Pronájem 1+kk

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu moc hezký 1kk, velikost 33m2, po rekonstrukci, ve 2. podlaží u Hvězdy, ul. Štefánikova. Dispozice: Vstupní chodba s vestavěnou skříní, velká koupelna s toaletou a obývací pokoj. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, varnou deskou, troubou, digestoří a mikrovlnkou. K bytu náleží sklepní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem 1+kk
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu moc hezký 1kk, velikost 35m2, po rekonstrukci, ve 2. podlaží u Hvězdy, ul. Štefánikova. Dispozice: Vstupní chodba s vestavěnou skříní, velká koupelna s toaletou a obývací pokoj. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, varnou deskou, troubou, digestoří a mikrovlnkou. K bytu náleží sklepní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem novostavby bytu 1+kk v Libenicích
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+kk v klidné části obce Libenice. Nabízíme k pronájmu novostavbu bytu 1+kk o užitné ploše 37 m², nacházející se v klidné části obce Libenice. Byt je situován v prvním nadzemním podlaží cihlového domu. V bytě naleznete novou prostornou kuchyňskou linku s jídelní deskou, ideální pro pohodlné vaření a stolování. Moderní velký sprchový kout nabízí komfortní zázemí. K dispozici... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkonem, ul. Pražská, Znojmo
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme byt 2+1 s balkonem, v revitalizovaném domě, na ulici Pražská ve Znojmě. Byt se nachází v posledním 7mém podlaží, což je skvělé minimálně ze dvou důvodů (nikdo Vám nedupe nad hlavou, a je odsud krásný výhled na Znojmo). Byt sestává z těchto místností: a.) chodba b.) kuchyně s kuchyňskou linkou, sporákem a lednicí, dále je zde prostor pro jídelnu c.) koupelna s vanou a pračkou d.) obývací pokoj e.) ložnice, odkud je vstup ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu Anežky České - bez RK
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu volný od 1.1.2025!!! Pronájem bytu v Krásném Březně, ulice Anežky České. Dům je klidný, čistý a pod kamerovým dohledem. Součástí sklepní kóje, 5.patro. Byt 1kk, 32m2, stav původní, nově vymalováno, plastová okna. Koupelna v původním stavu. Nájemné včetně záloh na teplo a vodu 7800kč. P... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 800
 Kč
Pronájem bytu v M. Budějovicích 1+kk 50m2+spací patro
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem atypického bytu o velikosti 50 m2 (+ 18 m2 na vestavěném patře). Byt se nachází v prvním patře zděného domu v centru Moravských Budějovic v blízkosti autobusového a vlakového ná... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 35m² Černovice, 1. NP - přízemí
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+kk 35m² Černovice, 1. NP - přízemí. Nájem 12.000,- Kč a inkaso. Pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty