Prodej garáže, 18 m², Desná, ul. Ve Sladké Díře

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji cihlovou garáž v katastrálním území Desná II, ideálně situovanou na okraji obce. Tato nemovitost se nachází v bloku dalších garáží, což zajišťuje bezpečné a klidné prostředí pro vaše vozidlo či uskladnění věcí. Garáž má užitnou plochu 18 m² a je ve velmi dobrém stavu, což zaručuje minimální nutnost úprav. Díky sv... (více v detailu)
Liberecký kraj
399 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej garáže, 38 m², Tábor
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadovou garáž 19 m², s vlastní plochou před před garáží, také 19 m2. Je v klidné části obce. Tato cihlová nemovitost je ideální pro bezpečné parkování vašeho automobilu či uskladnění různých věcí. Garáž je v dobré kondici a nabízí praktické řešení pro všechny, kdo hledají spolehlivý prostor pro své pot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
390 000
 Kč
Prodej garáže, 18 m², Praha, ul. Šlejnická
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděnou garáž o velikosti 18 m², situovanou v klidné části prestižní čtvrti Dejvice. Tato řadová garáž se nachází v řadě dalších garáží a je ideální pro bezpečné parkování vašeho vozidla nebo jako úložný prostor. Díky cihlové konstrukci je garáž odolná a v dobrém stavu, což zaručuje dlouhou životnost a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 326 300
 Kč
Prodej garáže, 18 m², Březnice, ul. Rožmitálská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděnou garáž v osobním vlastnictví v Březnici, ulice Rožmitálská. Jedná se o krajní, zděnou garáž s dřevěnými a zateplenými vraty a eternitovou krytinou na střeše. Nemovitost je na vlastním pozemku o velikosti 18 m2. Garáž je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 000
 Kč
Prodej chaty, 277 m², Havířov, ul. Orlovská
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradní chatu ideálně situovanou v klidné části obce. Tato dřevěná chata je součástí řadové zástavby a nabízí jedinečnou kombinaci klidu a snadné dostupnosti veškeré občanské vybavenosti. Celková užitná plocha činí 277 m², což umožňuje i kreativní využití prostoru dle vašich představ. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500 000
 Kč
Prodej garáže, Lovosice, ul. u výtopny
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděnou garáž v srdci Lovosic. Tato nemovitost o užitné ploše 15 m² se nachází v centrální části města, v bloku dalších garáží. Garáž je ve velmi dobrém stavu a je ideální pro parkování vašeho vozu či uskladnění sezónních věcí. Díky cihlové konstrukci je zajištěna dlouhá životnos... (více v detailu)
Ústecký kraj
470 000
 Kč
Prodej garáže, 32 m2 -
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65685, Nabízíme k prodeji prostornou dvojgaráž ve Veleslavíně o velikosti 32m2 v klidné a dostupné lokalitě Praha - Veleslavín. Garáž se nachází v bezpečné a dobře udržované budově s pohodlným vjezdem. Ideální pro parkování dvou vozidel nebo jako pro... (více v detailu)
1 490 000
 Kč
Prodej, Garáž, 16 m2, Komárov - ul. Okružní, ev.č. 10071
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 10071 V zastoupení majitele nabízíme k prodeji garáž v osobním vlastnictví s užitnou plochou 16 m2 v lokalitě Okružní 478, Komárov. Garáž se nachází v panelové budově a je ve velmi dobrém stavu. Ideální pro ty, kteří hledají bezpečné parkování pro své vozidlo nebo potřebují další úložný prostor. Garáž je vhodná i pro hobby či skladování osobn... (více v detailu)
Středočeský kraj
400 000
 Kč
Prodej garáže, 19 m², Praha, ul. Čimická
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji cihlovou garáž o užitné ploše 19 m² v osobním vlastnictví a to v žádané lokalitě Praha 8 - Bohnice. Skvělá dostupnost zaručuje pohodlný přístup a bezpečné parkování. Garáž je součástí řadového komplexu, je v dobrém stavu a na plně oploceném pronajatém pozemku. Díky své cihlové konstrukci poskytuje spolehlivou ochranu vašeho vozidla či jiného majetku. Roční poplatek za pronáje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
580 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 90 m2, Malé Slabce, ev.č. 01772
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01772 Nabízíme rodinný dům k prodeji v klidné lokalitě Malé Slabce. Tento dům s užitnou plochou 90 m2 má obrovský potenciál. Před rekonstrukcí máte možnost přizpůsobit tento dům dle svých představ. Budova je smíšená se sklepem, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností vlas... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 211 m², Hřebeč, ul. Příčná
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte prostorný rodinný dům v klidné oblasti? Máme pro vás ideální volbu v obci Hřebeč. Dům o velikosti 7+kk a rozloze 211 m2 a je postaven na pozemku o velikosti 628 m2. Kromě sedmi pokojů se můžete těšit na zasklenou terasu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Půdní prostory jsou připraveny k rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si dům ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 505 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 109 m², Turnov, ul. Žižkova
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme zcela nový moderní byt 4+kk na Žižkově ulici v Turnově, projekt Bydlení v Ráji, zkolaudováno na konci roku 2023. Byt o velikosti 109m² s parkovacím místem v podzemní garáži a sklepní kójí 4m². Díky situování bytu v přízemí si můžete vychutnat příjemné chvíle na vlastní terase o velikosti 30m² s výhledem na protější krajinu směrem na západ k řece Jizeře. Místnosti jsou neprůchozí, spojeny prostornou chodbou s hlavním vstupem, což přin... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Vrchlabí, ul. Horská
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní horský apartmán o dispozici 1+kk, nacházející se v obci Vrchlabí. Tato novostavba je umístěna na 1. nadzemním podlaží třípodlažní budovy a poskytuje moderní a komfortní ubytování na okraji obce. K apartmán s užitnou plochou 28 m² dále náleží parkovací stání uvnitř komplexu a vlastní komora vybavená sušárnou na lyžařské boty, což je ideální pro milovníky zimních sportů. V blízkosti... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 849 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 106 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+1 s užitnou plochou 106m² v centru části Moravská Ostrava. Jedná se o prostorný, moderně rekonstruovaný byt v cihlovém domě s pouze třemi bytovými jednotkami. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení s malou zahrádkou, ideální pro odpočinek. K bytu také náleží jedno parkovací stání a skvěle dimenzovaný sklep, což zvyšuje jeho praktičnost této nemovitosti. Bezpečnost zajišťuje moderní zabezpečovací systém a videotelefon. Výhodou je lokalita v centru města, která zřetelně ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 590 000
 Kč
Prodej, Dvojgaráž, 40 m2, Kadaň, Bystřická ul.
Nabízíme k prodeji dvě garáže v družstevním vlastnictví, které nemají mezi sebou příčku (dvougaráž). Tyto cihlové garáže se nachází ve velmi dobrém stavu a disponuje zastavěnou plochou o rozloze 40m². Jedná se o ideální investiční příležitost s ohledem na možnost pronájmu, což zajišťuje stabilní návratnost investice. Poloha garáží v klidné části obce Kadaň dodává nemovitosti další přidanou hodno... (více v detailu)
1 070 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 101 m², Jablonec nad Nisou, ul. Mánesova
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 100 m² v cihlovém domě, který se nachází v samém centru Jablonce nad Nisou. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží a zajišťuje tak klidné bydlení s výhledem na okolní zástavbu. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování či úpravy podle vlastních představ. Jedinečnou výhodou této nabídky je blízkost vyhlášené jablonecké přeh... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 950 000
 Kč
Prodej pole, 5653 m², Čižice
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pole v klidné části obce Čižice, které se rozkládá na ploše 5653 m². Pozemek se nachází v příjemném okolí s výbornou dostupností a zároveň extra klidem pro vaše plánované zemědělské či investiční projekty. Je ideální pro ty, kdo hledají prostor pro rozvoj svých podnikatelských aktivit nebo pro rozšíření svého zeměděl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 294 537
 Kč
Prodej garáže, 18 m², Liberec, ul. Kunratická
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi řadovou garáž v dobrém, a udržovaném stavu ve výborně dostupné lokalitě navazující na ulici Kunratická. Rozměry garáže: šířka 2,76 m, délka 5,55 m, výška do stropu 2,75 m. Rozměry vjezdu do garáže: šířka ... (více v detailu)
Liberecký kraj
499 000
 Kč
Prodej chaty v Sadské, ul. Na Vodrážce
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou chatu v klidné části obce Sadská. Tato samostatně stojící nemovitost o užitné ploše 90 m² je na pozemku o rozloze 310m². Chata je smíšené konstrukce a nabízí celkem 4 místnosti, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinné rekreace nebo trvalé bydlení. Stav nemovitosti je dobrý, což zajišťuje pohodlné užívání bez nutno... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 178 m², Kraslice, ul. Čs. armády
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
V malebném příhraničním městě Kraslice se nachází atraktivní dům, který nabízí dvě bytové jednotky 3+kk, umístěné v přízemí a 1. patře. Tento prostorný dům zahrnuje také obytné podkroví, které poskytuje možnost přestavby na další byt 3+kk, což z něj činí ideální investici pro ty, kteří hledají flexibilitu a prostor pro rodinu. K dispozici je velký sklep a prostorná půda, které nabízejí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Dům má potenciál být rozdělen na tři samostatné bytové jednotky, což z něj činí skvělou př... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej garáže, 21 m², Chomutov, ul. Bezručova
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemáte kde parkovat svého mazlíka? Právě pro vás máme skvělou nabídku! K prodeji nabízíme vybavenou garáž v katastrálním území Chomutov II. Garáž o užitné ploše 21 m² se nachází na polosamotě a je součástí řadové stavby. Konstrukce garáže je cihla, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Stav nemovitosti je dobrý, což umožňuje okamžité ... (více v detailu)
Ústecký kraj
349 000
 Kč
Prodej chaty, 17 m², Provodín
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu v malebné obci Provodín, ideální pro víkendové útěky do přírody. Tato samostatně stojící nemovitost se nachází v klidné části obce a poskytuje dostatek soukromí pro relaxaci a odpočinek. Chata má dvě nadzemní podlaží a nabízí dvě místnosti s celkovou užitnou plochou 17 m². Pozemek o rozloze 451 m² poskytuje dostatek prostoru pro zahradničení, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej louky, 1487 m², Rozvadov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o výměře 1487m², situovaný na okraji malebné obce Svatá Kateřina u Rozvadova. Jedná se o výjimečně hezké místo vhodné pro zájemce o klid a kontakt s přírodou. Pozemek je kategorizován jako ostatní plocha a jeho stav je hodnocen jako velmi dobrý, což předznamenává minimální potřebu úprav před využitím pro trvalé či rekreační účely. Tato nemovitost je ideální vo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
637 923
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 917 m², Spořice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek určený k bydlení, nacházející se na okraji obce Spořice. V územním plánu je pozemek veden jako plocha smíšená, obytná, venkovská. Pozemek o rozloze 917m² je situován v klidné části obce s výhledem na okolní krajinu, což z něj činí ideální místo pro ty, kdo hledají útočiště pro své nové bydlení. Nachází se na okraji městské části Chomutov-S... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 545 145
 Kč
Prodej louky, 36077 m², Liberec
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 36 077 m² v klidné části Rochlic u Liberce. Pozemek je v územním plánu veden jako trvalý travní porost, což nabízí stabilitu a příležitost pro investici. Byla vypracována studie na výstavbu 33 chatek, což poskytuje potenciál pro budoucí rozvoj, ačkoliv aktuálně je to pouz... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m², Ostrava, ul. Výškovická
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji příjemný byt 3+1 s lodžií o užitné ploše 66 m², nacházející se v klidné části O-Zábřehu. Byt je situován v 7. patře panelového domu, který prošel kompletní revitalizací. Dispozice bytu zahrnuje tři samostatné pokoje, ideální pro přestavbu dle vašich představ. Výhodou je skvělá dostupnost všech služeb a MHD, což zajišťuje pohodlné bydlení. Byt je ve stavu dobrém, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 970 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty