/110 Kč + 75 Kč poštovné (Balíkovna). V případě seriózního... (více v detailu)
Karlovarský kraj
110
 Kč
Kdo nechá levně skleněné prosvětlovací tašky
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kdo nechá levně skleněné, ale dělají se i plastové / polykarbonátové, prosvětlovací tašky pouze stejné jako viz foto. Mělo by se jednat o francouzskou tašku č.14 je 40,5cm dlouhá (někd... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Cararama/Hongwell - jedinečná sbírka 80 modelů aut 1:72
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cararama/Hongwell - jedinečná sbírka modelů aut ve velikosti 1:72 Tato sbírka modelů autíček v měřítku 1:72 od renomované společnosti Cararama/Hongwell je skutečným klenotem pro každého sběratele. Každý model je pečlivě uložen v původní průhledné plastové krabičce, což nejen chrání jejich bezvadný stav, ale také umožňuje obdivovat jejich detailní provedení. Celková sbírka obsahuje 80 modelů. Prodávám pouze jako celou sbírku. Co dělá tuto sbírku výjimečnou? Rozmanitost modelů: Sbírka zahrnuje širokou škálu modelů, od klasických vozů až po moderní automobily. Každý model je věrnou replikou skutečného vozu, což zaručuje vysokou míru autenticity. Barevná pestrost: Modely jsou dostupné v různých barvá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 980
 Kč
Klec Ferplast pro králíky, morčata a jiného savce
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Robustní klec pro hlodavce, s otevírací přední stranou. Obsahuje plastový domeček, který lze sundat. Rozteč mřížek 2 cm Klec lze vpředu zcela otevřít směrem ven, což umožňuje snadný přístup ke zvířatům nebo možnost nechat klec otevřenou přes noc / během dne, kdy si ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
699
 Kč
KTM EXC 525 RACING
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, S těžkým srdcem jsem se rozhodl dát k prodeji mého mazlíka. Jedná se o legendární verzi KTM EXC 525 RACING s motory RFS. Motorka je ve velmi dobrém a opečovávaném stavu. Do motorky investováno spousta času a peněz. Motorku vlastním zhruba 5 let a za poslední 2 roky najeto 2,5 Mth po silnicích. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl k prodeji. O motorku bylo pečováno s láskou a citem pro techniku. Olej a filtry měněny v době využití každých 6 Mth a za poslední 2 roky i přes nevyužití každý rok olej a filtry. Vždy dáván originální olej MOTOREX 10W60. Aktuální stav tachometru: 12 725 km 339,2 Mth Servis motoru v KTM dělán 80 Mth před moji koupí s doložením faktury a starých ND. Mnou najeto celkem nece... (více v detailu)
Středočeský kraj
96 000
 Kč
Prodám náhradní díly na jawa 250/353 kývačka
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Náhradní díly na jawa 250/353 kývačka Prodám náhradní díly na kývačku jawa 250/353. Díly jsou očištěné od nečistot a plně funkční. Přední blatník-prodáno Kompletní středy s brzdami a rozetou-prodáno Zadní střed kola-prodáno Brzda-699Kč Kryt rozety- 150Kč Stoupačky prodáno Zadní světla- plast prodáno Plechové kompletní světlo 999Kč Spínací skřínky- Nalevo 399kč, uprostřed 699Kč, napravo s pavoukem prodáno KArburátory 2654- Jawa 250 353-1958-1960- 799Kč 2926 M-11 Jawa 250 353-1958-1960-prodáno 2924 M-12 JAwa 175/356- 799Kč 2926 M-11 Jawa 250 353-1958-1960-prodáno Zapalování- prodáno Přepínače světel 500Kč kus (chromový komplet není) Tahací vypínače zadního světla-149Kč kus Kontaktnice- 149Kč Náhradní relé prodáno Horní část dinama-99kč Nosič- 1199Kč Pružiny pár 199Kč Víko kastlíku na baterku-399Kč Zadek kastlíku na nářadí-199Kč Lamely- kus 20Kč Řetěz nepoužitý- 99Kč Vačka řazení-59Kč Gumové krytky-2... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodám náhradní díly na jawa 50 typ 20 21 a 23
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám náhradní díly na jawa 50. Díly jsou po vyčištění a plně použitelné. Kartery párové 05- 1499Kč Spojka kompletní- 399Kč Koš spojky-159Kč (1) Řetězové kolečko 49Kč Lamely kus 49Kč (plechová není) Startovací páka-299Kč kus (2) Řadící páka 199Kč kus (3) čep-49Kč tyčka 39Kč Automat řazení- 349Kč Startovací segment-349Kč Kompletní převodovka- 999Kč Koš dynama 99Kč (1) Rotor-499Kč (2) Hlava válce- 199Kč (2) Pravá strana karteru 05 - 399Kč Víko spojky-199Kč kryt výka zapalování-49Kč Karburátor kompletní 500Kč kus Karburátor nekompletní 200-299Kč Hlavní hřídel-249Kč kus (1) Hřídel předlohy-349Kč Kolečko 20 zubů- 59Kč kus kolečko 18 zubů- 59 kus Část automatu- 29Kč Ozubená část startovacího segmentu + pružina 199Kč Kolečko 23 zubů- 49Kč kus (1) vidličky převodu- 19Kč kus Hnací kolečko 49Kč kus Brzdové čelisti pár- 149Kč Napínáky zadního kola 99Kč pár Čep rozety 49Kč kus (1) Žluté skleněné odrazky-49Kč kus Tachometr 699Kč Náhon tac... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty