Caferacer zakazkové stavby

Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Provádím profesionální přestavby na caferacer, scrambler, Bobber a jine... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bobber stavba custom Yamaha Virago XV 535
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mám dvě, ale bohužel je nejezdím. Za poslední 4 roky jsem na ni najel jen 2.000 km. Proto jsem se rozhodl tu menší prodat. K moto 2 klíče, STK ještě 2 roky. K motorce dám originální kapotáž v bílé barvě, rám, výfuky - vše pro nastrojení do původního stavu na STK. Jednoduchá motork... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 000
 Kč
BMW R65, TOP STAV, veterán, 1987, Monolever
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám klasické BMW R 65, monolever, najeto pouze 37.000 km (doloženo), originální stav vhodný jako sběratelský kousek do sbírky, možno jako investice, veterán youngtimer, cena už jde jen nahoru, r.v. 1987. Zakoupen jako nový v SRN. Zajímavý vzhled, každý se za ním otočí, líbivý klasický nahatý design. Osvědčený boxer motor s obsahem 645 ccm, chytá na první otočení za tepla i za chladu. Motor běží tiše jako šicí stroj. Kardan bez vůle. Gelová baterie ze září 2023. Zadní cestovní nosič, boční nosiče kufrů, padáky, hlavní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
98 000
 Kč
Zontes 125 G1
Před 11 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám Zontes 125 G1 (retro scrambler), výkon 10,8kw (vhodná pro ŘP A1). Jedná se o verzi s drátěnými koly. Koupena byla v srpnu 2022 v prodejně Motoboom České Budějovice kde byla i servisována. Jsem první majitelkou. Technická je do 8/2028. Aktuální nájezd je 6500 km. Motorka je vhodná pro menší postavy (sama mám 165 cm a krásně jsem dosáhla) a začátečníky, jelikož je lehká a lehce ovladatelná. Díky svému výkonu cca 11kw (15 koní) a 6st.p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
62 000
 Kč
Soukromé kondiční jízdy- Jistota za volantem
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Máte řidičák, ale bojíte se řídit? Nabízím soukromé kondiční jízdy pro všechny, kteří mají řidičský průkaz, vlastní auto, ale bojí se usednout za volant pro nedostatek zkušeností, a nevěří si, mají strach z provozu, parkování a ovládání vozidla. Pro koho je služba vhodná? Právě jste dodělali autoškolu, ale nejste vyježdění, a netroufáte si vyjet na cesty sami. Autoškola vám nikdy nedá dostatek praktických zkušeností, což ani není v jejich silách z důvodu časové náročnosti. Vlastníte řidičák, ale nejste aktivní řidič, neřídili jste spoustu let, a chtěli by jste zase začít, a mate pocit, ze jste vše zapomněli, a je pro vás nemyslitelné vyjet na cestu sami? Rodina, přátele nemají čas, trpělivost, a neví jak vám to vysvětlit? Čekáte potomka, a máte strach s ním vyjet sám, či sama na cesty? Nebo se jen chcete zdokonalit v ovládání vozidla a parkování ve vašem vlastním autě? Proč ve vlastním autě? Budete mít stále zodpovědnost za své vozidlo, což k řízení neodmyslitelně pat... (více v detailu)
Zlínský kraj
490
 Kč
BMW čeština, opravy navigací ccc, start/stop
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Profesionálně naučíme Vaše auto česky, české texty a český hlas do systémů iDrive BMW, Mini, Rolls Royce, aktualizace mapy 2024, odblokování DVD/TV během jízdy. Záruka 24 měsíců, opětovná instalace zdarma. - Opravy displeje navigace na motorky BMW Motorrad Navigator VI - Opravy navigací iDrive CCC, CIC, NBT, NBT EVO, Mask, EntryNav (výměna HDD, restartování se dokola, logo BMW, černý displej) opravy do 3 dnů.(neposíláme do Polska jako ostatní) Při opravě - instalace CZ zdarma. Rádio, navigace - Opravy navigací po neodborném nahrání češtiny. - Opravy telefonních modulů Bluetooth MULF, TCU - Přestavby navigací BMW - retrofit na CIC, NBT, NBT EVO. - Opravy nesvítících světel FRM, LMA, zámků řízení ELV. - Import, vytvoření FSC dle VIN - Konverze USA na EU - Kódování, programování jednotek BMW, - opravy, klonování řídících jednotek motorů, převodovek, DME, DDE, TCU, EGS - Exx, Fxx, Gxx. - čtení/zápis ISN, přizpůsobení motoru s p... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
BMW R65, TOP STAV, veterán, 1987, Monolever
Před 21 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám klasické BMW R 65, monolever, najeto pouze 37.000 km (doloženo), originální stav vhodný jako sběratelský kousek do sbírky, možno jako investice, veterán youngtimer, cena už jde jen nahoru, r.v. 1987. Zakoupen jako nový v SRN. Osvědčený boxer motor s obsahem 645 ccm, chytá na první otočení za tepla i za chladu. Motor běží tiše jako šicí stroj. Kardan bez vůle. Gelová baterie ze září 2023. Zadní cestovní nosič, boční nosiče kufrů, padáky, hlavní i boční stojan, stříbrná metalíza v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
98 000
 Kč
Jawa 50 23 Mustang
Před 60 dny - Hlavní město Praha - RAJ_VETERANU
Rok výroby: 1978 • Najeto: 100 Km • Výkon: 26 kW (35 PS) • Karoserie: Motocykl • Barva: • Výbava: . Dobrý den, přemýšlím o prodeji Pionýr Jawa 50 / 23 Mustang naprosto v ojedinělém a unikátním TOP stavu A+++. Původně vyroben 1978. Motorka je z původních originálních dílů po pečlivé a velice náročné profesionální renovaci od pana Havelky, který je legendou v tomto oboru. V tomto stavu existuje asi tak 4 až 5 strojů, takového Mustanga nemá ani sama Jawa, ani jakékoliv muzeum vysoké úrovně (např Národní technické atd.). Barva dle katalogu. Na motorce můžete hledat chybu - nenajdete ji! ;-) Takto dokonalý stroj nebyl ani z továrny Povazske Bystrice! Tento unikátní Mustang má samozřejmě prepsatelne papíry, psané na mě a platnou stk. Technicky je stroj přímo dokonalý, o plné funkčnosti nemusím psát. Jsou plné desky fotek z repase plus faktury. Tato repase se zcela vymyká jiným zde nabízeným, kde je motorka tak nějak opravena, aby dost dobře vypadala a dala se prodat. Důvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150 000
 Kč
Husqvarna TE 300 TPI 2023
Prodám svého miláčka - Husqvarnu TE 300i TPI 2023. Najeto 65 mth. Důvod prodeje - úraz na delší dobu a je škoda aby rok stála v garáži.Trhá mi to srdce, na moto sem si vcelku všechno dělal sám a dopřával jí tu nejlepší péči, bohužel nedá se svítit. Ježděna hobby HardEnduro v našich lesích. Na MX trati nikdy nebyla - žádné skoky, skákat se stejně bojím. Neduhy: klasická nemoc těchto Husqvaren - prasklá plastová podsedlovka ale na funkčnosti nic neubírá - viz. foto. Pneu na 50 % ? Obča... (více v detailu)
220 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 852 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 566 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 852 m2 -.Nabízíme k prodeji původně zemědělskou usedlost s dlouholetou historií přestavěnou současným majitelem na školící středisko s ubytováním na pozemku o velikosti 3.450 m2. První písemné záznamy se dochovaly z roku 1600 a postupná přestavba byla zahájena v roce 1997. Čtyři zděné budovy nabízí celkem ca 850 m2 zastavěné plochy. Usedlost je vhodná pro pobytové kurzy, školení, teambuilding, svatební hostiny či jiné oslavy. V hlavní budově se nachází v 1.NP vstupní hala, prostor se samoobslužnou kuchyňkou pro hosty, jídelna, školící místnost, profesionální kuchyň, koupelny s toaletou, skladové prostory, copy centrum, prádelna a dva pokoje. Přístup do vyšších pater je zajištěn po dřevěném schodišti. Ve 2.NP je umístěná druhá školící místnost, sociální zařízení a pokoje. Ve 3.NP jsou již jen pokoje. Celkem je k dispozici 5 dvoulůžkových pokojů a 9 jednolůžkových, všechny jsou vybavené vlastní koupelnou a toaletou. Budova je částečně podsklepená, ve sklepě jsou skl... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty